ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1346
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1346 of 1380 FirstFirst ... 346846124612961336134413451346134713481356 ... LastLast
Results 20,176 to 20,190 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Κοριτσια τι να σας πω, εγω οταν αρρωστησω γινομαι ο πιο βολικος ανθρωπος του κοσμου... Σχεδον ξεχναω εγω κι οι αλλοι οτι ειμαι αρρωστος γιατι ειτε καθομαι πραος σα βουδας η βρισκω πραγματα κι ασχολουμαι μες στο σπιτι οταν δε βραζει ο γκεφαλος.
    Εγώ ήδη έχω αρχίσει κι εκνευρίζομαι πάντως που δεν είμαι καν άρρωστη (λίγο συνάχι έχω) και που δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω όπως το να πάω για δουλειά ή για έναν καφέ.
    Όταν είμαι πραγματικά άρρωστη γίνομαι ακόμα χειρότερη γιατί δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν και όλοι νομίζουν πως είμαι ετοιμοθάνατη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ ήδη έχω αρχίσει κι εκνευρίζομαι πάντως που δεν είμαι καν άρρωστη (λίγο συνάχι έχω) και που δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω όπως το να πάω για δουλειά ή για έναν καφέ.
    Όταν είμαι πραγματικά άρρωστη γίνομαι ακόμα χειρότερη γιατί δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν και όλοι νομίζουν πως είμαι ετοιμοθάνατη.
    δεν αντεξα γελασα

δυστροπα αρρωστακια ειναι κατι που συμβαινει βρε παιδιααα γιατι να το πολεματε και μαζι τον εαυτο σαςςς

(χωρια που μπορειτε οταν συνερθετε να τσατιστειτε απεριοριστα εχοντας μπρος κι οπισω τα συντριμμια: "ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ" λολ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post

Πάντως έχεις δίκαιο. Ας γίνει ότι είναι να γίνει, ας φτάσει και σε έξαρση και μετά να ησυχάσουμε όλοι. Δεν γίνεται να ζει ο κόσμος με τέτοιο πανικό.
    Περαστικά σουυ!!!
    Ναβ μην βλεπετε ειδησεις , και ολα θα ειναι καλα ........

ntinti
    Guest
    Εντάξει αν δεν πάω από κορονοιο θα πάω από τον ήχο του μηνύματος που έστειλε το Υπουργείο......

Ούτε η σειρήνα του πολέμου δεν χτυπάει έτσι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    δεν αντεξα γελασα

δυστροπα αρρωστακια ειναι κατι που συμβαινει βρε παιδιααα γιατι να το πολεματε και μαζι τον εαυτο σαςςς

(χωρια που μπορειτε οταν συνερθετε να τσατιστειτε απεριοριστα εχοντας μπρος κι οπισω τα συντριμμια: "ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ" λολ)
    εγώ με αποδέχομαι ως δύστροπο αρρωστάκι!!! δεν θέλω να με ρωτάνε πώς είμαι, επιμένω να πιστεύω πως μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου χωρίς να χρειάζομαι βοήθεια κι όταν διαπιστώνω πως δεν μπορώ, γκρινιάζω ακόμα περισσότερο...και γενικά είμαι ανυπόφορη. Το μόνο καλό που έχω ως άρρωστη είναι ότι αν μου πει ο γιατρός να κάνω και τούμπες για να γίνω καλά...θα τις κάνω ευχαρίστως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εντάξει αν δεν πάω από κορονοιο θα πάω από τον ήχο του μηνύματος που έστειλε το Υπουργείο......

Ποιό μήνυμα???
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member

Γιατί; Τι ήχο έκανε;

ntinti
    Guest
    Δεν σας ήρθε ?

Εμάς όλα τα κινητά και των παιδιών βάρεσαν σαν σειρήνα ψαχνομασταν.....

Senior Member
    Ελισάβετ ταυτίζομαι φουυυλ σε όλα

Senior Member
    Δεν σας ήρθε ?

Δεν μου ήρθε τίποτα..Να δεις που με ξέχασαν και θα πεθάνω
    Τι λέει το μήνυμα?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Δεν σας ήρθε ?

Μου ρθε και επαθα ταρακουλο...λεω τι γινεται πολεμος;;;τρομαξα με την σειρηνα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δεν μου ήρθε τίποτα..Να δεις που με ξέχασαν και θα πεθάνω
    Τι λέει το μήνυμα?
    Μέτρα Προστασίας τα κλασικά...

Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αυτό ακριβώς χαλαροί όλοι μας και κόπηκαν τα πόδια μου λέω πάει μας κάναν ντου χαχα!

Senior Member

Παναγία μου πως γλύτωσα την ανακοπή!
    Έλεος..Τώρα όμως δεν μπορώ να το βρω γιατί μες στην ταραχή μου πάτησα οκ.. Πείτε μου τι έλεγε

Μέτρα Προστασίας τα κλασικά...

Αυτό ακριβώς χαλαροί όλοι μας και κόπηκαν τα πόδια μου λέω πάει μας κάναν ντου χαχα!
    Παιδι μου καγκελο εμεινα...φαντασου τωρα να το στειλουν σε γερο με καρδια...ενα απλο μνμ δεν μπορουσαν να στειλουν;;την σειρηνα τι την ηθελαν;;;!!!η καρδια μου πηγε κι ηρθε στο ξαφνικο...δεν παμε καλααα

ntinti
    Guest
    Παιδι μου καγκελο εμεινα...φαντασου τωρα να το στειλουν σε γερο με καρδια...ενα απλο μνμ δεν μπορουσαν να στειλουν;;την σειρηνα τι την ηθελαν;;;!!!η καρδια μου πηγε κι ηρθε στο ξαφνικο...δεν παμε καλααα
    Ρε συ επίτηδες το έκαναν ....
    Σου λέει ο γέρος θα κάτσει σπίτι, ο κορονοιος δεν θα τον στείλει ας τον στείλω εγώ με τον ήχο να γλυτώσω την σύνταξη χαχα!