Τα alter ego τους.
Printable View
Τα φιλικά των φιλικών είναι μέσα στο παιχνίδι . Βέβαια είναι και τα friends benefits τα οποία για μένα είναι αποκρουστικά . Σιγά μην δω φίλη μου ερωτικά . Άρα εσύ δεν είσαι φίλη του Βασίλη ,αλλά ο κύκνος γουατεβερ είναι φίλος/η του Βασίλη και εσύ φίλη(?) του κύκνου . Άρα θα κάνετε ένα σπουργίτι και έναν κύκνο , φιλοζωία . Βασίλη άλλαξε το ακαουντ κ κάντο όχι τσακάλι ,αλλά doggys ....
( Το ξέρω ότι με θέλετε όλες , αλλά ανήκω σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό) Ειναι λογικό βέβαια να έχω αντιπάθειες έτσι όπως σκέφτομαι κ γράφω αλλά στην άκρη του μυαλού όλων είμαι συμπαθεστατος! Νομπελικος, αυτεξουσιος , αρχηγικος, με απλά λόγια το απόλυτο Αρσενικό και φυσικά Άνδρας με Άλφα ! Με την ρεμεντυ γουατεβερ έχουμε κάποιες κοινές απόψεις μέχρι τα μισά , μετά βέβαια ξεφεύγω καθώς δεν μπορεί να ακολουθήσει την σκέψη μου η οποία δεν εγκλωβίζεται σε πατέρν και σε πεπατημενες . Γενικά είμαι πιο ευφυής ...δλδ γκόμενος με μυαλό ! Για αυτό έχω κ επιτυχίες στο γυναικείο φύλο .
...με αντιπαθεί όλο το αναρχοαριστεροφεμινιστικο λόμπυ ...βέβαια οι μισές γυναίκες που είχα μην πω κ παραπάνω...οοουυυ πολύ παραπάνω ήταν του χώρου ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ , τον μαγνήτη έχω φαίνεται . Α και κάτι μικρές άναρχες δηλώνουν ...οι 20ρες που λέγαμε ...πωπωπω ....άρα in conclusion...ότι γράφω ισχύει ....φασιστριες μέχρι κόκκαλο ρε παιδάκι μου . Φανατικές !
Έχει πάρει το μέρος μου σε αρκετές διαμάχες , οπότε ναι με συμπαθεί . Φυσικά κ την συμπαθώ ,έχει κάποιες απόψεις που συνάδουν ,έχουν οπτική και είναι ρεαλιστικές κ into the point, όταν το χάνει όμως είναι λίγο αποκρουστικό το θέαμα . Γενικά έχει προοπτικές αλλά πρέπει να διευρύνει τον ορίζοντα γιατί πέφτει σε παγίδες και λάθη . Θέλει δουλίτσα !
Όπα όπα όπα… Τι έγινε εδώ?? Τι έχασα?? Πήγα να δω ένα ποδόσφαιρο σαν άνθρωπος και τώρα δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω… Έχασα επεισόδια.. Πάμε ρε Βασίλη σιγά σιγά.. Έτσι κι αλλιώς δε νυστάζεις ακόμα.. Σόρρυ που θα σπαμάρω με τις απαντήσεις αλλά πρέπει να τα πάω ένα ένα γιατί πελάγωσα…
…και κάπως έτσι απλά ξεκινάει η καταστροφή… Νομπελίστα, με κατέστρεψες! Τι να σου πω.. έπεσες μέσα σε όλα…. (ωχ τι μου μελε να πάθω ο δύσμοιρος.. Βέβαια καλά να τα πάθω κιόλας αφού πήγα να παίξω με το θεριό καλά έκανε κι αυτό και με καταβρόχθισε… Που πα ρε κακομοίρη Βασίληηηη )
Πρώτα έρχεται η στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ Νορρις Τζιοβάνι, τώρα αρχίζει και το σπουργιτάκι να κάνει τσίου τσίου.. Ω Θεέ μου πώς σώζεται τώρα αυτό?
Σπουργιτάκι μου καλό άσε τα τσίου τσίου και τα «αν..» και πέσε καλύτερα για ύπνο. Σου εύχομαι να ονειρευτείς κάποιον απείρως καλύτερο και καθόλου αποτυχημένο κι ύστερα να ξυπνήσεις και να σου τον φέρει η ζωή στο δρόμο σου. Άσε εμένα. Δεν ξέρεις τίποτα. Η τελευταία ακόμα τρέχει να ξεφύγει από τα προβλήματα και τα «ξήλωσε» όλα φεύγοντας και δεν έχει μείνει τίποτα πλέον εδώ. Κι είναι και πρόσφατο και πονάει πολύ οπότε άστο…
Πως γίνεται να σε πονάει η καρδιά σου ενώ κατοικεί σε άλλη διεύθυνση ρε παιδιά?
Όχιιι όχιιιι όχιιιιιιιιι… Μη συνεχίζεις τη χιονοστοιβαδα… Λυπήσου με..Άσε και το σπουργιτάκι ήσυχο να κοιμηθεί.. Μην το ενθαρρυνεις.. Το σπρώχνεις προς βέβαιη καταστροφή… Τι διάολο… Πάσα πας να μου κάνεις? Σου είπα εγώ ποτέ πως βρίσκομαι εκεί έξω στο χορτάρι να παίζω ποδόσφαιρο? Εγώ είπα πως κάθομαι απλά στον καναπέ και βλέπω μπάλα για να ξεχαστώ. Άσε και τα ελιξήρια της ζωής προς εμένα, δεν τα αντέχουν όλοι αυτά… Κάτι σε ελιξήριο για τη μέση υπάρχει?? Ή κάτι σε portion που να φέρνει πίσω αγαπημένα πρόσωπα που σηκώθηκαν κι έφυγαν? Αυτό ναι…
Σπουργιτάκι μαρτυριάρικο πού το ξέρεις εσύ πως ο κύκνος είναι φίλος μου? Σου το είπε ένα πουλάκι?
Αν η Κύκνος με θεωρεί φίλο της τότε αυτό είναι μεγάλη μου τιμή. Γεγονός είναι πως με έχει βοηθήσει πολύ με το να μου σταθεί σε πολύ δύσκολα που περνάω. Να σαι καλά βρε Κύκνε.. Μακάρι και τα δικά σου να γειάνουν κάποτε…
Αχ μαρτυριάρικο σπουργίτι εσύ… ;) :P
Ποιες κλίκες ρε παιδιά.. Που είναι οι κλίκες.. Εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα… Παρεούλα ψάχνω ο δόλιος μπας και ξεχαστώ από τα δικά μου, αλλά όχι και κλίκες… Τζιοβάνι λυπήσου με και μη συνεχίζεις την καταστροφή… Είπες και κάτι σωστό.. Είπες «δεν ξέρω»… Είσαι ταπεινός για αυτό που είπες…Όλοι οι μεγάλοι είναι ταπεινοί.. Τώρα όμως λυπήσου με μεγάλε και μην το συνεχίζεις…
Επίσης άσε ήσυχο το σπουργίτι και σταμάτα να το ενθαρρύνεις. Το σπρώχνεις προς βέβαιο θάνατο, δεν το καταλαβαίνεις??
Ο Θεός ο Έλις είναι ο μόνος που με κατάλαβε. Βασικά ως Θεός που είναι γνωρίζει ήδη την αλήθεια. Με βλέπει από εκεί ψηλά ως παντεπόπτης πως είμαι αντιτουριστικός και σας το λέει ξεκάθαρα.. Πιστέψτε τον..
Θεέ του ελέους Έλις άκου με που σε κράζω. Τα έκανα μούσκεμα.. Έλα εσύ τώρα και σώσε με από βέβαιο πνιγμό…
Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο. Φίλε φύλαγε το φύλλο μην το δώσεις σε άλλο φίλο. Πες το γρήγορα αν τολμάς…
Κύκνοι, σπουργίτια,τσακάλια, νικήθηκα Τζοβανη, δεν περιγράφω άλλο.. Δε σε λογοκρίνω αλλά ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. (Δε φωνάζω αλλά γράφω με κεφαλαία γιατί ξέρω πως αυτά τα εκτιμάς λίγο παραπάνω. Δεν ασχολείσαι με τα ψιλά γράμματα εσύ.. μόνο με τα ψηλά…)
Ωραία λοιπόν.. Αφού γενήκαμε «γαία πυρι μιχθητω» ας συστήσω κι εγώ το δικό μου ζωάκι στο φόρουμ. Παιδιά χαίρω πολύ απο εδώ ο μπούφος. Τίποτα το ιδιαίτερο, μη φανταστείτε, απλώς ένα νυκτόβιο πουλί γένους αρσενικού (όχι ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ..), με Χοντρά μάτια (κυκνε μη με μαρτυρήσεις, γέλα στο mute παρακαλώ) όχι ιδιαίτερα έξυπνο, μάλλον συνώνυμο της βλακείας. Αλλά επειδή η ζούγκλ έχμ.. φόρουμ ήθελα να πω μπορεί να έχει κι άλλους συναδέλφους μπούφους, ή μαϊμούδες μπούφους, ή κανονικές μαϊμούδες, η χαμαιλέοντες, η μυθικούς ήρωες τζόβενα, λερναιες ύδρες, τέρατα, τα πάντα όλα έχμ.. τι έλεγα? Α ναι.. σας λέω λοιπόν ότι ο εν λόγω μπούφος με την ταμπέλα _Vassilis ήταν είναι και θα είναι ο μοναδικός. Είχε έχει και θα έχει έναν και μοναδικό λογαριασμό στο φόρουμ, οκ? Προσοχή στις απομιμήσεις…
Α ρε Τζιοβάνι τρακτέρ με πάτησες κάτω και έγινα χαλκομανία… Το πουλάκι τσίου εγώ τώρα…
https://m.youtube.com/watch?v=RcuY9C...DPhM-DzrnOv8-F
…spamαρα όλο το activity stream, ελπίζω να μην φάω καμιά (απόλυτα δικαιολογημένη) ποινή..
Σόρρυ ρε guys αλλά είχε γίνει ζημιά και έπρεπε να τα καθαρίσω. Πρώτα σκούπα και φαράσι, μετά ηλεκτρική, μετά σφουγγάρισμα, μετά συγύρισμα.. Sorry για την ταλαιπωρία νυχτιάτικα.. Υπόσχομαι να μην επαναληφθεί. Αλλά αν γίνει καμια νέα ζημιά μέχρι να ξανάρθω εδώ καθαρίστε μόνοι σας αυτή τη φορά. Εγώ πάω για ύπνο τώρα και αύριο έχω διάφορες εξωτερικές δουλειές. Θα λείπω.. Σας το λέω να το ξέρετε…
Άντε, σας αφήνω τώρα..Καλημέρα/καληνύχτα/καληνότσες…
Μην αγχώνεσαι τόσο βρε συ, μια πλακα κάναμε γιατί είδε ο δάσκαλος ότι είσαι ανοιχτός σε προσωπικές συζητήσεις και άστραψε το ματάκι του.
Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα περίεργο μήνυμα , όλα καλά.
Και σορυ που το συνέχισα, δε θα επαναληφθεί. Ξε-αγχώσου και πήγαινε στις δουλειες σου :)
Κάνει τόσο πολύ μπαμ το άγχος μου, ε? Καλά το κατάλαβες. Story of my life…
Δεν ένιωσα κανένα κίνδυνο σπουργίτη , ούτε εσύ να ανησυχείς πάνω σε αυτό. Την καλημέρα μου :)
Ξέχασα το reply with quote, για τη σπουργίτη είναι αυτό. Πάλι το άγχος έφταιξε…
Καλημέρα παιδιά! :D
Αυτό είναι που λένε, εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει... Χθες του έδωσα και κατάλαβε στον ύπνο και ξυπνάω και βλέπω το ονοματάκι μου πάλι...
Λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι εδώ υπάρχει ένα σπουργίτι, ένας κύκνος, μια κουκουβάγια, δυο γάτες κι ένας σκύλος οπότε καταλαβαίνετε τι χαμός γίνεται (οι γάτες κι ο σκύλος δεν είναι μέλη του φόρουμ αλλά πραγματικά ζώα και σήμερα τα έχει πιάσει όλα μια τρέλα, καλώς ήρθατε στο τσίρκο του Κύκνου λοιπόν)! Χα χα!
Του πότε είναι ο Λακάν; Κάποια πράγματα απλά είναι ηλίου φαεινότερα μέσα από την καθημερινή ζωή. Αν τσακώνεται ένας άντρας το πρώτο πράγμα που θα κάνει μια γυναίκα, είναι να πει στον άντρα της να φύγουν και καλά θα κάνει να την ακούσει. Εκτός κι αν είναι καμία υστερική. Επίσης σε μια δουλειά πολύ πιο εύκολα μια γυναίκα θα προσαρμοστεί, σε γενικές γραμμές λέμε τώρα.