Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 203
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν το λέω σαν κλίκα αλλά τον βλέπω αντιτουριστικο
    Ο Θεός ο Έλις είναι ο μόνος που με κατάλαβε. Βασικά ως Θεός που είναι γνωρίζει ήδη την αλήθεια. Με βλέπει από εκεί ψηλά ως παντεπόπτης πως είμαι αντιτουριστικός και σας το λέει ξεκάθαρα.. Πιστέψτε τον..

Θεέ του ελέους Έλις άκου με που σε κράζω. Τα έκανα μούσκεμα.. Έλα εσύ τώρα και σώσε με από βέβαιο πνιγμό…

Senior Member
    Όχι εσύ είσαι αντί τουριστικός
    Σόρρυ Τζώρτζ, σε πήραν και σένα τα σκάγια… Αλλά πήγες και ‘σύ λίγο γυρεύοντας… :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ποιες κλίκες λες πάλι. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σε φίλους φίλων δεν κάνεις τα γλυκά μάτια!! Ο νούμερο 1 κανόνας του fight club αυτός είναι!
    https://m.youtube.com/watch?v=vxJIuB...IGx1bGxhYnk%3D

Senior Member
    Το μια χαρά το δικό μου δεν είναι να είσαι λογικός να ξέρετε
    Είπαμε.. εσύ είσαι Θεός.. Είσαι πιο πάνω από τη λογική… Είσαι κάτι το υπερβατικό και ακατανόητο…

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τα φιλικά των φιλικών είναι μέσα στο παιχνίδι . Βέβαια είναι και τα friends benefits τα οποία για μένα είναι αποκρουστικά . Σιγά μην δω φίλη μου ερωτικά . Άρα εσύ δεν είσαι φίλη του Βασίλη ,αλλά ο κύκνος γουατεβερ είναι φίλος/η του Βασίλη και εσύ φίλη(?) του κύκνου . Άρα θα κάνετε ένα σπουργίτι και έναν κύκνο , φιλοζωία . Βασίλη άλλαξε το ακαουντ κ κάντο όχι τσακάλι ,αλλά doggys ....
    Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο. Φίλε φύλαγε το φύλλο μην το δώσεις σε άλλο φίλο. Πες το γρήγορα αν τολμάς…

Κύκνοι, σπουργίτια,τσακάλια, νικήθηκα Τζοβανη, δεν περιγράφω άλλο.. Δε σε λογοκρίνω αλλά ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. (Δε φωνάζω αλλά γράφω με κεφαλαία γιατί ξέρω πως αυτά τα εκτιμάς λίγο παραπάνω. Δεν ασχολείσαι με τα ψιλά γράμματα εσύ.. μόνο με τα ψηλά…)

Ωραία λοιπόν.. Αφού γενήκαμε «γαία πυρι μιχθητω» ας συστήσω κι εγώ το δικό μου ζωάκι στο φόρουμ. Παιδιά χαίρω πολύ απο εδώ ο μπούφος. Τίποτα το ιδιαίτερο, μη φανταστείτε, απλώς ένα νυκτόβιο πουλί γένους αρσενικού (όχι ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ..), με Χοντρά μάτια (κυκνε μη με μαρτυρήσεις, γέλα στο mute παρακαλώ) όχι ιδιαίτερα έξυπνο, μάλλον συνώνυμο της βλακείας. Αλλά επειδή η ζούγκλ έχμ.. φόρουμ ήθελα να πω μπορεί να έχει κι άλλους συναδέλφους μπούφους, ή μαϊμούδες μπούφους, ή κανονικές μαϊμούδες, η χαμαιλέοντες, η μυθικούς ήρωες τζόβενα, λερναιες ύδρες, τέρατα, τα πάντα όλα έχμ.. τι έλεγα? Α ναι.. σας λέω λοιπόν ότι ο εν λόγω μπούφος με την ταμπέλα _Vassilis ήταν είναι και θα είναι ο μοναδικός. Είχε έχει και θα έχει έναν και μοναδικό λογαριασμό στο φόρουμ, οκ? Προσοχή στις απομιμήσεις…

Α ρε Τζιοβάνι τρακτέρ με πάτησες κάτω και έγινα χαλκομανία… Το πουλάκι τσίου εγώ τώρα…

https://m.youtube.com/watch?v=RcuY9C...DPhM-DzrnOv8-F
    Last edited by _Vassilis; 07-10-2024 at 03:58.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τζοβάνι είσαι ένας μύθος.. Είσαι Ο ΑΝΔΡΑΣ του φορουμ. Είσαι είδωλο. Είσαι Ο καθηγητής.
    Είναι είναι… Είναι ο οδοστρωτήρας των ποταπών και τιποτένιων ψιλων γραμμάτων ναι αυτός είναι… Αλίμονό μας… Αλλά και καλά να πάθουμε…

Senior Member
    …spamαρα όλο το activity stream, ελπίζω να μην φάω καμιά (απόλυτα δικαιολογημένη) ποινή..

Σόρρυ ρε guys αλλά είχε γίνει ζημιά και έπρεπε να τα καθαρίσω. Πρώτα σκούπα και φαράσι, μετά ηλεκτρική, μετά σφουγγάρισμα, μετά συγύρισμα.. Sorry για την ταλαιπωρία νυχτιάτικα.. Υπόσχομαι να μην επαναληφθεί. Αλλά αν γίνει καμια νέα ζημιά μέχρι να ξανάρθω εδώ καθαρίστε μόνοι σας αυτή τη φορά. Εγώ πάω για ύπνο τώρα και αύριο έχω διάφορες εξωτερικές δουλειές. Θα λείπω.. Σας το λέω να το ξέρετε…

Άντε, σας αφήνω τώρα..Καλημέρα/καληνύχτα/καληνότσες…

Μην αγχώνεσαι τόσο βρε συ, μια πλακα κάναμε γιατί είδε ο δάσκαλος ότι είσαι ανοιχτός σε προσωπικές συζητήσεις και άστραψε το ματάκι του.

Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα περίεργο μήνυμα , όλα καλά.
    Και σορυ που το συνέχισα, δε θα επαναληφθεί. Ξε-αγχώσου και πήγαινε στις δουλειες σου :)

Senior Member
    Ποιες κλίκες λες πάλι. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σε φίλους φίλων δεν κάνεις τα γλυκά μάτια!! Ο νούμερο 1 κανόνας του fight club αυτός είναι!
    ο νο 1 κανονας του fight club, ειναι: δεν μιλας για το fight club...

(ΟΛΑ τα διαβασα.... επιφυλασσομαι...)

Senior Member
    Κάνει τόσο πολύ μπαμ το άγχος μου, ε? Καλά το κατάλαβες. Story of my life…
    Δεν ένιωσα κανένα κίνδυνο σπουργίτη , ούτε εσύ να ανησυχείς πάνω σε αυτό. Την καλημέρα μου :)

Ξέχασα το reply with quote, για τη σπουργίτη είναι αυτό. Πάλι το άγχος έφταιξε…

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

(ΟΛΑ τα διαβασα.... επιφυλασσομαι...)
    Level of anxiety starts raising…

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Level of anxiety starts raising…
    αντε, για να μην αγχωνεσαι, δεν σε περιλαμβανει η "επιφυλαξη"...

Senior Member

Talking

Καλημέρα παιδιά! :D

Αυτό είναι που λένε, εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει... Χθες του έδωσα και κατάλαβε στον ύπνο και ξυπνάω και βλέπω το ονοματάκι μου πάλι...

Λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι εδώ υπάρχει ένα σπουργίτι, ένας κύκνος, μια κουκουβάγια, δυο γάτες κι ένας σκύλος οπότε καταλαβαίνετε τι χαμός γίνεται (οι γάτες κι ο σκύλος δεν είναι μέλη του φόρουμ αλλά πραγματικά ζώα και σήμερα τα έχει πιάσει όλα μια τρέλα, καλώς ήρθατε στο τσίρκο του Κύκνου λοιπόν)! Χα χα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά! :D

Αυτό είναι που λένε, εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει... Χθες του έδωσα και κατάλαβε στον ύπνο και ξυπνάω και βλέπω το ονοματάκι μου πάλι...

Λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι εδώ υπάρχει ένα σπουργίτι, ένας κύκνος, μια κουκουβάγια, δυο γάτες κι ένας σκύλος οπότε καταλαβαίνετε τι χαμός γίνεται (οι γάτες κι ο σκύλος δεν είναι μέλη του φόρουμ αλλά πραγματικά ζώα και σήμερα τα έχει πιάσει όλα μια τρέλα, καλώς ήρθατε στο τσίρκο του Κύκνου λοιπόν)! Χα χα!

Χαχα
    Έχω ένα κατοικίδιο ποντίκι που υπογράφω για να ενταχθεί στο τσίρκο?
    Ισορροπεί εξαιρετικά σε ρόδες και κάνει τούμπες, αλλά θέλει να πληρωνεται με σπόρια, δε τα κάνει τζαμπα.

Senior Member
    Χαχα
    Έχω ένα κατοικίδιο ποντίκι που υπογράφω για να ενταχθεί στο τσίρκο?
    Ισορροπεί εξαιρετικά σε ρόδες και κάνει τούμπες, αλλά θέλει να πληρωνεται με σπόρια, δε τα κάνει τζαμπα.
    Δεκτό και το ποντίκι! :)

Τώρα μας λείπει ένα χρυσόψαρο, όποιος-α έχει παρακαλείται να το φέρει να ενταχθεί στην παρέα μας!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast