Νομίζω ότι αυτό έληξε από εχθές Μαγκ, μην δίνεις περισσότερη συνέχεια.
Printable View
ετσι κ αλλιως δε συζηταμε για κατι σοβαρο σε αυτο το θρεντ τον εθιξε ο ενας τον εθιξε ο αλλος τον εθιξε εκινος κ τι εχασε δε μπορω να καταλαβω επεσε το κυρος του μηπως
αν δε σε νιαζει τι θα πουν οι αλλοι ετσι μετα δε βρισκουν κ κανενα λογο να στην πουν οσο βλεπουν οτι σε πειραζει το κανουν συνεχεια.
Δεν δινω συνεχεια , αλλα εστειλα ενα πμ . στην Μπετ , και ζητω εξηγησεις . Εγω απλως αστειυομουν Νικο , πουθενα δεν εδωσα αφορμη για τιμωριες . Δεν με πειραζουν τα 4 ποιντς , αλλα το αδικο . Εχω να διαπληκτιστω με μελος 5-6 μηνες , δεν το κανω πια .
Όχι ότι είναι λόγος να τρελαθεί κανείς φυσικά, εμένα παλιότερα με ενοχλούσε κάπως, πλέον από τότε που κατάλαβα τη "λογική" των points (έχει να κάνει όχι με το περιεχόμενο αυτών που γράφεις, αλλά με το νικ που θεωρεί ότι το αφορούν/προσβλήθηκε κλπ κλπ) δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά από πού φαίνονται οι εν λόγω πόντοι που χρεώνουν?
Τα ποιντς ειναι ορατα μονο στον χρηστη στον οποιον επιβληθησαν .
Εγω θεωρω οτι ειναι προσωπικο το θεμα μεταξυ εμου και της betel . Oταν ειχα ' απειλησει ' προ ετους την mnimonio kai remedy , μουριξε ο Aeon 6 ποιντς , και δικαιως . Τωρα ομως 4 ποιντς , γιατι εκανα τον ειρηνοποιο ( και τον χιουμοριστα ) , ειναι καθαρα προσωπικο . Κατι εχει μαζι μου η betel .
Και υποψιαζομαι τι , αλλα θα το κρατησω για τον εαυτο μου .
με τουτα και με εκεινα ,απαντηθηκε και το "ερωτημα" του thread.
Στο προφίλ σου στις επιλογές/ προειδοποιήσεις
.... περίεργο αλλά κ πάλι δεν βλέπω κάτι. anyway..... πάντως όντως ναι, αφού ειπώθηκαν όλα τα άσχετα, απαντήθηκε κ το ερώτημα του thread!
...... εξαρτάται τόσο από το πόσο σημαντικό θεωρείς αυτό το χώρο για εσένα κ από το κατά πόσο θεωρείς ότι 1 νικ σε αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο, ώστε να μην ανέχεσαι αδικίες κ προσβολές αλλά κ να μην μειώνεις κ εσύ τον εαυτό σου, όσο κ κ πώς οριοθετείς πολλές έννοιες από την "μεροληψία" κ την "αδικία" μέχρι......... Αυτό είναι θέμα του καθενός.
Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι παίρνω αυτό το χώρο ιδιαίτερα στα σοβαρά (παλιότερα είχα ασχοληθεί παραπάνω), ώστε να αναλωθώ στο αν πήρα 4 points ή 14. Μένω όσο μένω κ γράφω όσο γράφω. Από εκεί κ πέρα, χωρίς να αποκλείω ότι κ από κοντά έχω γνωρίσει ευχάριστους ανθρώπους μέσω αυτού του χώρου (μάλιστα με 2 γίναμε κ φίλες) ή είχα ή κ διατηρώ μια ωραία επικοινωνία, όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά γιατί πολύ απλά η ζωή είναι εκεί έξω. Αλλά είτε πρόκειται για πραγματικό είτε για διαδικτυακό χώρο, αν ήταν να αποχωρούσα από οπουδήποτε έβλεπα έλλειψη αξιοπρέπειας, με αηδίαζε κάτι, έπεφτα σε κρούσματα μεροληψίας, μου την έδινε η απεριόριστη βλακεία κλπ κλπ, ζήτημα θα' ταν αν επισκεπτόμουν 2 χώρους όλους κ όλους, cyber or not. That' s life and it's not perfect at all. Κ το fb έχει τα τρωτά του, τί σημαίνει αυτό, ότι δεν θα μπω ή δεν θα πιάσω κουβέντα στο fb....? Μια χαρά θα μπω, απλά θα προσπεράσω ότι θεωρώ κακόγουστο ή γελοίο.
ρε παιδια πως καταλαβαινετε οτι πηρατε γουορνινγκ???
Θα κανεις αριστερο κλικ στο ' Ρυθμισεις ' , στο προφιλ σου και θα φανει .
τι έγινε εδώ?? πολλές προειδοποιήσεις μαζεμένες! Κι εγώ πήρα προειδοποίηση γιατί αναφέρθηκα σε ένα φάρμακο για το στομάχι σε άλλο θέμα. Στο μεταξύ δεν είχα ιδέα τι είναι προειδοποιήσεις!
Και γενικά βρε παιδιά δεν είναι ωραίο να βρίζετε! Δεν υπάρχει λόγος! Εγώ ζήτησα διαγραφή λογ/σμού, νόμιζα ότι μπορούσα μόνη μου να το κάνω αλλά δεν γίνεται1
Τελικά έπρεπε να είχα διαβάσει τους όρους
Δημητρα , καλησπερα , τοχα παθει κι εγω αυτο !!! απο τοτε , αν θες να συστησεις καποιο φαρμακο , δεν λες παρε αυτο , αλλα λες ' εγω παιρνω αυτο , και βλεπω αποτελεσμα ' δλδ υποκρισιες και μπουρδες !!
Μην ανοιγεις πληγες με τις βρισιες , δεν εβρισε κανεις , απλως οξυνθηκαν λιγο τα πνευματα !!! διολου ασυνηθιστο για το φορουμ , αλλα μια moderator ( ερασιτεχνης ) δεν χαμπαριαζει απο χιουμορ .
ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
Macgyver , μιας και μου απευθυνεσαι δημοσια , θα σου απαντησω και εγω δημοσια. Η προειδοποιηση που ελαβες δεν αφορουσε αυτο εδω το θεμα , αλλα αυτο (κλικ). Στο συγκεκριμενο θεμα διεγραψα 5 σελιδες , οι οποιες περιειχαν μονο ασχετα μηνυματα τα οποια μετετρεπαν το θεμα flame war. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος του φορουμ.
Παπα, η διαγραφη σε γενικες γραμμες δεν επιτρεπεται , αλλα αν υπαρχει σοβαρος λογος στειλε εδω [email protected] .
Μαριποζα , τα points μπαινουν αναλογα με αυτα που γραφεις και οχι επειδη το ζητα καποιο μελος.
Μπετ , ουτε εγω εχω κατι μαζι σου . Το χθες ειναι χθες , και το σημερα ειναι σημερα . Σημερα τα ξεχασα ολα !! φροντιζω να μην διατηρω αρνητικες σκεψεις για οποιονδηποτε και οτιδηποτε , με φθειρει . Δεν εχω διαθεση να δωσω συνεχεια , θεωρω το θεμα ληξαν . Φιλικα .
ΥΓ . εκανα κλικ εκει που μου ειπες , αλλα λειπουν σελιδες . Οποτε και παλι δεν με διαφωτησες που εκανα φαουλ , αλλα , αστο , παει , τελειωσε .
Αγαπη και καλη καρδια !
Κανεις και χιουμορ , ε Ολγα ? καλο αυτο , δειχνει οτι εισαι καλοδιαθετη ( και το δεχομαι απο σενα το χιουμορ , γιατι ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετη , κι ας εκλεψες τον φιλο της φιλης σου , προ αμνημονευτων !! ) . Ηταν η εποχη που τσακωνομουν με πολλα μελη του φορουμ , και καπου ' ξεφυγα ' και εγραψα μερικα χαζα !! μετα ομως γιναμε ' φιλοι ' , την συμπαθησα και νομιζω οτι και αυτη με συμπαθουσε . Καλο παιδι ειναι .
Μα εσυ ανοιγεις το θεμα καθε λιγο και λιγακι , δεν ηθελα να σε θιξω .
Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?
Κοίτα το θέμα δεν είναι τα points μόνο (δεν είδα να έχω εκτός κ αν έχω κ δεν το είδα) αλλά κ αυτά που σβήνονται. Κ δεν είναι θέμα αδικίας ή μεροληψίας, καλώς ή κακώς δεν είναι η ζωή δίκαιη, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....
aν ενα πραγμα δεν αξιζε δε θα συνεβαινε κ τιποτα αδικο σ αυτο..
ο μονος κανονισμος για να μη συμβαινει τιποτα αδικο ειναι να μην εισαι ο εαυτος σου.
Εάν σε κοροϊδεύαμε στα μούτρα σου, εάν δεν υπήρχαν κανόνες, εάν ότι γουστάραμε κάνουμε, υποθέτω τώρα δεν θα ήσουν σε αυτό το φόρουμ, με τόσες συγκρούσεις στις οποίες έχεις εμπλακεί.
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτή η γκρίνια για την άδικη διαχείριση καθώς και διάφορα μηνύματα σου, δημόσια ή ιδιωτικά, ιδιαίτερα προσβλητικά προς την ομάδα της διαχείρισης, συνολικά και ατομικά, αν λαμβάνονταν υπόψιν, προφανώς δεν θα ήσουν σήμερα στο φόρουμ, άνετα να ξανα- επιτίθεσαι προς τη διαχείριση.
Με τον ίδιο ζήλο λοιπόν που δεν δέχεσαι να σε προσβάλουν, με τον ίδιο ζήλο, φρόντισε σε παρακαλώ να μην προσβάλλεις τους ανθρώπους της διαχείρισης.