Originally Posted by
Macgyver
Mαριον , εχεις σκεφτει οτι η δηλωση σου αυτη , ειναι προκλητικη σενα φορουμ , στο οποιο κανεις δεν ειναι καλα ( πλην εσου , δεν σε αμφισβητω ) , κ το φορουμ ειναι φτιαγμενο για παιδια που αντιμετωπιζουν πραματικα προβληματα , ψυχολογικα η οχι , κ ψαχνουν καπου να πουν τον πονο τους , να κλαφτουν , γιατι οχι , τα βλεπουν ολα μαυρα , ειτε λογω χαρακτηρος , ειτε λογω συνθηκων , ειτε λογω απειριας , κ εχουνε καταληξει σε εσφαλμενα συμπερασματα ( οι ανθρωποι ειναι κακοι ) . Λες οτι δεν ακουνε ανθρωπους σαν κεσενα που εχεις κατι να τους πεις , για να νιωσουν καλυτερα .
Τι θαλεγες σεναν αλκοολικο ?
Τι θαλεγες σεναν καταθλιπτικο ?
Τι θαλεγες σεναν ψυχωτικο ?
Τι θαλεγες σε καποιον με κρισεις πανικου ? ο καταλογος ειναι ατελειωτος , κ το οτι περνας καλα εσυ , δεν αφορα το φορουμ .
Ναρχισω κ εγω να λεω λοιπον τι υπεροχη ζωη εχω περασει , μεχρι τα 42 μου , τι ειχα , τι εκανα , τι ερανα κ.ο.κ.
Δεν λεω αυτο ομως , λεω οτι εχω να παω για μπανιο απο το 2004 , να βγω για ενα καφε απο το 2008 , οτι κανω μοναχικες βολτες μονο , κ αυτες με το ζορι , απλως ειμαι πιο ψυχραιμος λογω ηλικιας ( 52 ) , αλλα συμμεριζομμαι ενα 20-25χρονο , που δεν εχει τις εμπειριες μου , δεν τον καταδικαζω .
Δεν εχει νοημα να ανοιξουμε κουβεντα , ουτε εσυ το θελεις , ουτε εγω , γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις . Αυτα ηθελα να πω .