Results 61 to 75 of 123
-
10-11-2019, 16:57 #61
Πρωτιστως συμπεραινω οτι δεν εχεις υπομονη. Για πολλους λογους ημουν εκτος επαφης με το φορουμ οσο απαιτουσες απαντηση. Δευτερον απευθυνεσαι υβριστικα κατα κυριο λογο ( επειδη καποτε διαφωνησαν μαζι σου μελη στα νηματα που ανοιγες ;; ). Τριτον Ναι σε ρωτησα κατι για εσενα γιατι η μονη εικονα που εχω απο εσενα ως μελος ειναι η διαπεραστικη επιχειρηματολογια πανω σε οτι πιστευεις. Να απαντησω οτι δεν εκανα σεξ με τον πατερα ή τον αδερφο μου επειδη μου ειπαν πως αυτο εντασεται στο ΜΗ / στο Διαστροφικό / στο παρα τη φυση. Επρεπε να γραψω λοιπον * Μ87 πιστευεις οτι μας καθοδηγει το βιολογικο μας ρολοι για να κανουμε παιδια ή οχι ;;; εχεις αισθανθει κατι αναλογο ;;; Ετσι και αλλιως δεν ειμαι στρατευμενη υπερμαχος Μιας μονο θεωρησης και επιταγης. Ολα αυτα στο πλαισιο της αναφορας ηθικος κωδικας εθνος ευθερη βουληση επιλογες. Τα γραφω πιο γενικευμενα θα μου πεις... αλλά δεν εχω την πολυτελεια αυτη τη στιγμη να κανω ακριβη παραθεση λεγομενων. Δεν αισθανομαι πως κρινομαι αρα οφειλω να απολογηθω στο λαικο δικαστηριο για τις σκεψεις μου διατυπωμενες στην παρουσα παραγραφο. Αν καποιο αλλο μελος με βρισκει ενοχη μπορει να το γραψει φυσικα. Δεν εχω κουραγιο και ορεξη για καυγα με εναυσμα τον καυγα.
Last edited by Constantly curious; 10-11-2019 at 17:21.
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 10-11-2019, 17:30 #62
Οντως Ελισαβετ , τα σχολια αυτα ειναι του geodim ............ M87 , θελω ναμαι αμεροληπτος , δεν θα πω οτι γραφεις βλακειες , γιατι δεν ειναι ολα βλακειες ........ αλλα δεν ασκεις εποικοδομητικη κριτικη , και καλοπροαιρετη , οπως μου ασκησε η Ελισαβετ ( ναι, την θεωρω φιλη μου ) , και ο geodim ( ο οποιος δεν ειναι φιλος μου , ουτε εχουμε ξαναδιασταυρωθει ποτε σε αλλο θρεντ ) , και το σκεφτηκα , και λεω , ναι εχουν δικιο και οι δυο τους , εγω εκρινα λαθος , και εσπευσα να επανορθωσω ....... εσυ ασκεις κριτικη για την κριτικη , και γινεσαι κακοπροαιρετος , επιτιθεσαι σε ολα τα μελη , οποτε αποτρεπεις τον αλλον απο το να σε διαβασει , και να σου απαντησει ...... αμα τα γραφομενα ολως των μελων μου φαινοντουσαν λαθος , οπως κανεις εσυ , θα αναρωτιομουν καποια στιγμη , αν δεν ειναι στραβος ο γιαλος , αλλα εγω αρμενιζω στραβα ..........βεβαια δεν περιμενω κατι τετοιο απο σενα , και γιατι συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο ( ουτε θελω να γραψω για διαταραχη , δεν ειναι σωστο ) ........ τελος , να σου διευκρινησω οτι ειμαι ενεργος οικονομολογος , με την εννοια οτι κανω περιπου την ιδια δουλεια που κανει ο Τζ. Σορος ( προβλεψη ισοτιμιων νομισματων ) , σε μακραν μικροτερη κλιμακα βεβαια , και με αρκετη επιτυχια , και δεν μουχουν χρειαστει ποτε γνωσεις πολιτικης , αλλα γνωσεις οικονομικων , και οικονομικης πολιτικης της εκαστοτε χωρας .............. η remedy σε αποφευγει , γιατι ειναι αρκετα εξυπνη ....... και δεν εχω κανεναν λογο να την υποστηριξω ......
καλα γραφει η Ελισαβετ , οτι ολους μας θεωρεις εχθρους σου ..... δεν ξερω τι ζορι τραβας .........
10-11-2019, 19:03 #63
παιδακια καποτε πρεπει να μαθετε την αληθεια εγω σασ την ειπα το καθηκον μου το εκανα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-11-2019, 19:57 #64
Αν αυτό είναι το συμπέρασμα σου, έχεις πολύ κακή κρίση.
Να πω, πως με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο δικαιολογείσαι...;
"Κάποτε...;;;" Δηλαδή είσαι της άποψης ότι πλέον συμφωνούν μαζί μου; Ενδιαφέρον. Έχεις και άλλου είδους παραισθήσεις ή μόνο αυτό;
Δεν είναι διαπεραστική η επιχειρηματολογία μου. Είναι διάτρητες οι θέσεις σας. Μεγάλη διαφορά.
ΑΡΜΕΓΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΛΩΝΕΣ... Και πότε σε ρώτησα εγώ αν ξεπέταξες τον αδερφό σου ή τον πατέρα σου;;; Θες να μου παραθέσεις την ερώτηση μου μαζί με τον αριθμό σχολίου και την ημερομηνία/ώρα δημοσίευσης;
Είσαι απλά Η***** αν περιμένεις ότι θα απαντήσω σε νέα ερώτηση σου χωρίς να έχεις απαντήσει σε καμία δική μου. Παραθέτω τις ερωτήσεις τις οποίες σου έχω κάνει και δεν έχεις απαντήσει. Να σου θυμίσω ότι εσύ άνοιξες κουβέντα μαζί μου [*1].
[*1] ΣΧΟΛΙΟ #32: 09-11-2019, 16:14
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:
ΣΧΟΛΙΟ #44: 10-11-2019, 10:51
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:
ΣΧΟΛΙΟ #44: 10-11-2019, 10:51
ΕΡΩΤΗΣΗ 3η:
ΣΧΟΛΙΟ #46: 10-11-2019, 11:27
ΕΡΩΤΗΣΗ 4η:
ΣΧΟΛΙΟ #46: 10-11-2019, 11:27
Όταν αρχίσεις να απαντάς και στις δικές μου ερωτήσεις θα προχωρήσει η συζήτηση. Μέχρι τότε - και το καταλαβαίνουν αυτό και οι αναγνώστες - απλά υπεκφεύγεις για να μην χρειαστείς να παραδεχτείς τα όποια συμπεράσματα... είτε οι λόγοι σου είναι προσωπικοί, είτε επαγγελματικοί.
"Χέστηκε η Φατμέ" για το αν είσαι ή όχι στρατευμένη υπέρμαχος. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είσαι μισθωμένη υπέρμαχος γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ο νταλκάς σου.
ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ είναι ο σωστός και σύγχρονος όρος. Αλίμονο... ΜΟΝΟ γενικευμένα και αόριστα μπορείτε να τα λέτε όταν σας ρωτάνε κάτι, ενώ παράλληλα απαιτείτε σαφήνεια και ορθότητα από όλους τους άλλους.
Ασκείτε φτηνή και χυδαία κριτική από το απυρόβλητο της μη-θέσης και ανευθυνότητας σε όποιον εκφράζει θέσεις που δεν συμφέρουν εσάς ή τα αφεντικά σας και όταν σας στριμώξουν με ερωτήσεις πέφτει πρόγκα, λάσπη, ομαδικός τραμπουκισμός και πολλές άλλες συμπεριφορές σας οι οποίες περιέχονται στις σελίδες 3 εώς και 5 του παρόντος. Τέτοια *********** είσαστε.
Δεν με ενδιαφέρει πως αισθάνεσαι ρε Σάκη.
Ξέρω. Έχεις [και έχετε] όρεξη μόνο για στείρα αντιπαράθεση και κριτική χωρίς να δεσμέυεστε σε συγκεκριμένες και πάγιες θέσεις προκειμένου να υπεκφεύγετε της αναγνώρισης της μ******* που σας δέρνει. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Απλά τα λιγότερο άτιμα από τα συναδελφικά σας μέλη ζητήσανε την διαγραφή τους πριν 1-2 χρόνια. Και στη μούρη σας να σας έτριβε κάποιος την αλήθεια θα λέγατε ότι ανέβηκε η μυωπία σας και δεν μπορείτε να διαβάσετε. Ένα είδος πόρωσης χαρακτηριστικό των ανθρώπων που αφ' ενός ζούν με γνώμωνα τα δύο μέτρα, δυό σταθμά και αφ' ετέρου διακρίνονται από πλήρη ανειλικρίνεια... ακόμα και με τον εαυτό τους.
Δεν πειράζει όμως. Οι αναγνώστες καταλαβαίνουν ποιός "παίζει" και ποιός "τον παίζει". Κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας. Περιμένω τις απαντήσεις σου στις ερωτήσεις που σου έκανα. Αν δεν θες ή δεν αντέχεις να τις απαντήσεις άδειασε μου τη γωνιά.
Λίζα-Κορνίζα και Macgyver, μη μου στενοχωριέστε. Θα έρθω και σε σας. Υπομονή.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Για όσους μόλις προσγειώθηκαν στο νήμα, συνιστώ να διαβάσουν την συζήτηση από την αρχή και να σχηματίσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ χωρίς να παραλείψουν να διαβάσουν κανένα από τα σχόλια.
10-11-2019, 20:01 #65
φανακο σπασε καρπο ραπ τριποντο ετσι παιδια ημερολογια παρτε ημερολογια καλοσ καλοσ
κυρ αλεκοσ ο εφοροσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-11-2019, 20:02 #66
[QUOTE=M87;1076011][COLOR="#000000"]Σοβαρά τώρα... Δεν μπορείς να απαντήσεις ΑΜΕΣΑ στην ερώτηση ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ / ΜΑΝΑ ΣΑΣ ή ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ / ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;;;
QUOTE]
Αυτο δεν ηταν η ερωτηση σου Μ87 ;
Σου απαντησα πως μεγαλωσα εχοντας ως εξηγηση βετο πως τα μελη της οικογενειας δεν θεωρουνται υποψηφια ερωτικα υποκειμενα. Σε τι διαφερουν εκεινοι που δημιουργουν αιμομικτικη σχεση απο εκεινους που δεν - δεν το γνωριζω. Εχεις μενος αντιλογιας. Σε ρωτησα αν σχετιζεσαι με τον Λογο επαγγελματικα ή αν κανεις αλλο επαγγελμα και συμπερανες πως ειναι επιτηδευμενο. Σε διεγραψαν απο το φορουμ καποτε ;;; δεν θυμαμαι. Εαν θελεις να μονολογησεις το θυμο σου για το οτι πιστευεις πως σε στοχοποιησαν με αφορμη εμενα ΟΚ.
Διαβαστε οσοι αντεχετε καποια στιγμη τι εγραψα στο σχολιο #43 και εαν εσφαλα. Δε καταλαβαινω πια. Μπορει εν αγνοια μου να εχω δωσει λαθος ερμηνεια."Make sure your worst enemy isn't you"
10-11-2019, 22:01 #67
11-11-2019, 00:29 #68
φιλε Μαγκ, εχεις δικιο και ειναι δυστυχως καραμπινατη η διαφορα μας απο την Ελβετια! Απο την αλλη ειναι αδικια να συγκρινουμε τις δυο χωρες λογο του οτι δεν εχουν στην γειτονια τους τουρκους και αλβανους! μειτε Βορειομακεδωνες. Ομως - οπως θα γνωριζεις καλητερα απο εμενα ,αφου ειχες την ζηλευτη τυχη να ζεις εκει περα - το οτι η Ελβετια εχει πολυ μεγαλο μερος του προυπολογισμου της σε στρατιοτικες δαπανες! ειναι η μοναδικη χωρα στον κοσμο που εχει πολεμικο ναυτικο και δεν βρεχεται απο θαλασσα! Επισης η 3ης γενιας ελβετοι ειναι ολο τους επιστρατοι,-διορθοσεμαι εαν κανω λαθος Μαγκ, αυτο το εμαθα απο καποιους συναδελφους ελβετους στο εξωτερικο , μπορει κι να καταλαβα λαθος κατα την μεταφραση μου χαχα- Τελος υπαρχει και κατις ομως που μπορουμε να ειμαστε υπεριφανοι σαν Ελληνες εναντι των Ελβετων και αυτο ειναι το συνταγμα της χωρας τους οπου ειναι δημιουργιμα ενος μεγαλου ρωσοποντιου! του Καποδιστρια! οπου υπαρχει κι αγαλμα -για αυτο ειμαι συγουρος αφου το εχω δει με τα ματια μου, ειχα την τυχη να επισκευτω την χωρα αλλα μονο για λιγες μερες ,με τον Ολυμπιακο - Επιστρεφωντας στην ελληνικη πραγματικοτητα κατα την φτωχη μου αποψη δεν θα δουμε συντομα καποιες θετικες αλλαγες παρα μονον εαν οι γονεις της γενιας μας αρχισουν να αλλαζουν τα ειδωλα των παιδιων τους, εαν παψουν τα νεα παιδια να εχουν ειδαλμα τους αρπακολατζιδες, τους πλαγιους τροπους αποκτησης χρηματων, γενικα να εχουν ως πρωτυπα ανθρωπους οπου βγαζουν κερδος σε βαρος αλλων και με παρανομους τροπους.Τελος να μαθουν τα παιδακια τους οτι εαν θελουν να ειναι υπερηφανα για τον τοπο που ζουνε πρεπει να καταλαβουν πως πρεπει να φερθουν ως κοινωνικο συνολο ατομων με σκοπο το καλο ολων και οχι μονο το δικο τους!! Οταν τα λεγαμε αυτα ως αναρχικοι καπωτες μας κοιταγαν σαν εξωγηινους! οπως κι οταν ο Μπρουτον πριν περιπου 200 χρωνια αναφεροταν σε συνομοσπονδιες, και σε τοπικη αυτοδιοικηση και μετα απο χρωνια, εγινε της μοδας στην Ε.Ε.
11-11-2019, 05:12 #69
11-11-2019, 05:14 #70
Γιωργο, μακαρι ναχαμε πολιτικους σαν τον Καποδιστρια .......δεν ηξερα οτι ηταν Ρωσοποντιος , ηξερα ομως οτι ζουσε στην Ελβετια .......δυστυχως τον εφαγαν οι ξενοι, κι οχι οι Μαυρομιχαλαιοι ( βιλιο Δημ. Κοκκινακη , ' δεν εφαγαν τον Καποδιστρια οι Μαυρομιχαλαιοι, δεν χτυπησαν αυτοι' ) ........................
11-11-2019, 05:22 #71
Μ87, εγω βαρεθηκα αυτο το σηριαλ ......δεν δινουμε ενα τελος να ησυχασουμε ? μου ειπες , σου ειπα , ε, φτανει ......δεν θα ξανασυμμετασχω αλλο σε αυτη την ' κουβεντα ' , δεν εχει νοημα πια ........αναγνωριζω οτι εχεις γνωσεις , αλλα ο τροπος σου βρε παιδι .....................................
το ιδιο προτεινω και σταλλα μελη που συμμετεχουν σε αυτο το θρεντ , να σταματησετε να κουραζεστε απαντωντας σε μια ' συζητηση ' που δεν εχει πλεον νοημα , ουτε σκοπο ........ εγω αποχωρω ......Last edited by Macgyver; 11-11-2019 at 05:41.
11-11-2019, 08:52 #72
Καλά, προφανώς δεν είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τις θέσεις σου.
Για παράδειγμα "ενεργέ-οικονομολόγε-που-δεν-ασχολείσαι-με-πολιτικά-θέματα-και-που-ζεις-μέσα-σε-μια -νταμιτζάνα-πλουτώνιο-σε-ενα-υπογειο-που-την-φυλάνε-δυο", ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ στο σχόλιο #8, είναι πολιτικά γεγονότα. Είναι η ΟΡΘΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ - την οποία κάνω στο σχόλιο #14 Η ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ: Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κώλος του πονεί.
Βρες λοιπόν την όποια δικαιολογία να απαγκιστρωθείς από τη συζήτηση - η οποία δεν σε παίρνει ούτως ή άλλως - απλά να ξέρεις ότι εγώ δεν πρόκειται να σου κάνω τη χάρη να σε αφήσω να πουλάς προπαγάνδα χάριν των συμφερόντων σου ή των εργοδοτών σου, ακόμα και αν χρειαστεί να συνεχίσω εδώ με μονόλογο.
11-11-2019, 09:11 #73
Και επειδή έχεις - και καλά - αλλεργία στα σεντόνια μου, να στο κάνω πουρέ, να δούμε αν κατεβαίνει τα λαιμά σου το φαρμακάκι που σου 'χω φτιάξει. Για βρες μου το οικονομικό - και όχι πολιτικό - γεγονός στο παρακάτω κείμενο σου οικονομολόγε της *******;
ΣΧΟΛΙΟ #8: 07-11-2019, 16:40
ΣΧΟΛΙΟ #14: 08-11-2019, 00:39
Μη μου στενοχωριέσαι... θα σε κάνω άνθρωπω εγώ. Θέλει τρόπο... όχι κόπο.Last edited by M87; 11-11-2019 at 11:19.
11-11-2019, 09:30 #74
11-11-2019, 09:45 #75
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...