Results 61 to 75 of 83
Thread: Άρχισαν τα όργανα...(του γάμου)
-
13-09-2011, 21:49 #61
ας του πει: το πρωτο σου μαθημα αγαπη μου σαν συζηγος ειναι να μαθεις να βαζεις όρια στους ''εξω απο δω''
ειμαι τις αποψης οτι δεν μπορεις να επικοινωνήσεις με καποιον που σε μια τετοια περιπτωση δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα... κ μαλιστα ο ίδιος χρησιμοποιει τους δικους του σαν μοχλο πιεσης για να περασει ουτε καν τ δικα του θελω αλλα των γονιων του... σε μια τετοια περιπτωση λες ενα κατηγοριματικο οχι, του λες οτι δεν πρόκειται να το ξανασυζητησεις και ξεμπερδεύεις...
γιατι δεν παντρευεται μονος του!!!!!!!
γιατι η γυναικα που διαλεξε να παρει δεν θα απολαυσει τον ιδιο της το γάμο..
αυτο δεν πρεπει να το σκεφτεται κ ο γαμπρος...?!!!
θα μπορούσε να του πει οτι η σταση του αυτη την εχει προβληματίσει γενικα.. οτι στο μελλον σε θεματα αφορουν μονο αυτους τους δυο μπορει πάλι τα θέλω τα δικα της να αντικρούονται με τα θελω των γονιων του.. πως μπορει να υπολογιζει οτι θα φερθει ωριμα οταν σε ενα τοσο σημαντικο θέμα οχι μονο ακολουθει τα ''πρεπει'' των γονιων του αλλα διακινδυνεύει την αγαπη κ συμπάθια που της εχουν μεχρι τωρα εκθετοντας την κ τοποθετοντας την απεναντι τους..
αυτα απο μενα.. και..
1) ελπιζω να εχει μια καλη εγκυμοσύνη κ μια ευκολη γέννα
2) να συνελθει ο δικος της
3) να κανει εναν γάμο όπως τον ονειρευεται... :) φιλια πολλα κοριτσια[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
- 13-09-2011, 21:56 #62
π@π@ρια θρησκευομενοι ειναι αν ηταν θα τους ενοχλουσε πιο πολυ που ο γιος τους αφησε μια κοπελα εγγυο χωρις να την στεφανοθει πρωτα .Ετσι ειναι οι θρησκευομενοι????
Last edited by glafkos; 13-09-2011 at 23:53.
ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
13-09-2011, 22:01 #63
13-09-2011, 23:04 #64
13-09-2011, 23:38 #65
13-09-2011, 23:42 #66
13-09-2011, 23:44 #67
14-09-2011, 03:45 #68
14-09-2011, 11:04 #69
καλημέρα! μπήκα σήμερα να δω τι παίχτηκε με το θέμα και βλέπω έχουν ειπωθεί πολλά..
Γενικά παιδιά, η ελληνική οικογένεια, είναι μια οικογένεια σάντουιτς.
Ότι συμβαίνει στη μία οικογένεια, είναι πρόβλημα και της άλλης οικογένειας και φυσικά όλοι παρεμβαίνουν στα οικογενειακά όλων...
δημιουργούνται μεν πολύ ισχυροί δεσμοί και είμαι σίγουρη ότι οι γονείς, και εν προκειμένω, θα σκίζονταν για τους μελλόνυμφους. Όπως άλλωστε κάνουν κατά τα λεγόμενα της Θεοφανίας..
Παρολαυτά οι άνθρωποι δεν ξέρουν που να σταματήσουν. Είναι άλλη γενιά ρε παιδί μου οι άνθρωποι. Δεν πρόκειται από μόνοι τους να βάλουν όρια στον εαυτό τους.
Δεν είναι σωστό να θέτουμε ζήτημα αγάπης..νομίζω το πιο ασφαλές θα ήταν να καταλήξουμε στο ότι ο άντρας της φίλης σου δεν μπορεί να διαχειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση. Ανώριμος δηλαδή. Προφανώς δεν έχει δείξει πυγμή μέχρι στιγμής.
Το θέμα μου είναι το εξής: έχει δείξει η φίλη σου αυτό που πραγματικά την ενοχλεί?
Του έχει θέσει ως θέμα ότι κάτι τέτοιο δηλητηριάζει τη σχέση τους?
Και αφού ο γάμος δεν είναι τόσο σημαντικό (για το γαμπρό, με την έννοια ότι είναι κάτι για το οποίο δεν παίζουν και πολύ ρόλο οι λεπτομέρειες τύπου να μπορεί να είναι άνετη η νύφη και όχι με το παιδί τούρλα) τότε προς τι η βιασύνη?
Ας κάνουν μια και καλή έναν θρησκευτικό όταν γεννηθεί το παιδί..
Απλά σκέφτομαι, εάν κάτσει πραγματικά και συζητήσει, χωρίς τσακωμούς κλπ...του εξηγήσει αυτό που ακριβώς έχει ανάγκη, τις σκέψεις της..εάν κάνει το ίδιο και με τη μελλοντική πεθερά της..χωρίς διάθεση να τους προσβάλλει, απλώς να επιβάλλει τη βούλησή της, διότι αφενός κουβαλάει ένα παιδί μέσα της και αφετέρου πρόκειται για κάτι που αφορά εκείνην και τον άντρα της...πάλι πιστεύεις δε θα συνεννοηθούν?
διότι αν δε συνεννοηθεί και τότε, ειδικά με τον άντρα της, τότε λυπ΄μαι που θα το πω αλλά υπάρχει πρόβλημα.
Εάν ο άντρας είναι στα χρόνια της φίλης σου και δεν εννοεί να καταλάβει ότι είναι στοιχειώδες σε μια οικογένεια να λαμβάνονται οι αποφάσεις εκ των έσω και όχι από ανθρώπους που βρίσκονται στην απέξω, τότε θα έχει πρόβλημα η επικοινωνία τους και η συμβίωσή τους..και τότε η διχογνωμία για μια τελετή θα είναι το πιο απλό που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.
Ας το σκεφτεί, ας συζητήσει με κάθε ειλικρίνεια και αν δεν πιάσει ούτε αυτό ας δείξει τα δόντια της τονίζοντάς του φυσικά την ανεπάρκειά του να χειριστεί κάτι τόσο απλό και τη διαδικασία στην οποία την έχει βάλει με την ανωριμότητά του.
Έχει οικογένεια τώρα πια, πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
14-09-2011, 14:40 #70
βοιντ σε ευχαριστω για την άποψη σου....συμφωνώ με όλα αυτά που λες...:)
Εχω εξελίξεις.
Χτες, μετα από όλο τον ημερησιο χαμο, ο γαμπρός είπε το βράδυ στους δικούς του πως δεν θα γίνει θρησκευτικός γάμος και η φίλη μου τσακωθηκε μαζί του γιατί ένιωσε πως το έριξε πάνω της.
Δεν ήταν μπροστά στην κουβέντα, ούτε ξέρουμε πως αντέδρασε το σόι.
το καλύτερο βέβαια, έγινε σήμερα το πρωί.
Πηγαν μαζί στο γιατρό, (πρωτη φορά ο πατέρας), για να ακούσουν την καρδιά του μωρού,.
Ο γιατρός λες και ήταν βαλτός άρχισε να του αναλύει όλη την κατάσταση με αποκορυφωμα να τον ρωτάει τι θα κάνουν με το γάμο και ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνει πολιτικός και αυστηρά σε οικογενειακό κύκλο. Ούτε καν τραπέζι μετά και μάλιστα του το τόνισε αυτό, γιατί το ινομυωμα δεν αστειεύεται και ηδη κάνει κακώς που συνεχίζει να δουλεύει...!!!!!
Δυστυχώς το αγγελικά πλασμένο σενάριο του γιατρου διακόπηκε από τον παρακάτω εφιαλτη: ο γαμπρός είπε στη φίλη μου πως θα παντρευτουν με πολιτικό, αλλά ΚΡΥΦΑ!
14-09-2011, 14:44 #71
Κρυφά; λολ
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
14-09-2011, 14:49 #72
Εμενα μια χαρα μου φαινεται το σεναριο του πολιτικου και κρυφα!! θα εχει θεμα φαινεται ο γαμπρος ηθικο οταν γεννηθει το παιδι να μην τιθεται θεμα αναγνωρισης. Και το κρυφα μου φαινεται και ωραιο μην σου πω, κατι σαν το μικρο τους μυστικο με ολους τους αλλους στην απεξω!!
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
14-09-2011, 14:54 #73
Oταν ενας αντρας(η γυναικα) δεν μπορει να ξεκοψει στους δικους του το να μην ανακατευονται ΤΩΡΑ που ειναι στην αρχη αργοτερα τι θα γινει.....? Προσωπικη εμπειρια...... Η αδελφη μου παντρευτηκε στα 30της...λογω ερωτα δεν εφερνε αντιρρησεις στα θελω του γαμπρου κ της οικογενειας του μ αποτελεσμα καθε καλοκαιρι κατα 99% να κανουν ολοι μαζι διακοπες...... καποια στιγμη εφτιαξαν κ σπιτι στο νησι του γαμπρου κ τοτε αρχισαν τα οργανα για τον γαμο της αδελφης μου.... εφτασε να νιωθει στο ΙΔΙΟ της το σπιτι επισκεπτρια γιατι ο γαμπροςς ειχε αφησει τους γονεις του να θεωρουν το σπιτι δικο τους κ ν αφηνει την μανα του να κανει κουμαντο μ αποτελεσμα να υπαρξει κ ριξη στο ζευγαρι μετα απο 18 χρονια γαμου!!!Γιατι τα λεω ολα αυτα??? Γιατι αν το ζευγαρι δεν βαλει ορια στις οικογενειες τους απο την αρχη αργοτεροτερα θα δημιουργηθουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα.. Η φιλη σου για μενα θα πρεπει να κανει μια συζητηση με τον γαμπρο οτι θα πρεπει να βαλει τους γονεεις του στην ΘΕΣΗ τους κ οτι θα παντρευτουν με πολιτικο στα ΦΑΝΕΡΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΩΡΑ οπως λεει κ η μητερα μου!!!!!
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
14-09-2011, 15:12 #74
Πως θα τεθεί θέμα αναγνώρισης αφού είναι ζευγάρι εδώ και 1 χρόνο και υποτίθεται πως έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο; Και εμένα μου φαίνεται χαριτώμενο σαν ιδέα να παντρευτούν κρυφά.
Αλλά εδώ φανερά και δεν συμφωνούν, φαντάζεσαι ν' ανακαλύψουν τα συμπεθέρια ότι τους το έκρυψαν; λολέτσι γιατί περίεργα την είδα...
14-09-2011, 16:30 #75
Εννοω οτι ο γαμπρος θελει να την αποκαταστησει και τυπικα την κοπελα........ παραδοσιακα!!!! Ασε που αν το ανακαλυψουν τα συμπεθερια μετα ουτε που θα το σκεφτοντια πια, θα εχουν να νταχτιριζουν το εγγονακι και θα το εχουν γραμμενο το ζευγος!!!!
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....