Results 46 to 60 of 123
-
10-11-2019, 10:27 #46
Σιγά που ο/η κάθε κ****μένος/η έφηβος/η σκέφτηκε ότι:
"Χμμμ... Η φύση δείχνει ότι τα παράγωγα της αιμομιξίας έχουν εκφυλιστικά στοιχεία και αποβάλλονται (πεθαίνουν) και δεν το θέλω αυτό γιατί - πάνω από όλα - εγώ θέλω να τεκνοποιήσω. Μήπως αντί να πηδήξω την αδερφή μου, να προσπαθήσω να βγάλω γκόμενα την κόρη του γείτονα;...
ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΑΑΑ... ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ! ΈΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ;"
1ον: Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Και χωρίς την απάντηση σου, δεν θα μπορέσω να προχωρήσω την συζήτηση.
Πέρα από αυτό, γίνε σαφής: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ / ΜΑΝΑ ΣΑΣ ή ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ / ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ; (Μιλάς για τον εαυτό σου ή/και για όσους είστε οπαδοί της θεωρίας "έλλειψης ελεύθερης βούλησης").
Οι αρχαίοι Έλληνες αντιλαμβάνονταν ως "λάθος" την αιμομιξία, και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον πληθυσμό προσφέροντας την αντίστοιχη απαραίτητη συναισθηματική διαδρομή που θα οδηγούσε τον πληθυσμό στην ωριμότητα, μέσα από τα αντίστοιχα θεατρικά έργα (Οιδίποδας, Ηλέκτρα).
Επέζησα των Πρετεντέρη, Τρέμη, Παπαδημητρίου, Αυτιά και Πορτοσάλτε... Και εγώ είμαι ακόμα εδώ - εν αντιθέσει με αυτούς. Μην ανησυχείς. Θα το αντέξω να μην βάζεις τόνους (εκτός και αν δεν βγαίνει νόημα, οπότε θα σε ρωτάω).
Ο αστερίσκος σου επεξηγεί "κάτι". Αν δεν βάλεις αστερίσκο και σε εκείνο το "κάτι" το οποίο επεξηγείς, εγώ θα μυρίσω τα νύχια μου να καταλάβω τι επεξηγείς;Last edited by M87; 10-11-2019 at 13:23.
- 10-11-2019, 11:08 #47
Σοβαρά τώρα... Δεν μπορείς να απαντήσεις ΑΜΕΣΑ στην ερώτηση ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ / ΜΑΝΑ ΣΑΣ ή ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ / ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;;;
Για μένα δεν πρόκειται για ανικανότητα απάντησης εκ μέρους σου, αλλά απροθυμία απάντησης για να μην φτάσει η συζήτηση σε συμπεράσματα τα οποία θα σου είναι "δύσπεπτα" στην καλύτερη των περιπτώσεων. (Στη χειρότερη συζητάμε για ημικρανίες, υπερτασικά επεισόδια, εγκεφαλικά κ.α.).
Για τους υπόλοιπους μη-υλιστές αναγνώστες: Εδώ βλέπετε τα πλεονεκτήματα του να μην στρατολογείτε τον εαυτό σας ΑΚΡΙΤΑ παρέα με "δικολάβους", "πολιτικούς", "λαοπλάνους", "δημαγωγούς", "επικοινωνιολόγους" (επαγγελματίες ψεύτες δηλαδή), "τρολλάκια", "δημοσιογράφους / σχολιαστές πρώτης γραμμής", "νικητές", "πλούσιους", "ψυχίατρους", "ψυχολόγους", "ψυχοθεραπευτές", ή "επιστήμονες". Αποφεύγετε ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ!Last edited by M87; 10-11-2019 at 13:30.
10-11-2019, 12:52 #48
εμ φιλε πρεπει να μαθεισ τι λεει η μαφια που υποστηριζει οτι ειναι η αληθεια κι οχι η προπογανδα του κρατουσ θα σ δωσω ενα παραδειγμα ι1 κοιμισμενοσ ι2 κοιμισμενοσ με ναρκωτικα ι3 ξυπνιοσ ι4 ξυπνιοσ με ναρκωτικα σε περιπτωση πολεμου εσυ θα μου πεισ τι γινεται εγω απλα λεω και μετα θα μασ πεισ αν εγιναν πολεμοι κλπ αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-11-2019, 13:01 #49
εγω εμαθα οτι ενασ κολλητοσ μου γουσταρε τη μανα μου πωσ το εμαθα ο γιοσ του γουσταρε την κορη μου κανε μια αναλυση στα dna να δουμε τι θα βρεισ εγω λεω ψεμματα αλλα κανε την αναλυση στα dna
10-11-2019, 13:03 #50
θεσ να πω κι αλλα να δεισ που θα πανε ολοι δε λεω ηρθε το νατο εδω και τα λεω σε αυτουσ βρηκαμε πολλα πραγματα που αμα στα πω θα σου πεσουν τα μαλλια για να σ πεσουν φαε μια σταγονα αιθεριο ελαιο λεβαντασ φιλακια πολλα
10-11-2019, 13:07 #51
Τι θα γίνει constantly curious; Θα το συζητήσεις για πολύ ακόμα με την ομάδα πριν απαντήσεις;
10-11-2019, 13:34 #52
Ρε παιδια , απορω με την Ιωβεια υπομονη σας , νανοιγετε κουβεντα με το μελος Μ87 .........
10-11-2019, 13:41 #53
Macgyver είτε απάντησε στα όσα σε ρώτησα στο σχόλιο #28 το οποίο και παραθέτω πιο κάτω, είτε να αφήσεις τις ********* απόπειρες να σώσεις τον constantly curious. Εκείνος ξεκίνησε την κουβέντα μαζί μου γιατί είχε απορίες.
constantly curious...; CURIOSITY KILLED THE CAT.
Σου έπεσε βαρύ το τζατζίκι Macgyver;
Θαυμάζω το πως το δικό σου σχόλιο #8 στην πρώτη σελίδα του παρόντος, χωρίς δομή, χωρίς τελείες, συχνά ασύνδετο, σου κάνει για φυσιολογικό κείμενο, ενώ η δική μου απάντηση (σχόλιο #14) σε αυτό, σου κάνει για σεντόνι.
Είσαι απλά ΓΑΜΑΤΟΣ! ...Μου αρέσει που στο σχόλιο #18 αναγνωρίζεις ότι
...και από την άλλη ως "ενεργός οικονομολόγος" - τρομάρα σου! - δεν ασχολείσαι με την πολιτική. Θες να μας το εξηγήσεις αυτό λίγο για να το καταλάβουμε;
Φέτος σου έκοψε ότι;
Κοίτα μη μου πάθεις τίποτα από τις πολλές αντιφάσεις και σε χάσουμε από δω μέσα. Θα στεναχωρηθώ.
Υ.Γ. Ο μεγάλος πονοκέφαλος σου [και των ομοιδεατών σου] δεν έχει φτάσει ακόμα... Λίγη υπομονή. Το διαβατήριο σου το έχεις ανανεώσει;
10-11-2019, 14:04 #54
Μ87 , μου θυμιζεις την ατακα που λεγεται στις ταινιες , ' μπορεις να μεινεις σιωπηλος , αλλα οτι πεις , μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου ' ..... αυτο κανεις εσυ , οτι γραψει καποιο μελος , το χρησιμοποιεις εναντιον του ................. γραφεις λες και ολοι μας ειμαστε ηλιθιοι , κι εσυ εισαι ο μονος εξυπνος εδω μεσα .... εχεις χαλασει με τα κοκκινα-μαυρα εντονα γραμματα σου , που δειχνουν αλαζονεια ( του στυλ , εγω κατεχω την αληθεια/το σωστο , κι εσεις γραφετε βλακειες ) πολλα θεματα αλλων μελων .....
ειμαι βεβαιος οτι ακομη κι αυτο το ποστ μου , θα το χρησιμοποιησεις εναντιον μου !!!!!!!!!!! βαρετος εισαι ......
10-11-2019, 14:21 #55
Προσωπικά δεν του χω δώσει ποτέ σημασία, βαριόμουν να κάτσω να διαβάσω τα κατεβατά που γράφει οπότε απλά τα προσπερνούσα.
Τώρα μπήκα να του απαντήσω απλώς επειδή είδα ότι σου απέδιδε σχόλιο που δεν ήταν δικό σου και νόμιζα βλακωδώς πως θα το δει, και θα το διορθώσει και τέλος. Δεν ήξερα ότι έχει τόση πλάκα...
Μέχρι και στην constatly που καθόταν και του μιλούσε κανονικά, όρμησε χωρίς λόγο.
Μια απέραντη συνωμοσία είμαστε όλοι για τον Μ87
10-11-2019, 14:22 #56
Έχεις μεγάλο θράσσος macgyver.
Θες να πάρω σβάρνα ένα-ένα τα όσα έχετε γράψει όλοι εσείς ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ! όπου προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εναντίον μου;;;
Ακόμα επιμένει ο constantly curious να του πω για τις σπουδές μου ή οτιδήποτε προσωπικό που αφορά εμένα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!
...Και έχεις τα α***δια να με κατηγορείς για αυτά που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΝΑΤΕ;;; Δεν πας ως τη γωνία να δεις αν έρχομαι;
Εκτός αυτού - προκειμένου να διαιωνίσετε ως άποψη ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - δεν σταματάτε και δεν καταλαβαίνετε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ!
Η Remedy γιατί νομίζεις ότι με αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι;
ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: "Της κοντής ψ***ς, της φταίν' οι τρίχες". Όταν βρεις επιχειρήματα να υποστηρίξεις τις θέσεις σου - γιατί χωρίς επιχειρήματα είσαι απλά ένα τρολ του ****** το οποίο επιθυμεί να διαιωνίζει εντυπώσεις (προπαγανδιστής δηλαδή) - έλα να μου κουνηθείς.
ΣΗΜ.: Τα Χριστούγεννα θα σου πάρω έναν καθρέφτη να βάλεις σπίτι σου να έχεις να σε βλέπεις και να φτύνεσαι.
Ξαναπάμε στον constantly curious... Περιμένω την απάντηση σου.
10-11-2019, 14:28 #57
10-11-2019, 14:35 #58
ΝΑ! κι αν είναι άντρας... ΝΑ! κι αν είναι γυναίκα... ΝΑ! κι αν είναι ο Τζείσον η Αντιγόνη.
Αυτό με πείραξε νομίζεις Λίζα;... Το φύλο του συνομιλητή;
Τι θα γίνει constantly curious; Για πόσο θα αποφεύγεις την αλήθεια; Για πόσο θα κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου; Όσοι διαβάζουν το νήμα έχουν πάρει γραμμή τι παίζεται. Δεν σε ωφελεί να μην απαντάς.
10-11-2019, 14:45 #59
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-11-2019, 15:32 #60
παιδια ξερει την αληθεια μαλλον