Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 182
    Banned
    δεν χρειαζεται να εισαι gay σημερα ή να σε εχουν κοροϊδεψει για να φυτοζωεις. αναγκαστικα σε βγαζει η ζωη στην ανεργια και το τιποτα, σε κανει φαντασμα να μην αναγνωριζεις ουτε τον εαυτο σου. κι εγω καθε μερα που ξυπναω ειναι η μερα μου ανουσια και το μονο που περιμενω ειναι να τελειωσει και να ξαναπεσω για υπνο. δε ξερω μεχρι ποσο αντεχει να το κανει ενας ανθρωπος αυτο, σιγουρα παντως αν δεν αλλαξει καταληγει σε αυτοκτονια. και οι αναμνησεις ειναι το λιγοτερο, αν απ'τα 25 και πανω δεν εχεις καταφερει να φτιαξεις τη ζωη σου, να εχεις κατι σταθερο δικο σου να ζεις ανετα, τοτε κλαφτα χαραλαμπε εχασες το τρενο.

Junior Member
    Γεια σου Γρηγορη!
    Οπως και αλλη μια κοπελα που εγραψε πιο πριν, να πω κι'εγω οτι δεν ξερω πολλά ,αλλα εχω ενα φιλο που ειναι ομοφυλοφιλος, οπως μου εχει πει, αν και, οπως εσυ , δεν εχει καταληξει ακομα.Εχετε και την ιδια ηλικια και παρομοια βιωματα. Κι εκεινον οταν ηταν μικρος τον κοροϊδευανε γι'αυτο το θεμα, το θυμαμαι γιατι τον ηξερα απο πολυ μικρο και τωρα πλεον ειμαστε κολλητοι! Φυσικα εγω δεν το συζητουσα , ουτε τον κορόιδευα ,ισα ισα που αν ημουν μπροστα οταν τον κορόιδευε κανενας τον ψιλοεβριζα και του ελεγα να κοιταει τη δουλεια του. Ο ιδιος ηταν πιο.. διαλλακτικος, δεν ασχολουταν τις περισσοτερες φορες και καλα εκανε! Τωρα προσφατα μου ειπε οτι πιστευει οτι ειναι ομοφυλοφιλος, αλλα δεν ειναι σιγουρος.. Παντως δεν ντρεπεται για τον εαυτο του, τον απασχολει ομως καπως η αντιδραση του κοινωνικου περιγυρου , και των γονιων του. Απ'οτι εχουμε συζητησει, δηλαδη, αυτα εχω καταλαβει και του εχω πει οτι δεν υπαρχει λογος να ντρεπεται και επειδη ακομα ψαχνεται και δεν ειναι σιγουρος να μην αποκλεισει τις επαφες με τα κοριτσια. Γιατι τωρα το θεμα ειναι πιο 'πλατωνικο', αργοτερα αμα παει με κοριτσι μπορει να του αρεσει, ή το αντιθετο.

Δεν ξερω αν και εσυ ψαχνεσαι ή εχεις κατασταλαξει (απ'οτι διαβασα στα μυνηματα σου λες οτι σε ελκει και ερωτικα το ιδιο φυλλο), σου ξαναλεω ομως οτι εφοσον δεν εχεις ερωτικες εμειριες δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100%. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κακο αν οντως εισαι ομοφυλοφιλος! Ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα και -ειτε ειναι επιλογη σου ειτε ορμονικο- δεν υπαρχει λογος να νιωθεις μειονεκτικα γι'αυτο! Μη μειωνεις τον εαυτό σου λεγοντας "πως ειμαι ετσι", η σεξουαλικη προτιμηση δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα του χαρακτηρα! Ρατσισμος ,δυστυχως ,θα υπαρχει παντα, αλλα μην αφηνεις να σε επηρεαζει! Να εισαι λιγο αναισθητος στο θεμα αυτο, οπως ο φιλος μου! Απο τα μυνηματα σου καταλαβα οτι φοβασαι να αποδεχτεις κατι τετοιο κυριως εξαιτειας της αντιμετωπισης που υπαρχει προς τους γκέι, της κοροιδιας κ.τ.λ. Οσοι σάγαπανε ομως θα σε δεχτουν γι'αυτο που εισαι! πρωτα ομως πρεπει να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και να τον αποδεκτεις εσυ ο ιδιος... Πιστευω σ'αυτο θα σε βοηθησει ο ψυχολογος ή καποιος που εμπιστευεσαι, αν θες να μιλησεις σε ενα φιλο. Εννοω ατομα που ξερεις οτι θα σου συμπαρασταθουν και τα εμπιστευεσαι οτι δε θα σε κανουν βουκινο. Εμενα ο φιλος μου δεν το εχει πει πουθενα αλλου, παρα μονο σε μενα (τον ξερω 8 χρονια) και μια κοινη μας φιλη, με την οποια τωρα εχουν μαλωσει για καποιον αλλο λογο, αλλα δεν τον εχει "κραξει", να το πω ετσι...

Και τελος... σου ευχομαι καλη τυχη με τη θεωρητικη! κι εγω θεωρητικη ειμαι και φυσικα σι-χαι-νο-μαι τα μαθηματικα!! :D συμπασχουμε λοιπον!:D καλη επιτυχια με ο,τι κι'αν επιλεξεις!

Υ.Σ Οσα αναφερω για το φιλο μου δεν τα λεω για κουτσομπολιο, γι'αυτο αλλωστε δεν βαζω ονοιματα και λεπτομερειες.. απλα τα λεω σαν παραδειγμα, επειδη ειδα οτι ρωτησες μια κοπελα που ειπε οτι εχει φιλους ομοφυλοφυλους, πως το αντιμετωπιζουν...

Senior Member
    convict προσπαθω να σου στειλω μυνημα, σβησε κανενα ;)

Junior Member

Μήπως είμαι bi?

Γειά σας!!Είμαι κοπέλα 17 χρονών και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους περισσότερους.
    Δεν είμαι σίγουρη για την σεξουαλικοτητα μου.
    Καταρχήν μέχρι τώρα είχα μια σχέση με αγόρι αλλά όχι ολοκληρομένη.Η ιδέα του να έχω σεξουαλικη επαφή με το αντίθετο αλλα και με το ίδιο φύλο μου αρέσει!Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω με κοπέλα.Πολλές φορές τσάκωσα τον εαυτό μου να κοιτάζει κοπέλες ερωτικά. Οι φίλες μου όμως με τις οποίες έχω συζητήσει αυτό το θέμα λένε πως όλα είναι στο μυαλό...όντως όλα είναι παιχνίδια του μυαλού? Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο...

Senior Member
    Εγώ λέω δοκίμασε με ένα αγόρι πρώτα
    :-)

Banned
    Quote Originally Posted by troo View Post
    Γειά σας!!Είμαι κοπέλα 17 χρονών και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους περισσότερους.
    Δεν είμαι σίγουρη για την σεξουαλικοτητα μου.
    Καταρχήν μέχρι τώρα είχα μια σχέση με αγόρι αλλά όχι ολοκληρομένη.Η ιδέα του να έχω σεξουαλικη επαφή με το αντίθετο αλλα και με το ίδιο φύλο μου αρέσει!Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω με κοπέλα.Πολλές φορές τσάκωσα τον εαυτό μου να κοιτάζει κοπέλες ερωτικά. Οι φίλες μου όμως με τις οποίες έχω συζητήσει αυτό το θέμα λένε πως όλα είναι στο μυαλό...όντως όλα είναι παιχνίδια του μυαλού? Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο...
    καλησπερα σας.. :):):)
    ενα το κρατουμενο δεν ειναι προβλημα ειναι οπως αισθανετε ο καθενας καλυτερα..
    εγω θα σου προτεινα να μη βιαστεις κ να μην καταπιεσεις τον εαυτο σου.
    δε χρειαζετε απαραιτητα να κανεις κατι τωρα εχεις καιρο μπροστα σου μπορεις να εχεις οσο χρονο θες μεχρι να καταλαβεις τι ακριβως σε ελκει.
    πιθανον να κλινεις κ στα δυο φυλα.

Senior Member
    Λοιπον αν καταλαβα καλα θελεις καιβκαποιον να σηζητας μαζι τ κοιτα εγω ειμαι 17 αν θες να αναπτυξουμεμια καινουργια φιλια ειμαι μεσα και ανοιχτη προς ολα εξαλου εγω ξεμεινει κι εγω απο φιλους Μαριανασια

Junior Member

Καλημέρα σε όλους.

Quote Originally Posted by secretly View Post
    συμφωνω μαζι σου και πιστευω οτι υπαρχουν λεξεις κλειδια που μπορει να υπαρξουν καταστροφικες σε αυτην την ευαισθητη ηλικια και ευαλωτη κατασταση που βρισκεται..οπως οτι τον αποκαλουν ετσι καποια ανωριμα ατομα..θεωρω οτι απλα εχει επηρεαστει και τιποτε αλλο
    Ο γιος μου είναι 15 ετών (σε 2 μήνες) και ενώ έχει κανει μια μικρή σχέση με ένα κορίτσι 1 χρόνο μικρότερό του, ξαφνικά χώρισαν με δική του προτροπή, γιατί θεωρούσε οτι τον πίεζε πολύ. Δικαίωμά του φυσικά, αλλα λίγο πριν το λήξει οριστικα με εκείνο το κορίτσι, ήδη είχε βρει στο ινστα ενα άλλο κορίτσι που του άρεσε. Χωρίς βέβαια να κάνει κατι. Μετα απο πολλές μέρες, γιατι ήταν περίοδος διακοπων, έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν να γνωριστούν και δια ζωσης. Χθες λοιπόν που ήταν το ραντεβού τους, είχε πολύ άγχος και δεν ήθελε να πάει, και έλεγε "κι αν τελικα δεν μου αρέσει? κι αν τελικά δεν ήθελα να βγω εξάρχης? κι αν καταλήξει σαν την άλλη σχεση που έκανα πριν?" και τελικα της το ακύρωσε... να τονίσω οτι και στην προηγουμενη κοπέλα αισθανόταν ένα είδους άγχος κάθε φορά που έβγαιναν αλλά το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικο. το θέμα μου είναι οτι εχω την εντυπωση οτι ψάχνει την σεξουαλικότητα του και έχει μπερδευτεί πάρα πολύ, καθώς ο συζυγος μου και μπαμπας του ανήκει στην κατηγορία των αντρών που είχε πάρα πολλές κατακτήσεις στα νιάτα του και τις συζητάει αρκετά συχνα μαζί του, για να τον "αφυπνίσει" θα έλεγα, στο κυνήγι του αντίθετου φύλλου. Μια μέρα ο άντρας μου του είπε για πλάκα, "ακόμα να βγεις με το κορίτσι, μπας και δεν σου αρέσουν τα κορίτσια?" και έβαλε τα κλάμματα, με παραπονο, οτι και καλά αν δεν θέλει να βγει, αυτομάτως είναι ομοφυλόφιλος. Επίσης, περνάει πάρα πολλές ώρες σε οθόνες, είτε στο ινστα scrolling, ειτε σε video games με φίλους του. Φοβάμαι οτι περνάει αυτήν την δύσκολη φάση της εφηβείας που δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και ενω συζητάμε τα πάντα, φοβηθεί να μου μιλήσει για τις σκεψεις του αυτές, αν έχει βέβαια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by strongenough View Post
    Ο γιος μου είναι 15 ετών (σε 2 μήνες) και ενώ έχει κανει μια μικρή σχέση με ένα κορίτσι 1 χρόνο μικρότερό του, ξαφνικά χώρισαν με δική του προτροπή, γιατί θεωρούσε οτι τον πίεζε πολύ. Δικαίωμά του φυσικά, αλλα λίγο πριν το λήξει οριστικα με εκείνο το κορίτσι, ήδη είχε βρει στο ινστα ενα άλλο κορίτσι που του άρεσε. Χωρίς βέβαια να κάνει κατι. Μετα απο πολλές μέρες, γιατι ήταν περίοδος διακοπων, έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν να γνωριστούν και δια ζωσης. Χθες λοιπόν που ήταν το ραντεβού τους, είχε πολύ άγχος και δεν ήθελε να πάει, και έλεγε "κι αν τελικα δεν μου αρέσει? κι αν τελικά δεν ήθελα να βγω εξάρχης? κι αν καταλήξει σαν την άλλη σχεση που έκανα πριν?" και τελικα της το ακύρωσε... να τονίσω οτι και στην προηγουμενη κοπέλα αισθανόταν ένα είδους άγχος κάθε φορά που έβγαιναν αλλά το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικο. το θέμα μου είναι οτι εχω την εντυπωση οτι ψάχνει την σεξουαλικότητα του και έχει μπερδευτεί πάρα πολύ, καθώς ο συζυγος μου και μπαμπας του ανήκει στην κατηγορία των αντρών που είχε πάρα πολλές κατακτήσεις στα νιάτα του και τις συζητάει αρκετά συχνα μαζί του, για να τον "αφυπνίσει" θα έλεγα, στο κυνήγι του αντίθετου φύλλου. Μια μέρα ο άντρας μου του είπε για πλάκα, "ακόμα να βγεις με το κορίτσι, μπας και δεν σου αρέσουν τα κορίτσια?" και έβαλε τα κλάμματα, με παραπονο, οτι και καλά αν δεν θέλει να βγει, αυτομάτως είναι ομοφυλόφιλος. Επίσης, περνάει πάρα πολλές ώρες σε οθόνες, είτε στο ινστα scrolling, ειτε σε video games με φίλους του. Φοβάμαι οτι περνάει αυτήν την δύσκολη φάση της εφηβείας που δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και ενω συζητάμε τα πάντα, φοβηθεί να μου μιλήσει για τις σκεψεις του αυτές, αν έχει βέβαια.
    Έγραψες στο φορουμ επειδή θες να βοηθήσεις το παιδί σου όσο αφορά το άγχος που έχει για τις εξόδους ή επειδή φοβάσαι πως στο γιο σου αρέσουν τα αγόρια;

Junior Member
    δεν έχω κανένα φόβο για το αν του αρέσουν τα αγόρια, δική του η ζωή-δική του η επιλογή. Το άγχος του με απασχολεί και το γεγονός οτι καταλαβαίνω οτι αποφευγει να βγαινει έξω γενικότερα.

Senior Member
    δεν έχω κανένα φόβο για το αν του αρέσουν τα αγόρια, δική του η ζωή-δική του η επιλογή. Το άγχος του με απασχολεί και το γεγονός οτι καταλαβαίνω οτι αποφευγει να βγαινει έξω γενικότερα.
    Έδωσες περισσότερη έμφαση στα ραντεβού με κοπέλες γιαυτό ρώτησα. Ακόμη και η φράση "αφύπνισει" στο κυνήγι του αντίθετου φύλου δείχνει ότι έχεις έναν άγχος για το αν του αρέσουν τα αγορια. Αλλιώς θα το γενικεύες (επειδή σκέφτηκες ότι υπάρχει κι πιθανότητα να του αρέσουν τα αγόρια. Δεν θα το πρόσεχα καν αν δεν το έλεγες αυτό) .
    Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά σε απασχολεί για να μπορέσεις να βρεις τη "λύση" και να ακούσεις απόψεις πάνω σε αυτό.

Junior Member
    Μαλλον δεν κάταλαβες σωστά, την αφύπνιση του κυνηγίου την παρέθεσα γιατι του το αναφέρει συνεχεια ο αντρας μου, οχι εγώ. Διάβασε αν θες καλύτερα τι έχω γράψει, και πίστεψε με μια μάνα πάντα θέλει το παιδι της να ειναι ευτυχισμένο και ψυχικά ήρεμο.

Senior Member
    Μαλλον δεν κάταλαβες σωστά, την αφύπνιση του κυνηγίου την παρέθεσα γιατι του το αναφέρει συνεχεια ο αντρας μου, οχι εγώ. Διάβασε αν θες καλύτερα τι έχω γράψει, και πίστεψε με μια μάνα πάντα θέλει το παιδι της να ειναι ευτυχισμένο και ψυχικά ήρεμο.
    Είπες "του αντίθετου φύλου" ενώ ταυτόχρονα σκέφτηκες ότι υπάρχει η πιθανότητα να του αρέσουν τα αγόρια. Γιαυτό και η ερώτηση μου, ε αν φοβάσαι ότι μπορεί να του αρέσουν τα αγόρια. Αν αυτό στην ουσία σε "ενοχλεί" ή "ενοχλεί" τον άντρα σου; Ερώτηση είναι για να ξεκαθαρίσει μέσα σου και για να καταλάβουμε και εμείς καλύτερα.
    Άρα αυτό που σε αγχώνει είναι ότι επιλέγει να είναι σπίτι (να παίζει ηλεκτρονικά κτλ) και όταν είναι να πάει κάπου έχει άγχος?

Junior Member
    Ακριβως! για το αν του αρεσουν τα κορίτσια ή τα αγόρια ειναι ακόμα μικρός, ξέρω οτι πρέπει να εξερευνήσει διάφορες πτυχες του εαυτού του. Το αγχος οταν βγαινει με το εκάστοτε κορίτσια καταλαβαινω οτι ειναι φυσιολογικο, σωστά? το θέμα ειναι γιατι να επιλέξει να κάτσει σπίτι απο το να βγει έξω μια βόλτα ειτε με κορίτσι ειτε με αγόρι, γιατι ουτε με τους φιλους του πολυβγαινει..

Senior Member
    Ακριβως! για το αν του αρεσουν τα κορίτσια ή τα αγόρια ειναι ακόμα μικρός, ξέρω οτι πρέπει να εξερευνήσει διάφορες πτυχες του εαυτού του. Το αγχος οταν βγαινει με το εκάστοτε κορίτσια καταλαβαινω οτι ειναι φυσιολογικο, σωστά? το θέμα ειναι γιατι να επιλέξει να κάτσει σπίτι απο το να βγει έξω μια βόλτα ειτε με κορίτσι ειτε με αγόρι, γιατι ουτε με τους φιλους του πολυβγαινει..
    "φυσιολογικο" ειναι επειδη οι περισσοτερες συμπεριφορες ειναι "φυσιολογικες", αλλα μπορει να ειναι και προβληματικες....
    ΝΟΜΙΖΩ οτι καλα θα κανεις να συζητησεις με τον ανδρα σου την πιθανοτητα να του εντεινει το στρεςς με αυτες τι "ανετες" χοντραδες που του πεταει... το παιδι ειναι μικρο, δεν πρεπει να του μιλαει οπως θα μιλουσε στον φιλο του τον μητσο..
    ειρωνιες δεν χωρανε σε τετοια συζητηση. αν ρπαγματικα θελει να κανει συζητηση μαζι του , πρεπει να την κανει ηρεμα και διακριτικα.
    αν ΗΘΕΛΕ δλδ. γιατι τωρα το καψε το χαρτι του με αυτα που πεταει στο παιδι...

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast