Δεν υπάρχει διαχείριση σε αυτό το φόρουμ; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 228
    Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Εντάξει μην τρελαίνεσαι δεν υπάρχει λόγος
    Όχι ότι είναι λόγος να τρελαθεί κανείς φυσικά, εμένα παλιότερα με ενοχλούσε κάπως, πλέον από τότε που κατάλαβα τη "λογική" των points (έχει να κάνει όχι με το περιεχόμενο αυτών που γράφεις, αλλά με το νικ που θεωρεί ότι το αφορούν/προσβλήθηκε κλπ κλπ) δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά από πού φαίνονται οι εν λόγω πόντοι που χρεώνουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά από πού φαίνονται οι εν λόγω πόντοι που χρεώνουν?

Τα ποιντς ειναι ορατα μονο στον χρηστη στον οποιον επιβληθησαν .

Εγω θεωρω οτι ειναι προσωπικο το θεμα μεταξυ εμου και της betel . Oταν ειχα ' απειλησει ' προ ετους την mnimonio kai remedy , μουριξε ο Aeon 6 ποιντς , και δικαιως . Τωρα ομως 4 ποιντς , γιατι εκανα τον ειρηνοποιο ( και τον χιουμοριστα ) , ειναι καθαρα προσωπικο . Κατι εχει μαζι μου η betel .
    Και υποψιαζομαι τι , αλλα θα το κρατησω για τον εαυτο μου .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα ποιντς ειναι ορατα μονο στον χρηστη στον οποιον επιβληθησαν .
    Αυτό το ξέρω. Αλλά πού φαίνονται....?

Senior Member
    Αυτό το ξέρω. Αλλά πού φαίνονται....?

Ερχονται σαν μηνυμα , αλλα απο την διαχειρηση .

Member
    με τουτα και με εκεινα ,απαντηθηκε και το "ερωτημα" του thread.

Banned
    Στο προφίλ σου στις επιλογές/ προειδοποιήσεις

Banned
    .... περίεργο αλλά κ πάλι δεν βλέπω κάτι. anyway..... πάντως όντως ναι, αφού ειπώθηκαν όλα τα άσχετα, απαντήθηκε κ το ερώτημα του thread!

Senior Member
    .... περίεργο αλλά κ πάλι δεν βλέπω κάτι. anyway..... πάντως όντως ναι, αφού ειπώθηκαν όλα τα άσχετα, απαντήθηκε κ το ερώτημα του thread!

Οι 4 βαθμοι ειναι για ενα μηνα , δλδ ουσιαστικα τιποτα , αλλα δεν ανεχομαι την μεροληψια , ξερω οτι η Μπετ , δεν με ' παει ' .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι 4 βαθμοι ειναι για ενα μηνα , δλδ ουσιαστικα τιποτα , αλλα δεν ανεχομαι την μεροληψια , ξερω οτι η Μπετ , δεν με ' παει ' .
    ...... εξαρτάται τόσο από το πόσο σημαντικό θεωρείς αυτό το χώρο για εσένα κ από το κατά πόσο θεωρείς ότι 1 νικ σε αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο, ώστε να μην ανέχεσαι αδικίες κ προσβολές αλλά κ να μην μειώνεις κ εσύ τον εαυτό σου, όσο κ κ πώς οριοθετείς πολλές έννοιες από την "μεροληψία" κ την "αδικία" μέχρι......... Αυτό είναι θέμα του καθενός.

Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι παίρνω αυτό το χώρο ιδιαίτερα στα σοβαρά (παλιότερα είχα ασχοληθεί παραπάνω), ώστε να αναλωθώ στο αν πήρα 4 points ή 14. Μένω όσο μένω κ γράφω όσο γράφω. Από εκεί κ πέρα, χωρίς να αποκλείω ότι κ από κοντά έχω γνωρίσει ευχάριστους ανθρώπους μέσω αυτού του χώρου (μάλιστα με 2 γίναμε κ φίλες) ή είχα ή κ διατηρώ μια ωραία επικοινωνία, όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά γιατί πολύ απλά η ζωή είναι εκεί έξω. Αλλά είτε πρόκειται για πραγματικό είτε για διαδικτυακό χώρο, αν ήταν να αποχωρούσα από οπουδήποτε έβλεπα έλλειψη αξιοπρέπειας, με αηδίαζε κάτι, έπεφτα σε κρούσματα μεροληψίας, μου την έδινε η απεριόριστη βλακεία κλπ κλπ, ζήτημα θα' ταν αν επισκεπτόμουν 2 χώρους όλους κ όλους, cyber or not. That' s life and it's not perfect at all. Κ το fb έχει τα τρωτά του, τί σημαίνει αυτό, ότι δεν θα μπω ή δεν θα πιάσω κουβέντα στο fb....? Μια χαρά θα μπω, απλά θα προσπεράσω ότι θεωρώ κακόγουστο ή γελοίο.

Senior Member

Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι παίρνω αυτό το χώρο ιδιαίτερα στα σοβαρά (παλιότερα είχα ασχοληθεί παραπάνω), ώστε να αναλωθώ στο αν πήρα 4 points ή 14. Μένω όσο μένω κ γράφω όσο γράφω. Από εκεί κ πέρα, χωρίς να αποκλείω ότι κ από κοντά έχω γνωρίσει ευχάριστους ανθρώπους μέσω αυτού του χώρου (μάλιστα με 2 γίναμε κ φίλες) ή είχα ή κ διατηρώ μια ωραία επικοινωνία, όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά γιατί πολύ απλά η ζωή είναι εκεί έξω. .

Σωστο ειναι αυτο , αλλα ειμαι ο ανθρωπος της ' μιας μερας ' οπως εχω πει . Σημερα το ειδα , ενοχληθηκα , αυριο θα τοχω ξεχασει εντελως ! τι αυριο , το βραδακι !!

Senior Member
    ρε παιδια πως καταλαβαινετε οτι πηρατε γουορνινγκ???

Senior Member
    Θα κανεις αριστερο κλικ στο ' Ρυθμισεις ' , στο προφιλ σου και θα φανει .

Senior Member
    τι έγινε εδώ?? πολλές προειδοποιήσεις μαζεμένες! Κι εγώ πήρα προειδοποίηση γιατί αναφέρθηκα σε ένα φάρμακο για το στομάχι σε άλλο θέμα. Στο μεταξύ δεν είχα ιδέα τι είναι προειδοποιήσεις!

Senior Member
    Και γενικά βρε παιδιά δεν είναι ωραίο να βρίζετε! Δεν υπάρχει λόγος! Εγώ ζήτησα διαγραφή λογ/σμού, νόμιζα ότι μπορούσα μόνη μου να το κάνω αλλά δεν γίνεται1
    Τελικά έπρεπε να είχα διαβάσει τους όρους

Senior Member
    Δημητρα , καλησπερα , τοχα παθει κι εγω αυτο !!! απο τοτε , αν θες να συστησεις καποιο φαρμακο , δεν λες παρε αυτο , αλλα λες ' εγω παιρνω αυτο , και βλεπω αποτελεσμα ' δλδ υποκρισιες και μπουρδες !!

Μην ανοιγεις πληγες με τις βρισιες , δεν εβρισε κανεις , απλως οξυνθηκαν λιγο τα πνευματα !!! διολου ασυνηθιστο για το φορουμ , αλλα μια moderator ( ερασιτεχνης ) δεν χαμπαριαζει απο χιουμορ .

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast