Ελα ρε σοβαρα τωρα??σε ποια χωρα γινετε αυτο σε ποιο πλανητη??πρωτη φορα ακουω να γιβετε κατι τετοιο.θα το διαβασω μηπως πρω ορισμενες ικανοποιητικες απαντησες
Printable View
Για καποιο λογο αδυνατο να πιστεψω το αρθρο.μαλλον μας δουλευουνε
https://translate.google.gr/translat...es&prev=search
το πανω λινγκ απο την wikipedia με θεμα Rape of males δειχνει οτι ειναι συχνο φαινομενο μια γυναικα να βιαζει εναν αντρα
για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να γραψεις στην αναζητηση της μηχανης google Men's rape by women
το συμπερασμα ειναι οτι οι βιασμοι αντρων και γυναικων απο γυναικες, σε θεσεις εργασιακης ισχυος καθως και τα φαινομενα παιδεραστιας απο γυναικες σε σχολεια, παιδικους σταθμους, ντανταδες,κτλ με θυματα αγορακια και κοριτσακια ειναι ενα πραγματικο υπαρκτο προβλημα σε ολες τις κοινωνιες
υπαρχουν πολλες αναφορες και στην ελληνικη γλωσσα, για το προβλημα, αλλα οπως καταλαβαινεις πολυ λιγοτερες απο οτι στην αγγλικη.
Το θεμα παιδεραστια το πιστευω οτι ναι υπαρχει το ακουμε πολυ συχνα δυστηχως.αλλα το θεμα βιασμου απο γυναικες προς τουςανδρες πρωτη φορα στη ζωη μου το ακουο.ειλικρινα σου μιλαω δεν το εχω ξανα ακουσει?και πως ακριβως βιαζουνε?,εννοω με ποιο τροπο.π.χο ανδρας ασκει βια βασιζομενος στη σωματικη του δυναμη.. η γυναικα???και κατι ακομα δεν καταλαβενω γιατι παθενουν τοση χονδρη ζημια οι ανδρες???(μαλλονθα ξεσηκωσω τα πληθοι πανω μου για αλλη μια φορα με το τελευταιο που λεω))
Πες τα ρε Γιώργο γιατί θα μας τρελάνει αυτός...αν είχαμε τη δύναμη να σας βιάσουμε θα προτιμούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε για να σας δώσουμε ένα χέρι ξύλο για όταν προσπαθήσατε να μας βιάσετε εσείς (για τη δική μου περίπτωση μιλάω, μου βγαίνει ο πόνος κι ο θυμός τώρα). Αλλά αν προσπαθήσω να σκεφτώ ψύχραιμα και μόνο επί του θέματος ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να επιβληθεί μια γυναίκα με σαφώς μικρότερη μυική δύναμη σ' έναν άντρα...θα ξεχάσουμε και τ' αυτονόητα με μερικούς εδώ μέσα που πετάνε τούβλα...
Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι αυτο ειναι αληθεια.δεν μπορω να το χωνεψω.ανδρας να βιαστη απο ανδρα εχω ακουσει γυναικααπο γυναικα ναι.ολα τα ακουσα αλλα ανδρας να βιαστειαπο γυναικα πρωτη φορα το ακουο.και μαλιστα τα ποσοστα ειναι περιπου τα ιδια με βιασμους γυναικων.δεν μπορω να βρω κατι να το κολλισω να πω ναι μπορει και να γινει.δεν κολλαει με τιποτα.δεν στεκει.πως να το πω.μπαζει απο παντου
καλημερα, ημουν σαφης.οι γυναικες οπως και οι αντρες αλλωστε, χρησιμοποιουν την σωματικη δυναμη τους οπως και την θεση ισχυος που τους δινει η επαγγελματικη τους ιδιοτητα πχ αφεντικο κτλ
κυκνε δεν εχω καμμια προθεση να σε τρελλανω ουτε πεταω τουβλα γιατι οτι εγραψα δεν ειναι δικα μου λογια αν μπηκες στον κοπο να διαβασεις το λινκ της wikipedia θα ειχες προσεξει οτι η βιβλιογραφια του ειναι απο πανεπιστημιακες και κρατικες μελετες του υπουργειου δικαιοσυνης των ΗΠΑ του καναδα το Παρατηρητηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων και πολλα αλλα που δεν σκοπευω να τα γραψω εδω.εαν δεν μπορεις να καταλαβεις την σημασια της τελευταιας παραγραφου μου δεν φταιω εγω.
εγω εντωμεταξυ δεν ειμαι απο αυτους που θα κατσουν να συζητησουν επι ωρες ανταλλασοντας ποστ για να σε πεισω και να σου αποδειξω κατι, για ψυχολογικους λογους,ειμαι αρκετα ακοινωνητος.
ομως θεωρω οτι εχω δωσει υλικο και αφορμη για καποιον που ενδιαφερεται για αυτο το θεμα, να ψαξει περισσοτερο.βλεπε ποστ 163
Αυτο με τη θεση ισχυος ειναι τελειος βλακεια.και για ανδρες και για γυναικες.δηλαδη οι δραστες τι λενε αν δεν μου κατσεις σε απολυω??ε απολυσε με και??στα υπολοιπαδεν πηρα απαντηση ουτε φυσικα απτο αρθρο.δεν απανταει γιατι και πως το κανει αυτο μια γυναικα??
Όχι, δεν μπήκα να το διαβάσω γιατί αυτό είναι απλά εξωφρενικό κι αδύνατο να συμβεί όποιος κι αν το γράψει...άλλωστε κι ο Γιώργος που το διάβασε ούτε αυτός βρήκε εξήγηση για το πως επιβάλλεται σωματικά η γυναίκα στον άντρα...άρα δεν είμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνει τι λες οπότε μάλλον εσύ φταις...
Και στην πρώτη παράγραφο του συγκεκριμένου ποστ σου πάλι για σωματική δύναμη μιλάς, δηλαδή πες μου μόνο αυτό αν στο επιτρέπει η αντικοινωνικότητα σου, μπορώ εγώ π.χ. να σε ακινητοποιήσω;
ε, αφου δεν το διαβασες δηλαδη τι απαντηση περιμενεις;;;:eek:
ηδη εχεις μπει στον κοπο να αμφισβητησεις την βιβλιογραφια που παραθετει το αρθρο καθως και τις κυβερνητικες και μη οργανωσεις που αναφερονται στο θεμα γιατι οπως λες ειναι εξωφρενικο και αδυνατο να συμβει κατι τετοιο.
και συνεχιζεις να αμφισβητεις την βιβλιογραφια γιατι δεν καταλαβαινεις την σημασια αυτου που γραφεις.
ομως οι περισσοτεροι-ρες καταλαβαινουν μια χαρα το ατοπημα σου
Δεν αμφισβητουμε εσενα νικο αλλα το αρθρο.οταν ενα αρθρο δεν στεκι με τη κοινη λογικη η τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη οχι το βικιπεδια αλλα ακομα και τον πατερα μου δεν πιστευω.αν ηταν αληθεια ολα αυτα θα εγραφε και λεπτομεριες.δεν εννοω της σκηνες συνουσιας.π.χτον ακινητοποιησε με οπλο.του εριξε κατι στο ποτο.η οτιδηποτε αλλο.οκ ρε φιλε πες μου εσυενα λογο για ποιο λογο να βιασει μια γυναικα??ενα λογο. Π.χ εχει ψυχολογικα?αντε και πες οτι εχει και φτανη σε αυτο το σημειο.ποσες ειναι ποια που φτανουν στο να βιασουν ανδρες??πανω απο μια δυο δεν ειναι σιγουρα.εδω μας λεει σχεδον για το ιδιο αριθμον γυναικων.ελεος.αν θελει μια γυναικα σεξ/ξεπετα ειναι το μονο ευκολο.δεν θα φταση στο βιασμο
1 υποθετω οτι εχει οτι ψυχολογικα και ο αντρας βιαστης
2 αυτο ειναι πολυ ευκολο , παραθετω λινκ
3 και οι αντρες κανουν μια χαρα ξεπετες μαλιστα αμα τις κανουν με γυναικες, ακριβως οσες ξεπετες κανουν αυτοι κανουν και αυτες.
τα λινγκ..... απο τον καναδα http://equalitycanada.com/why-are-so...xual-violence/
απο το youtube https://www.youtube.com/watch?v=r_ReU95hRvM
απο το cnn μελετη http://edition.cnn.com/2013/10/09/li...ape/index.html
;)
ρε φιλε δεν λεω οτι οι ανδρες δεν κανουν ξεπετες η οι γυναικες.ουτε λεω οτι οι βιαστες δεν εχοθλυν ψυχολογικα. οι γυναικες ακομα και αν εχουν ψυχολογικα παρα πολυ δυσκολα θα φτασουν στο βιασμο υπερβολικα δυσκολα.για τον απλουστατο λογο και μονο οτι σε μια γυναικα δεν λειπει ποτε το σεξ.η μονες γυναικες που κανουν σεξ με το καλησπερα λογο ψυχολογικον αν δεν κανω λαθος ειναι νυμφωμανης.αλλα και εκεινες δεν βιαζουν.με το καλησπερα σεξ ζητανε.δεν εχω ακουσει γενικοτερα γυναικα να βιαζει ανδρα.τελοσπαντων να μην σε κουραζω αλλο.
επεισης δεν μου απαντησες σε κατι ακομα οπως και το αρθρο.γιατι να παθη ψυχολογικα ενας ανδρας αν βιαστει απο γυναικα???
ενταξει,p
ενας αντρας θα παθει απο ενα βιασμο οτι ακριβως και μια γυναικα.ο βιασμος ειναι ενα εγκλημα που ανηκει στα βασανιστηρια.για αυτο το λογο ο νομοθετης τον αντιμετωπιζει ακριβως οπως και τον γυναικειο βιασμο.στην ελλαδα απο το 1984 και μετα.
ενας μαθητης που θα βιαστει η θα θιγει η γενετησια αξιοπρεπεια του δεν θα παθει τιποτα ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο μια γυναικα που θα τις συμβει ακριβως το ιδιο. η σεξουαλικη παρενοχληση σε χωρους εργασιας κατα την εργασια η την προσπαθεια ευρεσης εργασιας θιγει εναν αντρα οσο ακριβως και μια γυναικα κτλ
το αν θα εχει ενας αντρας στυση και εκπερματωση κατα την διαρκεια ενος βιασμου δεν εχει καμμια απολυτως σημασια για τον νομοθετη οπως και μια γυναικα αν θα εχει λιπανση και διαστολη του κολπου της καθως και οργασμο κατα την διαρκεια του βιασμου της.
σιγουρα δεν το γνωριζεις, αλλα θα επρεπε να αναρωτηθεις πως ενας αντρας μπορει να εχει διεισδυση στον κολπο μιας γυναικας εαν αυτος δεν εχει διασταλει και λιπανθει.ακομα περισσοτερο δεν γνωριζεις οτι περισσοτερες απο το 40% των βιασμενων γυναικων εχουν οργασμο. διαστολη και λιπανση του γυναικειου κολπου κοινως καυλα......... ο οργασμος μιας γυναικας κατα τον βιασμο της δεν αποτελει τεκμηριο αθωοτητας του βιαστη γιατι ειναι ανακλαστικος οπως σε ολα τα ζωα. ειναι λιγο αστειο αλλα και οι μυθοι περι εγκεφαλικου...γυναικειου οργασμου θα πρεπει καποτε να καταριφθουν αλλα δεν ειναι επι του παροντος νηματος.
ετσι λοιπον επανερχομαστε κατα καποιο τροπο σε αυτα που εγραψα στην αρχη οπου με λιγκ αλλα μονο για οσους-σες μπουνε στον κοπο να τα διαβασουν αυτα, και οχι για αυτους και αυτες που πουνε αφελως οχι δεν ειναι δυνατον δεν μπορει να συμβαινει κατι τετοιο οπως ο κυκνος....
ελληνικο που γραφει για τον οργασμο κατα την διαρκεια του βιασμου.
http://www.ladylike.gr/articles/colu...s.4657428.html
ξενα που πραματευονται ται ακριβως το ιδιο θεμα
https://www.google.gr/search?q=Orgas...hrome&ie=UTF-8
οπως λοιπον μια γυναικα θα κακοπαθει οταν ενας αντρας την βιασει παρολο που ειχε λιπανση κολπικη διαστολη και οργασμο, ετσι εχει και ενας αντρας θα παθει ακριβως τα ιδια.
πιστευω οτι εδωσα πολυ τροφη για σκεψη, κυριως στις γυναικες που δεν εχουν μπει στον κοπο να μαθουν το σωμα τους.;)
ομως λιγο ελεος μην αναγκαστω να ανεβαζω λιγκ απο τις ιατρικες μελετες που χρησιμοποιουνται στις δικες και η καθε φεμινιστρια ρατσιστρια μου γραφει οτι ολα αυτα ειναι λαθος ενα μεγαλο ψεμμα κτλ αυριο ειναι δευτερα και παω για δουλεια παλι
Oh really? Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρουμε και να μας βιάζουν...άσε Νίκο, πάνε στη δουλειά σου αύριο μπας και κάνεις και κάτι χρήσιμο γιατί εδώ δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να αναπαράγεις μπαρούφες...λέω αναπαράγεις μιας κι όπως είπες ο ίδιος νωρίτερα δεν είναι δικά σου λόγια...
Όσο για το αν εμείς είμαστε ρατσίστριες, κοίτα να διορθώσεις πρώτα το δικό σου μισογυνισμό και τα ξαναλέμε...στον Γιώργο απάντησες στην ερώτηση του, εμένα με γράφεις σ' αυτά που δεν έχεις...ακόμα να μας πεις κάτι τόσο απλό όσο πως θα σας κρατήσουμε ακίνητους για να σας βιάσουμε...αυτό πρέπει να γίνει το ανέκδοτο του μήνα... :D
Μάλλον ξεχνάς ότι μιλάς σε κάποια που έχει δεχτεί σεξουαλική επίθεση και που θυμάται πολύ καλά το πως ΔΕΝ αντιδρούσε το σώμα της στα αγγίγματα...
καλησπερα, δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο. ο γιωργος αμφιβαλλει για οσα γραφω αλλα το ψαχνει το θεμα εσυ δεν μπηκες καν στον κοπο να ασχοληθεις. βασικα δεν με ενοχλει αυτο απλα εχεις στερεοτυπα που ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ολοι μας εχουμε, ο καθε ενας τα δικα του αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ο κοσμος ειναι διαφορετικος και αυτα που πιστευεις δεν ισχυουν για κανενα νομοθετη κρατος στον κοσμο εκτος σιγκαπουρης και καποιο αλλο ασιατικο που δεν το ξερει ουτε η μανα του, ουτε εγω το θυμαμε!!
Κι όμως το δεύτερο ελληνικό link το διάβασα...και λέει ότι η θετική ας πούμε αντίδραση του γυναικείου οργανισμού συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες, όχι σε όλες...
Επίσης εγώ δεν σου μιλάω για το νόμο, εγώ μια πολύ απλή ερώτηση σου έκανα και δεν μπορείς να την απαντήσεις κι είναι βασική...για τελευταία φορά θα την κάνω...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ; Αν μου δώσεις μια λογική εξήγηση σ' αυτό μπορεί και να το σκεφτώ, αν συνεχίσεις να παραθέτεις link για να μας μπερδεύεις και να μας αποσπάσεις την προσοχή από τ' αυτονόητα σ' εμένα δεν πιάνει...
Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει βιασμος αντρα απο γυναικα και δεν το θεωρω απιθανο...
Ειχα διαβασει για ενα περιστατικο οπου γυναικα εδεσε αντρα (δεν θυμαμαι αν τον ξεγελασε με κινκι καταστασεις η αν του εριξε κατι στο ποτο) και τον σοδομησε με σκουποξυλο μεχρι να ματωσει. Δεν θυμαμαι αν επεζησε κι ολας απο τη ζημια ο αντρας. Αμα δε παθεις ψυχολογικα με αυτο και αμα δεν ειναι βασανιστηριο η κακοποιηση τοτε δεν ξερω τι ειναι.
Επισης οταν ενηλικες γυναικες (συνηθως καθηγητριες) κανουν σεξ με ανηλικα αγορια (μαθητες τους), αυτο αντιμετωπιζεται απο τον νομο ως σεξουαλικη κακοποιηση. Πανε φυλακη.
Θα ανελυα παραπανω γιατι στεκει αυτο αλλα βαριεμαι.
Επισης δεν ξερουμε τι μπορει να περιλαμβανει η σεξουαλικη κακοποιηση προς τον αντρα στην πραξη. Οπως ειχαμε πει και πριν οταν μιλουσαμε για τις αντιθετες περιπτωσεις, σκοπος δεν ειναι να ξεκαυλωσεις, σκοπος ειναι να ασκησεις ψυχολογικη βια. Και μια χαρα γινεται και σε αντρα αυτο φανταζομαι.
Η μονη μου ενσταση ειναι στα ποσοστα...δεν ειδα τις ερευνες αλλα απο οτι ειπατε ειναι ιδια υποτιθεται τα ποσοστα βιασμων απο γυναικες σε συγκριση με αυτους απο αντρες; Εκει λιγο δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Γιατι κακα τα ψεμματα ο αντρας εχει απο τη φυση του περισσοτερη ροπη στην επιβολη και την βια.
Έχω μια ένσταση στο σεξ ενήλικης με ανήλικο μόνο για το εξής κομμάτι...ναι, φυσικά και καλώς είναι παράνομο αλλά βιασμό δεν το λες όταν το αγόρι συμμετείχε οικειοθελώς...αποπλάνηση π.χ. ναι, σίγουρα...
Όσο για το πρώτο που λες επιτέλους μια λογική εξήγηση/παράδειγμα για το πως μπορεί να βιαστεί ένας άντρας...αυτό ζητάω τόσες ώρες κι απ' ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο δύσκολο...
δεν συμβαινει κατι τετοιο,αποδειξη αποτελουν οι πρωτογονες νομαδες ανθρωπων που ζουνε ακομα σε αφρικη και αμαζονιο.υπαρχουν πολλα βιντεο στο you tube που δειχνουν τον τροπο ζωη τους και αποδεικνυουν οτι δεν ειναι καθολου επιθετικοι ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες.
τα ζωα, κατω απο διαφορετικες συνθηκες για τα θηλυκα και τα αρσενικα γινονται επιθετικα.
πχ ενα αρσενικο ζωο γινεται επιθετικο για θεματα εδαφικα ενω ενα θηλυκο αν πλησιασεις τα μικρα του κτλ. ομως αυτοι που δεν ειναι γνωστες θεωρουν λανθασμενα οτι ενα αρσενικο ειναι περισσοτερο επιθετικο κτλ. εξαιρουνται αυτα που λεμε εξημερωμενα.
