Δεν το ξαναλές αυτό με άλλα λόγια γιατί δεν φημίζομαι για τα ελληνικά μου.......
Printable View
Αν ήσουν δέκα χρόνια σε ψυχοθεραπεία και διάβαζες την παρούσα ανάρτηση, για πόσο θα μπορούσες να κάνεις τον μ***** και να συνεχίσεις να πληρώνεις για στυγνή χειραγώγιση και να το γνωρίζεις κιόλας;
Ή θα κρίνει από την τρέχουσα εμπειρία του και ελλείψει τρόπου διαχωρισμού του καλού από τον κακό θα εγκαταλείψει την προσπάθεια. Σωστά ή λάθος; Το ότι κάποιοι "λένε" ότι υπάρχει χιμαιρα "καλός θεραπευτής" δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας. Δεν θα γίνει κανείς πειραματόζωο εφαρμόζοντας Δοκιμή και Απόρριψη μέχρι να τον βρει. Πόσοι εκτιμάς ότι χρονίζουν σε ψυχοθεραπεία χωρίς αποτέλεσμα; Εγώ εκτιμώ το μεγαλύτερο ποσοστό αν όχι όλοι. Συνεπώς η αναρτηση είναι συναφής με πολύ κόσμο.
Σχετικά με το "βοηθηθεί" αναφέρω και την εμμονή με τα δευτερεύοντα θέματα στην ανάρτηση.
Δεν πιστεύεις δηλαδή σε καλούς θεραπευτές?
Αν πιστεύεις ότι θα σκεφτεί έτσι έχοντας διαβάσει την παρούσα ανάρτηση δεν μου πέφτει λόγος.
Δεν τους αλλάζει επειδή ήταν καλοί. Απλά, αφού διαβάσει την ανάρτηση θα έχει έναν ή περισσότερους λόγους για να τεκμηριώσει "γιατί" ΔΕΝ ΗΤΑΝ καλοί.
Σου είπα, δεν πιστεύω σε καλούς θεραπευτές. Πιστεύω σε μετρήσιμα αποτελέσματα. Π.χ. πόσους πραγματικά αποθεραπευμένους έχει ο τάδε ή ο δείνα θεραπευτής. Το να σου χαιδευει τα αυτιά ή να είστε ίδια ομάδα ποδοσφαίρου δεν τεκμηριώνει "καλό θεραπευτή". Εκτός και αν μου λες ότι εν μέσω κρίσης όλοι οι θεραπευόμενοι έχουν τα λεφτά για κάψιμο.
Ε δηλαδή αν ο άλλος σου πει ότι είναι αποθεραπευμένος, δεν πιστεύεις έτσι? Μόνο αν μιλήσεις με κάποιον θεραπευτή και σου πω έχω τόσους ''πελάτες'', τόσους αποθεραπευμένους κλπ.....
Εάν ο στόχος ήταν να βγάζουν οι ΨΕΣ / ΠΨΣ αποθεραπευμένους, κάθε χρόνο θα ανακοίνωναν ετήσια ποσοστά με πανηγυρικό τρόπο προκειμένου να δείξουν ότι επιτυγχάνουν τους στόχους / σκοπούς τους. Είδες εσύ κάτι τέτοιο; Το να κρατάνε μετρήσεις και να μη τις ανακοινώνουν, μπορείς να το πιστεύεις εσύ αν θέλεις, αλλά μη μου ζητάς να το πιστέψω και εγω. Συνεπώς αυτό το "εμείς οι θεραπευτές είμαστε για να αποθεραπευουμε κόσμο αλλά είμαστε σεμνοί και ταπεινοί και γι' αυτό δεν ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα μας / τα κρατάμε μυστικά" για μένα υπερβαίνουν τα όρια της μπούρδας. Εκτός αυτού, εάν υπήρχε ένας θεραπευτής ο οποίος έβγαζε αποθεραπευμένους, θα χάλαγε την "πιάτσα" και το επακόλουθο του τρόπου λειτουργίας του, θα ήταν α. να εκθέσει τους θεραπευτές που πουλάνε ισόβια συντήρηση (η διαφορά θα φαινόταν με απλή σύγκριση) και β. να συγκεντρώσει το σύνολο των θεραπευομένων έξω από την πόρτα του γραφείου του (ποιός στραβός δεν θέλει το φως του;).
Πιστεύω όμως, ότι υπάρχουν πολλοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι αποθεραπευμένοι, ενδεχομένως επειδή έτσι τους είπε ο θεραπευτής τους. Και μάλιστα πολλοί από αυτούς μπορεί να ήταν και εξαιρετικά ανακουφισμένοι που ένας επαγγελματίας τους έλεγε κάτι τέτοιο γιατί δεν θα χρειάζονταν να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους.
Πέρα από αυτά τα δύο επιχειρήματα, υπάρχει ένα πλήθος προιόντων και υπηρεσιών με ετήσιο κύκλο δισεκατομμυρίων το οποίο θα συρρικνωνόταν αφάνταστα εάν υπήρχαν αποθεραπευμένοι. Ενδεικτικά αναφέρω:
Ψυχοθεραπεία, τσιγάρα, αλκοόλ, βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία ζάχαρης, ψυχοφαρμακευτικά σκευάσματα, ογκολογικά σκευάσματα για την καταπολέμηση του καρκίνου, υπερτασικά σκευάσματα, βαρβιτουρικά, φάρμακα για την κύρωση του ήπατος, διαβήτης και τα συναφή σκευάσματα, γυμναστήρια για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, μελέτες ύπνου, βιομηχανία τζόγου και νόμιμων/παράνομων στοιχημάτων, πορνεία, ναρκωτικά και δεν συμμαζεύεται.
Πολύ λίγος κόσμος, κερδίζει πολλά δισεκατομμύρια από την ψυχική ασθένεια μας. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για απόλυτη διαφθορά. Εάν εσύ θέλεις - αφελώς κατά τη γνώμη μου - να πιστεύεις ότι όλα αυτά θα τα αφήνανε να χαθούν μέσα σε μια νύχτα (περίοδο 3 ετίας;) επειδή του κ*****ε του θεραπευτή να βγάλει αποθεραπευμένους, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Θα σου συνδέσει το συμφέρον του (να μην υπάρχουν αποθεραπευμένοι) με το συμφέρον του θεραπευτή (ισόβια συντήρηση και μόνιμη κονόμα) και θα συνεργαστούν. Και ειδικά οι παραπάνω κλάδοι έχουν την τάση να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του κάθε τριμήνου καλύτερα από τα αποτελέσματα του προηγούμενου.
Μόνο για την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα - και χωρίς να λάβεις υπόψιν σου τους ψυχίατρους - αν υποθέσουμε πολύ συντηρητικά 10 θεραπευομενους ανά θεραπευτή* και 30 ευρώ τη συνεδρία εν μέσω κρίσης έχουμε:
*Αγνοώ όλες τις άλλες δραστηριότητες τους, το οποίο δίνει ένα ετήσιο τζίρο ανά θεραπευτή ίσο με 10*52*30 = 15.600 ευρώ ετησίως το οποίο είναι επαρκές για να ζήσει ΑΝ: Δεν κάνει οικογένεια, δεν πληρώνει νοίκι, φόρους και λογαριασμούς. Σε εκείνη την περίπτωση, μπορεί να κάνει είτε μια άνετη ζωή ή αν προσέχει να αποταμιεύει κιόλας.
1700 μέλη το ΠΨΣ, 1400 το ΣΕΨ, δηλαδή 3100 θεραπευτές.
10 θεραπευομένους ανά θεραπευτή.
52 εβδομάδες ανά έτος.
30 ευρώ η συνεδρία.
3100*10*52*30 = 48.360.000 ευρώ ετήσιο τζίρο... ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ! Και κάποτε "ο βασικός" ήταν 50 ευρώ με μέσω όρο στα 70 ευρώ την ώρα. Χωρίς να πειράξω την υπόθεση των 10 θεραπευομένων ανά θεραπευτή αυτό δίνει 112.840.000 ευρώ ετήσιο τζίρο. Για τα υπόλοιπα νούμερα (καπνοβιομηχανία, φαρμακοβιομηχανίες, ιδιωτικά/δημόσια νοσοκομεία κλπ) ανατρέξτε στις ετήσιες εκθέσεις της εκάστοτε χώρας.
Θα περιμένω την απάντηση σου.
Η παρούσα ανάρτηση θα εξασφαλίσει στο παιδί τους μια ακούσια νοσηλεία σε δημόσιο ψυχιατρείο η οποία θα γίνει είτε από τους ίδιους τους γονείς, είτε από τους γείτονες οι οποίοι βλέποντας πως το συγκεκριμένο παιδί αποτελεί κίνδυνο για αυτούς ή ενοχλεί την γειτονιά θα στραφούν σε εισαγγελέα και το αποτέλεσμα θα είναι να το κλείσουν μέσα... Στην ουσία λοιπόν η συγκεκριμένη ανάρτηση το μόνο που θα πετύχει θα είναι να μετατρέψει τη ζωή κάποιου πάσχοντα σε κόλαση... Κόλαση γιατί εκεί που ένα παιδί θα χρειαζόταν να παίρνει ένα φάρμακο και να είναι καλά, θα παίρνει 13 φάρμακα που θα του χορηγούν σε δημόσιο ψυχιατρείο...
Προσπαθείς να με πείσεις ότι η ανύπαρκτη δημόσια περίθαλψη σε ότι αφορά τα δημόσια ψυχιατρεία - τα οποία όμως δεν έχουν πρόβλημα να χορηγούν φάρμακα με τη σέσουλα όπως ομολογείς ο ίδιος, ενώ συγχρόνως δεν έχουν αρκετά χρήματα να προσλάβουν έναν επιπλεόν νοσοκόμο (ψιλοαντιφατικά πράγματα δηλαδή) - είναι η μοναδική εναλλακτική την οποία έχει κάποιος ο οποίος θα διαβάσει την παρούσα ανάρτηση;
Τον γείτονα δεν τον ενδιαφέρει που θα καταλήξει κάποιος που πάσχει από παράνοια και έχει ξεφύγει τον ενδιαφέρει να βρει την ησυχία του οπότε θα καταλήξει σε δημόσιο ψυχιατρείο... Τι ειναι καλύτερα το δημόσιο ψυχιατρείο ή ο ιδιωτικός; Αυτές οι δύο επιλογές υπάρχουν όταν κάποιος έχει ξεφύγει...
Πολύ βέβαιο το έχεις ότι δεν έχει άλλες επιλογές. Εκτός αυτού υποθέτεις ότι το σύνολο των θεραπευομένων πάσχει από παράνοια. Πέρα από αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι χρειάζονται πραγματικά μια φαρμακευτική αγωγή προκειμένου είτε για να ζούν, είτε για να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους, ότι δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους θεραπευτές τους. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εγώ, ενώ ανέφερα την υπερσυνταγογράφηση - η οποία έγινε δημοσίως θέμα στα ΜΜΕ πριν μερικά χρόνια, είναι γενικώς παραδεκτή και για το οποίο φαινόμενο έχει ευθύνη τόσο το κράτος όσο και ο γιατρός - ως επιπλέον πρόβλημα του θεραπευομένου, δεν είπα "κόψτε την φαρμακευτική αγωγή σας".
Αν βρείς το σημείο στο οποίο είπα κάτι τέτοιο δείξτο μου σε παρακαλώ.
Cube είσαι μέσα; Στη σελίδα 12 των σχολίων έχουμε αφήσει μια συζήτηση στη μέση.
Για πες μου εσύ μία άλλη λύση που προφανώς υπάρχει και την γνωρίζεις.... Δεν υποθέτω τίποτα, απλώς πήρα μία ομάδα ανθρώπων η οποία πραγματικά χρειάζεται ψυχοθεραπεία και αυτό σε ενόχλησε γιατί ξέρεις πως για αυτή την ομάδα ανθρώπων είναι η μοναδική επιλογή που έχουν. Πας σε έναν γιατρό αν δεις ότι δεν σου αρέσει ή δεν σου κάνει ή δεν σε βοηθάει τότε μπορείς να πας σε άλλον μέχρι να βρείς αυτόν που σου αρέσει και σε καλύπτει... Η υπερσυνταγογράφηση είναι ένα γεγονός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο θεραπευόμενος είναι αναγκασμένος να παίρνει ότι του γράφουν. Για παράδειγμα όταν σε έναν διπολικό γράψουν δύο σταθεροποιητές τότε ο διπολικός θα ρωτήσει τον γιατρό του γιατί να παίρνει δύο σταθεροποιητές και όχι έναν ή γιατί να παίρνει δύο αντιψυχωτικά αντί για ένα.
Εσύ δεν λές κόψτε την φαρμακευτική αγωγή σας, λές όμως από την άλλη ότι η ψυχοθεραπεία δεν λύνει τα κύρια ζητήματα ενός θεραπευόμενου, παρά μόνο τα δευτερεύοντα. Δηλαδή σαν να λές στον άλλον δεν πρόκειται να σου λύσει τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζεις οπότε μην πηγαίνεις καν... Λες κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω;
Όπως είπα και πιο πάνω, δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω αν Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ στον άνθρωπο ο οποίος πάσχει από παράνοια είναι η φαρμακευτική αγωγή. Αυτό το λες εσύ και μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μπορεί και όχι. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάτι το οποίο δεν γνωρίζω, όμως δεν θα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αν υπάρχουν άλλες λύσεις οι οποίες όμως δεν αποφέρουν υψηλά κέρδη σε κάποιους.
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Από τη μια μεριά υποστηρίζεις ότι οι θεραπευόμενοι ΠΡΕΠΕΙ να παίρνουν τα φάρμακα τους - και σε αυτό δεν έχω αντιταχθεί επειδή δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω σε τι βαθμό (0~100%), αυτά που συνταγογραφούν στον μέσο θεραπευόμενο του είναι ή όχι απαραίτητα (υποθέτω ότι σε μελλοντικό σκάνδαλο θα μάθουμε ότι πολλά δεν του ήταν απαραίτητα).
Από την άλλη όμως, λες ότι ο θεραπευόμενος έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την κρίση του γιατρού σχετικά με το αν πρέπει να παίρνει κανέναν, ένα, δύο ή παραπάνω σταθεροποιητές.
Να σταθούμε λίγο σε αυτό που μόλις είπες: Θα πάει ο άνθρωπος, που έχει κάνει τη ζωή κόλαση στην οικογένεια του και που δεν ξέρει "που να σταθεί" επειδή τον βιάζει εναλλάξ ο κύκλος της μανίας και της κατάθλιψης, στο αριθμητικά n! γιατρό για λύση (υποθέτω ότι πήγε και σε άλλους βλέπεις), και θα σκεφτεί:
"χμ... μάλλον μαλ***** μου λέει ο γιατρός. Λέω να τον γράψω στα πα***** μου και να μην πάρω τα μισά από αυτά που μου γράφει, γιατί μου φαίνονται πολλά. Μάλλον θα πάρω τα ροζ γιατί έχουν ωραίο χρώμα και δεν θα πάρω τα πράσινα γιατί μου θυμίζουν τον Παναθηναικό και δεν θέλω... ή ίσως το ρίξω κορώνα γράμματα... δεν ξέρω, θα αποφασίσω στο σπίτι".
Λέω ότι οι πιο πολλοί εκ των θεραπευτών - αν όχι όλοι - πουλάνε ισόβια συντήρηση με το "κόλπο" της ενασχόλησης ΜΟΝΟ με τα δευτερεύοντα προβλήματα του θεραπευομένου. Το αν το πιστεύεις εσύ ή κάποιος θεραπευόμενος αυτό είναι στην κρίση σας. Όμως: Δίνω και τρόπο να διαπιστώσει οποιοσδήποτε αυτό το οποίο λέω, με την πίεση ενασχόλησης με τα κυρίως θέματα. Εάν όσα λέω δεν γίνονταν συστηματικά με τους πιο πολλούς - αν όχι όλους - τους θεραπευομένους, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να αρχίσουν να εφαρμόζονται όσα αναφέρω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ όταν εγώ άρχισα να πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα δεν θα φτάναμε σε πλήρη ρήξη, αν ο θεραπευτής δεν είχε την σιγουριά αυτής της κοινής πρακτικής (ανακύκλωση θεραπευομένων μεταξύ των γραφείων των θεραπευτών).
Όπως παραδέχεστε οι πιο πολλοί που αμφισβητείτε τα όσα γράφω στην ανάρτηση μου, δεν είναι δα και μ****** ο θεραπευτής να ΘΕΛΕΙ ή να μην τον νοιάζει να χάσει τα έσοδα από τα λεφτά που του αφήνω. Συνεπώς πρέπει να υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να χάσει τα λεφτά που αφήνω στο γραφείο του. Αυτό το "κάτι" είναι το να - όπως λέω και στην ανάρτηση - "σκοτώσει τη χήνα με τα χρυσά αυγά". Όσο έχω κυρίως θέματα θα συνεχίσω να πληρώνω με τον α. ή β. τρόπο... ψυχοθεραπεία; φάρμακα; ναρκωτικά; τζόγο; θα καταστρεψω την υγεία μου με καταχρήσεις; οτιδήποτε. Εξασφαλίζεται ότι θα τρέφω ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ αυτούς τους κηφήνες στο διηνεκές της ζωής μου μέχρι να με βάλουν στο λουσταρισμένο έπιπλο για την τελευταία βόλτα μου.
Με άλλα λόγια λέω ότι είναι ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ στο χώρο τον ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών. Και δεν το λέω εγώ, αλλά τα γεγονότα. Κατά διαβολική σύμπτωση ερμηνεύει την απουσία αποθεραπευμένων από το κοινωνικό σύνολο, τις εξαιρετικά μακροχρόνιες "ψυχοθεραπείες", πολλές από τις αλλαγές θεραπευτή και όλως τυχαίως συνδέεται με τα συμφέροντα επί των εισπράξεων κάθε θεραπευτή.
Για να συνεννοηθούμε θα πάρουμε την περίπτωση μου... Στη δική μου περίπτωση λοιπόν όσο πήγαινα στα εξωτερικά ιατρεία δημόσιου ψυχιατρείου, ο γιατρός μου έγραφε έναν σταθεροποιητή σε μέγιστη δόση, ένα αντιψυχωτικό σε μέγιστη δόση και ένα αντικαταθλιπτικό σε μέγιστη δόση και δεν ένιωθα καλά. Ο ιδιωτικός μου γράφει ένα αντιψυχωτικό στο 1/4 της μέγιστης δόσης και ένα αντικαταθλιπτικό στο 1/2 της μέγιστης δόσης και είμαι σταθεροποιημένος και νιώθω μια χαρά. Λοιπόν τον δεύτερο γιατρό τον έμαθα μέσω άλλων διπολικών οι οποίοι λένε τα καλύτερα για αυτόν και προσωπικά πλέον λέω και εγώ τα καλύτερα για αυτόν. Τυχαίο; Ε όχι ρε φίλε δεν νομίζω... Πέρα από αυτό στον τομέα της ψυχοθεραπείας, κάτι που δεν έκανε ποτέ ο ψυχίατρος του δημοσίου, με έχει βάλει να σκέφτομαι βαθιά μέσα μου για τον εαυτό μου πράγμα που με έφερε σε δυσκολία και με έκανε να σκεφτώ αρκετά για τον εαυτό μου. Μια φίλη μου άλλη θεωρούσε βέβαιη την εισαγωγή της σε νοσηλεία αν πήγαινε σε οποιοδήποτε άλλον ψυχίατρο αλλά με αυτόν την γλύτωσε. Τυχαίο και αυτό; Δεν νομίζω...
Συνοπτικά λοιπόν προσωπικά εγώ και κάποιοι φίλοι μου έχουμε βρει τον γιατρό που μας γεμίζει. Τώρα αν οι υπόλοιποι 99 είναι κακοί, δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον ασθενή τους κτλ κτλ είναι κάτι που δεν με απασχολεί.
Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι ο γιατρός του δημοσίου σε έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αγνόησε ή αμέλησε να ρυθμίσει τα φάρμακα σου, γιατί όπως εξηγώ και στην ανάρτηση "Αναισθησία των γιατρών και νοσοκόμων" (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...BC%CF%89%CE%BD) πρέπει να πιστέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ότι "ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ = ΚΑΚΟ,... ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ = ΚΑΛΟ". Ο τρόπος να γίνει αυτό είναι η κακοδιαχείριση του δημοσίου και η καλή διαχείριση του ιδιωτικού τομέα. ΜΟΝΟ ο ιδιωτικός τομέας βρίσκει διευθυντές να κάνουν χρηστή διαχείριση ενώ το δημόσιο βρίσκει μόνο άχρηστους διευθυντές να κάνουν σπάταλη διαχείριση. Τι κακό να μην μπορεί να βρει αυτός ο δημόσιος τομέας έναν διευθυντή που να κάνει χρηστή διαχείριση. Τραγικό.
Σε ότι αφορά το ότι ο ψυχίατρος του δημοσίου δεν σε έβαζε να σκέφτεσαι ενώ του ιδιωτικού σε έβαζε, απλά συνηγορεί σε όσα σου είπα, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ αυτό να σημαίνει ότι ο ιδιώτης ψυχίατρος έχει καν την πρόθεση να σε βοηθήσει να αποθεραπευτείς.
Το ότι η φίλη σου θεωρούσε - και επέτρεψε μου να αμφιβάλω για την κρίση της γιατί και κυβερνώντες που κυκλοφορούν ελεύθεροι πιστεύουν ότι "μαζί τα φάγαμε" ή "λεφτά υπάρχουν" ή ότι "διαπραγματεύεσαι καλύτερα πτωχευμένος" και άλλα τέτοια νόστιμα - ότι θα εισαχθεί για νοσηλεία, δεν σημαίνει ότι γλιτωσε οτιδήποτε. Απλά της προσφέρθηκε ίσως μια αποτόνωση και βοηθήθηκε σε κάποιο μικρό βαθμό. Με άλλα λόγια το ότι θεωρούσε ότι θα εισαχθεί για νοσηλεία δεν σημαίνει ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εισχθεί για νοσηλεία. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που μια γυναίκα αντέδρασε υπερβολικά σε κάτι.
εχεις γραψει ατελειωτα κατεβατα που επαναλαμβανεις συνεχως με ρυθμο τρολαρας, που δεν αποδεικνυουν απολυτως τιποτε απο οσα ισχυριζεσαι, με την ελπιδα οτι ο ογκος της φλυαριας θα πεισει οτι αποτελουν επιχειρηματα/ αποδειξεις.
στην πραγματικοτητα:
ξεκινησες με προσωπικη παρατηρηση καποιων εμπειριων σου (σωστο/ λογικο),
τα οποια μετα θεωρησες οχι απλες αφορμες/ ενδειξεις , αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για οσα ισχυριζεσαι (ΛΑΘΟΣ / αστηριχτο)
και στην συνεχεια επισης χωρις αποδειξεις θεωρησες αυθαιρετα οτι εχουν πανελληνια και ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογη (ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ / ΠΑΡΑΛΟΓΟ)
ολο αυτο το περιβαλεις με φωνες και επαναληψεις προσπαθωντας να ταλαιπωρησεις τους αναγνωστες και να πεισεις τον εαυτο σου οτι η ελλειψη ενδιαφεροντος και αντιδρασης, σημαινει και αποδοχη...
ουτε οι επαναληψεις ουτε τα κατεβατα ουτε οι φωνες μπορουν να πεισουν κανεναν. ο βασιλιας ειναι γυμνος και δεν ειπε απολυτως τιποτε.
η μαλλον οχι, ειπε.
ειπε την προσωπικη του απογοπητευτικη εμπειρια με καποιον/ καποιους θεραπευτες και αυτο ειναι σεβαστο, αλλα το να μη υπολογιζεις στο παραμικρο και να ακυρωνεις τις εμπειριες τοσων που ασχοληθιηκαν με τις φωνες σου, σου ειπαν ομως οτι ειχαν διαφορετικες και πολυ θετικες εμπειριες, δεν θα το χαρακτηρισω. βρες το εσυ... εμεις τις διαβασαμε και τις παραδεχτηκαμε. μονο εσυ κανεις οτι δεν τις ειδες...
δοκιμασε τον ψυχιατρο του νικ η του μαιντ αντι να τους ακυρωνεις και να φωναζεις οτι ολοι ειναι απατεωνες, αφενος γιατι προφανως και δ εν ειναι ΟΛΟΙ, αφετερου γιατι τους συκοφαντεις, αφετριτου γιατι αποκαρδιωνεις αλλους ασθενεις και αφετεταρτου μπας και βρεις κι εσυ την υγεια σου...
οσο για την ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ, μπορει η περιπτωση σου να μην επιδεχεται πληρους ιασης, να ειναι ομως βελτιωσιμη, αν βρεις τον σωστο ψυχιατρο.
το αποδεικνυεις καθημερινα με τα γραπτα σου. ειναι οφθαλμοφανες. μονο εσυ κανεις οτι δεν το βλεπεις.
εχεις γραψει ατελειωτα κατεβατα που επαναλαμβανεις συνεχως με ρυθμο τρολαρας, που δεν αποδεικνυουν απολυτως τιποτε απο οσα ισχυριζεσαι, με την ελπιδα οτι ο ογκος της φλυαριας θα πεισει οτι αποτελουν επιχειρηματα/ αποδειξεις.
στην πραγματικοτητα:
τα οποια μετα θεωρησες οχι απλες αφορμες/ ενδειξεις , αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για οσα ισχυριζεσαι (ΛΑΘΟΣ / αστηριχτο)
και στην συνεχεια επισης χωρις αποδειξεις θεωρησες αυθαιρετα οτι εχουν πανελληνια και ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογη (ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ / ΠΑΡΑΛΟΓΟ)
ολο αυτο το περιβαλεις με φωνες και επαναληψεις προσπαθωντας να ταλαιπωρησεις τους αναγνωστες και να πεισεις τον εαυτο σου οτι η ελλειψη ενδιαφεροντος και αντιδρασης, σημαινει και αποδοχη...
ουτε οι επαναληψεις ουτε τα κατεβατα ουτε οι φωνες μπορουν να πεισουν κανεναν. ο βασιλιας ειναι γυμνος και δεν ειπε απολυτως τιποτε.
η μαλλον οχι, ειπε.
ειπε την προσωπικη του απογοπητευτικη εμπειρια με καποιον/ καποιους θεραπευτες και αυτο ειναι σεβαστο, αλλα το να μη υπολογιζεις στο παραμικρο και να ακυρωνεις τις εμπειριες τοσων που ασχοληθιηκαν με τις φωνες σου, σου ειπαν ομως οτι ειχαν διαφορετικες και πολυ θετικες εμπειριες, δεν θα το χαρακτηρισω. βρες το εσυ... εμεις τις διαβασαμε και τις παραδεχτηκαμε. μονο εσυ κανεις οτι δεν τις ειδες...
δοκιμασε τον ψυχιατρο του νικ η του μαιντ αντι να τους ακυρωνεις και να φωναζεις οτι ολοι ειναι απατεωνες, αφενος γιατι προφανως και δ εν ειναι ΟΛΟΙ, αφετερου γιατι τους συκοφαντεις, αφετριτου γιατι αποκαρδιωνεις αλλους ασθενεις και αφετεταρτου μπας και βρεις κι εσυ την υγεια σου...
οσο για την ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ, μπορει η περιπτωση σου να μην επιδεχεται πληρους ιασης, να ειναι ομως βελτιωσιμη, αν βρεις τον σωστο ψυχιατρο.
ναι, στα ελληνικα αυτο λεγεται "μισογυνισμος", οπως ηδη σου ειπα..
ειπες εμμεσως οτι ειναι απατεωνας οπως και ολοι οι θεραπευτες, χωρις να το αποδειξεις πουθενα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.
στην πραγματικοτητα:
η μαλλον οχι, ειπε.
Κάτσε να μιλήσει και μιαν άλλη γυναίκα και να πει ότι αν δεν την παρακολουθούσε ψυχίατρος τώρα θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα να δούμε τι θα μας πει...αν ζω ακόμα είναι εν μέρει χάρη στα φάρμακα...Ο Μ87 προφανώς προσπαθεί να σώσει τον κόσμο απ' τους κακούς ψυχίατρους κι εμείς οι υπερβολικές τον εμποδίζουμε...Μ87 αν σταματήσω να πηγαίνω στον ψυχίατρο θα μου βρεις εσύ κάποια λύση πέραν της αυτοκτονίας;
Που λέω ότι πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις τον ψυχίατρο σου;
Δεν είπα ότι το είπες, τώρα εσύ βάζεις λόγια στο στόμα μου...
Δική μου ερώτηση ήταν, με βάση την λογική ότι αφού επιμένεις ότι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι τόσο σκάρτοι γιατί να πηγαίνουμε; Ε αν είναι να μην πηγαίνουμε λοιπόν βρες μας και μια λύση ν' αντέξουμε...γιατί έχω δει και σε άλλα θέματα που ανοίγει κόσμος που ζητάει βοήθεια τους παραπέμπεις στα θέματα σου και τους αποθαρρύνεις...έχεις ιδέα πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό για κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα;
Δεν σου έχω λύση και αυτο δεν σημαίνει ότι καλώς πηγαίνεις σε αυτούς.
αν δεν εχεις λυσεις (πραγμα προφανες σε ολες τις αερολογιες που επαναλαμβανεις) μπορεις να σταματησεις τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
αστηριχτες/ αναποδεικτες κατηγοριες ειναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙΣ τους ασθενεις ειναι το ιδιο με το να τους προτρεπεις να κοψουν τις θεραπειες τους.
αντε τελιωνε με το τρολαρισμα επιτελους. φταινε αυτοι που σε κοιτανε ακομα κι εσυ τους κραζεις καθε τρεις και λιγο που δεν σου απαντανε στα πμ.
Όχι, είναι καλύτερο να είμαι κλεισμένη όλη τη μέρα στο δωμάτιο μου και να κλαίω μέχρι να μου τη δώσει και να με ξεκάνω...γιατί αυτό θα γίνει αν δεν πηγαίνω...και μόνο το γεγονός ότι μπορώ και κάνω έστω κάποια πράγματα εκτός από το κλάμα, τους αυτοτραυματισμούς και τις απόπειρες είναι απόδειξη ότι καλώς πηγαίνω...
Έχω θέσεις, απόψεις και επιχειρηματολογία. Εσύ έχεις μόνο απόψεις.