Originally Posted by
mary1993
σε καταλαβαινω, και εγω όταν πηγα στην ψυχίατρο και μου εδωσε εσιταλοπραμη μου ειχε πει σε τρεις εβδομάδες θα ημουν οπως ημουν παλια, βεβαια περασαν οι 3 εβδομάδες και γω δεν ειχα καμια διαφορά, και μαλιστα προσπαθησα να αυθυποβαλω τον εαυτο μου για να τον βοηθησω, δηλαδή την τρίτη προς τετάρτη εβδομάδα χρησης αρχισα με το ζορι να κανω πράγματα, οπως αυτα που εκανα προ ΓΑΔ αλλα ματαια, και μου αυξανει την δοση. Εκει τα ειδα ολα , τα συμπτώματα ηταν σε χειροτερο επιπεδο απο όταν πηγα στην πρωτη συνάντηση. Η απογοήτευση τεραστια οπως καταλαβαινεις, γιατι οχι μονο δεν εγινα οπως παλια επεσα και σε χειροτερο επίπεδο απο οταν πηγα. Ετσι, μετα απο δυο δυσκολους μήνες εσιταλοπραμης το αλλαξαμε σε zoloft, και εκει στην αλλαγη του φαρμάκου παιρνω τηλέφωνο την ψυχολόγο και ξεκινησα και το κομμάτι της ψυχοθεραπείας. Ετσι κι αλλιως θα την ξεκινουσα, αλλα ηλπιζα να με βοηθούσε η εσιταλοπραμη για να βρω δουλειά και να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία. Τελος παντων ερχόμαστε στο σήμερα, οπου μπορω να πω οτι το ζολοφτ κάτι προσφέρει οποτε σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία ελπιζω να εχω σύντομα θετικα αποτελεσματα.