Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 228
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ¨Ελα ρε sakis που έμαθες καινούργια λεξούλα απτον Γιώργο και θες να μας την πεις κιολας.

Κοίτα να διορθώσεις το θέμα με τον θυμό σου γιατί ξεφεύγεις μόλις ακούσεις κάτι που δεν θες και δεν ξέρεις τι λες, κι ασε την δικη μου επικινδυνότητα.
    Εγώ απλά σου λέω αυτό που πιστεύω και βλέπω, όπως νομίζω το ίδιο κάνεις και εσύ τόσο καιρό.
    Ούτε λεξουλες μαθαίνω, ούτε τίποτα.
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού είπαμε;; Ας ξαναπούμε λοιπόν!

Senior Member
    Ναι ρε συ Γιώργο αλλά έκανες κίνηση λες! Αυτό είναι που λέμε στον θεματοθέτη τόσα άτομα επί σελίδες. Εκείνος ΔΕΝ εκανε κίνηση!
    Αν είχε κάνει κίνηση και η άλλη του έλεγε μα μου, δεν θέλω και τα συναφή και μετά του πετούσε κιόλας την ατάκα περί γκει.....ο φίλος μας θα είχε όλο το δίκιο του κόσμου. Εδώ όμως μας λέει ότι δεν έκανε κίνηση! Πήγε η άλλη να κοιμηθεί σπίτι του όχι μια αλλά δύο -τρεις φορές κι αυτός επειδή πίστευε πως η άλλη δεν θέλει, δεν έκανε καν κίνηση για να δοκιμάσει.

Προσωπικά όταν πηγαίνω να κοιμηθώ σπίτι του άλλου, θεωρώ ότι του δίνω σημάδι ότι θέλω. Εκτός κι αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες ή είμαι σε συγκεκριμένη φάση, οπότε φροντίζω πάντα να ξεκαθαρίζω, ότι κοίτα θα έρθω σπίτι σου να κοιμηθώ αλλά σεξ δεν θέλω γιαυτούς και γιαυτούς του λόγους. Και το ξεκαθαρίζω γιατί θεωρώ δεδομένο πως αν δεχτώ να κοιμηθώ σπίτι του ο άλλος θα θεωρήσει πως θέλω σεξ.

