Results 181 to 195 of 228
-
03-08-2019, 01:06 #181
- 03-08-2019, 03:53 #182
Πόσο συμφωνώ με το σχόλιο σου...Εννοείται ότι για να πας να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου του δίνεις το σημάδι ότι είσαι θετική.Αν ο άλλος σαν χαλβάς δεν κάνει κίνηση,μετά ζητάει και τα ρέστα,λες και πρέπει να το γράφουμε σε ταμπέλες ότι γουστάρουμε σεξ,ε είναι αστείο.Και είναι και 23,δεν ειναι 15 να πεις δεν καταλαβαίνει.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-08-2019, 09:06 #183
Δεν είναι θέμα χαλβά. Προσπαθούσε να είναι σωστός και θεωρούσε πως έτσι δεν την πιέζει.
Είναι απλά θέμα εμπειρίας και συναναστροφής με διαφορετικών ειδών γυναίκες.
Οι άντρες πολλές φορές, ειδικά στην ηλικία του θεματοθέτη, πιστεύουν πως επειδή μπορεί να έχουν εμπειρίες στα σεξουαλικά και έχουν πάει με κάμποσες, ότι έμαθαν και πώς λειτουργεί ή νιώθει μια γυναίκα. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι με one nigh ή σχέσεις της βδομάδας και του μήνα, χαμπάρι δεν παίρνουν.
03-08-2019, 09:55 #184
δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.
νομιζω οτι εχεις παρασυρθει απο προσωπικες εμπειριες και τσουβαλιαζεις.
κατ αρχας, λες ανακριβειες.
ποιοι λακιζουν;
ο σακις συμφωνει σε ολα με το σχολιο σου, ενω λιγα μηνυματα πριν μας ειπε οτι προκειται για μια πανεμορφη κοπελα που μπορει να βρει οποτε θελει ανδρα και την παρακαλανε.
επισης, τον φιλο τον εδιωξε η ιδια. εκεινος ειναι που επιμενει...
εχουν δικιο που την αποκαλουν *******;; την κοπελιτσα των 23 που ακομα θυμαται την παλια της σχεση και προσπαθει να βρει καποιον που να ταιριαζει; την ξερεις;
τρωτε χιλοπιτες και τις βγαζετε πουτανες , επειδη δεν μπορειτε να τις εχετε.
αντε ξεκουβαληστε, βρεθηκαν εκει μερικοι καφροι σπυριαρηδες που ξερογλειφονται οταν την βλεπουν και τρωνε ακυρα κι εγινε "*******" η κοπελα....
επισης, και σε αυτο το μηνυμα και σε ενα αλλο, αναφερεις περι σεβασμου (πολυ σωστα) , ενσυναισθησης κλπ.
μιλησες μαλιστα και για βιασμο(!!!)
μεταξυ του να υποχρεωσεις καποια να κανει σεξ και του να καθεστε να πλεκετε οταν ερχεται σπιτι σου να κοιμηθει, υπαρχει ενα τεραστιο χασμα ξερεις....
κανεις καποιες κινησεις που δεν εχουν καμια σχεση με επιβολη και βιασμο και ΑΝ σου πει η σου δειξει οτι δεν θελει να προχωρησεις, σταματας. τοσο δυκολο ειναι να το αντιληφθειτε; ο σακις, ΔΕΝ το εκανε αυτο.
αυτο το απλο πραγμα, ενας εμπειρος ανδρας το ξερει. ειναι πολυ νεαρος και ειναι αναμενομενο να μην ξερει πως να φερθει, αλλα δεν θα την βγαλουμε και ******* η τρελη, επειδη οσακις δεν εκανε κινηση και στην συνεχεια μπλοκαρε..
ειναι σπανιο να ζητησει μια γυναικα σεξ στα λογια, και βασικα δεν το ζηταει γιατι ειναι ξενερωτικο να μην ξερει ο αλλος τι πρεπει να κανει.
αν εσεις δεν εχετε την εμπειρια να διακρινετε τις συμπεριφορες, δεν χρειαζεται να τις βγαλετε ολες πουτανες. παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι και προσπαθηστε να μαθετε...
