Τι σκέφτεστε; - Page 1368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1368 of 1532 FirstFirst ... 36886812681318135813661367136813691370137814181468 ... LastLast
Results 20,506 to 20,520 of 22967
    Banned
    Αλεξ θα εκτιμουσα το γεγονος αν εδειχνες λιγο ελεος,λιγο οικτο προς εμας εστω κατα την θερινη περιοδο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όπως συχνά λέω, ήρθα σ' αυτή τη ζωή για να περάσω καλά! Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει.

Mαριον , εχεις σκεφτει οτι η δηλωση σου αυτη , ειναι προκλητικη σενα φορουμ , στο οποιο κανεις δεν ειναι καλα ( πλην εσου , δεν σε αμφισβητω ) , κ το φορουμ ειναι φτιαγμενο για παιδια που αντιμετωπιζουν πραματικα προβληματα , ψυχολογικα η οχι , κ ψαχνουν καπου να πουν τον πονο τους , να κλαφτουν , γιατι οχι , τα βλεπουν ολα μαυρα , ειτε λογω χαρακτηρος , ειτε λογω συνθηκων , ειτε λογω απειριας , κ εχουνε καταληξει σε εσφαλμενα συμπερασματα ( οι ανθρωποι ειναι κακοι ) . Λες οτι δεν ακουνε ανθρωπους σαν κεσενα που εχεις κατι να τους πεις , για να νιωσουν καλυτερα .
    Τι θαλεγες σεναν αλκοολικο ?
    Τι θαλεγες σεναν καταθλιπτικο ?
    Τι θαλεγες σεναν ψυχωτικο ?
    Τι θαλεγες σε καποιον με κρισεις πανικου ? ο καταλογος ειναι ατελειωτος , κ το οτι περνας καλα εσυ , δεν αφορα το φορουμ .
    Ναρχισω κ εγω να λεω λοιπον τι υπεροχη ζωη εχω περασει , μεχρι τα 42 μου , τι ειχα , τι εκανα , τι ερανα κ.ο.κ.
    Δεν λεω αυτο ομως , λεω οτι εχω να παω για μπανιο απο το 2004 , να βγω για ενα καφε απο το 2008 , οτι κανω μοναχικες βολτες μονο , κ αυτες με το ζορι , απλως ειμαι πιο ψυχραιμος λογω ηλικιας ( 52 ) , αλλα συμμεριζομμαι ενα 20-25χρονο , που δεν εχει τις εμπειριες μου , δεν τον καταδικαζω .
    Δεν εχει νοημα να ανοιξουμε κουβεντα , ουτε εσυ το θελεις , ουτε εγω , γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις . Αυτα ηθελα να πω .

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αλεξ θα εκτιμουσα το γεγονος αν εδειχνες λιγο ελεος,λιγο οικτο προς εμας εστω κατα την θερινη περιοδο.
    εγω αναρωτιεμαι αν αντι για το ονομα μου εβλεπες το ονομα χαρικλεια _99 απανταγες το ιδιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    δεν δεν δεεεεεεεν...........
    υπαρχει ελπιδααααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Δεν ξερεις μαγκαιβερ ο καθενας τι εχει περασει στην ζωη του και εχει καταφερει να φτασει σε ενα υγιες επιπεδο..δεν νομιζω στην ζωη της μαριαν να ηταν ολα ροδινα,ισως με τις επιλογες της και τις προσπαθειες της να εφτασε σε αυτο το επιπεδο που εσυ θεωρεις προκλητικο,αλλοι ομως το επιβραβευουμε.
    Οχι το φορουμ δεν ειναι για ομαδικες αυτοκτονιες,αλοιμονο αν δεν διαβαζαμε και την φωτεινη πλευρα στις ζωες των ανθρωπων-μελων του φορουμ.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω αναρωτιεμαι αν αντι για το ονομα μου εβλεπες το ονομα χαρικλεια _99 απανταγες το ιδιο
    Αμα την βρισκεις με το χαρικλεια μπορω να σε λεω ετσι.

Senior Member
    Δεν αφηνετε ησυχο το παιδι , σας πειραξε ? απο τα πιο καλοπροαιρετα μελη ειναι .
    Διαπληκτισμοι απο το τιποτα για το τιποτα

Banned
    Κακοπροαιρετος δεν ειναι εννοειται.

Senior Member
    Ε , τοτε γιατι οι διαπληκτισμοι ? τελικα τοχει το φορουμ , για καποιον παραδοξο λογο , ευννουνται οι διαπληκτισμοι , δεν ξερω τι να πω , αληθεια . Και δεν καταδικαζω κανεναν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν αφηνετε ησυχο το παιδι , σας πειραξε ? απο τα πιο καλοπροαιρετα μελη ειναι .
    Διαπληκτισμοι απο το τιποτα για το τιποτα
    εχεις δικιο μαγκαιβερ δεν πρεπει να διαπληκτιζομαστε σε ενα φορουμ.

Banned
    τις γυναικες η ζεστη της βγαζει εκτος ελεγχου παντως...

Senior Member
    τις γυναικες η ζεστη της βγαζει εκτος ελεγχου παντως...
    αμα εχουν και περιοδο αστα να πανε!!!!

Banned
    αν θες να περασεις καλα με γυναικα ο καλυτερος τροπος ειναι να τη πας στη σαχαρα για να κανει σαουνα με το που θα κανει σαουνα θα πεσει στην αγκαλια σου με τη μια

Senior Member
    αν θες να περασεις καλα με γυναικα ο καλυτερος τροπος ειναι να τη πας στη σαχαρα για να κανει σαουνα με το που θα κανει σαουνα θα πεσει στην αγκαλια σου με τη μια
    μεχρι και στη σαχαρα καλε εφτασες για να ριξεις γκομενα????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mαριον , εχεις σκεφτει οτι η δηλωση σου αυτη , ειναι προκλητικη σενα φορουμ , στο οποιο κανεις δεν ειναι καλα ( πλην εσου , δεν σε αμφισβητω ) , κ το φορουμ ειναι φτιαγμενο για παιδια που αντιμετωπιζουν πραματικα προβληματα , ψυχολογικα η οχι , κ ψαχνουν καπου να πουν τον πονο τους , να κλαφτουν , γιατι οχι , τα βλεπουν ολα μαυρα , ειτε λογω χαρακτηρος , ειτε λογω συνθηκων , ειτε λογω απειριας , κ εχουνε καταληξει σε εσφαλμενα συμπερασματα ( οι ανθρωποι ειναι κακοι ) . Λες οτι δεν ακουνε ανθρωπους σαν κεσενα που εχεις κατι να τους πεις , για να νιωσουν καλυτερα .
    Τι θαλεγες σεναν αλκοολικο ?
    Τι θαλεγες σεναν καταθλιπτικο ?
    Τι θαλεγες σεναν ψυχωτικο ?
    Τι θαλεγες σε καποιον με κρισεις πανικου ? ο καταλογος ειναι ατελειωτος , κ το οτι περνας καλα εσυ , δεν αφορα το φορουμ .
    Ναρχισω κ εγω να λεω λοιπον τι υπεροχη ζωη εχω περασει , μεχρι τα 42 μου , τι ειχα , τι εκανα , τι ερανα κ.ο.κ.
    Δεν λεω αυτο ομως , λεω οτι εχω να παω για μπανιο απο το 2004 , να βγω για ενα καφε απο το 2008 , οτι κανω μοναχικες βολτες μονο , κ αυτες με το ζορι , απλως ειμαι πιο ψυχραιμος λογω ηλικιας ( 52 ) , αλλα συμμεριζομμαι ενα 20-25χρονο , που δεν εχει τις εμπειριες μου , δεν τον καταδικαζω .
    Δεν εχει νοημα να ανοιξουμε κουβεντα , ουτε εσυ το θελεις , ουτε εγω , γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις . Αυτα ηθελα να πω .
    α) Αν είναι προκλητική για σένα (και για 2-3 άλλους που το έχουν δηλώσει), είναι δικό σου πρόβλημα. Αν νομίζεις ότι σου κάνει κακό, μη με διαβάζεις.
    β) Επαναλαμβάνω ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο φόρουμ δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά, αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και γενικεύσεις.
    Ακριβώς αυτά είπα στο προηγούμενό μου ποστ, βρίσκω γελοίες τέτοιες διαπιστώσεις και παρεμβάσεις. Αν κάποιους τους ενοχλώ ας μη διαβάζουν αυτά που γράφω.
    Το σίγουρο είναι ότι κάποιους δεν τους ενοχλώ και σ' αυτούς απευθύνομαι.
    Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αν πιστεύεις ότι εσύ θα καθορίσεις τι θα γράφουμε και τι δε θα γράφουμε εδώ μέσα και τι αφορά ή δεν αφορά το φόρουμ.

Και αν τελικά χρειάζεται να παρουσιάζουμε πιστοποιητικό δυστυχίας για να συμμετέχουμε, αυτό θα το αποφασίσει η διαχείριση και όχι εσύ.

υ.γ. Όσο για το τι υπέροχη ζωή έχεις περάσει, πόσο πλούσιος και όμορφος είσαι και άλλα τέτοια μας έχεις πληροφορήσει και με το παραπάνω. Οπότε, είναι το λιγότερο, γελοίο να κάνεις ΕΣΥ παρατηρήσεις σε οποιονδήποτε εδώ μέσα ότι περιαυτολογεί.