Ανέβασα δέκατα. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 96
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλύτερα το πρωί και με γεμάτο στομάχι..
    Για τώρα δεν έχεις κάτι πιο απλό? Παναντολ ή κάτι τέτοιο?
    Όχι δυστυχώς δεν έχω. Οκ δεν θα πάρω κάτι, σκέφτομαι να βάλω μια κομπρεσα,νομίζω θα με βοηθήσει αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Το πρήξιμο με ενοχλεί πιο πολύ.

Επίσης φοβάμαι μήπως κάνω κάποια επιπλοκή στην καρδιά λόγω αυτού. Είχα κάτι περίεργα πονακια.

Senior Member
    Μην το ξυνεις, μπορει να γινει αιματωμα και μετα θα εχεις επιπλοκες. Απο το αγχος τα παθαινεις αυτα. Πρεπει να κοιμασαι και να παιρνεις βιταμινη d

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ναι οι μέρες είναι δύσκολες.. Εγώ σήμερα που χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο τρομοκρατιθηκα και δεν ειμαι άνθρωπος που φοβάται εύκολα.. Η κατάσταση εχει ξεφύγει αρκετά..

Συγνώμη δεν πρόλαβα να διαβάσω ολο το θέμα.
    Ξεκίνησε αντιβίωση απο αύριο. Αφού ο γιατρός στην εδωσε γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Μην αφήνεις την ψυχική σιυ υγεία να επηρεάζει και την σωματική..
    Αμα χρειαστείς κάτι στείλε μου.
    :( :( :(

Προσπαθώ να μην επηρεαζομαι αλλά όντως είναι δύσκολα τα πράγματα, δυστυχως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Όχι δυστυχώς δεν έχω. Οκ δεν θα πάρω κάτι, σκέφτομαι να βάλω μια κομπρεσα,νομίζω θα με βοηθήσει αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Το πρήξιμο με ενοχλεί πιο πολύ.

Επίσης φοβάμαι μήπως κάνω κάποια επιπλοκή στην καρδιά λόγω αυτού. Είχα κάτι περίεργα πονακια.
    Αντώνη μη φοβάσαι..Βάλε τώρα κομπρεσα να ηρεμήσεις κάπως και το πρωί ξεκίνα την αντιβίωση..
    Και σε παρακαλώ πολύ..Σταμάτα να ψάχνεις στο ίντερνετ ή οπουδήποτε αλλού για συμπτώματα..Δεν βλέπεις ότι απλά αγχώνεσαι?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μην το ξυνεις, μπορει να γινει αιματωμα και μετα θα εχεις επιπλοκες. Απο το αγχος τα παθαινεις αυτα. Πρεπει να κοιμασαι και να παιρνεις βιταμινη d
    Τι επιπλοκές? Στην καρδιά?

Δεν το ξύνω,αλλά είναι ήδη κόκκινο.

Βιταμίνηd μου είχε γράψει η ενδοκρινολόγος να παίρνω αμπούλες εβδομαδιαία γιατί ήταν κάπως χαμηλή αν και μέσα στα φυσιολογικά. Και αυτές φοβάμαι να τις παίρνω.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αντώνη μη φοβάσαι..Βάλε τώρα κομπρεσα να ηρεμήσεις κάπως και το πρωί ξεκίνα την αντιβίωση..
    Και σε παρακαλώ πολύ..Σταμάτα να ψάχνεις στο ίντερνετ ή οπουδήποτε αλλού για συμπτώματα..Δεν βλέπεις ότι απλά αγχώνεσαι?
    Δεν το έψαξα ,μου το είπε ο γιατρός αυτό ότι θα χάσω το αυτί μου αν πάρω την αντιβίωση. Και χθες δεν ήταν καν τόσο άσχημα όσο σήμερα.

Για την καρδιά φοβάμαι πάντα. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να μου κάνει ενδοκαρδίτιδα αυτό.

Senior Member
    Δεν το έψαξα ,μου το είπε ο γιατρός αυτό ότι θα χάσω το αυτί μου αν πάρω την αντιβίωση. Και χθες δεν ήταν καν τόσο άσχημα όσο σήμερα.

Για την καρδιά φοβάμαι πάντα. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να μου κάνει ενδοκαρδίτιδα αυτό.
    Τι? Θα χάσεις το αυτί σου αν πάρεις την αντιβίωση? Ή αν δεν την πάρεις ?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest

Τι είναι το αφτί και θα το χάσεις?
    Σου έδωσε την αντιβίωση για να χάσεις το αφτί σου? Κάπου χάθηκα.

Antonis8
    Guest
    Σορυ,αν δεν την πάρω ήθελα να γράψω.

Μπορεί να παραμορφωθεί το αυτί ή να νεκρωθεί μου είπε και αναγκάζονται να το αφαιρέσουν

george1520
    Guest

Μπορεί να παραμορφωθεί το αυτί ή να νεκρωθεί μου είπε και αναγκάζονται να το αφαιρέσουν
    Αντώνη αύριο το πρωί πάρε το χάπι για το στομάχι φάε και πιες την αντιβίωση σου.. Ηρέμησε λίγο ρε φίλε..ποσο άγχος. Για όλα αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Το χάπι θα το πάρεις για το καλό σου. Όσο το σκέφτεσαι τόσο βασανίζεσαι.

Σημείωσε κάπου αύριο ότι πήρες αυτή την αντιβίωση έτσι ώστε αν χρειαστεί να την ξαναπάρεις να ξέρεις ότι δεν σου κάνει ζημιά για να μην ξανά περάσεις αυτή την διαδικασία.

Senior Member

Μακάβριο αυτό που σου είπε ο γιατρός πάντως..
    Πάρε εσύ την αντιβίωση για όσες μέρες σου είπε και όλα θα πάνε καλά..Μην αγχώνεσαι..

Senior Member
    Τι επιπλοκές? Στην καρδιά?

Δεν το ξύνω,αλλά είναι ήδη κόκκινο.

Βιταμίνηd μου είχε γράψει η ενδοκρινολόγος να παίρνω αμπούλες εβδομαδιαία γιατί ήταν κάπως χαμηλή αν και μέσα στα φυσιολογικά. Και αυτές φοβάμαι να τις παίρνω.
    Ρε Αντωνη βιτ D βαζουν υποχρεωτικα σε ολα τα γαλακτομικα στη β. ευρωπη και στη μαργαρινη στην Ελλαδα; Τι να παθεις;

Οι επιπλοκες του αιματωματος ειναι το cauliflower ear. Μην σου βαζω ιδεες, απλα φροντισε νορμαλ την υγεια σου.

Antonis8
    Guest
    Το έχω μπροστά μου και φοβάμαι να το πάρω.

Senior Member
    Αντωνη συνειδητοποιεις οτι προκρινεις ενα τρομερα απιθανο αρνητικο σεναριο εναντιον ενος τρομερα πιθανου; Ο φοβος για αντιδραση στη αντιβιωση ειναι δικος σου, ενω ο κινδυνος απο τη μολυνση ειναι απο γιατρο. Επιπλεον η διαγνωση που σου εκανε δεν ειναι καν πανω στην ψυχιατρικη, που εχεις γνωσεις. Τι λογικη εχει αυτο που κανεις τωρα;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Antonis8
    Guest
    Έτσι μου έλεγαν και για το καθαρτικό της κολονοσκόπησης, ότι είναι απίθανο να μου κάνει αντίδραση, και εντέλει μου έκανε δερματική αντίδραση 24 ώρες μετά.

Μετά από πόση ώρα μπορει να κλείσει ο λαιμός μου ή να σταματήσει η καρδιά μου;

Εχω πάρει και ζάναξ χθες, δεν ξέρω, φοβάμαι.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast