Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 250
    Junior Member
    Παιδια μαζεψα το θαρρος και το κουραγιο μου και τελικα προτεινα στην κοπελα να βγουμε αλλα εφαγα ενα μεγαλοπρεπεστατο Χ(ευγενικο μεν), και τωρα με εχει παρει λιγο απο κατω οχι μονο λογω της απορριψης αλλα και για το γεγονος οτι αλλη ελευθερη κοπελα στην παρεα δεν εχουμε και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο να γνωρισω καποια νεα κοπελα αμεσα(το να προσεγγισω μια γνωστη κοπελα το θεωρω αδυνατο τη δεδομενη στιγμη αφου εκανα 3 μηνες για να προτεινω στην προηγουμενη να βγουμε παρολο που μιλαγαμε).

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mixalhs View Post
    Παιδια μαζεψα το θαρρος και το κουραγιο μου και τελικα προτεινα στην κοπελα να βγουμε αλλα εφαγα ενα μεγαλοπρεπεστατο Χ(ευγενικο μεν), και τωρα με εχει παρει λιγο απο κατω οχι μονο λογω της απορριψης αλλα και για το γεγονος οτι αλλη ελευθερη κοπελα στην παρεα δεν εχουμε και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο να γνωρισω καποια νεα κοπελα αμεσα(το να προσεγγισω μια γνωστη κοπελα το θεωρω αδυνατο τη δεδομενη στιγμη αφου εκανα 3 μηνες για να προτεινω στην προηγουμενη να βγουμε παρολο που μιλαγαμε).
    Οταν λες εφαγες Χ, τι ακριβως σου ειπε; σε ρωταω γιατι κι εμενα μου ειχε αρνηθει δυο φορες που της ειχα πει (οχι η μια πισω απ' την αλλη βεβαια, μεσολαβησε κανα 20ημερο) αλλα η 3η ηταν κ η φαρμακερη.
    Καλα εκανες και της ειπες να βγειτε, τι ειχες, τι εχασες! Το να μενεις με την απορια και τα ΑΝ ειναι πολυ χειροτερο. Αλλα θα ηθελα να ακουσω τι σου απαντησε και το θεωρησες Χ (αν θες και σε πμ)

Junior Member
    Δεν εχω προβλημα να το πω και δημοσιως.Κοιτα πριν απο 10 μερες προηγηθηκε μια εξοδος ολοι σαν κοινη παρεα και ετυχε να καθισουμε διπλα.Εκει μπορω να πω πως ηταν πολυ θερμη απεναντι μου,δηλαδη ολη την ωρα μιλαγαμε για ενα σωρο πραγματα,πολλες φορες μονο οι δυο μας,με ακουμπουσε για να μου δειξει και να περιγραψει πραγματα,αρκετα εκδηλωτικη μπορω να πω.Αυτο λοιπον μου εδωσε λιγο θαρρος και ειπα μετα απο δυο μερες να παρω την παρω τηλεφωνο.Στην αρχη την ρωτησα για κατι σημειωσεις για ενα συγκεκριμενο μαθημα και στη συνεχεια την ρωτησα αν εχει κανονισει τιποτα για το βραδυ,μου απαντησε οχι και της προτεινα αν θελει να κανονισω να παμε για καμια μπυρα η ποτο.Τοτε απαντησε οτι επειδη κοιμηθηκε το μεσημερι θελει να διαβασει εως αργα για να αναπληρωσει τον χαμενο χρονο και εκει τελειωσε ουσιαστικα η συζητηση.Πιστευω οτι ηταν μια ευγενικη δικαιολογια για να μου πει οχι,δεδομενου οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν και ηθελε τοτε να διαβασει θα ειχε μια αντιπροταση για μια επομενη μερα.Μαλλον για friendzone με προοριζει απο οτι καταλαβα...:p

Junior Member
    Δεν εχω προβλημα να το πω και δημοσιως.Κοιτα πριν απο 10 μερες προηγηθηκε μια εξοδος ολοι σαν κοινη παρεα και ετυχε να καθισουμε διπλα.Εκει μπορω να πω πως ηταν πολυ θερμη απεναντι μου,δηλαδη ολη την ωρα μιλαγαμε για ενα σωρο πραγματα,πολλες φορες μονο οι δυο μας,με ακουμπουσε για να μου δειξει και να περιγραψει πραγματα,αρκετα εκδηλωτικη μπορω να πω.Αυτο λοιπον μου εδωσε λιγο θαρρος και ειπα μετα απο δυο μερες να παρω την παρω τηλεφωνο.Στην αρχη την ρωτησα για κατι σημειωσεις για ενα συγκεκριμενο μαθημα και στη συνεχεια την ρωτησα αν εχει κανονισει τιποτα για το βραδυ,μου απαντησε οχι και της προτεινα αν θελει να κανονισω να παμε για καμια μπυρα η ποτο.Τοτε απαντησε οτι επειδη κοιμηθηκε το μεσημερι θελει να διαβασει εως αργα για να αναπληρωσει τον χαμενο χρονο και εκει τελειωσε ουσιαστικα η συζητηση.Πιστευω οτι ηταν μια ευγενικη δικαιολογια για να μου πει οχι,δεδομενου οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν και ηθελε τοτε να διαβασει θα ειχε μια αντιπροταση για μια επομενη μερα.Μαλλον για friendzone με προοριζει απο οτι καταλαβα...:p
    Καταρχας, αραξε! Ειστε σε φαση εξεταστικης κι οντως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ηθελε να καλυψει το χαμενο χρονο, ειστε και σε απαιτητικη σχολη αλλωστε, οποτε μη σε παιρνει απο κατω! Κι απ' ο,τι μου λες, δεν ηταν καθολου απομακρη στην εξοδο σας, το κραταμε αυτο. Στην εξεταστικη οποτε την δεις μιληστε για γενικα θεματα, μη φανεις σκαλωμενος επειδη δε δεχτηκε να βγειτε τοτε, κουλ! Καλυτερα να μη το φερεις καν αυτο ως θεμα συζητησης (αν και πιστευω πως ουτως ή αλλως δε θα το εκανες, απλα το αναφερω ;) ) Αν δεις οτι κι εκει δειχνει απομακρη τοτε ισως εχει καταλαβει τους σκοπους σου και δε θελει να ειναι αποτομη. Αν παλι παραμεινει κομπλε απεναντι σου, απλα περιμενε να τελειωσετε εξεταστικη και πες της τοτε να βγειτε. Ξερω, θα σε φαει η περιεργεια μεχρι τοτε, αλλα το χω περασει κι εγω σε τετοια φαση να κανω υπομονη να τελειωσει η εξεταστικη για να προτεινω εξοδο. Συγκεντρωσου να πας καλα στα μαθηματα και για τα αλλα θα βρεθει η καταλληλη ωρα.

Senior Member
    Παιδια , εγω σαν πιο εμπειρος , 54 ειμαι , με ' ξερει ' ο Γουαι , αν δω οτι η αλλη εχει φιλικες προθεσεις , μονον, και μενδιαφερει , κρατω μια εξ ισου φιλικη σταση , και στην καταλληλη ευκαιρια , το γυρναω σε ερωτικο , οι μεγαλυτεροι ερωτες , γεννιουνται απο φιλιες , δεν ασχολουμαι ομως μονο μαυτην , ασχολουμαι και με αλλες συγχρονως ...................

Junior Member
    Λιγο που την προλαβα μια μερα πριν μπουμε για την εξεταση ενος μαθηματος δεν προσεξα καποια αλλαγη στην συμπεριφορα της.Αλλα εχεις δικιο,δεν εχω κατι να χασω,θα της το ξαναπροτεινω αλλη μια φορα μολις ξαναβρεθουμε αλλα αυτη τη φορα θα προσπαθησω να της το πω face to face και οχι τηλεφωνικα.

Senior Member
    Γεια σου Μιχαλη, δυστυχως δεν ειχα την υπομονη να διαβασω ολες τις απαντησεις οποτε μπορει να σου πω κατι που σου εχουν ηδη πει. Παντως θεωρω οτι αδικα εχεις ριξει ολο το βαρος στην εμφανιση σου. Ξερω ενα αγορι πολυ ωραιο εμφανισιακα, που αν κ μεγαλο σε ηλικια δεν εχει ολοκληρωσει ακομα. Αν μετρουσε τοσο η εμφανιση γτ να συνεβαινε αυτο? Δε χρειαζεται να εισαι ο Brad Pitt για να προσελκυσεις μια κοπελα. Μην παρατηρεις με καθε λεπτομερεια ολα τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου, νομιζοντας πως αυτα φταινε. Σημασια πχ δεν εχει το χρωμα του ματιου, αλλα το βλεμμα. Επισης παιζει πολυ μεγαλο ρολο η γλωσσα του σωματος, πως κινεισαι, ο αερας που απονεεις. Και φυσικα η προσωπικοτητα σου, η συμπεριφορα σου. Αυτα ειναι ερωτευσιμα στοιχεια σε εναν ανδρα. Εμεις οι κοπελες δεν ερωτευομαστε απλα ενα ωραιο προσωπο ή απλα ενα ωραιο σωμα..Και φυσικα ειναι πολυ σημαντικος ο παραγοντας "χημεια". Ισως δεν εχει τυχει να γνωρισεις καποια με την οποια να εχεις αρκετη χημεια..Επισης για να τονωσεις την αυτοπεποιθηση σου σκεψου το εξης: καθε ανθρωπος εχει τις ιδιεταιροτητες του, κατι που τον κανει ξεχωριστο και η ομορφια ειναι υποκειμενικη. Μπορει να μην αρεσεις σε ολες, αλλα σιγουρα καποιες εκει εξω θα θελουν αυτο το ξεχωριστο που εχεις μονο εσυ. Επισης δωσε βαση στα θετικα στοιχεια της εμφανισης σου και οσον αφορα τα αρνητικα σκεψου οτι κανεις δεν ειναι τελειος κι οτι οπως ειπαμε " ε και τι εγινε?αφου η εμφανιση δεν ειναι το παν". Θα συμφωνησω οτι παιζει σημαντικο ρολο μονο στην αρχη, οταν ο αλλος δεν σε ξερει. Φυσικα για να σου τυχει κατι πρεπει να γνωρισεις καινουριες κοπελες και επειδη ξερω οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο, μια λυση ειναι να παρεις ολα τα χομπυ σβαρνα..Ξεκινα διαφορες δραστηριοτητες που περιλαμβανουν κ κοπελες , ετσι απλα δοκιμαστικα και μετα φυσικα παρατα τες αμα δεν δεσει το γλυκο με καμια. Γιατι απο κοινους φιλους ποσα ατομα να γνωρισεις πια? Α και μια ερωτηση : γενικα μηπως σου δινονται ευκαιριες αλλα εσυ εισαι πολυ επιλεκτικος?

Quote Originally Posted by rainbow96 View Post
    Ξεκινα διαφορες δραστηριοτητες που περιλαμβανουν κ κοπελες , ετσι απλα δοκιμαστικα και μετα φυσικα παρατα τες αμα δεν δεσει το γλυκο με καμια. Γιατι απο κοινους φιλους ποσα ατομα να γνωρισεις πια?
    Καλησπέρα και απο μένα. Τι δραστηριότητες είναι αυτές; Ρωτάω γιατί και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, έχεις απόλυτο δίκιο και στο δεύτερο. Το λέω εκ πείρας.

Junior Member
    Λιγο που την προλαβα μια μερα πριν μπουμε για την εξεταση ενος μαθηματος δεν προσεξα καποια αλλαγη στην συμπεριφορα της.Αλλα εχεις δικιο,δεν εχω κατι να χασω,θα της το ξαναπροτεινω αλλη μια φορα μολις ξαναβρεθουμε αλλα αυτη τη φορα θα προσπαθησω να της το πω face to face και οχι τηλεφωνικα.
    Πολυ σωστος, εγκρινω 100% να της το πεις face to face. Περα απ' το οτι θα φανει πως εχεις τα guts να της το πεις απο κοντα, θα κοψεις και αντιδραση πιο αμεσα για να μπορεις να βγαλεις καλυτερα συμπερασματα.

Senior Member
    Μια πολυ καλη δραστηριοτητα ειναι λατιν χορος. Εκει ενα σωρο κοριτσια εχει και χορευεις κιολας μαζι τους :P Δεν ξερω αν εχει στην πολη σου βεβαια..Στη Θεσσαλονικη που μενω εγω και εθελοντικες οργανωσεις, θεατρικες ομαδες..Επισης το γυμναστηριο ειναι μια λυση αν και εκει γνωριζεις πιο δυσκολα..Αυτα μου ερχονται τωρα , αλλα αν το ψαξεις μπορει να βρεις κι αλλα :)

Μια πολυ καλη δραστηριοτητα ειναι λατιν χορος. Εκει ενα σωρο κοριτσια εχει και χορευεις κιολας μαζι τους :P Δεν ξερω αν εχει στην πολη σου βεβαια..Στη Θεσσαλονικη που μενω εγω και εθελοντικες οργανωσεις, θεατρικες ομαδες..Επισης το γυμναστηριο ειναι μια λυση αν και εκει γνωριζεις πιο δυσκολα..Αυτα μου ερχονται τωρα , αλλα αν το ψαξεις μπορει να βρεις κι αλλα :)
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.:) Αθήνα μένω, οπότε θά'χει πολλά. Όντως στο γυμναστήριο γνωρίζεις δύσκολα. Πριν λίγο καιρό που πήγαινα το διαπίστωσα.

Junior Member
    Γεια σου Μιχαλη, δυστυχως δεν ειχα την υπομονη να διαβασω ολες τις απαντησεις οποτε μπορει να σου πω κατι που σου εχουν ηδη πει. Παντως θεωρω οτι αδικα εχεις ριξει ολο το βαρος στην εμφανιση σου. Ξερω ενα αγορι πολυ ωραιο εμφανισιακα, που αν κ μεγαλο σε ηλικια δεν εχει ολοκληρωσει ακομα. Αν μετρουσε τοσο η εμφανιση γτ να συνεβαινε αυτο? Δε χρειαζεται να εισαι ο Brad Pitt για να προσελκυσεις μια κοπελα. Μην παρατηρεις με καθε λεπτομερεια ολα τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου, νομιζοντας πως αυτα φταινε. Σημασια πχ δεν εχει το χρωμα του ματιου, αλλα το βλεμμα. Επισης παιζει πολυ μεγαλο ρολο η γλωσσα του σωματος, πως κινεισαι, ο αερας που απονεεις. Και φυσικα η προσωπικοτητα σου, η συμπεριφορα σου. Αυτα ειναι ερωτευσιμα στοιχεια σε εναν ανδρα. Εμεις οι κοπελες δεν ερωτευομαστε απλα ενα ωραιο προσωπο ή απλα ενα ωραιο σωμα..Και φυσικα ειναι πολυ σημαντικος ο παραγοντας "χημεια". Ισως δεν εχει τυχει να γνωρισεις καποια με την οποια να εχεις αρκετη χημεια..Επισης για να τονωσεις την αυτοπεποιθηση σου σκεψου το εξης: καθε ανθρωπος εχει τις ιδιεταιροτητες του, κατι που τον κανει ξεχωριστο και η ομορφια ειναι υποκειμενικη. Μπορει να μην αρεσεις σε ολες, αλλα σιγουρα καποιες εκει εξω θα θελουν αυτο το ξεχωριστο που εχεις μονο εσυ. Επισης δωσε βαση στα θετικα στοιχεια της εμφανισης σου και οσον αφορα τα αρνητικα σκεψου οτι κανεις δεν ειναι τελειος κι οτι οπως ειπαμε " ε και τι εγινε?αφου η εμφανιση δεν ειναι το παν". Θα συμφωνησω οτι παιζει σημαντικο ρολο μονο στην αρχη, οταν ο αλλος δεν σε ξερει. Φυσικα για να σου τυχει κατι πρεπει να γνωρισεις καινουριες κοπελες και επειδη ξερω οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο, μια λυση ειναι να παρεις ολα τα χομπυ σβαρνα..Ξεκινα διαφορες δραστηριοτητες που περιλαμβανουν κ κοπελες , ετσι απλα δοκιμαστικα και μετα φυσικα παρατα τες αμα δεν δεσει το γλυκο με καμια. Γιατι απο κοινους φιλους ποσα ατομα να γνωρισεις πια? Α και μια ερωτηση : γενικα μηπως σου δινονται ευκαιριες αλλα εσυ εισαι πολυ επιλεκτικος?
    H μονη δραστηριοτητα που κανω ειναι το γυμναστηριο και εκει ,οπως σωστα ανεφερες, ειναι πολυ δυσκολο να κανεις νεες γνωριμιες.Τωρα για τα υπολοιπα που λες,μου φαινεται πολυ δυσκολο να ασχοληθω με ενα χομπυ που δεν με καλυπτει πραγματικα,μονο και μονο με την προοπτικη γνωριμιας με καποια κοπελα καθως πιστευω οτι θα το βαρεθω πολυ γρηγορα.Αλλα το τελευταιο ερωτημα ειναι αυτο που με ποναει πραγματικα διοτι αυτο πιστευω ειναι που μου εχει δημιουργησει ολες τις ανασφαλειες.Πραγματικα οσες φορες εχω βγει για καφε η για ποτο δεν εχω παρατηρησει ουτε ενα βλεμμα,ουτε μια ματια απο καμια κοπελα ποσο μαλλον πιο προχωρημενο ενδιαφερον.Και αυτο ισχυει και με τις λιγες κοπελες που ειναι στο κυκλο μας,καμια δεν με εχει πει για μενα κατι θετικο ενω οι φιλοι μου εχουν δεχθει ενδιαφερον τοσο απο αγνωστες τοσο και απο τις γνωστες μας κοπελες.Μαλιστα στους μισους απο αυτους η κοπελα τους ειχε κανει το πρωτο βημα προσεγγισης!Αυτο πιστευω πως ειναι το μεγαλο παραπονο μου και με στεναχωρει παρα πολυ γιατι πιστευω αυτο υποδηλωνει προβλημα στην εμφανιση και οχι στον χαρακτηρα/προσωπικοτητα.

H μονη δραστηριοτητα που κανω ειναι το γυμναστηριο και εκει ,οπως σωστα ανεφερες, ειναι πολυ δυσκολο να κανεις νεες γνωριμιες.
    Έτσι ακριβώς είναι. Πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο απ'το γυμναστήριο. Το διαπίστωσα κι εγώ.

Τωρα για τα υπολοιπα που λες,μου φαινεται πολυ δυσκολο να ασχοληθω με ενα χομπυ που δεν με καλυπτει πραγματικα,μονο και μονο με την προοπτικη γνωριμιας με καποια κοπελα καθως πιστευω οτι θα το βαρεθω πολυ γρηγορα.Αλλα το τελευταιο ερωτημα ειναι αυτο που με ποναει πραγματικα διοτι αυτο πιστευω ειναι που μου εχει δημιουργησει ολες τις ανασφαλειες.Πραγματικα οσες φορες εχω βγει για καφε η για ποτο δεν εχω παρατηρησει ουτε ενα βλεμμα,ουτε μια ματια απο καμια κοπελα ποσο μαλλον πιο προχωρημενο ενδιαφερον.Και αυτο ισχυει και με τις λιγες κοπελες που ειναι στο κυκλο μας,καμια δεν με εχει πει για μενα κατι θετικο ενω οι φιλοι μου εχουν δεχθει ενδιαφερον τοσο απο αγνωστες τοσο και απο τις γνωστες μας κοπελες.Μαλιστα στους μισους απο αυτους η κοπελα τους ειχε κανει το πρωτο βημα προσεγγισης!Αυτο πιστευω πως ειναι το μεγαλο παραπονο μου και με στεναχωρει παρα πολυ γιατι πιστευω αυτο υποδηλωνει προβλημα στην εμφανιση και οχι στον χαρακτηρα/προσωπικοτητα.
    Με εκπροσωπούν πολλά απ'αυτά που γράφεις. Ούτε κι εμένα με κοιτάζει καμία. Οι φίλοι σου αυτοί έχουν ωραία εξωτερική εμφάνιση;

Junior Member
    Σε συνολο 9 τοσο στην πολη που σπουδαζω οσο και απο αυτην που καταγομαι τους 2 αντικειμενικα τους λες πως διαθετουν μια πολυ ωραια εξωτερικη εμφανιση και ενα ιδιαιτερο στυλ.Αλλα σιγουρα ολοι εχουν πολυ περισσοτερο θαρρος απο μενα κατι που το παραδεχομαι και εγω ο ιδιος,και αυτο τους βοηθαει να καλυψουν οποια ατελεια εχουν.Απλως πιστευω πως αν ειχα μια αρχικη αφορμη να πλησιασω μια κοπελα η γενικα αν καταλαβαινα πως καποια ενδιαφεροταν για μενα,τοτε θα τη προσεγγιζα.Απλως αυτη η γενικοτερη αδιαφορια και ανυπαρξια που εχω μεχρι στιγμης στις κοπελες με εχει πειραξει και ειμαι σχεδον σιγουρος πως το θεμα ειναι εμφανισιακο...

Σε συνολο 9 τοσο στην πολη που σπουδαζω οσο και απο αυτην που καταγομαι τους 2 αντικειμενικα τους λες πως διαθετουν μια πολυ ωραια εξωτερικη εμφανιση και ενα ιδιαιτερο στυλ.Αλλα σιγουρα ολοι εχουν πολυ περισσοτερο θαρρος απο μενα κατι που το παραδεχομαι και εγω ο ιδιος,και αυτο τους βοηθαει να καλυψουν οποια ατελεια εχουν.Απλως πιστευω πως αν ειχα μια αρχικη αφορμη να πλησιασω μια κοπελα η γενικα αν καταλαβαινα πως καποια ενδιαφεροταν για μενα,τοτε θα τη προσεγγιζα.Απλως αυτη η γενικοτερη αδιαφορια και ανυπαρξια που εχω μεχρι στιγμης στις κοπελες με εχει πειραξει και ειμαι σχεδον σιγουρος πως το θεμα ειναι εμφανισιακο...
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τραβάω ακριβώς τα ίδια με αυτήν την αδιαφορία και σε αυτό με την αφορμή. Αυτό με την αφορμή είναι ένας απ'τους κύριους λόγους που δε μιλάω σε κοπέλα. Και όχι μόνο. Ανέφερες την εμφάνισή σου. Πως είσαι εμφανισιακά; Εννοώ, τι ύψος και βάρος έχεις; Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις αμα δε θέλεις.

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast