Όχι δυστυχώς δεν έχω. Οκ δεν θα πάρω κάτι, σκέφτομαι να βάλω μια κομπρεσα,νομίζω θα με βοηθήσει αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Το πρήξιμο με ενοχλεί πιο πολύ.
Επίσης φοβάμαι μήπως κάνω κάποια επιπλοκή στην καρδιά λόγω αυτού. Είχα κάτι περίεργα πονακια.
Printable View
Μην το ξυνεις, μπορει να γινει αιματωμα και μετα θα εχεις επιπλοκες. Απο το αγχος τα παθαινεις αυτα. Πρεπει να κοιμασαι και να παιρνεις βιταμινη d
Σορυ,αν δεν την πάρω ήθελα να γράψω.
Μπορεί να παραμορφωθεί το αυτί ή να νεκρωθεί μου είπε και αναγκάζονται να το αφαιρέσουν
Αντώνη αύριο το πρωί πάρε το χάπι για το στομάχι φάε και πιες την αντιβίωση σου.. Ηρέμησε λίγο ρε φίλε..ποσο άγχος. Για όλα αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Το χάπι θα το πάρεις για το καλό σου. Όσο το σκέφτεσαι τόσο βασανίζεσαι.
Σημείωσε κάπου αύριο ότι πήρες αυτή την αντιβίωση έτσι ώστε αν χρειαστεί να την ξαναπάρεις να ξέρεις ότι δεν σου κάνει ζημιά για να μην ξανά περάσεις αυτή την διαδικασία.
Το έχω μπροστά μου και φοβάμαι να το πάρω.
Αντωνη συνειδητοποιεις οτι προκρινεις ενα τρομερα απιθανο αρνητικο σεναριο εναντιον ενος τρομερα πιθανου; Ο φοβος για αντιδραση στη αντιβιωση ειναι δικος σου, ενω ο κινδυνος απο τη μολυνση ειναι απο γιατρο. Επιπλεον η διαγνωση που σου εκανε δεν ειναι καν πανω στην ψυχιατρικη, που εχεις γνωσεις. Τι λογικη εχει αυτο που κανεις τωρα;
Έτσι μου έλεγαν και για το καθαρτικό της κολονοσκόπησης, ότι είναι απίθανο να μου κάνει αντίδραση, και εντέλει μου έκανε δερματική αντίδραση 24 ώρες μετά.
Μετά από πόση ώρα μπορει να κλείσει ο λαιμός μου ή να σταματήσει η καρδιά μου;
Εχω πάρει και ζάναξ χθες, δεν ξέρω, φοβάμαι.