Ο φίλος μας εδώ όχι μόνο δεν είχε κάνει κίνηση για να το προχωρήσει όσο έβγαιναν, αλλά ταυτόχρονα την πίεζε ( ο ίδιος το λέει) για το με ποιους θα μιλάει κτλ, ότι δνε θέλει να χωρίσουν γιατί έχιε δεθεί κτλ κτλ...κ γενικά φερόταν σαν να είχαν σχέση ενώ δεν είχαν κάνει σεξ. Εσύ με την άλλη φέρεσαι σα να είσαι σε σχέση ενω δεν έχετε κανει ακόμα σεξ; Συγγνώμη αλλά οι κρυφογκει το κάνουν αυτό. Είναι κλασσική συμπεριφορά γκει που θέλει να καλυφθεί γρήγορα σε μια σχέση. Η κοπέλα προφανώς δεν σχημάτισε την γνώμη οτι ίσως είναι γκει μόνο επειδή δεν είχαν κάνει σεξ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ από το φέρσιμο του υποψιάστηκε κάτι τέτοιο.
    Πόσο συμφωνώ με το σχόλιο σου...Εννοείται ότι για να πας να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου του δίνεις το σημάδι ότι είσαι θετική.Αν ο άλλος σαν χαλβάς δεν κάνει κίνηση,μετά ζητάει και τα ρέστα,λες και πρέπει να το γράφουμε σε ταμπέλες ότι γουστάρουμε σεξ,ε είναι αστείο.Και είναι και 23,δεν ειναι 15 να πεις δεν καταλαβαίνει.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πόσο συμφωνώ με το σχόλιο σου...Εννοείται ότι για να πας να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου του δίνεις το σημάδι ότι είσαι θετική.Αν ο άλλος σαν χαλβάς δεν κάνει κίνηση,μετά ζητάει και τα ρέστα,λες και πρέπει να το γράφουμε σε ταμπέλες ότι γουστάρουμε σεξ,ε είναι αστείο.Και είναι και 23,δεν ειναι 15 να πεις δεν καταλαβαίνει.
    Δεν είναι θέμα χαλβά. Προσπαθούσε να είναι σωστός και θεωρούσε πως έτσι δεν την πιέζει.
    Είναι απλά θέμα εμπειρίας και συναναστροφής με διαφορετικών ειδών γυναίκες.
    Οι άντρες πολλές φορές, ειδικά στην ηλικία του θεματοθέτη, πιστεύουν πως επειδή μπορεί να έχουν εμπειρίες στα σεξουαλικά και έχουν πάει με κάμποσες, ότι έμαθαν και πώς λειτουργεί ή νιώθει μια γυναίκα. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι με one nigh ή σχέσεις της βδομάδας και του μήνα, χαμπάρι δεν παίρνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Το θέμα είναι ότι του το είπε, υπάρχει τεράστια διαφορά με κάποια που θεωρεί προσβλητικό να το πει. Μην το βλέπετε αθώα, ένας άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται τι λέει και τι προκαλεί αυτό που θα πει, το μεταθέτει και στις πράξεις του 100%, δειχνει ανευθυνοτητα, μη ενσυναισθηση, ανωριμοτητα, μη εμπιστοσύνη κτλ. Κοινως δεν ειναι για πολλα πολλα, οποτε ειναι αυτο που ειναι και γνωρίζουν οι γνωστοί του φίλου εδώ όπως και ο ίδιος και την αποκαλούν όπως την αποκαλούν, δεν σταυρωνει σχέση που λέμε, τρώνε και δρόμο. Έχει πολύ δρόμο αυτό το κορίτσι μέχρι να καταλάβει τι γίνεται και για ποιον λόγο λακιζουν ολοι.
    Εν τω μεταξύ ίσως δεν καταλαβαίνεις τι νοιώθουν κάποιοι άντρες, το να χωθεις να πηδήξεις μια κοπέλα που δείχνει λίγο φοβισμένη και αγχωμένη, που ζηταει εμμεσα μια συμπονοια - κατανοηση είναι ανανδρο, πρέπει είσαι και λίγο ζωο, δεν είναι συναινετικό το σεξ, δεν μπορεί να βλέπεις δίπλα σου στην κοπέλα που σ αρεσει την πιθανότητα να παρεξηγηθεί η να αντισταθεί η να βρίσει η ότι άλλο. Έτσι λες ότι δεν έκανε κίνηση ο φίλος εδώ, έτσι του ήρθε? Με άλλη κοπέλα γιατι του ήρθε αβίαστα και το ευχαριστηθηκανε?
    Δυστυχώς για την κοπέλα εγώ βλέπω ότι είναι η περίπτωση κάτσε κάτω και άσε τα πολλά πολλά, η είσαι λίγο πιο άνθρωπος συνειδητοποιημενος άντρας και δεν ασχολεισαι καν.
    δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.
    νομιζω οτι εχεις παρασυρθει απο προσωπικες εμπειριες και τσουβαλιαζεις.
    κατ αρχας, λες ανακριβειες.
    ποιοι λακιζουν;
    ο σακις συμφωνει σε ολα με το σχολιο σου, ενω λιγα μηνυματα πριν μας ειπε οτι προκειται για μια πανεμορφη κοπελα που μπορει να βρει οποτε θελει ανδρα και την παρακαλανε.
    επισης, τον φιλο τον εδιωξε η ιδια. εκεινος ειναι που επιμενει...

εχουν δικιο που την αποκαλουν *******;; την κοπελιτσα των 23 που ακομα θυμαται την παλια της σχεση και προσπαθει να βρει καποιον που να ταιριαζει; την ξερεις;
    τρωτε χιλοπιτες και τις βγαζετε πουτανες , επειδη δεν μπορειτε να τις εχετε.
    αντε ξεκουβαληστε, βρεθηκαν εκει μερικοι καφροι σπυριαρηδες που ξερογλειφονται οταν την βλεπουν και τρωνε ακυρα κι εγινε "*******" η κοπελα....

επισης, και σε αυτο το μηνυμα και σε ενα αλλο, αναφερεις περι σεβασμου (πολυ σωστα) , ενσυναισθησης κλπ.
    μιλησες μαλιστα και για βιασμο(!!!)
    μεταξυ του να υποχρεωσεις καποια να κανει σεξ και του να καθεστε να πλεκετε οταν ερχεται σπιτι σου να κοιμηθει, υπαρχει ενα τεραστιο χασμα ξερεις....
    κανεις καποιες κινησεις που δεν εχουν καμια σχεση με επιβολη και βιασμο και ΑΝ σου πει η σου δειξει οτι δεν θελει να προχωρησεις, σταματας. τοσο δυκολο ειναι να το αντιληφθειτε; ο σακις, ΔΕΝ το εκανε αυτο.
    αυτο το απλο πραγμα, ενας εμπειρος ανδρας το ξερει. ειναι πολυ νεαρος και ειναι αναμενομενο να μην ξερει πως να φερθει, αλλα δεν θα την βγαλουμε και ******* η τρελη, επειδη οσακις δεν εκανε κινηση και στην συνεχεια μπλοκαρε..
    ειναι σπανιο να ζητησει μια γυναικα σεξ στα λογια, και βασικα δεν το ζηταει γιατι ειναι ξενερωτικο να μην ξερει ο αλλος τι πρεπει να κανει.
    αν εσεις δεν εχετε την εμπειρια να διακρινετε τις συμπεριφορες, δεν χρειαζεται να τις βγαλετε ολες πουτανες. παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι και προσπαθηστε να μαθετε...

Senior Member
    Δεν είναι θέμα χαλβά. Προσπαθούσε να είναι σωστός και θεωρούσε πως έτσι δεν την πιέζει.
    Είναι απλά θέμα εμπειρίας και συναναστροφής με διαφορετικών ειδών γυναίκες.
    Οι άντρες πολλές φορές, ειδικά στην ηλικία του θεματοθέτη, πιστεύουν πως επειδή μπορεί να έχουν εμπειρίες στα σεξουαλικά και έχουν πάει με κάμποσες, ότι έμαθαν και πώς λειτουργεί ή νιώθει μια γυναίκα. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι με one nigh ή σχέσεις της βδομάδας και του μήνα, χαμπάρι δεν παίρνουν.
    Κάτσε βρε καλή μου,κοιμάται η κοπέλα σπίτι σου 1,2,3 και δε πάει το μυαλό σου ότι θες να προχωρήσεις;Και παρθένος θα το καταλάβαινε όχι ένας άνθρωπος 23 που υποτίθεται έχει εμπειρίες..(που πολύ αμφιβάλλω και γι αυτές...)Δλδ τι θα έπρεπε να του ανοίξει τα πόδια και να του πει "έλα πάρε με;" Δεν τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο αλήθεια.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.
    νομιζω οτι εχεις παρασυρθει απο προσωπικες εμπειριες και τσουβαλιαζεις.
    κατ αρχας, λες ανακριβειες.
    ποιοι λακιζουν;
    ο σακις συμφωνει σε ολα με το σχολιο σου, ενω λιγα μηνυματα πριν μας ειπε οτι προκειται για μια πανεμορφη κοπελα που μπορει να βρει οποτε θελει ανδρα και την παρακαλανε.
    επισης, τον φιλο τον εδιωξε η ιδια. εκεινος ειναι που επιμενει...

εχουν δικιο που την αποκαλουν *******;; την κοπελιτσα των 23 που ακομα θυμαται την παλια της σχεση και προσπαθει να βρει καποιον που να ταιριαζει; την ξερεις;
    τρωτε χιλοπιτες και τις βγαζετε πουτανες , επειδη δεν μπορειτε να τις εχετε.
    αντε ξεκουβαληστε, βρεθηκαν εκει μερικοι καφροι σπυριαρηδες που ξερογλειφονται οταν την βλεπουν και τρωνε ακυρα κι εγινε "*******" η κοπελα....

επισης, και σε αυτο το μηνυμα και σε ενα αλλο, αναφερεις περι σεβασμου (πολυ σωστα) , ενσυναισθησης κλπ.
    μιλησες μαλιστα και για βιασμο(!!!)
    μεταξυ του να υποχρεωσεις καποια να κανει σεξ και του να καθεστε να πλεκετε οταν ερχεται σπιτι σου να κοιμηθει, υπαρχει ενα τεραστιο χασμα ξερεις....
    κανεις καποιες κινησεις που δεν εχουν καμια σχεση με επιβολη και βιασμο και ΑΝ σου πει η σου δειξει οτι δεν θελει να προχωρησεις, σταματας. τοσο δυκολο ειναι να το αντιληφθειτε; ο σακις, ΔΕΝ το εκανε αυτο.
    αυτο το απλο πραγμα, ενας εμπειρος ανδρας το ξερει. ειναι πολυ νεαρος και ειναι αναμενομενο να μην ξερει πως να φερθει, αλλα δεν θα την βγαλουμε και ******* η τρελη, επειδη οσακις δεν εκανε κινηση και στην συνεχεια μπλοκαρε..
    ειναι σπανιο να ζητησει μια γυναικα σεξ στα λογια, και βασικα δεν το ζηταει γιατι ειναι ξενερωτικο να μην ξερει ο αλλος τι πρεπει να κανει.
    αν εσεις δεν εχετε την εμπειρια να διακρινετε τις συμπεριφορες, δεν χρειαζεται να τις βγαλετε ολες πουτανες. παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι και προσπαθηστε να μαθετε...
    Eίναι πολύ βολικό να χαρακτηρίζουμε μια γυναίκα όπως μας έρθει επειδή δεν αντέδρασε όπως θέλουν.....Κάτι που κάνουν αντίστοιχα βέβαια και κάποιες γυναίκες,αλλά εγώ από ότι διάβασα όντως η κοπέλα δε φταίει κάπου...

Senior Member
    Κάτσε βρε καλή μου,κοιμάται η κοπέλα σπίτι σου 1,2,3 και δε πάει το μυαλό σου ότι θες να προχωρήσεις;Και παρθένος θα το καταλάβαινε όχι ένας άνθρωπος 23 που υποτίθεται έχει εμπειρίες..(που πολύ αμφιβάλλω και γι αυτές...)Δλδ τι θα έπρεπε να του ανοίξει τα πόδια και να του πει "έλα πάρε με;" Δεν τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο αλήθεια.
    Eίναι πολύ βολικό να χαρακτηρίζουμε μια γυναίκα όπως μας έρθει επειδή δεν αντέδρασε όπως θέλουν.....Κάτι που κάνουν αντίστοιχα βέβαια και κάποιες γυναίκες,αλλά εγώ από ότι διάβασα όντως η κοπέλα δε φταίει κάπου...
    συμφωνω με το "υποτιθεται"...
    αυτο λεει και η ελισσαβετ ομως.
    το θεμα του ειναι οτι ειναι απειρος, οχι οτι ειναι χαζος..

Senior Member
    συμφωνω με το "υποτιθεται"...
    αυτο λεει και η ελισσαβετ ομως.
    το θεμα του ειναι οτι ειναι απειρος, οχι οτι ειναι χαζος..
    Χαζός όχι,αγαθός είσαι.Γενικά δε νομίζω να χρειάζεται εμπειρία για να πάρεις το σημάδι που δίνει η άλλη μένοντας σπίτι σου.Και καμία εμπειρία να μην είχε θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έρθει η πράξη από μόνη της,χωρίς να το πολυζαλίσει.Δλδ τι έκαναν;Ξάπλωσαν και κοιμήθηκαν σαν αδερφάκια με γυρισμένες πλάτες;Μου έκανε εντύπωση που το ένα ΔΕΝ έφερε το άλλο και τελικά σεξ δεν υπήρχε..

Senior Member
    Χαζός όχι,αγαθός είσαι.Γενικά δε νομίζω να χρειάζεται εμπειρία για να πάρεις το σημάδι που δίνει η άλλη μένοντας σπίτι σου.Και καμία εμπειρία να μην είχε θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έρθει η πράξη από μόνη της,χωρίς να το πολυζαλίσει.Δλδ τι έκαναν;Ξάπλωσαν και κοιμήθηκαν σαν αδερφάκια με γυρισμένες πλάτες;Μου έκανε εντύπωση που το ένα ΔΕΝ έφερε το άλλο και τελικά σεξ δεν υπήρχε..
    αμ δεν κοιμηθηκαν σαν αδερφακια, κι αυτο ειναι το πιο περιεργο.
    και πιθανως γι αυτο και εκανε αυτες τις σκεψεις η κοπελα.
    ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ. ας μου πει καποιος, πως ειναι δυνατον να μην εισαι παρθενος (βασικο αυτο) να φιλιεσαι με καποιον που κοιμασαι σπιτι του και λετε οτι τα χετε, και να μην οδηγησουν τα φιλια σε σεξ!!!
    δλδ, πραγματικα, αυτο δεν γινεται!!! τα φιλια ειναι που οδηγουν στο σεξ, και δεν χρειαζεται συζητηση και συμβολαιο. δλδ τι ειπαν; θα φιλιομαστε απ τον λαιμο και πανω και τα χερακια μαζεμενα;;;

το να μην φιλιεσαι το καταλαβαινω μια χαρα και να εισια σε μια πλατωνικη φαση, το να φιλιεσαι ομως πως εξηγειται επιστημονικα ;;;;
    επαναλαμβανω, οτι εξαιρουνται οι παρθενοι οργανισμοι...

Senior Member
    Συγνώμη αλλά τι ακριβώς λες εδώ? Αυτό που έγραψες μπορεί να ερμηνευτεί ως στερεοτυπικό του στυλ οι γυναίκες θέλουν τους άντρες "αρσενικά" "κυνηγούς" κλπ και οτιδήποτε άλλο είναι δεν είναι αρκετά "αντρικό" αλλά φλούφλικο

παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι και προσπαθηστε να μαθετε...
    Φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο. Αφού το να μην ξέρεις είναι ξενερωτικό , πως ακριβώς θα παραδεχτεί οτιδήποτε και πως θα μάθει? Θα προσποιείται τον γ@μιά? Μα αν το κάνει θα λέτε μετά φράσεις που έχω δει εδώ μέσα να γράφονται του στυλ "ξέρεις πόσοι τέτοιοι μ@λ@κες κυκλοφορούν εκεί έξω?".

Στον 21ο αιώνα ζούμε, αν δεν μπορείτε να εκφράσετε και με λόγια πως θέλετε να κάνετε σεξ και περιμένετε τον άλλο να κάνει κίνηση για να αυτοεπιβεβαιωθείτε ως γυναίκες, ζήτω που καήκαμε
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    1.Συγνώμη αλλά τι ακριβώς λες εδώ? Αυτό που έγραψες μπορεί να ερμηνευτεί ως στερεοτυπικό του στυλ οι γυναίκες θέλουν τους άντρες "αρσενικά" "κυνηγούς" κλπ και οτιδήποτε άλλο είναι δεν είναι αρκετά "αντρικό" αλλά φλούφλικο

2.Φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο. Αφού το να μην ξέρεις είναι ξενερωτικό , πως ακριβώς θα παραδεχτεί οτιδήποτε και πως θα μάθει? Θα προσποιείται τον γ@μιά? Μα αν το κάνει θα λέτε μετά φράσεις που έχω δει εδώ μέσα να γράφονται του στυλ "ξέρεις πόσοι τέτοιοι μ@λ@κες κυκλοφορούν εκεί έξω?".

3.Στον 21ο αιώνα ζούμε, αν δεν μπορείτε να εκφράσετε και με λόγια πως θέλετε να κάνετε σεξ και περιμένετε τον άλλο να κάνει κίνηση για να αυτοεπιβεβαιωθείτε ως γυναίκες, ζήτω που καήκαμε
    1. κανεις λαθος. εχω γνωρισει ανδρες χωρις πολλες εμπειριες (οταν ειμανε μικρη) και διεκδικουσαν την επαφη χωρις γκρινιες και συμβολαια. καμια σχεση με κυνηγους και θηραματα. ειναι αισθησιακο καθαρα το θεμα, του πως λειτουργεις δλδ την ωρα της επαφης. δεν μιλησα ουτε για αρσενικα ουτε για φλουφληδες. εσυ βαζεις τα στερεοτυπα. στην ουσια μιλαω γι αυτο που λεγεται "χημεια". εγω ουτε στα 18 δεν θα καθομουν σε εναν ανδρα που θα μου ελεγε "ελα να κανουμε το σεξ" αντι να μου δειξει οτι το θελει (ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ , μην το λεμε συνεχεια)...

2. επισης, ασχετο... δεν ειπα να παραστησει τπτ. ακριβως το αντιθετο ειπα, δεν χρειαζεται να παριστανει τον γαμια της γειτονιας, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. απλα, ενω το προβλημα το εχει αυτος, ας φροντισει να αλλαξει, οχι να βγαζει τις γυναικες τρελες και πουτανες..

3. στο εξηγησα, οτι δεν ειναι θεμα προοδευτικοτητας, ειναι θεμα αισθησιασμου. αν ο αλλος θελει διαπραγματευσεις και συζητησεις για να κανει σεξ, αστο, παμε για ταβλι καλυτερα...

Senior Member
    αμ δεν κοιμηθηκαν σαν αδερφακια, κι αυτο ειναι το πιο περιεργο.
    και πιθανως γι αυτο και εκανε αυτες τις σκεψεις η κοπελα.
    ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ. ας μου πει καποιος, πως ειναι δυνατον να μην εισαι παρθενος (βασικο αυτο) να φιλιεσαι με καποιον που κοιμασαι σπιτι του και λετε οτι τα χετε, και να μην οδηγησουν τα φιλια σε σεξ!!!
    δλδ, πραγματικα, αυτο δεν γινεται!!! τα φιλια ειναι που οδηγουν στο σεξ, και δεν χρειαζεται συζητηση και συμβολαιο. δλδ τι ειπαν; θα φιλιομαστε απ τον λαιμο και πανω και τα χερακια μαζεμενα;;;

το να μην φιλιεσαι το καταλαβαινω μια χαρα και να εισια σε μια πλατωνικη φαση, το να φιλιεσαι ομως πως εξηγειται επιστημονικα ;;;;
    επαναλαμβανω, οτι εξαιρουνται οι παρθενοι οργανισμοι...
    Συγγνώμη γιατί εγώ αυτά δε τα ήξερα.Ξάπλωσαν μαζί,φιλιόντουσαν και δεν κάνανε σεξ;;;;;;;;;;;;Και μετά αναρωτιέται γιατί τον πέρασε γκέι;μπουχαχαχαχαχχααχαχχ� �

Συγγνώμη γιατί εγώ αυτά δε τα ήξερα.Ξάπλωσαν μαζί,φιλιόντουσαν και δεν κάνανε σεξ;;;;;;;;;;;;Και μετά αναρωτιέται γιατί τον πέρασε γκέι;μπουχαχαχαχαχχααχαχχ� �
    Ρε παιδιά γελάω μα τη Παναγία πραγματικα.
    Είπα να μην ξαναγράψω αλλά δε γίνεται πραγματικά.
    Απ όλα αυτά που λέτε τα τελευταία, τι απ' όλα έχω πει εγω;;
    Είπα εγώ ότι κοιμήθηκαμε με φιλάκια και δεν έκανα κίνηση;;
    Μακάρι να γινόταν έτσι.
    Υπήρχε μια αμηχανία στο όλο θεμα και από μεριά της και από μεριάς μου.
    Όταν η κοπέλα σου λέει ότι με τον πρώην της δεν της άρεσε που την πρώτη που πήγε σπίτι του το κάναν, και ήταν το χειρότερο σεξ στη ζωή της, σου δίνει να καταλάβεις ότι δεν θέλει και τώρα που ήρθε πρώτη φορά σ εσένα.
    Έτσι το πήρα εγώ τουλάχιστον γι αυτό και δε προχώρησα. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΩ.

Κάθεστε και βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας για να έχετε κουβεντα, σχολιάζετε συνεχώς λες και δεν έχετε ζωή άλλη, και όλα αυτά με σκοπό σον και καλά να βγει ο άνδρας λάθος (στην προκειμένη φάση εγώ).

Πραγματικά νομίζω ότι έχετε θέμα, όταν έλεγα εγώ ότι ήρθατε εδώ για να καλύψετε δικά σας κόμπλεξ , με βγάζατε τρελό.
    Δυστυχώς έτσι είναι.

Και συγκεκριμένα εσύ, αν είσαι πάνω από 30 και κάθεσε σε ένα φόρουμ όλη μέρα με σκοπό να πείσεις τους αλλους για αυτά που εσύ νομίζεις, τοτε έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Πηγαινε λοιπόν βρες κάποια άνδρα (που με αυτά που λες δύσκολο το βλέπω) , φτιάξε τη ζωή σου και κάνε οικογένεια γιατί περνάν τα χρονια. Και άσε τις ζωές των άλλων και τα σχόλια και τις υποδείξεις γιατί δυστυχώς δεν βοηθάς όπως νομίζεις, απλά προσβάλλεις και προσπαθείς να καλύψεις δικές σου ανάγκες.

Αν από την άλλη έχεις οικογένεια δική σου και ασχολείσαι με αυτά όλη μερα, και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που το κάνεις, τοτε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Διότι ευτυχως δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθώ να πείσω τους αλλους για κατι, μάλλον εσύ είσαι.
    Και το τραγικό είναι ότι προσπαθείς σε θέμα αλλουνου, λες και δεν έχεις ζωή.

Δες λίγο τα ποστ σου, και θα καταλάβεις..

Η ζωή κυλά, μην την χαραμίσεις στα φόρουμ προσβάλλοντας και γράφοντας διάφορα για να καλύψεις δικα σου θέματα.

Δεν θα απαντούσα , αλλά δεν άντεξα . Είναι το τελευταίο μου ποστ, γιατί το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
    Νομίζω δεν πρόκειται και να ξαναπαντησω και πότε γιατί βλέπω μερικές φοράνε γυαλιά βαμμένα στο χρώμα τους.
    Καλή συνέχεια.

Senior Member
    το ειπε στο πρωτο μηνυμα, οτι φιλιοντουσαν οταν ηταν μαζι. τι φιλια δινανε, δεν εχω καταλαβει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Ρε παιδιά γελάω μα τη Παναγία πραγματικα.
    Είπα να μην ξαναγράψω αλλά δε γίνεται πραγματικά.
    Απ όλα αυτά που λέτε τα τελευταία, τι απ' όλα έχω πει εγω;;
    Είπα εγώ ότι κοιμήθηκαμε με φιλάκια και δεν έκανα κίνηση;;
    Μακάρι να γινόταν έτσι.
    Υπήρχε μια αμηχανία στο όλο θεμα και από μεριά της και από μεριάς μου.
    Όταν η κοπέλα σου λέει ότι με τον πρώην της δεν της άρεσε που την πρώτη που πήγε σπίτι του το κάναν, και ήταν το χειρότερο σεξ στη ζωή της, σου δίνει να καταλάβεις ότι δεν θέλει και τώρα που ήρθε πρώτη φορά σ εσένα.
    Έτσι το πήρα εγώ τουλάχιστον γι αυτό και δε προχώρησα. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΩ.

Κάθεστε και βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας για να έχετε κουβεντα, σχολιάζετε συνεχώς λες και δεν έχετε ζωή άλλη, και όλα αυτά με σκοπό σον και καλά να βγει ο άνδρας λάθος (στην προκειμένη φάση εγώ).

Πραγματικά νομίζω ότι έχετε θέμα, όταν έλεγα εγώ ότι ήρθατε εδώ για να καλύψετε δικά σας κόμπλεξ , με βγάζατε τρελό.
    Δυστυχώς έτσι είναι.

Και συγκεκριμένα εσύ, αν είσαι πάνω από 30 και κάθεσε σε ένα φόρουμ όλη μέρα με σκοπό να πείσεις τους αλλους για αυτά που εσύ νομίζεις, τοτε έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Πηγαινε λοιπόν βρες κάποια άνδρα (που με αυτά που λες δύσκολο το βλέπω) , φτιάξε τη ζωή σου και κάνε οικογένεια γιατί περνάν τα χρονια. Και άσε τις ζωές των άλλων και τα σχόλια και τις υποδείξεις γιατί δυστυχώς δεν βοηθάς όπως νομίζεις, απλά προσβάλλεις και προσπαθείς να καλύψεις δικές σου ανάγκες.

Αν από την άλλη έχεις οικογένεια δική σου και ασχολείσαι με αυτά όλη μερα, και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που το κάνεις, τοτε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Διότι ευτυχως δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθώ να πείσω τους αλλους για κατι, μάλλον εσύ είσαι.
    Και το τραγικό είναι ότι προσπαθείς σε θέμα αλλουνου, λες και δεν έχεις ζωή.

Δες λίγο τα ποστ σου, και θα καταλάβεις..

Η ζωή κυλά, μην την χαραμίσεις στα φόρουμ προσβάλλοντας και γράφοντας διάφορα για να καλύψεις δικα σου θέματα.

Δεν θα απαντούσα , αλλά δεν άντεξα . Είναι το τελευταίο μου ποστ, γιατί το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
    Νομίζω δεν πρόκειται και να ξαναπαντησω και πότε γιατί βλέπω μερικές φοράνε γυαλιά βαμμένα στο χρώμα τους.
    Καλή συνέχεια.
    Έχω άντρα μάνα μου,θες να σου γνωρίσω και σένα κανέναν μπας και σου φύγουν τα νεύρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    .....
    Βγήκαμε λοιπόν,μου άρεσε, και της είπα να ξανακανονισουμε μετά από 2 μέρες να έρθει και σπίτι μου και αυτη δέχθηκε μετά χαρας.
    Ήρθε σπίτι μου , φιληθηκαμε, και έπειτα συναψαμε ερωτική σχέση.
    Απλά υπήρχε ένα θέμα ,στις 2-3 βδομάδες που βγαίναμε και ειχαμε ερωτική σχέση, δεν είχαμε κάνει ακόμα σεξ.
    Είχε κοιμηθεί σπίτι μου 2 φορές, και εγώ δίστασα να κάνω κίνηση, καθώς την έβλεπα λίγο επιφυλαχτηκή σ αυτό το θέμα (υπόψιν,δεν ήταν παρθένα), καθώς έλεγε ότι έχει περάσει δύσκολα και ότι πλέον είναι πολύ προσκετικη και διάφορα τέτοια σχετικά και στο κομμάτι του σεξ , ε και εγώ πιστευα ότι ήθελε τον χρόνο της για να προχωρησει με εμενα ακόμα. Ε και έτσι δεν είχα κάνει κίνηση, δεν ήθελα να την πιεσω.
    Περνούσαμε πολύ ωραία και αυτή φαινόταν πραγματικά χαρούμενη μαζί μου και εγώ μαζί της.
    Δεν άντεχα όμως 3 βδομαδες σχέση και ακομα όχι σεξ , και έτσι πήρα το θάρρος και της είπα ότι δεν μου αρέσει που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα. Και ενώ περίμενα να ακούσω μια καλή δικαιολογία, άκουσα κάτι που ταραξε τα νερά ολόκληρα, και τώρα ουσιαστικά ξεκινάει η πραγματική ιστορία.
    Μου είπε ότι πίστευε πως είμαι γκέι , επειδή λέει δεν είχα κάνει κίνηση , ενώ εγώ δεν είχα κάνει γιατί πίστευα πως αυτή δεν ήθελε(κοινώς, παρεξήγηση)....
    συνεχιζεις να λες οτι βγαλαμε απ το μυαλο μας πραγματα που εχεις πει ξεκαθαρα.
    εσυ ειπες οτι κοιμηθηκε σπιτι σου 2 φορες, εσυ ειπες οτι φιλιοσασταν και ειχατε ερωτικη σχεση.

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast