Κανονικα ουδεις πολιτειακος παραγων δε θα επρεπε να μπορει να επιταξει τις λειτουργιες μιας προσωπικης συσκευης με αυτο τον τροπο. Ειναι δυνατον να σκουζει ο εξοπλισμος μου χωρις την αδεια μου; Με ποιο αρθρο του συνταγματος κυριοι.
Printable View
Κανονικα ουδεις πολιτειακος παραγων δε θα επρεπε να μπορει να επιταξει τις λειτουργιες μιας προσωπικης συσκευης με αυτο τον τροπο. Ειναι δυνατον να σκουζει ο εξοπλισμος μου χωρις την αδεια μου; Με ποιο αρθρο του συνταγματος κυριοι.
Πως φτασαμε απο τα προσωποποιημενα ringtones στη σειρηνα με το στανιο δεν μπορω να καταλαβω. Που σταβοπατησε η ψηφιακη ενσωματωση/κοινωνια; Ειχανε που 'χανε οι μεγαλυτερες ηλικιες το ψηφιακο χασμα, τωρα εχουν και το ψηφιακο εμφραγμα; Ελεος.
Παιδια ειχα ξεχασει τη φωνη δυνατα και εκει που εγραφα αρχισε το ταμπλετ να κανει σα δαιμονισμενο!
Ναι σοβαροτατα!Σειρηνα πολεμου,πολυ δυνατος ηχος.Δεν μπορουσαν να στειλουν ενα απλο sms;Φαντασου τωρα μετα τις δεκα το βραδυ να πεταγεσαι ετσι.Περασαν μερικα δευτερολεπτα να καταλαβω τι εγινε.Με την σειρηνα εκτος οτι ξεσπαστηκα,νομιζα κι οτι κατι εγινε κ πρεπει να βγουμε απτα σπιτια μας.Κανονικη σειρηνα πολεμου.Δεν πανε καλα οι ανθρωποι.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
αυτα τα λενε οι ειδησεις , που επιδιδονται ασυστολα στην τρομολαγεια , ...αλητες δημοσιογραφοι , γι αυτο δεν βλεπω ειδησεις εδω και 15 χρονια ........ουτε ο 3ος παγκοσιος πολεμος να ξεσπαγε δεν θαχαμε τοσους νεκρους , με την χρηση πυρηνικων οπλων ........κι εμεις τα χαβουμε......
κι εσυ ταναμεταδιδεις , κοφτο ρε φιλε , αμα φοβασαι, δικαιωμα σου ........αλλα να τρομοκρατεις τους αλλους ξεφευγει απ τα δικαιωματα σου ......[/QUOTE]
Αναμεταδιδω τον γιατρο Michael Osterholm. Κι εγω ειμαι υπερ της ψυχραιμιας αλλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι πολυ σοβαρος.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------αστο μωρε ......ακυρον ........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------δεν σβηνει το ατιμο, και δεν ξερω να σβηνω ποστ μου ολοκληρα , ασχετιδης γαρ ........
σορυ Ορεστη για το ποστ .............. δεν τοθελα ,,.........σε θεωρω καλοπροαιρετο , αλλα εχω ακμανει με τις ειδησεις των τηλεορασεων ........
[QUOTE=Ορέστης;1098
Εχω σκεφτει , μην τσακωθεις ποτε με γυναικα , θα σε βγαλει φταιχτη ( φταις δε φταις ) , και ζητησεις κι ενα συγγνωμη , μαυτα που σου καταλογισε , σατανικα/εφευρετικα πλασματα ( οχι ολες remedy ) , πολλες ομως εκ της μακρας εμπειριας μου , παντα ειναι οι αθωες περιστερές , και συ ο ' κακος ΄ ........ακομη και με τις πρωην μου , παντα εφταιγα εγω ! πλην μιας , που κοιταζε τα χρηματα , ομως κενη περιεχομενου ......προτιμουσα την αποχωρηση , παντα , παρα τον διαπληκτισμο .........οπερ και εκανα .........γι αυτο , και για αλλλους λογους δεν εχωποτε παντρευτει .......αλλα δεν ειμαι κατα του γαμου .......αμα μεγαλωσουν , ωριμαζουν , υποθετω , και σταματανε τις μπουρδες ........αλλα i really doubt it .......
Λοιπον τι λες μακ; Θα επιτιθεσαι σε οποιον αθελα του σε κανει να φοβασαι με αυτα που γραφει για τον κορονοϊο; Ασχετα αν ειναι ακριβη η οχι, ασχετα αν μας απασχολει ολους το θεμα;
Δε θα αυτολογοκρινομαστε για να μη σκανδαλιζεσαι εσυ.
Τι να σου πω, αναμενω τον βαρυ τον πελεκυ της κρισης τους :rolleyes:
Συνεχισε εν τω μεταξυ να βριζεις κοσμο και δεκα λεπτα μετα να τρεχεις να κανεις εντιτ, μη σε πιασουν...
Δεν έχω δει την ταινία Dune. Έχω δει μια άλλη πρόσφατα που την είχα ξαναδεί και πριν 10 περίπου χρόνια που βγήκε στους κινηματογράφους όπου ένα φάρμακο για τον καρκίνο μετατράπηκε σε επιδημία λύσσας όπου όλος ο πληθυσμός κόλλησε λύσσα, έγιναν δηλαδή ανθρωπόμορφα σκυλιά εκτός από ένα αφρικανό μαζί με τον σκύλο του, κάπου στη Νέα Υόρκη, που κρυβόταν στο σπίτι το βράδυ και έβγαινε έξω την μέρα επειδή οι λυσσάνθρωποι δεν άντεχαν στο φως. ..μου διαφεύγει το όνομα της ταινίας!
Δεν με ανησυχεί ο κορονοιος. Αυτό που έντονα με ανησυχεί είναι οι ευάλωτοι συνάνθρωποι μας. Για αυτούς γίνεται το όλο θέμα. Αυτούς πρέπει να προστατέψουμε διότι η ίδια η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο άπαξ κι αρρώστησαν! Δυστυχώς, άθελα μας, οι υγιείς (στο βαθμό που το γνωρίζουμε λολ) μπορεί να μετατραπούμε σε μεταδότες της νόσου σ αυτούς, κι αυτό είναι το δεύτερο θέμα που προκαλεί το πρωτο.
Πέρα απτην πλάκα, έχεις δίκιο σε αυτό. Με ποιο δικαίωμα μετατρέπουν προσωπικές συσκευές σε σειρήνες; Δεν μου ήρθε μνμ αλλά όσο το σκέφτομαι είναι εξοργιστικό να ακούς το κινητό σου ξαφνικά να κάνει σαν σειρήνα. Για μια ακόμα φορά στο όνομα της ασφάλειας μπορεί να καταπατηθούν τα πάντα.
To ποιο πιθανο ειναι πως τυπικα ειναι ηχος και δυνατοτητα ειδιοποιησης που υπαρχει σε ολα τα σμαρτφοοουν, και ειναι στο χερι του χρηστη να τον αλλαξει καπου βαθια μεσα στις ρυθμισεις. Τωρα ποσο πραγματικο ελεγχο εχει ο καταναλωτης με τοσο εξεζητημενες λειτουργιες... Εδω εχει βουηξει το νετ για τα προεγκατεστημενα app που αποδεικνυονται κακοβουλα και ορισμενα δεν αφαιρουνται ουτε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Μονο με "χειρουργικη" αφαιρεση πο φυσικα πρεπει οι ειδικοι πρωτα να εχουν δοκιμασει για εμας τους υπολοιπους οτι εχει αποτελεσμα. Ειδικα το οικοσυστημα του Android ειναι ξεφραγο αμπελι.
Απολυτως κατανοητο, εχω αποφυγει κι εγω παμπολλες φορες στο παρελθον να εμπλακω για να μην συγχιζομαι παραπανω.
Ναι τωρα διαβασα για τον 66χρονο κυριο που τελικα δεν τα καταφερε :(
Απαντούσα σε συνέχεια της προηγούμενη συζήτησης που είχαν τα παιδιά εδώ κι αρκετά μέλη ανέφεραν πως χτυπούσε το κινητό τους σαν σειρήνα για να ειδοποιηθούν για τον ιο. Σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα αλλά το βρίσκω εξοργιστικό να έχουν τέτοια πρόσβαση σε προσωπικές συσκευές.
Εγώ την ξεκίνησα την συζήτηση για τον ήχο....
Οκ είμαστε και ανόητες τώρα πραγματικά λυπάμαι.....
Αν κατάλαβα καλά σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας τέλος πάντων από την αρμόδια υπηρεσία το οποίο εκτός από γραπτό κείμενο ηχούσε και το κινητό σαν σειρήνα ή σαν σύστημα συναγερμού?
Εμάς δεν έχουν στείλει κάτι τετοιο ...προς το παρόν.
Η τελευταία φορά που μου συνέβη κατι τετοιο, οι μοναδικές φορες δλδ, ήταν παλιά όταν είχα μπει σε κάτι σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου (λολ) και ηχούσε σαν σειρήνα το κινητό και συνάμα μου βγαζε στην οθόνη μήνυμα ότι η συσκευή μου προσβλήθηκε από ιό.
Εμένα δεν μου ήρθε αλλά από ότι κατάλαβα γιατί υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για το θέμα, δεν ηχούσε το κινητό όταν άνοιγες το μνμ....η ειδοποίηση για το μνμ ήταν ήχος σειρήνας άσχετα από τον ήχο που είχε επιλέξει ο καθένας για τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων.
Κυκλοφόρησαν και διάφορα αστεία όπως ΕΜΦΡΑΓΜΑ- ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : 1-0