αισιοδοξία over... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 215
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Ναι είναι γεγονός ότι θέλουμε ένα σύντροφο που να περνάμε καλά και χωρίς να κάνουμε παιδιά. Εχε όμως υπόψη σου ότι όταν βρεις σύντροφο μετά από μια ηλικία π.χ. 45 θα είναι τις περισσότερες φορές χωρισμένος, θα κουβαλάει υποχρεώσεις με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Με όλα αυτά δύσκολα, τουλάχιστον εγώ, θα πέρναγα καλά. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι της Βίσση "θα ήθελα να είμαι η προτεραιότητά σου, παράτησέ τα όλα....."
    Και όπως λέει μια φίλη μου, όταν είμαι ερωτευμένη όσα και να μου δώσει ο άλλος δεν είναι ποτέ αρκετά. Θέλω και άλλα και περισσότερα και όλα και παραπάνω από όλα. Σιγά επομένως μην με τέτοιο σκεπτικό μπορούμε να περάσουμε καλά. Τα θέλουμε όλα από το έτερο ήμισυ και ακόμα περισσότερα.
    Το αν είμαστε ή δεν είμαστε η προτεραιότητα κάποιου δεν εξαρτάται από το τι "κουβαλάει" από προηγούμενες σχέσεις, αλλά από το τι άνθρωπος είναι και από το πώς βλέπει τη σχέση του μαζί μας. Επειδή συμβαίνει να ζω με έναν άνθρωπο που "κουβαλάει υποχρεώσεις" -έχει ήδη παιδιά δηλαδή-,άρα έχω προσωπική εμπειρία, θα σου πω ότι δεν έχω νιώσει ούτε στιγμή ότι δεν είμαι η προτεραιότητα στη ζωή του. Αντίθετα μάλιστα, νιώθω ότι είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του, όπως είναι κι αυτός για μένα. Θα έλεγα ότι δεν το βλέπω αυτό σε πολλά ζευγάρια, παρόλο που δεν έχουν υποχρεώσεις από προηγούμενους γάμους ή σχέσεις.
    Καλό είναι λοιπόν να μην είμαστε απόλυτοι. Συχνά αυτά που φανταζόμαστε δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Ή πιο απλά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    το ποσο χορτασμενος ή πειναλας ειναι ο καθενας ειναι εντελως υποκειμενικο..μπορει καποιος να εχει την καλυτερη σχεση του κοσμου κ επειδη του ηρθε ευκολα ή νωρις,να μην την εκτιμαει,να εχει το μονιμως ανικανοποιητο κ να ψαχνεται για κατι που στο μυαλο του θα ειναι καλυτερο.. ή μπορει καποιος να εχει κανει μια τοσο δυνατη σχεση στο παρελθον που να νιωθει οτι τον εχει υπερκαλυψει κ δεν ψαχνεται απεγνωσμενα για την επομενη..
    Αν έχουμε την καλύτερη σχέση του κόσμου, απλά δεν ψαχνόμαστε. Εκτός αν είναι η καλύτερη σχέση του κόσμου για την θεία μας και όχι για μας. Αλλά τότε, ας προσέχαμε!
    Αν πάλι είναι η πρώτη μας σχέση, είναι πιθανό να ψαχνόμαστε, γιατί είμαστε ακόμα άπειροι για να κρίνουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη σχέση που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εκτος από κομμα, θα μπορούσε να είναι απλά η αλήθεια, φτάνει να την αντέχει κανείς..:Ρ
    H αλήθεια είναι ότι:
    Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, δηλ. δεν είναι αυτό που ψάχνω. οπότε, δεν τίθεται θέμα έρωτα, εξ ου και το "αισιοδοξία over..."
    και αυτή την αλήθεια ήθελα να τονίσω και να καταθέσω τη γνώμη μου ,που ίσως χρησιμεύσει.

Senior Member
    zafeiri μου όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και χρήσιμες!
    Αυτός πάλι θα πάρει απολυτήριο όταν βρεθεί η κατάληλη σχέση ή θα είναι στην αναμονή;Έχετε αναλογιστεί τη θέση του;Και κυρίως τη θέση του συντρόφου όταν μάθει για την ύπαρξη του εφήμερου εραστή.
    στις παραπάνω ερωτήσεις σου έχω να απαντήσω τα εξής: όταν δύο άνθρωποι συνευρίσκονται μόνο για sex χωρίς να εμπλέκονται συναισθήματα κτλ. είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή το θέμα θα τελειώσει όταν ένας από τους δύο θα κάνει σχέση. δεδομένου ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή, δεν τίθεται ζήτημα "απολυτηρίου", άλλωστε η συγκεκριμένη φάση και για τους δύο καλύπτει ανάγκες σε προσωρινό επίπεδο και όχι για πάντα (ελπίζω δηλαδή!). τώρα το αν θα μείνει στην αναμονή αυτός που μένει πίσω, δεν το αποφασίζει παρά μόνο ο ίδιος, αν δε βρει κάτι άλλο στο ενδιάμεσο και παράλληλα δε φτουρήσει η άλλη σχέση και ο άλλος επανέλθει, γιατί όχι? θα καλύπτει πάλι ανάγκες προσωρινές. και μην το θεωρείς εκμετάλλευση.σε αυτές τις περιπτώσεις και τα δύο μέρη τη δουλειά τους κάνουνε...
    όσο για το σύντροφο, για ποιον ακριβώς λόγο να μάθει για τον εφήμερο εραστή? η δική μου εμπειρία έχει αποδείξει ότι δεν πρέπει να μιλάμε ούτε καν για τις μακροχρόνιες σχέσεις μας, πόσω μάλλον για τέτοιου είδους σχέσεις! εμένα τουλάχιστον -επειδή ήμουνα και άνετη- κάθε φορά που άνοιγα το στόμα μου για παλαιότερες σχέσεις, στο μέλλον μου γύριζε μπούμερανγκ, οπότε...ευχαριστώ αλλά δε θα ξαναπάρω!

Banned
    Τουλάχιστον υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσά σας(δεν το πρόσεξα ανάμεσα στα γραφόμενα).Ξαναλέω ότι πιστεύω ότι αυτή η 'σχέση' αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτησή σου.Σου απάντησα το γιατί που ρώτησες.Στη ζωή μου έχω μάθει ότι ό,τι κάνεις θα το λουστείς.

Quote Originally Posted by zafeiris View Post
    .Στη ζωή μου έχω μάθει ότι ό,τι κάνεις θα το λουστείς.
    Όπως? Το να είναι κανείς ο εαυτός του?

Banned
    Ο εαυτός μας έχει πολλές πτυχές,δεν είναι μονοδιάστατος.Αν επιλέγουμε εκείνες που μας αρέσουν,τότε τις υπερασπιζόμαστε και δεν κρυβόμαστε.

Quote Originally Posted by zafeiris View Post
    Ο εαυτός μας έχει πολλές πτυχές,δεν είναι μονοδιάστατος.Αν επιλέγουμε εκείνες που μας αρέσουν,τότε τις υπερασπιζόμαστε και δεν κρυβόμαστε.
    Συμφωνώ ότι υπάρχουν και οι καλές πτυχές του εαυτού μας, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να τις βάζουμε μπροστά, ιδίως όταν οι εσωτερικές αντιστάσεις είναι μεγάλες και όλο το παλεύουμε.
    γιάννης

Καντε βρε κανενα μαγικο ξορκακι να δειτε πως ερχονται οι γκομενοι στα ποδια σας !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dorra View Post
    Καντε βρε κανενα μαγικο ξορκακι να δειτε πως ερχονται οι γκομενοι στα ποδια σας !!!!
    χαχαχαχαχα, έχεις καμία συνταγή εύκαιρη????

Senior Member
    ΄Τί μου θυμίσατε; Το τραγούδι του Χρήστο Δάντη "Μάγια, μάγια θα σου κάνω να με αγαπήσεις...."

Senior Member
    Quote Originally Posted by dorra View Post
    dorra γιατι δεν μιλας τοσες μερες κ μας αφηνεις να μαλλιοτραβιομαστε τζαμπα κ βερεσε??? :) :P

Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    χαχαχαχαχα, έχεις καμία συνταγή εύκαιρη????

ουουουουου παρα πολλες!!! αλλα χρειαζεται πολυ διαβασμα καλη μου, ορεξη να'χεις να διαβαζεις

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    ΄Τί μου θυμίσατε; Το τραγούδι του Χρήστο Δάντη "Μάγια, μάγια θα σου κάνω να με αγαπήσεις...."

Κατι ξερει ο Δαντης !!!

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    dorra γιατι δεν μιλας τοσες μερες κ μας αφηνεις να μαλλιοτραβιομαστε τζαμπα κ βερεσε??? :) :P

χαχαχα τωρα ηρθε μαλλον η καταλληλη στιγμη της.....επιτυχιας !!!

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast