κ οταν λεω καλη σχεση εννοω αυτην που βασιζεται στον ερωτα..
Printable View
κ οταν λεω καλη σχεση εννοω αυτην που βασιζεται στον ερωτα..
γιατι σταδιακα οταν εμφανιζονται τα προβληματα στη σχεση ο ερωτας δινει τη θεση στα προβληματα..
..συμφωνώ, αλλά γιατί η "λύση" είναι να στραφεί κάποιος από τους δύο αλλου?
αυτη ειναι η ευκολη λυση.. το πως θα αντιμετωπισει κανεις τα προβληματα που προκυπτουν εξαρταται απο το ποσο αναγκη εχει να το κανει κ το ποσο επιπολαια ή μη αντιμετωπιζει τη σχεση του.. στα δυσκολα θα φανει η ποιοτητα του αρχικου ερωτα
Το αν είμαστε ή δεν είμαστε η προτεραιότητα κάποιου δεν εξαρτάται από το τι "κουβαλάει" από προηγούμενες σχέσεις, αλλά από το τι άνθρωπος είναι και από το πώς βλέπει τη σχέση του μαζί μας. Επειδή συμβαίνει να ζω με έναν άνθρωπο που "κουβαλάει υποχρεώσεις" -έχει ήδη παιδιά δηλαδή-,άρα έχω προσωπική εμπειρία, θα σου πω ότι δεν έχω νιώσει ούτε στιγμή ότι δεν είμαι η προτεραιότητα στη ζωή του. Αντίθετα μάλιστα, νιώθω ότι είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του, όπως είναι κι αυτός για μένα. Θα έλεγα ότι δεν το βλέπω αυτό σε πολλά ζευγάρια, παρόλο που δεν έχουν υποχρεώσεις από προηγούμενους γάμους ή σχέσεις.
Καλό είναι λοιπόν να μην είμαστε απόλυτοι. Συχνά αυτά που φανταζόμαστε δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Ή πιο απλά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Αν έχουμε την καλύτερη σχέση του κόσμου, απλά δεν ψαχνόμαστε. Εκτός αν είναι η καλύτερη σχέση του κόσμου για την θεία μας και όχι για μας. Αλλά τότε, ας προσέχαμε!
Αν πάλι είναι η πρώτη μας σχέση, είναι πιθανό να ψαχνόμαστε, γιατί είμαστε ακόμα άπειροι για να κρίνουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη σχέση που θα μπορούσαμε να έχουμε.
zafeiri μου όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και χρήσιμες!
Αυτός πάλι θα πάρει απολυτήριο όταν βρεθεί η κατάληλη σχέση ή θα είναι στην αναμονή;Έχετε αναλογιστεί τη θέση του;Και κυρίως τη θέση του συντρόφου όταν μάθει για την ύπαρξη του εφήμερου εραστή.
στις παραπάνω ερωτήσεις σου έχω να απαντήσω τα εξής: όταν δύο άνθρωποι συνευρίσκονται μόνο για sex χωρίς να εμπλέκονται συναισθήματα κτλ. είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή το θέμα θα τελειώσει όταν ένας από τους δύο θα κάνει σχέση. δεδομένου ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή, δεν τίθεται ζήτημα "απολυτηρίου", άλλωστε η συγκεκριμένη φάση και για τους δύο καλύπτει ανάγκες σε προσωρινό επίπεδο και όχι για πάντα (ελπίζω δηλαδή!). τώρα το αν θα μείνει στην αναμονή αυτός που μένει πίσω, δεν το αποφασίζει παρά μόνο ο ίδιος, αν δε βρει κάτι άλλο στο ενδιάμεσο και παράλληλα δε φτουρήσει η άλλη σχέση και ο άλλος επανέλθει, γιατί όχι? θα καλύπτει πάλι ανάγκες προσωρινές. και μην το θεωρείς εκμετάλλευση.σε αυτές τις περιπτώσεις και τα δύο μέρη τη δουλειά τους κάνουνε...
όσο για το σύντροφο, για ποιον ακριβώς λόγο να μάθει για τον εφήμερο εραστή? η δική μου εμπειρία έχει αποδείξει ότι δεν πρέπει να μιλάμε ούτε καν για τις μακροχρόνιες σχέσεις μας, πόσω μάλλον για τέτοιου είδους σχέσεις! εμένα τουλάχιστον -επειδή ήμουνα και άνετη- κάθε φορά που άνοιγα το στόμα μου για παλαιότερες σχέσεις, στο μέλλον μου γύριζε μπούμερανγκ, οπότε...ευχαριστώ αλλά δε θα ξαναπάρω!
Τουλάχιστον υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσά σας(δεν το πρόσεξα ανάμεσα στα γραφόμενα).Ξαναλέω ότι πιστεύω ότι αυτή η 'σχέση' αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτησή σου.Σου απάντησα το γιατί που ρώτησες.Στη ζωή μου έχω μάθει ότι ό,τι κάνεις θα το λουστείς.
Ο εαυτός μας έχει πολλές πτυχές,δεν είναι μονοδιάστατος.Αν επιλέγουμε εκείνες που μας αρέσουν,τότε τις υπερασπιζόμαστε και δεν κρυβόμαστε.
Καντε βρε κανενα μαγικο ξορκακι να δειτε πως ερχονται οι γκομενοι στα ποδια σας !!!!
΄Τί μου θυμίσατε; Το τραγούδι του Χρήστο Δάντη "Μάγια, μάγια θα σου κάνω να με αγαπήσεις...."
dorra δώσε πράμα στο λαό! άνοιξέ μας τα μάτια!!!
Λοιπον..αν υπαρχει ορεξη για διαβασμα..Μαθημα 1ο : μπαινουμε εδω www.manoliassa.forumup.gr (αλλα αυτη την στιγμη εχουν ενα προβλημα με το site και δεν μπαινει) και μετα αν θελετε μου λετε αποριες και τις συζηταμε...
Καλό (μαγικό ) θα ήταν να έχουμε αυτόν-ή που θέλουμε και όχι αυτόν-η που μας κάθεται. Αλλά αν το πάρουμε λογικά αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Ολοι π.χ. θέλουν: μικρές, ωραίες, ευκατάστατες, νοικοκυρές, μορφωμένες, να τους αγαπούν κλπ. Το αντίστοιχο και οι γυναίκες. Οταν δε πρόκειται για τη σχέση σου που σε άφησε, τις περισσότερες φορές είναι επειδή δεν σε θέλει και θέλει κάτι άλλο. Σε όλους μας έχει τύχει και ξέρουμε τί είναι να μην θέλουμε πια κάποιον-α. Να μας γυρίσουν τα μυαλιά να τον θέλουμε;
Πάντως οι μαγικές λύσεις είναι οι καλύτερες. Να σου δώσει το σύμπαν περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Ε όλοι δεν το επιθυμούμε;
Αυτος ή αυτη που θελουμε ετσι ακριβως οπως τους θελουμε δεν προκειται να υπαρξει ποτε..Τις περισσοτερες φορες δεν ταιριαζουν μεταξυ τους τα αδερφια ποσο μαλλον οι ξενοι..
Δυστυχως πρεπει να συμβιβαζομαστε εαν θελουμε να συνυπαρξουμε με καποιον αλλον..
Φυσικα και ολοι επιθυμουμε να λαβουμε περισσοτερα απο αυτα που περιμενουμε αλλα θα πρεπει και εμεις να οργανωθουμε και να συντελεσουμε μαζι με το συμπαν!
δηλαδή dorra υποστηρίζεις ότι όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα? δηλ. έχεις δοκιμάσει κάτι και "έπιασε"?
αν ακουσετε τιποτα για εξαρση των τελετων μαυρης μαγειας,νεοσατανισμους,κλπ , να ξερετε οτι ειμαστε πολλες τελικα εκει εξω!!.. χαχαχα
οσο θα υπαρχουν αφελεις, θα υπαρχει και "μαυρη μαγεια".
δηλαδη, παντα...
dorra μου μια θεία μου τις έφαγαν εκατομμύρια σε επαναφορές για να της τον φέρουν πίσω ο οποίος πήγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ.
κ εγω χιουμορ εκανα οταν μιλουσα για τελετες μαυρης μαγειας.. τα ξορκια που συγκαταλεγονται αληθεια?
Πουθενα..ειναι απλές,μικρές συνταγες κατά τις οποίες αλλαζουμε την θέλησή μας σε ενέργεια και την κατευθύνουμε με σκοπό την υλοποίηση των επιθυμιων μας.
Ολοι πιστευω θυμομαστε το 1ο ξορκι της ζωης μας : στα πρωτα μας γενεθλεια το φυσημα των κεριων πανω στην τουρτα και η ευχη που ζητησαμε να πραγματοποιηθει..
Αν είμαστε δηλ. ερωτευμένες με έναν δεσμευμένο ο οποίος δεν κάνει κίνηση, αν του κάνουμε κάποιο ξορκάκι θα τον φέρουμε κοντά μας;
εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. έστω ότι κάνουμε ένα ξόρκι σε κάποιον για να έρθει κοντά μας, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είναι μαζί μας γιατί προφανώς δε γουστάρει, έχει άλλες προτεραιότητες, για χίλιους δυο λόγους.
αν υποθέσουμε ότι αυτά τα πράγματα έχουν αποτέλεσμα και όντως επιστρέψει, αυτό θεωρείται αποτέλεσμα αυτόνομης βούλησης? γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι πρακτικά επεμβαίνουμε στη θέλησή του και η ερώτησή μου είναι, κατά πόσο αυτή η επέμβαση είναι ηθική?
μην ακουτε σκοταδιστικες ιδεοληψιες, κοριτσια.
αν οι σχεσεις εστρωναν με ξορκια, δεν θα υπηρχε πικραμενη απο γκομενο, σε αυτη τη γη...
λετε να μην ξερουν τα σωστα ξορκια?
μαλλον , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