Originally Posted by
Remedy
εχω μπερδευτει με το παιδι.
αν ισχυει το προβλημα, τι να "χρησιμοποιησει"??? ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος και πολυ σοβαρος μαλιστα. εκτος αν δεν ισχυει, οποτε τσαμπα το συζηταμε.
ρεμ, αυτό προσπαθώ να πω και μάλλον δεν γίνομαι κατανοητή.
Η φίλη μου ξέρει πως αν το ρίξει στο παιδί, (που φυσικά είναι ο σοβαρότερος παράγοντας, θα κάτσουν όλοι σούζα και δεν υπάρχει δεύτερη κουβέντα.
Δεν θέλει όμως έτσι, θέλει μια γραμμή επικοινωνίας με το σύντροφο της γιατί θεωρεί πως αν δεν ξεκινήσει από τωρα να τους κόψει τον αέρα, δεν θα γίνει ποτέ. Και αυτό είναι δουλειά του γαμπρού, όχι δική της.
για το γενικοτερο θεμα, ο τροπος ειναι ενας: ΕΥΘΕΩΣ.
δεν παιζει ουτε πλαγιως, ουτε κουτοπονηροειδως, ουτε εμμεσως, ουτε μεσω φιλεναδων, ενα τοσο σοβαρο θεμα. ειναι ουσιωδες της σχεσης τους και του μελλοντικου γαμου τους κι αυτοι προχωρησαν χωρις να το εχουν λυσει. ενδεχομενως χωρις να το ξερουν καν...
μα δεν έπαιξε κανένα παρασκήνιο, αλλά κουβέντες που δεν βγάζουν πουθενά. Σε ερώτηση του αν το συζήτησε η φίλη μου με τις φίλες της, του είπε όχι, ακριβώς για να μη νιώσει αυτός πως ανακατεύονται τρίτοι από τη μεριά της.
μια συζητηση επι του θεματος θα εβαζε τα πραγματα στην θεση τους.
να του εξηγησει ποσο σοβαρο ειναι το θεμα που ισως αυτος προσπαθει να παρουσιασει ελαφρα "ελα μωρε τι μας νιαζει ο γαμος, ας τους κανουμε το χατηρι" κι οτι θα το βρισκουνε μπροστα τους σε ολο τον γαμο τους.
Αυτό προσπάθησε να κάνει χωρίς να βγάλει άκρη και όλη την ημέρα σήμερα ήταν μες στη φρίκη και τα νεύρα κάτι που δεν βοηθάει με το παιδί και την κατασταση της.