Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 203
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Σιγά μωρέ! Συγκρατήσου κι εσύ λίγο!
    Θα προσπαθήσω. Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως.

Σιγά μωρέ! Συγκρατήσου κι εσύ λίγο!
    Ετσι μπράβο Χάρλευ, βάλε λίγο σε τάξη τον αντι-τουριστικό σου αντρα

Banned
    'Αρα η Remedy και ο Τζιοβάνι είναι το ζεύγος!

(ωχ θέε μου θα το διαβάσει αύριο η Ρέμεντυ και θα με σκυλοβρίσει!)
    ( Το ξέρω ότι με θέλετε όλες , αλλά ανήκω σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό) Ειναι λογικό βέβαια να έχω αντιπάθειες έτσι όπως σκέφτομαι κ γράφω αλλά στην άκρη του μυαλού όλων είμαι συμπαθεστατος! Νομπελικος, αυτεξουσιος , αρχηγικος, με απλά λόγια το απόλυτο Αρσενικό και φυσικά Άνδρας με Άλφα ! Με την ρεμεντυ γουατεβερ έχουμε κάποιες κοινές απόψεις μέχρι τα μισά , μετά βέβαια ξεφεύγω καθώς δεν μπορεί να ακολουθήσει την σκέψη μου η οποία δεν εγκλωβίζεται σε πατέρν και σε πεπατημενες . Γενικά είμαι πιο ευφυής ...δλδ γκόμενος με μυαλό ! Για αυτό έχω κ επιτυχίες στο γυναικείο φύλο .

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τζοβάνι είσαι ένας μύθος.. Είσαι Ο ΑΝΔΡΑΣ του φορουμ. Είσαι είδωλο. Είσαι Ο καθηγητής.
    I know. Γητευτης! Για αυτό μου την πέφτουν με βρισιμο όλες οι φεμιν ,αλλά στην ουσία λένε ....αχ δεν έχει κ άδικο ....

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ( Το ξέρω ότι με θέλετε όλες , αλλά ανήκω σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό) Ειναι λογικό βέβαια να έχω αντιπάθειες έτσι όπως σκέφτομαι κ γράφω αλλά στην άκρη του μυαλού όλων είμαι συμπαθεστατος! Νομπελικος, αυτεξουσιος , αρχηγικος, με απλά λόγια το απόλυτο Αρσενικό και φυσικά Άνδρας με Άλφα ! Με την ρεμεντυ γουατεβερ έχουμε κάποιες κοινές απόψεις μέχρι τα μισά , μετά βέβαια ξεφεύγω καθώς δεν μπορεί να ακολουθήσει την σκέψη μου η οποία δεν εγκλωβίζεται σε πατέρν και σε πεπατημενες . Γενικά είμαι πιο ευφυής ...δλδ γκόμενος με μυαλό ! Για αυτό έχω κ επιτυχίες στο γυναικείο φύλο .
    Καλά τις μισες αντιπάθειες τις έχεις αποφασίσει μόνος σου λεω εγώ.

Εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν σε αντιπαθώ. Ας ψηφίσουν και οι άλλες

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τα alter ego τους.
    Με συμπαθεί το ξέρω !!!

Με συμπαθεί το ξέρω !!!
    Άσε τα σάπια , πες ότι εσυ τη συμπαθείς καλυτερα και ας μιλησει για τον εαυτό της :p

Banned
    Καλά τις μισες αντιπάθειες τις έχεις αποφασίσει μόνος σου λεω εγώ.

Εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν σε αντιπαθώ. Ας ψηφίσουν και οι άλλες
    ...με αντιπαθεί όλο το αναρχοαριστεροφεμινιστικο λόμπυ ...βέβαια οι μισές γυναίκες που είχα μην πω κ παραπάνω...οοουυυ πολύ παραπάνω ήταν του χώρου ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ , τον μαγνήτη έχω φαίνεται . Α και κάτι μικρές άναρχες δηλώνουν ...οι 20ρες που λέγαμε ...πωπωπω ....άρα in conclusion...ότι γράφω ισχύει ....φασιστριες μέχρι κόκκαλο ρε παιδάκι μου . Φανατικές !

Banned
    Άσε τα σάπια , πες ότι εσυ τη συμπαθείς καλυτερα και ας μιλησει για τον εαυτό της :p
    Έχει πάρει το μέρος μου σε αρκετές διαμάχες , οπότε ναι με συμπαθεί . Φυσικά κ την συμπαθώ ,έχει κάποιες απόψεις που συνάδουν ,έχουν οπτική και είναι ρεαλιστικές κ into the point, όταν το χάνει όμως είναι λίγο αποκρουστικό το θέαμα . Γενικά έχει προοπτικές αλλά πρέπει να διευρύνει τον ορίζοντα γιατί πέφτει σε παγίδες και λάθη . Θέλει δουλίτσα !

Senior Member
    Όπα όπα όπα… Τι έγινε εδώ?? Τι έχασα?? Πήγα να δω ένα ποδόσφαιρο σαν άνθρωπος και τώρα δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω… Έχασα επεισόδια.. Πάμε ρε Βασίλη σιγά σιγά.. Έτσι κι αλλιώς δε νυστάζεις ακόμα.. Σόρρυ που θα σπαμάρω με τις απαντήσεις αλλά πρέπει να τα πάω ένα ένα γιατί πελάγωσα…
    Last edited by _Vassilis; 07-10-2024 at 04:50.

Senior Member
    ( Ορίστε μέσω του νομπελίστα Τζιοβάνι , βολεύεται όλο το φόρουμ )
    Κανονίστε μετά να μην τα βρείτε και να φταίω εγώ σε όλα πάλι . Το χω πάθει για αυτό το λέω !
    …και κάπως έτσι απλά ξεκινάει η καταστροφή… Νομπελίστα, με κατέστρεψες! Τι να σου πω.. έπεσες μέσα σε όλα…. (ωχ τι μου μελε να πάθω ο δύσμοιρος.. Βέβαια καλά να τα πάθω κιόλας αφού πήγα να παίξω με το θεριό καλά έκανε κι αυτό και με καταβρόχθισε… Που πα ρε κακομοίρη Βασίληηηη )
    Last edited by _Vassilis; 07-10-2024 at 03:49.

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι εσύ, αν τη πεσω στον Βασίλη δε θα σε μπλέξω

Βασιλη αν στείλω να σου τη πεσω , δεν φταίει ο Τζιοβάνι να ξηγιόμαστε
    Πρώτα έρχεται η στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ Νορρις Τζιοβάνι, τώρα αρχίζει και το σπουργιτάκι να κάνει τσίου τσίου.. Ω Θεέ μου πώς σώζεται τώρα αυτό?

Σπουργιτάκι μου καλό άσε τα τσίου τσίου και τα «αν..» και πέσε καλύτερα για ύπνο. Σου εύχομαι να ονειρευτείς κάποιον απείρως καλύτερο και καθόλου αποτυχημένο κι ύστερα να ξυπνήσεις και να σου τον φέρει η ζωή στο δρόμο σου. Άσε εμένα. Δεν ξέρεις τίποτα. Η τελευταία ακόμα τρέχει να ξεφύγει από τα προβλήματα και τα «ξήλωσε» όλα φεύγοντας και δεν έχει μείνει τίποτα πλέον εδώ. Κι είναι και πρόσφατο και πονάει πολύ οπότε άστο…

Πως γίνεται να σε πονάει η καρδιά σου ενώ κατοικεί σε άλλη διεύθυνση ρε παιδιά?

Senior Member
    Το σεξ είναι υγεία. Είναι το ελιξηριο της ζωής ! Είναι το Χάπι που οδηγεί την ανθρωπότητα εδώ κ χιλιάδες χρόνια. Φυσικά κ να την πέσεις ! Κοινωνικοποίηση και γνωριμία , δεν είναι καθόλου κακο.
    Όχιιι όχιιιι όχιιιιιιιιι… Μη συνεχίζεις τη χιονοστοιβαδα… Λυπήσου με..Άσε και το σπουργιτάκι ήσυχο να κοιμηθεί.. Μην το ενθαρρυνεις.. Το σπρώχνεις προς βέβαιη καταστροφή… Τι διάολο… Πάσα πας να μου κάνεις? Σου είπα εγώ ποτέ πως βρίσκομαι εκεί έξω στο χορτάρι να παίζω ποδόσφαιρο? Εγώ είπα πως κάθομαι απλά στον καναπέ και βλέπω μπάλα για να ξεχαστώ. Άσε και τα ελιξήρια της ζωής προς εμένα, δεν τα αντέχουν όλοι αυτά… Κάτι σε ελιξήριο για τη μέση υπάρχει?? Ή κάτι σε portion που να φέρνει πίσω αγαπημένα πρόσωπα που σηκώθηκαν κι έφυγαν? Αυτό ναι…

Senior Member
    Είναι φίλος της Κύκνου ο Βασίλης. Δεν χώνομαι σε φίλους φίλων :p
    Σπουργιτάκι μαρτυριάρικο πού το ξέρεις εσύ πως ο κύκνος είναι φίλος μου? Σου το είπε ένα πουλάκι?

Αν η Κύκνος με θεωρεί φίλο της τότε αυτό είναι μεγάλη μου τιμή. Γεγονός είναι πως με έχει βοηθήσει πολύ με το να μου σταθεί σε πολύ δύσκολα που περνάω. Να σαι καλά βρε Κύκνε.. Μακάρι και τα δικά σου να γειάνουν κάποτε…

Αχ μαρτυριάρικο σπουργίτι εσύ… ;) :P

Senior Member
    Δεν τα ξέρω αυτά ! Εγώ σε κλίκες δεν έχω συμμετάσχει κ ούτε πρόκειται. Είμαι αυτόνομος κ ανεξάρτητος . Τώρα φίλους ,φίλων και δεν χώνομαι δεν τα καταλαβαίνω . Την άδεια θα πάρεις ? Διόδιο ?
    Ποιες κλίκες ρε παιδιά.. Που είναι οι κλίκες.. Εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα… Παρεούλα ψάχνω ο δόλιος μπας και ξεχαστώ από τα δικά μου, αλλά όχι και κλίκες… Τζιοβάνι λυπήσου με και μη συνεχίζεις την καταστροφή… Είπες και κάτι σωστό.. Είπες «δεν ξέρω»… Είσαι ταπεινός για αυτό που είπες…Όλοι οι μεγάλοι είναι ταπεινοί.. Τώρα όμως λυπήσου με μεγάλε και μην το συνεχίζεις…

Επίσης άσε ήσυχο το σπουργίτι και σταμάτα να το ενθαρρύνεις. Το σπρώχνεις προς βέβαιο θάνατο, δεν το καταλαβαίνεις??

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast