Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 228
    Senior Member
    και να σου πω και το αλλο.
    ασχετως που την προσεβαλες λεγοντας της οτι ψαχνει για σεξ, ειναι ευκολη, δεν ξερω πως ακριβως το ειπες, αυτα που της ειπες, εσενα προσβαλουν, γιατι ισχυροποιουν την υποψια περι ανικανοτητας...

και εξηγουμαι:
    γινεται το σκηνικο, πατε να κανετε σεξ και λογω εκνευρισμου αγχους κλπ δεν σας βγαινει.(δικαιολογημενο, δεν ειναι εκει το προβλημα).
    εκεινη φευγει ξενερωμενη ΣΥΝΟΛΙΚΑ και οχι απο την αποτυχημενη προσπαθεια του σεξ, και στο καπακι, εσυ της λες οτι ειναι λυσσαρα, ενδιαφερεται να γαμηθει, ψαχνεται κλπ.
    αυτο τι δειχνει ρε παιδι μου;;;
    δειχνει οτι εσυ εχεις σεξουαλικο προβλημα και για να εκδικηθεις την αποκαλεις ανηθικη!
    που ειναι το προβλημα δλδ αν μια γυναικα θελει σεξ;;
    να σου πω εγω που ειναι. ΠΟΥΘΕΝΑ.
    κι εσυ της το λες σαν βρισια.

δλδ, δεν εκανες κινηση, δεν μπορεσατε να κανετε σεξ και την λες λυσσαρα.
    δειχνει σαν καποιος που εχει προβλημα σεξουαλικο να προσπαθει να βγαλει τα απωθημενα του.
    τα ιδια σχολια, αν ειχατε κανει σεξ, δεν θα φαινονταν ετσι, αλλα επειδη ακριβως δεν κανατε, δειχνεις σαν εσυ να εχεις προβλημα σεξουαλικο και να την εκδικεισαι βριζοντας την.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και να σου πω και το αλλο.
    ασχετως που την προσεβαλες λεγοντας της οτι ψαχνει για σεξ, ειναι ευκολη, δεν ξερω πως ακριβως το ειπες, αυτα που της ειπες, εσενα προσβαλουν, γιατι ισχυροποιουν την υποψια περι ανικανοτητας...

και εξηγουμαι:
    γινεται το σκηνικο, πατε να κανετε σεξ και λογω εκνευρισμου αγχους κλπ δεν σας βγαινει.(δικαιολογημενο, δεν ειναι εκει το προβλημα).
    εκεινη φευγει ξενερωμενη ΣΥΝΟΛΙΚΑ και οχι απο την αποτυχημενη προσπαθεια του σεξ, και στο καπακι, εσυ της λες οτι ειναι λυσσαρα, ενδιαφερεται να γαμηθει, ψαχνεται κλπ.
    αυτο τι δειχνει ρε παιδι μου;;;
    δειχνει οτι εσυ εχεις σεξουαλικο προβλημα και για να εκδικηθεις την αποκαλεις ανηθικη!
    που ειναι το προβλημα δλδ αν μια γυναικα θελει σεξ;;
    να σου πω εγω που ειναι. ΠΟΥΘΕΝΑ.
    κι εσυ της το λες σαν βρισια.

δλδ, δεν εκανες κινηση, δεν μπορεσατε να κανετε σεξ και την λες λυσσαρα.
    δειχνει σαν καποιος που εχει προβλημα σεξουαλικο να προσπαθει να βγαλει τα απωθημενα του.
    τα ιδια σχολια, αν ειχατε κανει σεξ, δεν θα φαινονταν ετσι, αλλα επειδη ακριβως δεν κανατε, δειχνεις σαν εσυ να εχεις προβλημα σεξουαλικο και να την εκδικεισαι βριζοντας την.
    Σεξουαλικο πρόβλημα δοξα τω θεώ δεν εχω γιατί άμα είχα θα μου έβγαινε και αλλού. Οπότε ευτυχώς δεν έχω.
    Δεν τα λέω όλα αυτά για να πείσω κάποιες εδώ μέσα ότι δεν έχω πρόβλημα σεξουαλικό, ούτε καν σας ξέρω, χεστηκα για να σας πείσω ειλικρινά.
    Τα λέω γιατί δικαιολογείτε μια συμπεριφορα της η οποία αντικειμενικα ηταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ και δεν λέγεται έτσι ευθεία σε έναν άνδρα.
    Προφανώς και δεν με πείραξε η σκέψη της, αλλά η κίνηση της να το πει.
    Και εγώ είχα ακούσει να την λένε ******* και την θεωρούσα *******, δεν το είπα όμως.
    Και εγώ όταν νόμιζα ότι απέφευγε το θέμα σεξ , νόμιζα ότι ήταν λεσβία, δεν το είπα όμως.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ.
    Αυτη ήταν η διαφορά μας και αυτό με ενόχλησε.

