ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1348
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1348 of 1380 FirstFirst ... 348848124812981338134613471348134913501358 ... LastLast
Results 20,206 to 20,220 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ναι σοβαροτατα!Σειρηνα πολεμου,πολυ δυνατος ηχος.Δεν μπορουσαν να στειλουν ενα απλο sms;Φαντασου τωρα μετα τις δεκα το βραδυ να πεταγεσαι ετσι.Περασαν μερικα δευτερολεπτα να καταλαβω τι εγινε.Με την σειρηνα εκτος οτι ξεσπαστηκα,νομιζα κι οτι κατι εγινε κ πρεπει να βγουμε απτα σπιτια μας.Κανονικη σειρηνα πολεμου.Δεν πανε καλα οι ανθρωποι.
    Αν καποιος φορουσε ακουστικα θα παθαινε ζημια στ αυτια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το Dune το εχεις διαβασει; (ασχετο/σχετικο με μεμβρανες )

Χρειαζεσαι μια γωνια να γραφεις με την ησυχια σου. Κατανοητο... Αν κλεισεις μια καλη συμφωνια με καποιον ξενο εκδοτη μπορει να αλλαξει λογικα η ζωη σου. Αλλα δεν ξερω πως/αν το σκεφτεσαι επαγγελματικα το ζητημα.
    Εχω δει την ταινια Dune. Παει η εμπνευση, εφυγε.

Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Ακυρώθηκε σήμερα ένα μάθημα γιατί η καθηγήτρια είναι από την πρωτεύουσα που εκεί έχουν κλείσει τα σχολεία μέχρι την Δευτέρα. Επίσης έκλεισε η ιατρική σχολή γιατί οι φοιτητές είχαν έρθει σε επαφή με έναν γιατρό που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα. Αν ακυρωθούν κι' άλλα μαθήματα ή μεταφερθούν οι εξετάσεις για πιο αργά θα εκνευριστώ πάρα πολύ. Εδώ ήδη μετράω αντίστροφα.

Ακούγεται πολύ ωραίο αυτό. Βάλε ακουστικά ή να γράφεις σε ώρες που η μάνα σου κοιμάται.
    Μπλακυ ειναι σιγουρο οτι θα παρθουν κι αλλα μετρα. Ενας γνωστος αμερικανος επιδημιολογος λεει οτι ειναι πιθανον να κολλησει το 60% του παγκοσμιου πληθυσμου.

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπλακυ ειναι σιγουρο οτι θα παρθουν κι αλλα μετρα. Ενας γνωστος αμερικανος επιδημιολογος λεει οτι ειναι πιθανον να κολλησει το 60% του παγκοσμιου πληθυσμου.
    ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

αυτα τα λενε οι ειδησεις , που επιδιδονται ασυστολα στην τρομολαγεια , ...αλητες δημοσιογραφοι , γι αυτο δεν βλεπω ειδησεις εδω και 15 χρονια ........ουτε ο 3ος παγκοσιος πολεμος να ξεσπαγε δεν θαχαμε τοσους νεκρους , με την χρηση πυρηνικων οπλων ........κι εμεις τα χαβουμε......
    κι εσυ ταναμεταδιδεις , κοφτο ρε φιλε , αμα φοβασαι, δικαιωμα σου ........αλλα να τρομοκρατεις τους αλλους ξεφευγει απ τα δικαιωματα σου ......[/QUOTE]

Αναμεταδιδω τον γιατρο Michael Osterholm. Κι εγω ειμαι υπερ της ψυχραιμιας αλλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι πολυ σοβαρος.

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------αστο μωρε ......ακυρον ........

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------δεν σβηνει το ατιμο, και δεν ξερω να σβηνω ποστ μου ολοκληρα , ασχετιδης γαρ ........
    σορυ Ορεστη για το ποστ .............. δεν τοθελα ,,.........σε θεωρω καλοπροαιρετο , αλλα εχω ακμανει με τις ειδησεις των τηλεορασεων ........
    Last edited by Macgyver; 12-03-2020 at 05:39.

Senior Member
    [QUOTE=Ορέστης;1098

Senior Member
    Εχω σκεφτει , μην τσακωθεις ποτε με γυναικα , θα σε βγαλει φταιχτη ( φταις δε φταις ) , και ζητησεις κι ενα συγγνωμη , μαυτα που σου καταλογισε , σατανικα/εφευρετικα πλασματα ( οχι ολες remedy ) , πολλες ομως εκ της μακρας εμπειριας μου , παντα ειναι οι αθωες περιστερές , και συ ο ' κακος ΄ ........ακομη και με τις πρωην μου , παντα εφταιγα εγω ! πλην μιας , που κοιταζε τα χρηματα , ομως κενη περιεχομενου ......προτιμουσα την αποχωρηση , παντα , παρα τον διαπληκτισμο .........οπερ και εκανα .........γι αυτο , και για αλλλους λογους δεν εχωποτε παντρευτει .......αλλα δεν ειμαι κατα του γαμου .......αμα μεγαλωσουν , ωριμαζουν , υποθετω , και σταματανε τις μπουρδες ........αλλα i really doubt it .......

Senior Member
    Λοιπον τι λες μακ; Θα επιτιθεσαι σε οποιον αθελα του σε κανει να φοβασαι με αυτα που γραφει για τον κορονοϊο; Ασχετα αν ειναι ακριβη η οχι, ασχετα αν μας απασχολει ολους το θεμα;

Δε θα αυτολογοκρινομαστε για να μη σκανδαλιζεσαι εσυ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Λοιπον τι λες μακ; Θα επιτιθεσαι σε οποιον αθελα του σε κανει να φοβασαι με αυτα που γραφει για τον κορονοϊο; Ασχετα αν ειναι ακριβη η οχι, ασχετα αν μας απασχολει ολους το θεμα;

Δε θα αυτολογοκρινομαστε για να μη σκανδαλιζεσαι εσυ.
    Και συ περιμενεις απαντηση ? αδικως , σουχω κανει αναφορα στην διαχειρηση , για παρενοχληση ...

Senior Member
    Τι να σου πω, αναμενω τον βαρυ τον πελεκυ της κρισης τους

Συνεχισε εν τω μεταξυ να βριζεις κοσμο και δεκα λεπτα μετα να τρεχεις να κανεις εντιτ, μη σε πιασουν...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εχω δει την ταινια Dune. Παει η εμπνευση, εφυγε.

Δεν έχω δει την ταινία Dune. Έχω δει μια άλλη πρόσφατα που την είχα ξαναδεί και πριν 10 περίπου χρόνια που βγήκε στους κινηματογράφους όπου ένα φάρμακο για τον καρκίνο μετατράπηκε σε επιδημία λύσσας όπου όλος ο πληθυσμός κόλλησε λύσσα, έγιναν δηλαδή ανθρωπόμορφα σκυλιά εκτός από ένα αφρικανό μαζί με τον σκύλο του, κάπου στη Νέα Υόρκη, που κρυβόταν στο σπίτι το βράδυ και έβγαινε έξω την μέρα επειδή οι λυσσάνθρωποι δεν άντεχαν στο φως. ..μου διαφεύγει το όνομα της ταινίας!

Δεν με ανησυχεί ο κορονοιος. Αυτό που έντονα με ανησυχεί είναι οι ευάλωτοι συνάνθρωποι μας. Για αυτούς γίνεται το όλο θέμα. Αυτούς πρέπει να προστατέψουμε διότι η ίδια η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο άπαξ κι αρρώστησαν! Δυστυχώς, άθελα μας, οι υγιείς (στο βαθμό που το γνωρίζουμε λολ) μπορεί να μετατραπούμε σε μεταδότες της νόσου σ αυτούς, κι αυτό είναι το δεύτερο θέμα που προκαλεί το πρωτο.
    γιάννης

Senior Member
    Κανονικα ουδεις πολιτειακος παραγων δε θα επρεπε να μπορει να επιταξει τις λειτουργιες μιας προσωπικης συσκευης με αυτο τον τροπο. Ειναι δυνατον να σκουζει ο εξοπλισμος μου χωρις την αδεια μου; Με ποιο αρθρο του συνταγματος κυριοι.
    Πέρα απτην πλάκα, έχεις δίκιο σε αυτό. Με ποιο δικαίωμα μετατρέπουν προσωπικές συσκευές σε σειρήνες; Δεν μου ήρθε μνμ αλλά όσο το σκέφτομαι είναι εξοργιστικό να ακούς το κινητό σου ξαφνικά να κάνει σαν σειρήνα. Για μια ακόμα φορά στο όνομα της ασφάλειας μπορεί να καταπατηθούν τα πάντα.