03-08-2019, 10:12 #185
Κάτσε βρε καλή μου,κοιμάται η κοπέλα σπίτι σου 1,2,3 και δε πάει το μυαλό σου ότι θες να προχωρήσεις;Και παρθένος θα το καταλάβαινε όχι ένας άνθρωπος 23 που υποτίθεται έχει εμπειρίες..(που πολύ αμφιβάλλω και γι αυτές...)Δλδ τι θα έπρεπε να του ανοίξει τα πόδια και να του πει "έλα πάρε με;" Δεν τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο αλήθεια.
Eίναι πολύ βολικό να χαρακτηρίζουμε μια γυναίκα όπως μας έρθει επειδή δεν αντέδρασε όπως θέλουν.....Κάτι που κάνουν αντίστοιχα βέβαια και κάποιες γυναίκες,αλλά εγώ από ότι διάβασα όντως η κοπέλα δε φταίει κάπου...Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-08-2019, 10:18 #186
03-08-2019, 10:21 #187
Χαζός όχι,αγαθός είσαι.Γενικά δε νομίζω να χρειάζεται εμπειρία για να πάρεις το σημάδι που δίνει η άλλη μένοντας σπίτι σου.Και καμία εμπειρία να μην είχε θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έρθει η πράξη από μόνη της,χωρίς να το πολυζαλίσει.Δλδ τι έκαναν;Ξάπλωσαν και κοιμήθηκαν σαν αδερφάκια με γυρισμένες πλάτες;Μου έκανε εντύπωση που το ένα ΔΕΝ έφερε το άλλο και τελικά σεξ δεν υπήρχε..
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-08-2019, 10:26 #188
αμ δεν κοιμηθηκαν σαν αδερφακια, κι αυτο ειναι το πιο περιεργο.
και πιθανως γι αυτο και εκανε αυτες τις σκεψεις η κοπελα.
ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ. ας μου πει καποιος, πως ειναι δυνατον να μην εισαι παρθενος (βασικο αυτο) να φιλιεσαι με καποιον που κοιμασαι σπιτι του και λετε οτι τα χετε, και να μην οδηγησουν τα φιλια σε σεξ!!!
δλδ, πραγματικα, αυτο δεν γινεται!!! τα φιλια ειναι που οδηγουν στο σεξ, και δεν χρειαζεται συζητηση και συμβολαιο. δλδ τι ειπαν; θα φιλιομαστε απ τον λαιμο και πανω και τα χερακια μαζεμενα;;;
το να μην φιλιεσαι το καταλαβαινω μια χαρα και να εισια σε μια πλατωνικη φαση, το να φιλιεσαι ομως πως εξηγειται επιστημονικα ;;;;
επαναλαμβανω, οτι εξαιρουνται οι παρθενοι οργανισμοι...
03-08-2019, 10:26 #189
Συγνώμη αλλά τι ακριβώς λες εδώ? Αυτό που έγραψες μπορεί να ερμηνευτεί ως στερεοτυπικό του στυλ οι γυναίκες θέλουν τους άντρες "αρσενικά" "κυνηγούς" κλπ και οτιδήποτε άλλο είναι δεν είναι αρκετά "αντρικό" αλλά φλούφλικο
παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι και προσπαθηστε να μαθετε...
Στον 21ο αιώνα ζούμε, αν δεν μπορείτε να εκφράσετε και με λόγια πως θέλετε να κάνετε σεξ και περιμένετε τον άλλο να κάνει κίνηση για να αυτοεπιβεβαιωθείτε ως γυναίκες, ζήτω που καήκαμε"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
03-08-2019, 10:33 #190
1. κανεις λαθος. εχω γνωρισει ανδρες χωρις πολλες εμπειριες (οταν ειμανε μικρη) και διεκδικουσαν την επαφη χωρις γκρινιες και συμβολαια. καμια σχεση με κυνηγους και θηραματα. ειναι αισθησιακο καθαρα το θεμα, του πως λειτουργεις δλδ την ωρα της επαφης. δεν μιλησα ουτε για αρσενικα ουτε για φλουφληδες. εσυ βαζεις τα στερεοτυπα. στην ουσια μιλαω γι αυτο που λεγεται "χημεια". εγω ουτε στα 18 δεν θα καθομουν σε εναν ανδρα που θα μου ελεγε "ελα να κανουμε το σεξ" αντι να μου δειξει οτι το θελει (ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ , μην το λεμε συνεχεια)...
2. επισης, ασχετο... δεν ειπα να παραστησει τπτ. ακριβως το αντιθετο ειπα, δεν χρειαζεται να παριστανει τον γαμια της γειτονιας, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. απλα, ενω το προβλημα το εχει αυτος, ας φροντισει να αλλαξει, οχι να βγαζει τις γυναικες τρελες και πουτανες..
3. στο εξηγησα, οτι δεν ειναι θεμα προοδευτικοτητας, ειναι θεμα αισθησιασμου. αν ο αλλος θελει διαπραγματευσεις και συζητησεις για να κανει σεξ, αστο, παμε για ταβλι καλυτερα...
03-08-2019, 10:40 #191
03-08-2019, 10:54 #192
Ρε παιδιά γελάω μα τη Παναγία πραγματικα.
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά δε γίνεται πραγματικά.
Απ όλα αυτά που λέτε τα τελευταία, τι απ' όλα έχω πει εγω;;
Είπα εγώ ότι κοιμήθηκαμε με φιλάκια και δεν έκανα κίνηση;;
Μακάρι να γινόταν έτσι.
Υπήρχε μια αμηχανία στο όλο θεμα και από μεριά της και από μεριάς μου.
Όταν η κοπέλα σου λέει ότι με τον πρώην της δεν της άρεσε που την πρώτη που πήγε σπίτι του το κάναν, και ήταν το χειρότερο σεξ στη ζωή της, σου δίνει να καταλάβεις ότι δεν θέλει και τώρα που ήρθε πρώτη φορά σ εσένα.
Έτσι το πήρα εγώ τουλάχιστον γι αυτό και δε προχώρησα. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΩ.
Κάθεστε και βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας για να έχετε κουβεντα, σχολιάζετε συνεχώς λες και δεν έχετε ζωή άλλη, και όλα αυτά με σκοπό σον και καλά να βγει ο άνδρας λάθος (στην προκειμένη φάση εγώ).
Πραγματικά νομίζω ότι έχετε θέμα, όταν έλεγα εγώ ότι ήρθατε εδώ για να καλύψετε δικά σας κόμπλεξ , με βγάζατε τρελό.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Και συγκεκριμένα εσύ, αν είσαι πάνω από 30 και κάθεσε σε ένα φόρουμ όλη μέρα με σκοπό να πείσεις τους αλλους για αυτά που εσύ νομίζεις, τοτε έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Πηγαινε λοιπόν βρες κάποια άνδρα (που με αυτά που λες δύσκολο το βλέπω) , φτιάξε τη ζωή σου και κάνε οικογένεια γιατί περνάν τα χρονια. Και άσε τις ζωές των άλλων και τα σχόλια και τις υποδείξεις γιατί δυστυχώς δεν βοηθάς όπως νομίζεις, απλά προσβάλλεις και προσπαθείς να καλύψεις δικές σου ανάγκες.
Αν από την άλλη έχεις οικογένεια δική σου και ασχολείσαι με αυτά όλη μερα, και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που το κάνεις, τοτε το πρόβλημα μεγαλώνει.
Διότι ευτυχως δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθώ να πείσω τους αλλους για κατι, μάλλον εσύ είσαι.
Και το τραγικό είναι ότι προσπαθείς σε θέμα αλλουνου, λες και δεν έχεις ζωή.
Δες λίγο τα ποστ σου, και θα καταλάβεις..
Η ζωή κυλά, μην την χαραμίσεις στα φόρουμ προσβάλλοντας και γράφοντας διάφορα για να καλύψεις δικα σου θέματα.
Δεν θα απαντούσα , αλλά δεν άντεξα . Είναι το τελευταίο μου ποστ, γιατί το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Νομίζω δεν πρόκειται και να ξαναπαντησω και πότε γιατί βλέπω μερικές φοράνε γυαλιά βαμμένα στο χρώμα τους.
Καλή συνέχεια.
03-08-2019, 10:56 #193
03-08-2019, 10:56 #194
03-08-2019, 10:58 #195