Παιδιά νομίζω ότι ο φίλος george από πάνω, ως άνδρας με καταλαβαίνει καλύτερα, και εκφράζει απόλυτα αυτό που με ενοχλησε και αυτό που πραγματικά έγινε στην όλη ιστορία.

Δεν με ενόχλησε που σκέφτηκε ότι μπορεί να είμαι γκέι, σας είπα ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει. Αλλά όχι να το ξεστομισει....
    Αυτό είναι που με πείραξε αν το έχετε καταλάβει, το ότι δεν με σεβάστηκε σαν ένα παιδί που ξέρει μόνο 10 μέρες και το ξεστομισε, όχι ότι το σκέφτηκε...

Τέτοια πράγματα και να τα σκέφτεται κάποιος , δεν τα λέει.
    Πώς να το κάνουμε δεν λέγονται.
    Αν υποθουν τα διαλύουν όλα γιατι είναι βαριά για ένα παιδί που ξέρει μόνο 10-15 μέρες.

Ο φίλος George εχει ένα δίκιο.
    Με πείραξε που ενώ εγώ έκανα υποχώρηση και υπομονή ενώ δεν άντεχα τόσο καιρο, αυτή στο τέλος γύρισε και μου είπε αυτό το πράγμα.
    Το θέμα μου δεν είναι η σκέψη της, αλλά η κίνηση της.
    Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη σεβαστηκα τόσο καιρό και περίμενα, και εκείνη δεν με σεβάστηκε και μου απάντησε με αυτό τον τρόπο.

Όλο αυτό έναν θυμό σου αφήνει, δεν γίνεται.

Τέλος πάντων παιδιά, ευχαριστώ για όλους όσους κάθησαν να με ακούσουν και να γράψουν ,έστω και αυτούς που ήρθα σε αντιπαράθεση.
    Έχω παρει την απόφαση μου να μην ξανασχοληθω μαζί της, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω σε αυτό το φόρουμ κάτι. Ίσως κάποια άλλη στιγμή τα ξαναπούμε σε άλλο θέμα.

Θέλω να πω κάτι όμως πριν κλείσω. Η κοπέλα πραγματικά ήταν τυχερη, διότι όταν είπε αυτό το πράγμα είχε απέναντι της ένα ήρεμο άνθρωπο που συγχωρεί.
    Αν το έλεγε αλλου, επειδή συζήτησα και ξέρω πως λειτουργούν οι άνδρες σε αυτό το θέμα, θα είχε εισέπραττε μια αντίδραση την οποία κανείς μας δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ούτε να συζητά.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ναι δε θα το έλεγα γιατί θα ειχα ξενερωσει και δε θα είχε νοημα
    Αλλα ότι θα τον θεωρούσα γκει είναι δεδομένο. Θεωρώ ότι για να φτάσεις σε σημείο να μείνεις στο σπίτι κάποιου μια χαρά του δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κίνηση.. Αλλιώς γιατί να θέλει να μείνει σε σένα; σπίτι δεν έχει; όλα όσα λέει τα θεωρώ δικαιολογιες.μια χαρά σημαδια του έδωσε εκείνος δε τα κατάλαβε. Αν ήταν πιο ωριμος αντρας θα το είχε καταλάβει αμέσως αλλά είπαμε είναι μόνο 23
    Ρε παιδια πάτε καλά αλήθεια?
    Το να μην κάνει κίνηση κάποιος επειδή μπορει να είναι απειρος ή φοβισμενος ή ξενερωμενος ή κουρασμένος πχ δεν παίζει?
    Δηλαδή πρεπει να είναι σον και καλά γκέι?
    Είναι δεδομένο λέει η άλλη....
    Ρε πάτε καλά?
    Προκατελλειμενες μέχρι αηδιας.
    Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω , ότι ότι και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις.

Ελπίζω να μην το πεις και σε κάναν άντρα αυτό ποτέ, γιατί θα σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές και καλά θα σε κάνει...

Δε πάτε καλά ρε δυστυχώς.....
    Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Σεξουαλικο πρόβλημα δοξα τω θεώ δεν εχω γιατί άμα είχα θα μου έβγαινε και αλλού. Οπότε ευτυχώς δεν έχω.
    Δεν τα λέω όλα αυτά για να πείσω κάποιες εδώ μέσα ότι δεν έχω πρόβλημα σεξουαλικό, ούτε καν σας ξέρω, χεστηκα για να σας πείσω ειλικρινά.
    Τα λέω γιατί δικαιολογείτε μια συμπεριφορα της η οποία αντικειμενικα ηταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ και δεν λέγεται έτσι ευθεία σε έναν άνδρα.
    Προφανώς και δεν με πείραξε η σκέψη της, αλλά η κίνηση της να το πει.
    Και εγώ είχα ακούσει να την λένε ******* και την θεωρούσα *******, δεν το είπα όμως.
    Και εγώ όταν νόμιζα ότι απέφευγε το θέμα σεξ , νόμιζα ότι ήταν λεσβία, δεν το είπα όμως.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ.
    Αυτη ήταν η διαφορά μας και αυτό με ενόχλησε.
    μα εγω, δεν μιλαω για εδω μεσα!
    εδω εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων.
    ο'τι θελεις λες κι οποιος θελει σε πιστευει.
    ο'τι και να νομισουμε εμεις, δενε χει καμια απολυτως σημασια.
    εγω λεω οτι ΣΕ ΕΚΕΙΝΗΝ φανηκε σαν να εχεις σεξουαλικο προβλημα με την αντιδραση σου αυτη.
    δλδ, δεν κανεις κινηση , σου την λεει, πατε να κανετε σεξ, κολλας και μετα την λες *******. μεταφραση"δεν μπορω να πηδηξω και σε βγαζω ******* επειδη εσυ θελεις"..

μα εκει ακριβως ειναι η διαφορα σας!
    εσυ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑ. εκεινη ομως οταν στο ειπε ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΓΚΕΙ, γι αυτο ακριβως και στο ειπε. λυθηκε η παρεξηγηση, οταν της εξηγησες οτι κι εσυ ηθελες να κανετε σεξ. ενηεμρωτικα στο ειπε. δεν σε ειπε γκει.
    βεβαια, το καταλαβαινω το οτι προτιμας να μην στο ελεγε κι ας το σκεφτηκε, αλλα πραγματικα καποιον αλλον δεν θα τον πειραζει. αλλο να σου πει"νομιζω οτι εισαι γκει" κι αλλο να σου πει"νομιζα οτι εισια γκει αλλα τωρα που το ξεκαθαρισες δεν το νομιζω".

προσωπικα δεν θα με πειραζε καθολου να μου πει καποιος οτι με περασε για λεσβια επειδη αργησα να του καθισω. ειλικρινα, καθολου.

Senior Member
    Ρε παιδια πάτε καλά αλήθεια?
    Το να μην κάνει κίνηση κάποιος επειδή μπορει να είναι απειρος ή φοβισμενος ή ξενερωμενος ή κουρασμένος πχ δεν παίζει?
    Δηλαδή πρεπει να είναι σον και καλά γκέι?
    Είναι δεδομένο λέει η άλλη....
    Ρε πάτε καλά?
    Προκατελλειμενες μέχρι αηδιας.
    Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω , ότι ότι και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις.

Ελπίζω να μην το πεις και σε κάναν άντρα αυτό ποτέ, γιατί θα σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές και καλά θα σε κάνει...

Δε πάτε καλά ρε δυστυχώς.....
    Καλή συνέχεια!
    Καταρχας μαθε ανάγνωση. Ειπα οτι ειναι δεδομενο οτι θα τον ΘΕΩΡΟΥΣΑ.Αλλο το τι γνώμη σχηματίζει κάποιος και αλλο η πραγματικότητα. Εσυ επιλέγεις να διαβάζεις οτι σε συμφέρει. Αν δε σου αρέσουν οι απαντήσεις μου κερνάω ξυδακι τοπ
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες. Μιας και είσαι μεγαλύτερος κι έχεις εμπειρίες λοιπόν σε ρωτώ.

Αν μια κοπέλα που βγαίνατε, ερχόταν να κοιμηθεί σπίτι σου, θα έκανες κίνηση να προχωρήσεις;
    Το ότι έρχεται να κοιμηθεί σπίτι σου το θεωρείς σημάδι ότι θέλει να προχωρήσετε ή περιμένεις να το πει κιόλας;
    Μου έχουν τύχει και τα τρια. Ήρθε σπίτι χαράξαμε, ειπα με δύο μαλακες, ήπιαμε ένα ποτάκι, έκανα κίνηση, η κοπέλα γούσταρε, πηδηχτηκαμε και όλα μέλι γάλα.
    Ήρθε σπίτι, ήταν αγχωμένη, ήπιαμε ένα ποτάκι, ξαναηταν κάπως, κανω κινηση, δε μπορω τωρα ξερεις με το σεξ ειμαι λίγο περίεργη, δεν ανταποκρίθηκε, δεν μπορώ κτλ αλλά μ αρέσεις, θα το βρούμε κτλ κτλ. Σεβαστοτατο δε το συζητάω και χρόνο έδωσα και σπίτι ξαναήρθε και το άφησα μέχρι να νοιώσει όπως θέλει να έρθει πιο άνετα και κάποια στιγμή μετά από 10 μέρες το κάναμε. Αλλά γκέη δεν με είπε, αντιθέτως το εκτίμησε.
    Κάποια στιγμή ήρθε και μια περπτωσαρα σαν του φίλου εδώ, δεν της έβγαινε αλλά με ήθελε, δράματα με το σεξουαλικό παρελθόν κτλ, Ε σαν άνθρωπος λες πληγωμένη είναι, δείχνεις και λίγο ανθρωπισμό και δίνεις χρονο μεχρι που ξεστομιζει το γκέη και πέφτεις από τα σύννεφα. Επειδή έκανα τον μαλακα και επίσης την μαλάκια να το συνεχίσω, λέω λοιπόν στον φίλο φύγε μακριά ωραία και όμορφα.
    Κάποια στιγμή θα του πει ας με έβαζες κάτω και να με πηδούσες, δηλαδή μια εξομοίωση βιασμού, δε λέω βίτσια είναι αυτά αλλά θα αργήσει λίγο να την πάρει πρέφα τι είναι. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μου έχουν τύχει και τα τρια. Ήρθε σπίτι χαράξαμε, ειπα με δύο μαλακες, ήπιαμε ένα ποτάκι, έκανα κίνηση, η κοπέλα γούσταρε, πηδηχτηκαμε και όλα μέλι γάλα.
    Ήρθε σπίτι, ήταν αγχωμένη, ήπιαμε ένα ποτάκι, ξαναηταν κάπως, κανω κινηση, δε μπορω τωρα ξερεις με το σεξ ειμαι λίγο περίεργη, δεν ανταποκρίθηκε, δεν μπορώ κτλ αλλά μ αρέσεις, θα το βρούμε κτλ κτλ. Σεβαστοτατο δε το συζητάω και χρόνο έδωσα και σπίτι ξαναήρθε και το άφησα μέχρι να νοιώσει όπως θέλει να έρθει πιο άνετα και κάποια στιγμή μετά από 10 μέρες το κάναμε. Αλλά γκέη δεν με είπε, αντιθέτως το εκτίμησε.
    Κάποια στιγμή ήρθε και μια περπτωσαρα σαν του φίλου εδώ, δεν της έβγαινε αλλά με ήθελε, δράματα με το σεξουαλικό παρελθόν κτλ, Ε σαν άνθρωπος λες πληγωμένη είναι, δείχνεις και λίγο ανθρωπισμό και δίνεις χρονο μεχρι που ξεστομιζει το γκέη και πέφτεις από τα σύννεφα. Επειδή έκανα τον μαλακα και επίσης την μαλάκια να το συνεχίσω, λέω λοιπόν στον φίλο φύγε μακριά ωραία και όμορφα.
    Κάποια στιγμή θα του πει ας με έβαζες κάτω και να με πηδούσες, δηλαδή μια εξομοίωση βιασμού, δε λέω βίτσια είναι αυτά αλλά θα αργήσει λίγο να την πάρει πρέφα τι είναι. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Ναι ρε συ Γιώργο αλλά έκανες κίνηση λες! Αυτό είναι που λέμε στον θεματοθέτη τόσα άτομα επί σελίδες. Εκείνος ΔΕΝ εκανε κίνηση!
    Αν είχε κάνει κίνηση και η άλλη του έλεγε μα μου, δεν θέλω και τα συναφή και μετά του πετούσε κιόλας την ατάκα περί γκει.....ο φίλος μας θα είχε όλο το δίκιο του κόσμου. Εδώ όμως μας λέει ότι δεν έκανε κίνηση! Πήγε η άλλη να κοιμηθεί σπίτι του όχι μια αλλά δύο -τρεις φορές κι αυτός επειδή πίστευε πως η άλλη δεν θέλει, δεν έκανε καν κίνηση για να δοκιμάσει.

Προσωπικά όταν πηγαίνω να κοιμηθώ σπίτι του άλλου, θεωρώ ότι του δίνω σημάδι ότι θέλω. Εκτός κι αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες ή είμαι σε συγκεκριμένη φάση, οπότε φροντίζω πάντα να ξεκαθαρίζω, ότι κοίτα θα έρθω σπίτι σου να κοιμηθώ αλλά σεξ δεν θέλω γιαυτούς και γιαυτούς του λόγους. Και το ξεκαθαρίζω γιατί θεωρώ δεδομένο πως αν δεχτώ να κοιμηθώ σπίτι του ο άλλος θα θεωρήσει πως θέλω σεξ.

Ο φίλος μας εδώ όχι μόνο δεν είχε κάνει κίνηση για να το προχωρήσει όσο έβγαιναν, αλλά ταυτόχρονα την πίεζε ( ο ίδιος το λέει) για το με ποιους θα μιλάει κτλ, ότι δνε θέλει να χωρίσουν γιατί έχιε δεθεί κτλ κτλ...κ γενικά φερόταν σαν να είχαν σχέση ενώ δεν είχαν κάνει σεξ. Εσύ με την άλλη φέρεσαι σα να είσαι σε σχέση ενω δεν έχετε κανει ακόμα σεξ; Συγγνώμη αλλά οι κρυφογκει το κάνουν αυτό. Είναι κλασσική συμπεριφορά γκει που θέλει να καλυφθεί γρήγορα σε μια σχέση. Η κοπέλα προφανώς δεν σχημάτισε την γνώμη οτι ίσως είναι γκει μόνο επειδή δεν είχαν κάνει σεξ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ από το φέρσιμο του υποψιάστηκε κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι του το είπε, υπάρχει τεράστια διαφορά με κάποια που θεωρεί προσβλητικό να το πει. Μην το βλέπετε αθώα, ένας άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται τι λέει και τι προκαλεί αυτό που θα πει, το μεταθέτει και στις πράξεις του 100%, δειχνει ανευθυνοτητα, μη ενσυναισθηση, ανωριμοτητα, μη εμπιστοσύνη κτλ. Κοινως δεν ειναι για πολλα πολλα, οποτε ειναι αυτο που ειναι και γνωρίζουν οι γνωστοί του φίλου εδώ όπως και ο ίδιος και την αποκαλούν όπως την αποκαλούν, δεν σταυρωνει σχέση που λέμε, τρώνε και δρόμο. Έχει πολύ δρόμο αυτό το κορίτσι μέχρι να καταλάβει τι γίνεται και για ποιον λόγο λακιζουν ολοι.
    Εν τω μεταξύ ίσως δεν καταλαβαίνεις τι νοιώθουν κάποιοι άντρες, το να χωθεις να πηδήξεις μια κοπέλα που δείχνει λίγο φοβισμένη και αγχωμένη, που ζηταει εμμεσα μια συμπονοια - κατανοηση είναι ανανδρο, πρέπει είσαι και λίγο ζωο, δεν είναι συναινετικό το σεξ, δεν μπορεί να βλέπεις δίπλα σου στην κοπέλα που σ αρεσει την πιθανότητα να παρεξηγηθεί η να αντισταθεί η να βρίσει η ότι άλλο. Έτσι λες ότι δεν έκανε κίνηση ο φίλος εδώ, έτσι του ήρθε? Με άλλη κοπέλα γιατι του ήρθε αβίαστα και το ευχαριστηθηκανε?
    Δυστυχώς για την κοπέλα εγώ βλέπω ότι είναι η περίπτωση κάτσε κάτω και άσε τα πολλά πολλά, η είσαι λίγο πιο άνθρωπος συνειδητοποιημενος άντρας και δεν ασχολεισαι καν.

Το θέμα είναι ότι του το είπε, υπάρχει τεράστια διαφορά με κάποια που θεωρεί προσβλητικό να το πει. Μην το βλέπετε αθώα, ένας άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται τι λέει και τι προκαλεί αυτό που θα πει, το μεταθέτει και στις πράξεις του 100%, δειχνει ανευθυνοτητα, μη ενσυναισθηση, ανωριμοτητα, μη εμπιστοσύνη κτλ. Κοινως δεν ειναι για πολλα πολλα, οποτε ειναι αυτο που ειναι και γνωρίζουν οι γνωστοί του φίλου εδώ όπως και ο ίδιος και την αποκαλούν όπως την αποκαλούν, δεν σταυρωνει σχέση που λέμε, τρώνε και δρόμο. Έχει πολύ δρόμο αυτό το κορίτσι μέχρι να καταλάβει τι γίνεται και για ποιον λόγο λακιζουν ολοι.
    Εν τω μεταξύ ίσως δεν καταλαβαίνεις τι νοιώθουν κάποιοι άντρες, το να χωθεις να πηδήξεις μια κοπέλα που δείχνει λίγο φοβισμένη και αγχωμένη, που ζηταει εμμεσα μια συμπονοια - κατανοηση είναι ανανδρο, πρέπει είσαι και λίγο ζωο, δεν είναι συναινετικό το σεξ, δεν μπορεί να βλέπεις δίπλα σου στην κοπέλα που σ αρεσει την πιθανότητα να παρεξηγηθεί η να αντισταθεί η να βρίσει η ότι άλλο. Έτσι λες ότι δεν έκανε κίνηση ο φίλος εδώ, έτσι του ήρθε? Με άλλη κοπέλα γιατι του ήρθε αβίαστα και το ευχαριστηθηκανε?
    Δυστυχώς για την κοπέλα εγώ βλέπω ότι είναι η περίπτωση κάτσε κάτω και άσε τα πολλά πολλά, η είσαι λίγο πιο άνθρωπος συνειδητοποιημενος άντρας και δεν ασχολεισαι καν.
    Μα πόσο με καλύπτεις!
    Τέλος πάντων τώρα που τελείωσα και με τη σχολή, θα φύγω από Αθήνα οριστικα, γιατί προέκυψε και μια δουλειά σε ένα νησί!
    Οπότε και να ήθελα δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
    Ας ελπίσουμε στο νησί να προκύψει τίποτα καλύτερο!

Senior Member
    Εγώ νομίζω οτι συνέβει γιατί ο φίλος εδώ είναι σχετικά άπειρος (που δικαιολογείται φυσικά λόγω ηλικίας) και δεν μπόρεσε να πιάσει τα σημάδια που του έδινε.
    Ο, τι και να λέμε, κοπέλα που πάει 2-3 φορές να κοιμηθεί στο σπίτι του άλλου, φωνάζει από χιλιόμετρα ότι είναι θετική στο να κάνουν σεξ. Ο φίλος ήθελε να την ρωτήσει και να πει ναι θέλω. Και ούτε καν αυτό δεν έκανε, απ οτι κατάλαβα, ούτε ευθέως την ρωτούσε, μπιχτές πετούσε κι άλλη του κανε ναζάκια.

Και πάλι σου ξαναλέω οτι δεν μπορείς να το βλέπεις ξεκομμένα από όλα τα υπόλοιπα που περιέγραψε για την "σχέση" τους.
    Υποτίθεται ήθελε να την σεβαστεί και να μην την πιέσει στο θέμα του σεξ, αλλά μόνο εκεί το έκανε αυτό. Σε όλα τα υπόλοιπα μια χαρά την πίεζε και για να βάλουν ταμπέλα σχέσης βιαστικά στην γνωριμία τους και να της ασκεί έλεγχο και συναισθηματικά να ανοίγεται και να της λέει οτι έχει δεθεί.
    Εγώ ειλικρινά αν γνώριζα τέτοιο τύπο, για γκευ θα τον περνούσα. Κι αν ήμουν 23 μπορεί να του το λέγα κιόλας αν με ρωτούσε όπως ρώτησε ο φίλος γιατί δεν έχουν κάνει σεξ.

Για την κοπέλα πώς ξέρουμε τώρα ότι οι άλλοι λακίζουν; Στην περίπτωση μας, αυτή τον χώρισε πάντως.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ νομίζω οτι συνέβει γιατί ο φίλος εδώ είναι σχετικά άπειρος (που δικαιολογείται φυσικά λόγω ηλικίας) και δεν μπόρεσε να πιάσει τα σημάδια που του έδινε.
    Ο, τι και να λέμε, κοπέλα που πάει 2-3 φορές να κοιμηθεί στο σπίτι του άλλου, φωνάζει από χιλιόμετρα ότι είναι θετική στο να κάνουν σεξ. Ο φίλος ήθελε να την ρωτήσει και να πει ναι θέλω. Και ούτε καν αυτό δεν έκανε, απ οτι κατάλαβα, ούτε ευθέως την ρωτούσε, μπιχτές πετούσε κι άλλη του κανε ναζάκια.

Και πάλι σου ξαναλέω οτι δεν μπορείς να το βλέπεις ξεκομμένα από όλα τα υπόλοιπα που περιέγραψε για την "σχέση" τους.
    Υποτίθεται ήθελε να την σεβαστεί και να μην την πιέσει στο θέμα του σεξ, αλλά μόνο εκεί το έκανε αυτό. Σε όλα τα υπόλοιπα μια χαρά την πίεζε και για να βάλουν ταμπέλα σχέσης βιαστικά στην γνωριμία τους και να της ασκεί έλεγχο και συναισθηματικά να ανοίγεται και να της λέει οτι έχει δεθεί.
    Εγώ ειλικρινά αν γνώριζα τέτοιο τύπο, για γκευ θα τον περνούσα. Κι αν ήμουν 23 μπορεί να του το λέγα κιόλας αν με ρωτούσε όπως ρώτησε ο φίλος γιατί δεν έχουν κάνει σεξ.

Για την κοπέλα πώς ξέρουμε τώρα ότι οι άλλοι λακίζουν; Στην περίπτωση μας, αυτή τον χώρισε πάντως.
    Εάν είσαι πάνω από 30 και τέτοιο άτομο το περνούσες για γκέι, τότε είσαι το ελάχιστο επικίνδυνη.
    Τελος πάντων σας είπα, τελείωσα τη σχολή δόξα τω θεώ, φεύγω από Αθήνα, πάω σε νησί για δουλειά, οπότε τζάμπα τα συζητάμε όλα αυτά πλέον.
    Ας πάμε για κάνα μπάνιο καλύτερα!

George μιλάς με τον δικό σου ηθικό κώδικα και βάσει των εμπειριών σου. Ο θεματοθετης συμφωνεί μαζί σου. Άρα αν εξαρχής την είχε μόνο για κρεββάτι δεν θα έγραφε καν το νήμα και απλά "θα χωνοταν " όπως έγραψες. Αντιθέτως δεν της είχε εμπιστοσύνη πιστεύω και ήθελε να δει πόσο τον θέλει η ίδια και πόσο θα άλλαζε για εκείνον. Αν την θεωρουσε ******* θα της την έπεφτε κα τέλος. Τελικά επειδή εκείνη ρώτησε ( ίσως γιατί πάντα όλοι οι άνδρες έκαναν κίνηση χώσιμο όπως το λες εσύ απορησε μήπως δεν την ποθεί). Γιατί να στραβώσει ένας άντρας που γνωριζει 100% ότι είναι straight ; ναι οκ στην αρχή είναι σοκ αλλά υπάρχουν δυστυχώς προκαταλήψεις. Θα μπορούσε απλά να της έλεγε πως δεν ήθελα να κατευθείαν να γνωριστούμε σεξουαλικά και τέλος. Όπως και να έχει άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη που λέει και οι στίχος.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    George μιλάς με τον δικό σου ηθικό κώδικα και βάσει των εμπειριών σου. Ο θεματοθετης συμφωνεί μαζί σου. Άρα αν εξαρχής την είχε μόνο για κρεββάτι δεν θα έγραφε καν το νήμα και απλά "θα χωνοταν " όπως έγραψες. Αντιθέτως δεν της είχε εμπιστοσύνη πιστεύω και ήθελε να δει πόσο τον θέλει η ίδια και πόσο θα άλλαζε για εκείνον. Αν την θεωρουσε ******* θα της την έπεφτε κα τέλος. Τελικά επειδή εκείνη ρώτησε ( ίσως γιατί πάντα όλοι οι άνδρες έκαναν κίνηση χώσιμο όπως το λες εσύ απορησε μήπως δεν την ποθεί). Γιατί να στραβώσει ένας άντρας που γνωριζει 100% ότι είναι straight ; ναι οκ στην αρχή είναι σοκ αλλά υπάρχουν δυστυχώς προκαταλήψεις. Θα μπορούσε απλά να της έλεγε πως δεν ήθελα να κατευθείαν να γνωριστούμε σεξουαλικά και τέλος. Όπως και να έχει άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη που λέει και οι στίχος.
    Παιδάκι μου δεν στραβωσα γιατί μου μπήκαν αμφιβολίες μπας και είμαι γκέι.
    Προς θεού τέτοιο πράγμα δεν ειπώθηκε ποτέ, αν ήμουν που λέει ο λόγος, θα είχα θέματα και με άλλες κοπέλες στο κομμάτι του σεξ.
    Με άλλες κοπέλες όμως δεν είχα κανένα θέμα ούτε καθυστέρησα να κάνω κίνηση.
    Με τη συγκεκριμένη απλά πιστεύω υπήρχε σε αυτό το κομμάτι λανθασμένος κώδικας επικοινωνιας.

Αυτό που με πειραξε πολύ και ξενέρωσα και δεν μου έβγαινε τίποτα μετά (μετά από μια ώρα από το συμβάν που ήταν ακόμα φρέσκο) , ήταν ότι μια κοπέλα την οποία ήθελαν να δω σοβαρά στο βαθύ μελλον, με προσέβαλε άσχημα, και απογοητεύτηκα από αυτήν.
    Αυτό ήταν όλο.
    Τώρα θεωρίες περί γκέι και όλα τα σχετικά μόνο ως αστεια μπορώ να τα εκλαβω.

Τέλος πάντων σας είπα φεύγω από Αθήνα, οπότε δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε πλέον.

23 χρόνων ειμαι ακόμα, δεν με πήραν δα και τα χρόνια.
    Πάμε για αλλα!
    Καλό υπόλοιπο διακοπών.

Senior Member
    Εάν είσαι πάνω από 30 και τέτοιο άτομο το περνούσες για γκέι, τότε είσαι το ελάχιστο επικίνδυνη.
    Τελος πάντων σας είπα, τελείωσα τη σχολή δόξα τω θεώ, φεύγω από Αθήνα, πάω σε νησί για δουλειά, οπότε τζάμπα τα συζητάμε όλα αυτά πλέον.
    Ας πάμε για κάνα μπάνιο καλύτερα!
    ¨Ελα ρε sakis που έμαθες καινούργια λεξούλα απτον Γιώργο και θες να μας την πεις κιολας.

Κοίτα να διορθώσεις το θέμα με τον θυμό σου γιατί ξεφεύγεις μόλις ακούσεις κάτι που δεν θες και δεν ξέρεις τι λες, κι ασε την δικη μου επικινδυνότητα.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast