Originally Posted by
Remedy
ας σου πω κι εγω τι πιστευω οτι εγινε.
στην κοπελα αρεσες εμφανισιακα. ηθελε να κανετε κατι.
ενω δεν ειχατε τπτ ουσιαστικο ομως, εσυ αντι να ξεκινησεις να την πλησιαζεις, ξεκινησες με αυτα που την ξενερωναν, τον ελεγχο, την πιεση κλπ. ΔΙΚΙΟ ειχες να ανησυχεις αν κοιτουσε προφιλ και καυλαντιζε, αλλα δεν ειχες δικαιωμα να κανεις ελεγχο βρε παιδι μου. τπτ δεν ειχατε με την κοπελα, μολις ειχατε γνωριστει.
απο την αλλη, εβλεπε οτι ενω δεν την πλησιαζεις για σεξ, αρχιζεις να μιλας για αισθηματα, δεσιμο κλπ. δεν ξερω αν την τρομαξε οπως το λες, αλλα σιγουρα την προβληματισε.
κανεις δεν αναπτυσει αισθηματα σε τοσο λιγο διαστημα και ΟΥΤΕ ηταν αισθηματα. η ανασφαλεια σου ηταν μην την χασεις, οπως ανασφαλεια ηταν και ο ελεγχος και οι γκρινιες που της εκανες.
ολα αυτα, αρχισαν απο την αρχη ακομα να την ξενερωνουν.
αντι να προχωρατε το μεταξυ σας, εσυ ασχολουσουν με τα γυρω, γυρω. το τι κανει με αλλους, το να μιλας για χωρισμους (που δεν θελεις) ενω δεν ειχατε τιποτε και αλλα περιεργα.
δλδ, εδειχνες μια πρεμουρα που δεν συμβαδιζε με το σημειο που ηταν η γνωριμια σας (γιατι, σχεση δεν ηταν). εδειχνες να θελεις να δεσεις αυτην την σχεση στα λογια, ενω δεν ειχε προχωρησει ουσιαστικα. εδειχνες οτι φοβασαι μην φυγει, ενω δεν την διεκδικουσες πρακτικα (σεξ), αλλα μονο θεωρητικα (σκηνες ζηλοτυπιας). αυτα ολα την εκαναν να αναρωτιεται προς τι τοση πρεμουρα να δειχνετε οτι εχετε σχεση ενω δεν εχετε προχωρησει.
εξ ου και η σκεψη περι γκει.
κι εγω το ιδιο θα σκεφτομουν.
δλδ, μας λες "ηρθε σπιτι μου, φιληθηκαμε και μετα συναψαμε ερωτικη σχεση" πως την συναψατε την ερωτικη σχεση, αν δεν κανατε σεξ;;;
οσο για τα μηνυματα που δεν εδινε. τι αλλο μηνυμα να δωσει μια κοπελα που λετε οτι τα εχετε κι ερχεται να κοιμηθει σπιτι σου;;;
αυτα που λες με τις απαντησεις της, ηταν ναζια παιδακι μου. δεν ηταν αρνηση.
απλα εισαι λιγο απειρος και δεν το καταλαβες.
και θα μου πεις, και τι να κανεις εσυ, αν αλλα ηθελε κι αλλα ελεγε; να μυρισεις τα νυχια σου;;;
οχι, υπαρχει πιο αποδοτικος τροπος.
λες οτι δεν ηθελες να την πιεσεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν προσεγγισες καν . το να της λες "ε, δε θα κανουμε τιποτε;" δεν ειναι προσεγγιση. ξενερωμα ειναι. ΚΑΝΤΟ, μη το λες.
το να κανεις μια κινηση να προχωρησεις παραπανω, ειναι προσεγγιση. αν δεις οτι αντιδραει η λεει "οχι", σταματας αμεσως.
δεν ειπε κανεις να την πιεσεις, αλλα εσυ δεν εκανες καμια προσεγγιση. μονο λογια...