σε ολους μας εχουν συμβει απαισια πραγματα...υπομονη :)
Printable View
Τα περισσότερα απ'αυτά τα παραπάνω τα κάνω. Κάτι που δεν ανέφερα. Πολύ σημαντικό ρόλο στη ροή της συζήτησης θα παίξει το feedback που θα λάβω απ'την κοπέλα. Στο ραντεβού του Αύγουστου 2014 που βγήκα (εγώ, η κοπέλα, και ένας φίλος μου, αυτός που μου την γνώρισε), η κοπέλα δε μου μίλαγε σχεδόν καθόλου. Ενώ εγώ έκανα αυτά τα παραπάνω που μου είπες, εκείνη δε συζήταγε μαζί μου. Απάνταγε λίγο, μετά με αγνοούσε και μίλαγε με τον φίλο μου. Να σκεφτείς στο 45λεπτο περίπου, είχε ξεχάσει τ'ονομά μου. Εκεί δεν υπήρχε καν feedback και ήμουν πιο κομπλαρισμένος. Στο ραντεβού του Ιουλίου 2015, ενω και εκεί έφαγα απόρριψη, τα πράγματα ήταν (τουλάχιστον στη διάρκεια του ραντεβού) καλύτερα. Η συζήτηση με την κοπέλα ήταν πολύ καλύτερη, με ρώταγε πράγματα για εμένα, δεν υπήρξε στιγμή αμηχανίας. Εκεί επειδή λάμβανα περισσότερο feedback, και μεγαλύτερη συζήτηση έγινε και δεν κόμπλαρα καθόλου. Δηλαδή, αν συγκρίνω τον εαυτό μου στο ραντεβού του Αύγουστου 2014 και του Ιουλίου 2015, ελιναι σαν να μιλάμε για 2 διαφορετικούς ανθρώπους.
Να της πω οτι νιώθω αμηχανία; Δεν ξέρω και πως θα το πάρει... Με τα υπόλοιπα που αφορούν την ευγένεια, ευτυχώς τα καταφέρνω εκεί.
Μη νομίζεις. Και'γω δεν πολύ διαφέρω εδώ. Σπάνια ήταν τα "πρωτογενή" ραντεβού που έχω βγει απ'το 2004 ως σήμερα. Εννοώ οτι σε πολλά ραντεβού πού'χα βγει με κοπέλα, ήταν μαζί και το φιλικό πρόσωπο που μου την γνώρισε εκείνη τη στιγμή.
Κάτι τέτοιο δε μού'χει τύχει ομολογουμένωνς. 1 φορά μού'τυχε κάτι παρόμοιο. Πριν 11 χρόνια, ήταν να βρεθώ για ραντεβού με την κοπέλα εκτός Αθηνών και την ώρα ήμουν έτοιμος να επιβιβαστώ στο ΚΤΕΛ, μου το ακυρώνει. Έχω ακόμα την ηλικιακή πρωτιά.:cool:
θα το παρει θετικα γιατι και εκεινη αισθανεται αμηχανια και θα σας χαλαρωσει ... μπορεις να πεις κατι οπως" αυτα τα πρωτα ραντεβου παντα με κανουν να αισθανομαι λιγο αμηχανια" ειμαι σιγουρη οτι θα συμφωνησει και εκεινη μαζι σου... στο ξεναλεω...για ολους μας ειναι πακετο ..οσο πιο πολυ σου αρεσει ο αλλος τοσο πιο σκατατρακ εχεις! ..ειναι φυσιολογικο σου λέω... μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και τα αλλα μελη αυτο
Εμενα η χειροτερη χυλοπιτα που εφαγα ηταν κατι παρομιο με αυτο που ειπες.
Περυσι ειχα συναντηση μια κοπελα στο κατάστρωμα ενως πλοιου που ταξιδευα, καθοταν διπλα μου. Επειδη ειχε τονωθει η αυτοπεπηθηση μου την προηγουμενη εβδομαδα λογω του οτι για ενα ψιλοφλερτ που ειχα σκεφτηκα να κανω κινηση. Ειδα ενα βιβλιο που ειχε στο τραπεζι και την ρωτησα τι βιβλιο ειναι. Αφου μου απαντησε την ρωτησα πως την λενε και μου απαντησε ξανα αλλα με το ζορι. Περιμενα λιγο μπας και θελει να συζητησουμε και αφου δεν ειδα ανταπόκριση την ρωτησα αν σπουδαζει. Μου λεει ναι και..... τιποτα!γυρναει το κεφαλι της απο την αλλη. Τι ρωταω ξανα τι σπουδαζεις, μου λεει και γυρνα το κεφαλι της ξανα απο την αλλη. Μετα απο αυτο ειπα στον εαυτο μου "ελα μωρε δεν ειναι τιποτα. απλως δεν εχει ορεξη για κουβεντα". Πηγα τουαλετα και οταν γυρισα ενας νεαρος ειχε κατσει απεναντι μας. εκατσα στη θεση μου και επιασα κουβεντα με τον νεαρο. Αυτη τον κοιταζε και ξαφνικα μπηκε στη κουβεντα και πεταξε εμενα εξω. Μολις πηγαινα να πω κατι πεταγοταν και με διέκοπτε . Αν αυτός πηγαινε να μου πει κατι τον ρωταγε ή του μιλουσε για να σταματησει και να μιλαει μονο σε αυτην. Τελικα μετα απο ενα σημειο βαρεθηκα, πηρα το βιλιο μου και αρχισα να διαβαζω αλλα απο τις μιλιες τους δεν μπορουσα να συγκεντρωθω. τελικα ξαπλωσα να κοιμηθω με ακουστικα ξυπνησα στης 2 και ακομα μιλουσαν (που δεν ειχε ορεξη για κουβεντα) και ετοιμαζονταν να δουνε ταινια στο λαπτοπ του. Ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα στης 5 απου εκεινη την στιγμη επιτελους το βουλωσαν και ετοιμαζοντουσαν να κοιμηθουν, διπλα διπλα.
Με εμενα δεν ηθελε να μιλήσει ουτε 5 λεπτα αλλα με τον αλλον μιλουσαν ασταματητα 7 ωρες απο τις 9 του ταξιδιου!!!!!
Άνοιξες μια μεγάλη κουβέντα εδώ. Δηλαδή, μιλώντας σε άγνωστη κοπέλα. Αυτό δεν το κάνω με τίποτα για ενα απλούστατο λόγο, δεν ξέρω τι της πω, και γενικά δεν τό'χω στο καμάκι και φλερτ με άγνωστες.:( Και όσες φορές το δοκίμασα έφαγα τα μούτρα μου με ποσοστό επιτυχίας άνω του 100%.:p Καλύτερα μιλάω σε κοπέλα εντός του ραντεβού που έχω βγει μαζί της (με τα όποια προβλήματα προκύψουν) παρά σε άγνωστη. Είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος, δεν το κρύβω.
Αυτή την συμπεριφορά της κοπέλας που περιέγραψες, ε κάτι τέτοια βλέπω και είναι ένας λόγος παραπάνω που δεν πλησιάζω να μιλήσω σε άγνωστη.
Φιλε μη τα λες αυτα. Στην κατασταση που ειμαστε παρερμηνευεται ευκολα!! :p :D
Εδω θα συμφωνησω. Αλλη τελειως φαση να γνωριζεις καποια επι τοπου που δεν ξερεις τον ψυχισμο της εκεινη την ωρα. Κι εγω προσωπικα προτιμω να εχω γνωρισει αρκετα την κοπελα και μετεπειτα να βγουμε.
Μην νομιζεις οτι το ποσοστο επιτυχιας μου σε αυτο το θεμα ειναι καλυτερο σε εμενα. Και εγω ειμαι το ιδιο ντροπαλος με εσενα και για να βρω το θαρρος (ή το θρασος) να μιλησω σε μια αγνωστη ειναι πολυ δυσκολο. Προτειμω και εγω να τις γνωριζω λιγο πρωτα, αλλα τουλαχιστον το να μιλας σε μια τελειως αγνωστη εχει ενα καλο. Και την χειροτερη χυλοπιτα του κοσμου να φας αυτην δεν προκειται να την ξανασυναντησεις και δεν προκειται να πει σε κοινους φιλους τιποτα που να σε ρεζιλέψει γτ.... δεν εχετε κοινους φιλους.
Και μην νομιζεις πως κανω καποιο "αγριο" φλερτ. Προσπαθω να τις γνωρισω λιγο για να δω αν μου αρεσει και ο χαρακτηρας τους και τους μιλαω φιλικα (σαν να ηταν καποιος αντρας) μονο που προσθετω καποια κοπλιμεντα. Ξερεις το αστειο ειναι πως αν ειναι αντρας αυτος που ανοιξω συζητηση με συμπαθει πιο ευκολα. Στης αρχες του καλοκαιριου πηγαινα σε ενα γυμναστηριο. εκει ειδα μια ομορφη κοπελα και την κοιταξα χαμογελωντας. Κατα την διαρκεια της γυμναστικης λοιπον περασε απο μπροστα μου και οπως καταλαβαινεις την ξανακοιταξα (ισως περισσοτερο απο οτι επρεπε ενα συγκεκριμενο σημειο:p) και ξαφμικα εμφανιζεται ενα ντερεκι 2 μετρα στο υψος, με κατι μπρατσα οσο ειμαι εγω ολοκληρος, μπροστα μου. "Τι κοιτας την κοπελα μου" μου ειπε ετοιμος για καβγα. 1 λεπτο αργοτερα μου ζητουσε συγνωμη που μου εβαλε της φωνες και και γελουσε με ενα αστειο που του ειπα.:cool:
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο και με τις γυναικες.
Καμια σχεση. ηταν λιγο πιο ψηλος απο εμενα, αδυνατος (5-6 κιλα το πολυ πιο αδυνατος απο εμενα), με περισσοτερα μαλλια στο κεφαλι του (απο εμενα) και 3-4 χρονια νεοτερος.... απο εμενα!
ααααα και φαινοταν να εχει περισσοτερη αυτοπεποίθηση. Αλλη μ@λακια και αυτη η αυτοπεποίθηση. Με νευριαζει πολυ γτ οι περισσοτερες γυναικες νομίζουν πως την αυτοπεποιθηση οι αντρες την βρησκουν σε καποιο δεντρο ή στο παντοπωλειο της γειτονιας και εμεις που δεν εχουμε ημαστε τεμεληδες και βαριομαστε να παμε να την παρουμε. Την αυτοπεποιθηση την παιρνουμε απο εσας. Δωσε στον πιο ασχημο, γλοιωδη, ηλιθιο, καμπουρη αντρα 30 γυναικες να τον θελουν και αυτος θα εχει τοσο τεραστια αυτοπεποιθηση που θα βγαινει απο τον ιδρωτα του και απο την αλλη στον πιο ομορφο, γοητευτικο, εξυπνο, δυναμικό και γυμνασμενο αντρα καμια και θα σου πω εγω αν θα εχει καθολου αυτοπεποιθηση.
Αυτη δεν ηταν κατι ιδιαιτερο για να σου πω την αληθεια. ειχε ωραιο πρωσωπο αλλα χαλια σωμα και ο χαρακτηρας της...... τον εξηγησα πιο πριν ποσο "καλος" ηταν!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα:p
Μετα την 200η χυλοπιτα απο γνωστες λες ας αρχισω να κυνηγώ και τις αγνωστες:p
Και εξαλλου δεν τις πλησιαζω και τους λεω "γεια σου, πως σε λενε? Παμε για εναν καφε!!!" τους μιλαω και προσπαθω να τις γνωρισω λιγο και μετα να τους ζητησω το τηλεφωνο τους για να βγουμε.
Φίλε μου τα είπες όλα.:) Να αγιάσει το στόμα σου!:) Έτσι ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Άσε, έχω τσακωθεί με γνωστή μου που μου την έλεγε για την αυτοπεποίθησή μου! Λες και η αυτοπεποίθησή μου είναι κάποιο πουκάμισο που το αλλάζεις σε το πολύ 1 λεπτό. Και να της λέω (είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω) οτι η αυτοπεποίθησή είναι τα αποτελέσματα της κατάστασής μου με τις κοπέλες. Τίποτα! Αυτή δεν άκουγε τίποτα και επέμενε στα δικά της! Όταν σου πάνε όλα στραβά στον ερωτικό τομέα, τι αυτοπεποίθηση να έχεις; Μ'αυτά που βλέπω, πραγματικά έχω ξενερώσει αφάνταστα.
Καλα κανεις και προσπαθεις να δημιουργησεις ενα ευχαριστο κλιμα και μια οικειοτητα με την κοπελα. Οι γυναικες μπορει να κοιτουν και την εξωτερικη εμφανιση, αλλα -οπως λενε αυτες τουλαχιστον, και πιστευω πως εχει μια δοση αληθειας- ειναι εγκεφαλικα οντα και στεκονται πολυ στο ποιόν του αλλου. Ωστοσο, μια ενσταση. Καλυτερα ζητα φβ (αν εχεις) παρα τηλεφωνο, ειναι πιο δυσκολο να σου δωσει η αλλη το τηλ. της. Αν εχει φβ, δωσε της επι τοπου το κινητο σου να σου γραψει το ονομα της στην αναζητηση και να την προσθεσεις. Υποθετικα πρεπει να σε δεχτει εκεινη την ωρα που θα ειστε εξω, δοτι ξερεις και ξερει πως το αιτημα φιλιας εχει γινει. Μην περιμενεις να το κανεις οταν γυρισεις σπιτι.
Η αληθεια ειναι πως οντως η αυτοπεποιθηση απορρεει απ' το πρασινο φως που παιρνεις απ την γυναικα. Οσο λαμβανεις θετικα μηνυματα, τοσο πιο καλα αισθανεσαι με τον εαυτο σου. Ομως πρεπει να δειχνουμε και οι ιδιοι οτι εχουμε αυτοπεποιθηση. Οπως ειπε κι ο αρχαγγελος καποιες σελιδες πριν, οι γυναικες καταλαβαινουν αν καποιος εχει αυτοπεποιθηση η οχι. Η οποια μπορει να φαινεται απ' το αν την κοιτας στα ματια ας πουμε, τον τροπο που μιλας και άλλα ή αν εισαι πιο ντροπαλος (αν και σε ορισμενες αρεσουν οι πιο ντροπαλοι) εως και χωρις καθολου αυτοπεποιθηση. Παιζει μεγαλο ρολο το vibe που εκπεμπεις.
Νταξει, συμφωνω σ' αυτο, ειδικα αν η κοπελα ειναι αρκετα εμπειρη κιολας. Αν βαλεις ομως και λιγο χιουμορ (οχι να της πεις κανα ανεκδοτο προφανως, ισως καποιο καυστικο σχολιο πανω στη συζητηση) εχω παρατηρησει πως περναει στις κοπελες και βοηθαει την εξελιξη της συζητησης.
Παιδια για να πω την αληθεια δεν περιμενα(δυστυχως για εμας)να υπηρχαν τοσοι ομοιοπαθουσες.Αυτο ειναι και παρηγορο και στεναχωρο:p:(.Παντως υστερα απο ακομα δυο συνεδριες με την ψυχολογο πετυχα πως αυτη η ασχημη εικονα που εχω διαμορφωσει για τον εαυτο μου δεν ειναι αντικειμενικη(δηλαδη δεν μεβλεπουν ολοι ετσι αλλα μονο εγω) αλλα υποκειμενικη και πως επαναλαμβανοντας αυτες τις σκεψεις στο τελος τις πιστεψα και τις υιοθετησα.Αυτο με εχει κανει να νιωσω λιγο καλυτερα.Τωρα οσον αφορα την κοπελα που σας πει, βγηκαμε σημερα το βραδυ ολοι σαν παρεα,μιλαγαμε για διαφορα και ηταν φιλικη(βεβαια με ολους).Το καλο ειναι πως εμαθα απο γνωστο μου πως ειναι και αυτη πολυαπειρη(δεν ειχε ποτε σχεσεις) .Αυτο θα επρεπε να μου δωσει θαρρος και λιγοτερο αγχος μιας και οι δυο ειμαστε απειροι αλλα τελικα καταλαβα πως φοβαμαι παρα πολυ να κανω το βημα να της προτεινω να βγουμε εξω και με βασανιζει πολυ γιατι ειναι αληθεια πως μου αρεσει πολυ.Μαλλον φοβαμαι την απορριψη απο οτι εχω καταλαβει.Τελος παντων στην επομενη επισκεψη μου στη ψυχολογο θα ζητησω να συζητησηουμε πανω σε αυτο το θεμα,Καλη τυχη στους υπολοιπους και με ενα καλο κοριτσι!:)
χμ... ενδιαφερουσα απορια κυριε μακ!... προσωπικα δεν ειμαι υπερ..χανεται η μαγεια ..η ηδονη της αναμονης, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι μια βιασυνη που χαλάει την συνταγη...ειμαι υπερ του σιγοψησιματος. βεβαια, υπάρχουν και εξαιρεσεις .. λειτουργεις περισσοτερο με το ενστικτο...καλοι οι κανονες αλλα ακομα καλυτερα οταν φτειαχνουμε τους δικους μας κανονες.
επεισης σε ραντεβου που δεν σε ενδιαφερει αν υπαρξει 2ο το συνηστω ανεπιφυλακτα.;).. εχουμε ραντεβουδακι μεσιε ??
Μπραβο ρε Μιχαλη, αυτα ειναι πολυ καλα νεα! Εννοειται να της πεις να βγειτε, μην κανεις καμια χαζομαρα. Το οτι ειναι κι αυτη απειρη πρεπει να σε ενθαρρυνει κι οχι να σε γεμιζει με αγχος. Κρατα επαφες με την κοπελα μεχρι να βρεις το θαρρος να της πεις να βγειτε. Μη το παρακανεις βεβαια, εννοω, μη το παραξηλωσεις με την "προετοιμασια του εδαφους". Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας
Σχετικα με αυτο που ειπες στην αρχη οντως ειναι στεναχωρο, αλλα και παρηγορο να ξερεις οτι δεν εισαι μονος σου με μια τετοια ιδιαιτεροτητα... Λοιπον, καλη συνεχεια ευχομαι κι εδω θα ειμαστε να τα λεμε!! ;)
Φυσικα αστειευομαο ρεα , εννοειται , ειναι αυτο το περιεργο χιουμρ μου , αλλα μια και ανεφερα το σεξ , για να προχωρησω σε σεξ , πρεπει πρωτα να εξοικειωθω με την αλλη , να την συνηθισω , ενα ειδος σιγοψησηματος οπως λες , οχι ομως επιτηδες , ετσιμου βγαινει , στο 6-8 ραντεβου να γινει πρπ , εκτος μια σχεση που ειχα , που οποιος αντρας ηνεβλεπε , το μυαλο τουτ πηγαινε κατευθειαν εκει , οχι λογω ντυσιματος , αλλα ειχε ενα σωμα και προσωπο .................εκει εκανα εξαιρεση , και στο πρωτο ραντεβου , δεν αντεξα , βγηκε αυθορμητα το κτηνος , το τερας ( τωρα παλιαστειευομαι ) απο μεσα μου , οντως , , τωρα ειναι 46 , καιπαλι ειναι ποκλητικη , φαντασου στα 30..........
κριμα!..ηλπιζα οτι θα χες καυτό ραντεβουδακι!!..αλλα ακομα και αν ειχες σιγουρα δεν θα χρειαζόσουν συμβουλη μου...
δηλαδη τι εννοεις ? οτι οποτε θελεις εσυ κανεις κινηση και γινετε? χχαχααχαχα...
Ανθρωπος ασυμβουλευτος , πλοιο ακυβερνητο .............................οι συμβουλες απο εξυπνους ανθρωπους , παντα ευπροσδεκτες ..........εμ , ναι , οποτε θελω εγω ,
κανω κινηση και γινεται , αφου η αλλη πλεον εχει βαρεθει να περιμενει ποτε θα μουρθη.........................ειμαι και σιχασιαρης , πρεπει να την ψαχουλεψω εξ ολοκληρου την αλλη , για να κανουμε ανταλλαγη υγρων , αληθεια , εχω θεματακι με την καθαριοτητα............
Κι όμως φίλε μου, έτσι είναι δυστυχώς. Για τον άντρα πάντα είναι πιο δύσκολο (κατα μέσο όρο) να βρει κοπέλα σε σχέση με το αντίστοιχο. Γι'αυτό και βλέπεις άντρες μεγάλης (σχετικά) ηλικίας να μην έχουν κάνει τίποτα με κοπέλα. Οπως εγώ για παράδειγμα που έφτασα τα 30 και τά'χω βάψει μαύρα με το δίκιο μου.
Καταλαβαίνω απόλυτα οτι φοβάσαι την απόρριψη απ'την κοπέλα, αλλα καλύτερα να κάνεις την κίνησή σου τώρα που είναι νωρίς και έχεις κάποιες γνωριμίες ευκαιρίες. Στο λέω αυτό γιατι καταρχάς, ποτέ δεν ξέρεις με τα χρόνια πως εξελίσσονται οι παρέες. Τι εννοώ. Εννοώ πολύ απλά οτι δεν ξέρεις αν αύριο θα έχετε ακόμα επαφή μ'αυτούς τους φίλους πού'χεις τώρα. Πολλές φορές οι επαφές με φίλους χάνονται είτε είναι απο δουλειές, είτε είναι απο ερωτικές σχέσεις, είτε 1002. Αν χάσεις επαφή με τις παρέες που έχουν γνωριμίες με κοπέλες, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα μετά και αλλο τόσο δύσκολα ν'αλλάξουνε. Εγω την έχω πατήσει έτσι (αν και διαφορετικά) γι'αυτό στα λέω να προφυλαχτείς. Μιλάω εκ πείρας.
Εγω δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνωριμίες με κοπέλες ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ και έχω φτάσει δυστυχώς στα 30 μου μην έχοντας κάνει τίποτα. Φίλες δεν έχω καθόλου, οι φίλοι μου δεν έχουν γνωριμίες με κοπέλες, είναι ντροπαλοί σαν κι εμένα, που σημαίνει πως δεν μιλάνε σε άγνωστες κοπέλες σε καφε, μπαρ, club, παραλία, δρόμο, κλπ. (όπως εγώ) και έτσι όπως πάει το πράμα δε θα καταλάβω πότε θα φτάσω τα 40 μου και δε θά'χω κάνει τίποτα. Δε μπορείς να φανταστείς για το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια.
Γι'αυτό σου λέω, πρέπει να εκμεταλλευτείς ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ τις όποιες γνωριμίες/ευκαιρίες οσο λίγες ή πολλές είναι. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο φίλο σου.
Φοιτητής ιατρικής, νεαρό παιδί, εμφανισιασκά δεν παίζει τίποτα άσχημο μαζί σου. Γυναικομαγνήτης όπως εύστοχα είπε άλλο μέλος.
Άμα με την κοπέλα κάνεις το πρώτο βήμα όλα τα υπόλοιπα εξελίσσονται πολύ εύκολα. Όσο καθυστερείς το βήμα η ευκαιρία απομακρύνεται, πάει έχασες την κοπέλα δλδ. Το πρώτο βήμα είναι απλά μια δυο κουβέντες που να δείχνουν ότι σε ενδιαφέρει και θα θελες να την γνωρίσεις, φτάνει να σου φύγει εκεινη τη στιγμή ο κόμπος στο στομάχι και να αγνοήσεις πλήρως τις χίλιες δικαιολογίες που σου βρίσκει εκεινη τη στιγμή ο νους σου για να μην μιλήσεις.
Κι αν εισαι σοβαρό και μετρημένο άτομο με συγκροτημένη σκέψη, και όχι κανα χαηβάνι που το έχουν για να διασκεδάζει την παρέα ή απ αυτούς που μόνο τα γήπεδα και την αρλούμπα έχουν στο στόμα, τότε έχεις ακόμα ένα σημαντικό συν. Οι γυναίκες γουστάρουν τέτοιους, επειδή αυτοί για κεινες κάνουν τη διαφορά. Τους βρίσκουν δλδ ώριμους.
Το σεξ μη σε απασχολεί επειδή η ουσία είναι να δουλεύει μια χαρά το εργαλείο.
Συνηθως καποιοι σαν και σενα (με τα χαρακτηριστικά που προείπα δλδ) πλησιάζονται από γκόμενες, αλλά τις χάνουν λόγω ντροπάλότητας και απειρίας στο πως να προχωρήσουν την κατασταση. Όμως διαθέτεις ευστροφία, η ευστροφία βρίσκει τις λύσεις εκει που υπάρχει απειρια.
Η τριβή, η επιδίωξη δλδ να κάνεις αυτό για το οποίο ντρέπεσαι ή φοβάσαι σε εξοικειώνει με το αντικείμενο του φόβου, έτσι τα πράγματα γινονται εφεξής όλο και πιο εύκολα και συνεπώς έρχεται και η εμπειρία. Υπέρβαση είναι όταν ο νους μας, μας βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνουμε κάτι κι εμείς βρίσκουμε μέσα μας το κουράγιο και κάνουμε το αντίθετο. Και πίστεψε με, μετά την υπέρβαση τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ ότι τα φανμταζόμασταν, επειδή πριν την υπέρβαση ο φόβος, μας τα παρουσίαζε ως βουνό. Φόβος ειναι η διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, η υπερβολή, τα φανταστικά σενάρια που φτιάχνει το μυαλό.
Παιδια μαζεψα το θαρρος και το κουραγιο μου και τελικα προτεινα στην κοπελα να βγουμε αλλα εφαγα ενα μεγαλοπρεπεστατο Χ(ευγενικο μεν), και τωρα με εχει παρει λιγο απο κατω οχι μονο λογω της απορριψης αλλα και για το γεγονος οτι αλλη ελευθερη κοπελα στην παρεα δεν εχουμε και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο να γνωρισω καποια νεα κοπελα αμεσα(το να προσεγγισω μια γνωστη κοπελα το θεωρω αδυνατο τη δεδομενη στιγμη αφου εκανα 3 μηνες για να προτεινω στην προηγουμενη να βγουμε παρολο που μιλαγαμε).
Οταν λες εφαγες Χ, τι ακριβως σου ειπε; σε ρωταω γιατι κι εμενα μου ειχε αρνηθει δυο φορες που της ειχα πει (οχι η μια πισω απ' την αλλη βεβαια, μεσολαβησε κανα 20ημερο) αλλα η 3η ηταν κ η φαρμακερη.
Καλα εκανες και της ειπες να βγειτε, τι ειχες, τι εχασες! Το να μενεις με την απορια και τα ΑΝ ειναι πολυ χειροτερο. Αλλα θα ηθελα να ακουσω τι σου απαντησε και το θεωρησες Χ (αν θες και σε πμ)
Δεν εχω προβλημα να το πω και δημοσιως.Κοιτα πριν απο 10 μερες προηγηθηκε μια εξοδος ολοι σαν κοινη παρεα και ετυχε να καθισουμε διπλα.Εκει μπορω να πω πως ηταν πολυ θερμη απεναντι μου,δηλαδη ολη την ωρα μιλαγαμε για ενα σωρο πραγματα,πολλες φορες μονο οι δυο μας,με ακουμπουσε για να μου δειξει και να περιγραψει πραγματα,αρκετα εκδηλωτικη μπορω να πω.Αυτο λοιπον μου εδωσε λιγο θαρρος και ειπα μετα απο δυο μερες να παρω την παρω τηλεφωνο.Στην αρχη την ρωτησα για κατι σημειωσεις για ενα συγκεκριμενο μαθημα και στη συνεχεια την ρωτησα αν εχει κανονισει τιποτα για το βραδυ,μου απαντησε οχι και της προτεινα αν θελει να κανονισω να παμε για καμια μπυρα η ποτο.Τοτε απαντησε οτι επειδη κοιμηθηκε το μεσημερι θελει να διαβασει εως αργα για να αναπληρωσει τον χαμενο χρονο και εκει τελειωσε ουσιαστικα η συζητηση.Πιστευω οτι ηταν μια ευγενικη δικαιολογια για να μου πει οχι,δεδομενου οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν και ηθελε τοτε να διαβασει θα ειχε μια αντιπροταση για μια επομενη μερα.Μαλλον για friendzone με προοριζει απο οτι καταλαβα...:p
Καταρχας, αραξε! Ειστε σε φαση εξεταστικης κι οντως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ηθελε να καλυψει το χαμενο χρονο, ειστε και σε απαιτητικη σχολη αλλωστε, οποτε μη σε παιρνει απο κατω! Κι απ' ο,τι μου λες, δεν ηταν καθολου απομακρη στην εξοδο σας, το κραταμε αυτο. Στην εξεταστικη οποτε την δεις μιληστε για γενικα θεματα, μη φανεις σκαλωμενος επειδη δε δεχτηκε να βγειτε τοτε, κουλ! Καλυτερα να μη το φερεις καν αυτο ως θεμα συζητησης (αν και πιστευω πως ουτως ή αλλως δε θα το εκανες, απλα το αναφερω ;) ) Αν δεις οτι κι εκει δειχνει απομακρη τοτε ισως εχει καταλαβει τους σκοπους σου και δε θελει να ειναι αποτομη. Αν παλι παραμεινει κομπλε απεναντι σου, απλα περιμενε να τελειωσετε εξεταστικη και πες της τοτε να βγειτε. Ξερω, θα σε φαει η περιεργεια μεχρι τοτε, αλλα το χω περασει κι εγω σε τετοια φαση να κανω υπομονη να τελειωσει η εξεταστικη για να προτεινω εξοδο. Συγκεντρωσου να πας καλα στα μαθηματα και για τα αλλα θα βρεθει η καταλληλη ωρα.
Παιδια , εγω σαν πιο εμπειρος , 54 ειμαι , με ' ξερει ' ο Γουαι , αν δω οτι η αλλη εχει φιλικες προθεσεις , μονον, και μενδιαφερει , κρατω μια εξ ισου φιλικη σταση , και στην καταλληλη ευκαιρια , το γυρναω σε ερωτικο , οι μεγαλυτεροι ερωτες , γεννιουνται απο φιλιες , δεν ασχολουμαι ομως μονο μαυτην , ασχολουμαι και με αλλες συγχρονως ...................