Originally Posted by
strongenough
Ο γιος μου είναι 15 ετών (σε 2 μήνες) και ενώ έχει κανει μια μικρή σχέση με ένα κορίτσι 1 χρόνο μικρότερό του, ξαφνικά χώρισαν με δική του προτροπή, γιατί θεωρούσε οτι τον πίεζε πολύ. Δικαίωμά του φυσικά, αλλα λίγο πριν το λήξει οριστικα με εκείνο το κορίτσι, ήδη είχε βρει στο ινστα ενα άλλο κορίτσι που του άρεσε. Χωρίς βέβαια να κάνει κατι. Μετα απο πολλές μέρες, γιατι ήταν περίοδος διακοπων, έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν να γνωριστούν και δια ζωσης. Χθες λοιπόν που ήταν το ραντεβού τους, είχε πολύ άγχος και δεν ήθελε να πάει, και έλεγε "κι αν τελικα δεν μου αρέσει? κι αν τελικά δεν ήθελα να βγω εξάρχης? κι αν καταλήξει σαν την άλλη σχεση που έκανα πριν?" και τελικα της το ακύρωσε... να τονίσω οτι και στην προηγουμενη κοπέλα αισθανόταν ένα είδους άγχος κάθε φορά που έβγαιναν αλλά το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικο. το θέμα μου είναι οτι εχω την εντυπωση οτι ψάχνει την σεξουαλικότητα του και έχει μπερδευτεί πάρα πολύ, καθώς ο συζυγος μου και μπαμπας του ανήκει στην κατηγορία των αντρών που είχε πάρα πολλές κατακτήσεις στα νιάτα του και τις συζητάει αρκετά συχνα μαζί του, για να τον "αφυπνίσει" θα έλεγα, στο κυνήγι του αντίθετου φύλλου. Μια μέρα ο άντρας μου του είπε για πλάκα, "ακόμα να βγεις με το κορίτσι, μπας και δεν σου αρέσουν τα κορίτσια?" και έβαλε τα κλάμματα, με παραπονο, οτι και καλά αν δεν θέλει να βγει, αυτομάτως είναι ομοφυλόφιλος. Επίσης, περνάει πάρα πολλές ώρες σε οθόνες, είτε στο ινστα scrolling, ειτε σε video games με φίλους του. Φοβάμαι οτι περνάει αυτήν την δύσκολη φάση της εφηβείας που δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και ενω συζητάμε τα πάντα, φοβηθεί να μου μιλήσει για τις σκεψεις του αυτές, αν έχει βέβαια.