οσο για τους ανθρωπους καθοριζουν την επιθετικοτητα οι πολιτιστικοι παραγοντες και οχι οι ορμονες τους
κυκνε το ερωτημα σου ειναι λιγο παραξενο, υπαρχουν αρκετα βιντεο με βιασμους αντρων απο γυναικες, τα ανεβαζουν οι ιδιες ομως ξερω οτι αμα ανεβασω λιγκ θα φαω κατι σαν μπαν η εστω σβησιμο του ποστ μου,
Ρε βλαμμένα μας κάνατε τα μυαλά πουρέ εδώ δε βλέπουμε ειδήσεις για αυτό το λόγο κι εσείς εκεί καλά κάνετε κι εγώ έτσι ήμουν αλλά μετά πήγα σε πόλεμο κ τώρα δεν μπορώ να ακούω το παραμικρό λυπηθείτε με
Συμφωνα με το αρθρο αριθμος βιασμενον γυναικον 1700.αριθμος βιασμενον ανδρον 1680 η διαφορα ειναι μονο 20 ανθρωποι σχεδον καθολου διαφορα εγω ειπα το πιο ακραιο εστω οτι μια το πολυ δυο γυναικες παθαινουν πλακα και το ξανουν αυτο.ποσες ποια ειναι η γυναικες που παθαινουν πλακα και βιαζουν??ελεος.επειτα το αρθρο απο τη καταλαβα(εκτος κι αν ειμαι τοσο πια χαζος ξαι δεν καταλαβα)γραφη για καταναγκαστηκη διυησδυση απτη πλευρα του ανδρα.οτι ο ανδρας αναγκαζετε χψρις να το θελει να διυσδυση.και απο που αλλου να το πιασω δηλαδη??απο παντου μπαζει
Στο στρατό που λέτε παιδάκια κάποιους τους σακατευουν αυτό που λένε τους σπάνε τον τσαμπουκα από τότε ούτε μαλακά δεν μπορώ να ακούω όχι αυτό το πράγμα τώρα για αυτό είμαι εδώ μέσα κι έβγαλα πρόβλημα φυσικά και δε φτιαχνει ότι φάρμακο κι αν πάρω ότι κ διατροφή να κάνω ότι γυμναστική κ να κάνω εν ολίγοις πήγα σε πόλεμο οπότε αν μπορείτε χαλαρώστε λίγο
Δεν μπορεί Κυκνε εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις υποθέτω όπου θα τον ξεγελάσει ας πούμε με κάποιο τρόπο...δεν μπορώ να φανταστώ ακριβώς.
Οι περισσότερες περιπτώσεις πάντως αναφέρονται σε αποπλάνηση ανηλίκου όπου φυσικά και αυτό βιασμός είναι κι εκεί ναι μια γυναίκα μπορεί να το κάνει. Τυχαίνει να ξέρω και προσωπικά περίπτωση καθηγήτριας με τον μαθητή της, δυστυχώς δεν είναι τόσο ασυνήθιστο.
Όσο για το αν μπορεί να υγρανθεί ο κόλπος μια γυναίκας ή να έρθει σε στύση ανάλογα κάποιος άντρας, ναι συμβαίνει κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι βιασμός. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που τους συμβαίνει αυτό στον γυναικολόγο.
Επίσης επειδή το είδα να αναφέρεται σε προηγούμενα σχόλια (δεν θυμάμαι ποιος το είπε) ο βιασμός δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ και το αν μπορεί μια γυναίκα να βρει εύκολα σεξ ή όχι, έχει να κάνει περισσότερο με την επιβολή, με την εξουσία. Οπότε με αυτή την έννοια μιας και τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες όλο και πιο συχνά βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, δεν μου φαίνεται παράξενο να συμβαίνει αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν πχ το αφεντικό ενός άντρα είναι μια γυναίκα και ξέρει οτι θα χάσει την δουλειά του αν δεν πάει μαζί της, κι αυτό βιασμός είναι. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτωσεις.
καλημερα ελισαβετ.ωραια αντε να το πιστεψουμε και αυτο οτι ΜΠΟΡΕΙ να συμβει.ποσες ποια ειναι αυτες οι περιπτωσεις?ειναι το ιδιο ποσοστο με της γυναικες??
τοτες γιατι δεν ακουμε συχνα βιασμους ανδρων οπως ακουμε για της γυναικες??
εστω μια εργοδοτρια θελει να ασκηση εξουσια κατα αυτον τον τροπο σε εναν υπαλληλο της ο ανδρας για ποιο λογο να αρνηθη ο ανδρας και να φτασει η υποθεση σε βιασμο???
και η μεγαλυτερη απορια μου??εστω το οτι γινονται ολα τα παραπανω.
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
εδω πληρωνουμε για να κανουμε σεξ γιατι να μην το κανουμε τζαμπα αφου μας δινετε η ευκαιρια???
οσο αφορα τη παιδεραστια εκει ειναι αλλο θεμα δηλαδη αν ο ανδρας ειναι παιδι ακομα εκει ναι δεν ξερουμε τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στη ψυχολογια του.και ναι αυτο για τη παιδεραστια δεν ειναι σπανιο δυστηχως το ακουμε πολυ συχνα.
Καλημέρα Ελισάβετ, αυτό ρωτούσα και σ' αυτό είχα ένσταση...στο ότι η γυναίκα δεν έχει αρκετή σωματική δύναμη για να επιβληθεί στον άντρα...οι άλλες περιπτώσεις είναι διαφορετικές και το δέχομαι...αν και προσωπικά για το τελευταίο παράδειγμα δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ με κάποιον για να κρατήσω δουλειά...
Οι πιο πολλοί είναι κακοποιημενοι από τις γυναίκες τους αλλά μέχρι εκεί δε φτάνουν
Επειδή μου έκανε κι εμένα εντύπωση, μπήκα και διάβασα τόσο το άρθρο στα ελληνικά όσο και το αυθεντικό επιστημονικό άρθρο στα αγγλικά. Οι αριθμοί που αναφέρθηκαν 1,267 εκατομμύρια άντρες και 1,270 εκ γυναίκες αναφέρονται στους αριθμους των θυμάτων. Δεν λέει η έρευνα ότι όλοι αυτοί οι άντρες κακοποιήθηκαν από γυναίκες.
Πολλά μην το ψάχνεις εσύ βρεσ τον κατάλληλο κι άσε με εμένα να λέω
Κοίτα για τα ποσοστά δεν γνωρίζω...φαντάζομαι οτι όχι δεν θα είναι τόσο μεγάλα όσο οι βιασμοί από άντρες σαφώς.
Το γιατί δεν το ακούμε συχνά μου φαίνεται λογικό. Νομίζω οτι ένας άντρας πολύ δύσκολα θα παραδεχτεί οτι του συνέβει κάτι τέτοιο, πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσουν να το παραδεχονται ανοιχτά οι γυναίκες...στον άντρα είναι πολύ πιο δύσκολο και από αυτή την άποψη το κατανοώ απόλυτα.
Για τα ψυχολογικά που λες, κάτσε βρε συ...τι εννοείς δεν θα πάθει τίποτα ένας άντρας? Αν το θέλει κι εκείνος τότε δεν είναι βιασμός. εδώ μιλάμε για τις περιπτώσεις που είναι βιασμός, άρα προυποθέτουμε οτι δεν το θέλει, οτι "αναγκάζεται" να το κάνει με κάποιο τρόπο. Άρα θα πάθει ότι μπορεί να πάθει και μια γυναίκα σε τέτοια περίπτωση. Εσύ παίρνεις ως δεδομένο ότι όλοι άντρες θέλουν σεξ ανα πάσα στιγμή με οποιαδήποτε γυναίκα...ε δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Εσύ είσαι πρόθυμος δηλαδή να κάνεις σεξ με όποια γυναίκα να είναι; Το αποκλείεις κάποια να σου είναι αντιπαθής, να τη θεωρείς άσχημη, αντιερωτική ή οτιδήποτε άλλο; Ή στην τελική μπορεί να έχεις ήδη σχέση/σύζυγο κτλ και να μην θες να πας με κάποια άλλη. Αλλά και πάλι νομίζω οτι χάνεις λίγο το θέμα...δεν είναι τόσο αν θα σου αρέσει η συγκεκριμένη ή όχι, είναι οτι θα νιώθεις αναγκασμένος να το κάνεις με το ζόρι. Η επιβολή και η βία είναι το θέμα κι ας μην είναι αναγκαστικά σωματική βία.