Τι σκέφτεστε; - Page 1367
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1367 of 1532 FirstFirst ... 36786712671317135713651366136713681369137714171467 ... LastLast
Results 20,491 to 20,505 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σε ποιο πόδι Χαλκιδική;
    καλλικρατεια! δεν ξερω σε ποιο ποδι ειναι.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    σκεφτομαι οτι μου ζητανε να παμε διακοπες φιλες μου κι εγω να μην εχω διαθεση καθολου!! Αρρωστια λεμε!!!

flatl , αν αυτο σε παρηγορει , εχω να παω , οχι διακοπες , να μπω στην θαλασσα απλως , 10 χρονια !!!!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω αυτοι οι φαραω πως μπορουσαν να φωρανε αυτο τη περικεφαλαια μεσα στην εξωφρενικη σαουνα? θα ειχε γινει το μυαλο τους ψημενο τοστ
    πως σου ήρθε αυτό?
    ελπίζω να μην παρεμεινες, πριν γραψεις αυτο, αρκετη ωρα υπό τον ήλιο, αλλιως δεν εξηγειται πώς το μυαλο σου έβγαλε τέτοιο ψημένο τόστ.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    flatl , αν αυτο σε παρηγορει , εχω να παω , οχι διακοπες , να μπω στην θαλασσα απλως , 10 χρονια !!!!
    γιατί?

η παραλία ειναι για όλους! ειναι πάντα πηγή ξεκουρασης και διάλειμμα για γαλήνη και ηρεμία σ' οτιδηποτε κι αν μας απασχολεί!!
    αν δεν προτιμας τις πολυσύχναστες υπάρχουν κι αλλες εξισου καλές με λιγότερο κόσμο.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    πως σου ήρθε αυτό?
    ελπίζω να μην παρεμεινες, πριν γραψεις αυτο, αρκετη ωρα υπό τον ήλιο, αλλιως δεν εξηγειται πώς το μυαλο σου έβγαλε τέτοιο ψημένο τόστ.
    εμ αν δε ξερεις τι γινοταν εκινη την ωρα πως να το εξηγισεις .. μου διχνανε στο φβ ενα βιντεο με τη καταρα των φαραω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    γιατί?

η παραλία ειναι για όλους! ειναι πάντα πηγή ξεκουρασης και διάλειμμα για γαλήνη και ηρεμία σ' οτιδηποτε κι αν μας απασχολεί!!
    αν δεν προτιμας τις πολυσύχναστες υπάρχουν κι αλλες εξισου καλές με λιγότερο κόσμο.

Δεν εχω καμμια διαθεση Γιαννη , δεν με ευχαριστει τιποτα , καπου εχω βολευτει κ εδω μεσα , αλλα φετος βλεπω μια βελτιωσουλα , κ νομιζω οτι τελος καλοκαιριου , θα σπασει το 10ετες σερι !! ευχαριστω για το ενδιαφερον .

Senior Member
    Τελος καλοκαιριου βγαινουν τσουχτρες.
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε μαριαν..ξεκινας με το ερωτημα αν μιλαω σοβαρα και με αγχωσες..Ναι σοβαροτατα μιλαω..παλια που οι ανθρωποι δεν ειχαν ολη αυτην την τεχνολογια θεωρω οτι ηταν πιο ευτυχισμενοι..δεν ηταν αποξενωμενοι,δεν ειχαν την 17'' οθονη με τα δυο ηχεια..ειχαν ανθρωπους γυρω τους ,γελουσαν ,εκαναν περισσοτερο ερωτα. ,επικοινωνουσαν και οι οικογενειες ηταν πιο δεμενες..τελος ο κοσμος των παιδιων ηταν στις αλανες και τις παιδικες χαρες και οχι στα αντροιτ ταμπλετ.
    Πολυ σοβαρα μιλαω λοιπον και τι μου αναφερεις τι κανεις με το ιντερνετ?τα ιδια κανουν ολοι πανω κατω , ωραια ολη αυτη η πληροφορια αλλα εμενα προσωπικα πιο ευτυχισμενη δεν με εκανε.
    Δε νομίζω ότι φταίει το ίντερνετ για το ότι κάποιοι δεν έχουν ανθρώπους γύρω τους, δεν γελάνε, δεν διασκεδάζουν και δεν ερωτεύονται.
    Τα ίδια έλεγαν παλιότερα για την τηλεόραση.
    Πιστεύω ότι είναι θέμα επιλογών. Αν κάποιος έχει διάθεση για επικοινωνία, ας μην έχει αναμμένη τηλεόραση όταν δέχεται φίλους στο σπίτι.
    Και ας αφήσει το κινητό ή το τάμπλετ σε άλλο δωμάτιο.
    Πολύ συχνά όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να καλύψουν την έλλειψη επικοινωνίας, δεν είναι αυτά που τη δημιουργούν.
    Αυτή είναι η γνώμη μου. Ίσως ζω σε άλλον κόσμο (που δεν το νομίζω), πάντως πιστεύω ότι το να έχουμε καλή επικοινωνία με τους άλλους ξεκινάει από εμάς τους ίδιους.
    Αν εμείς έχουμε αυτή τη διάθεση, οι άλλοι τις περισσότερες φορές ανταποκρίνονται θετικά. Όταν εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα, ανοιγόμαστε, συζητάμε, ενδιαφερόμαστε για τους άλλους, τότε θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φορές! Αν κάποιες φορές δε συμβεί, πιθανόν να μην ταιριάζουμε με αυτούς τους ανθρώπους.
    "Αν συνεχώς έχουμε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν, ίσως πρέπει να προσέξουμε το πώς εκφραζόμαστε." Το διάβασα κάπου και συμφωνώ απόλυτα.

υ.γ. Σ αυτό το φόρουμ το θέμα της επικοινωνίας και των φίλων είναι από τα πρωταρχικά που συζητούνται.
    Έχω όμως την αίσθηση (και δεν αναφέρομαι σε σένα μνημόνιο) ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν πώς αυτό μπορεί να βελτιωθεί.
    Δεν θέλουν μάλιστα να πιστέψουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που γι' αυτούς δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις συμβουλές τους.
    Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά το βρίσκω συχνά μάταιο κόπο να δίνω οποιαδήποτε συμβουλή πάνω σε αυτό το θέμα.
    Πολύ συχνά, παρόλο που η διάθεση μου είναι να βοηθήσω, αυτό που ακολουθεί μετά είναι επιθέσεις από γνωστούς-αγνώστους, του στυλ ήρθες να μας κάνεις φιγούρα ότι δεν έχεις πρόβλημα και τι δουλειά έχεις τότε στο φόρουμ και άλλα τέτοια γελοία.
    Αν κάποιοι (λίγοι) αποφάσισαν ότι αυτό το φόρουμ είναι φόρουμ της κλάψας, της απελπισίας, ότι η ζωή είναι μαύρη και άδικη, ότι όλα είναι μάταια, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, ότι όσοι γράφουν εδώ είναι προβληματικοί και δυστυχισμένοι, με γεια τους με χαρά τους, μπορούν έτσι να πιστεύουν αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.
    Μπορούν να συνεχίσουν να αντιτίθενται σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει την οπτική τους και να δώσει μια ελπίδα.
    Είναι όμως θλιβερό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ που κάποιος απευθύνεται για να βοηθηθεί. Και καλό είναι νιώσει ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμπάσχουν, αλλά καλό είναι να ακούσει τι έχουν να πουν και κάποιοι που ίσως έχουν ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και είναι πλέον ευτυχισμένοι. Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι που μπορεί να γράφουν σ' αυτό το φόρουμ.
    Αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Τελος καλοκαιριου βγαινουν τσουχτρες.

Εδω τις καλες εποχες , βουταγα μονος με τις μπουκαλες σε περιεργα μερη , με εκρηκτικη κεφαλη ( οντως ) στο ψαροντουφεκο για τους καρχαριες ( που ποτε δεν ειδα ) , απο τσουχτρες θα μασησω ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    δεν με παρηγορει καθολου!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Ρε μαριαν..ξεκινας με το ερωτημα αν μιλαω σοβαρα και με αγχωσες..Ναι σοβαροτατα μιλαω..παλια που οι ανθρωποι δεν ειχαν ολη αυτην την τεχνολογια θεωρω οτι ηταν πιο ευτυχισμενοι..δεν ηταν αποξενωμενοι,δεν ειχαν την 17'' οθονη με τα δυο ηχεια..ειχαν ανθρωπους γυρω τους ,γελουσαν ,εκαναν περισσοτερο ερωτα. ,επικοινωνουσαν και οι οικογενειες ηταν πιο δεμενες..τελος ο κοσμος των παιδιων ηταν στις αλανες και τις παιδικες χαρες και οχι στα αντροιτ ταμπλετ.
    Πολυ σοβαρα μιλαω λοιπον και τι μου αναφερεις τι κανεις με το ιντερνετ?τα ιδια κανουν ολοι πανω κατω , ωραια ολη αυτη η πληροφορια αλλα εμενα προσωπικα πιο ευτυχισμενη δεν με εκανε.
    Συμφωνώ ότι τότε η ανυπαρξια της σημερινης τεχνολογίας ωθούσε τον κόσμο σε περισσότερες διαπροσωπικες σχεσεις. Τις ωρες που αναλωνει κανεις σημερα στη νεα τεχνολογια τοτε τις περνουσε σε ωραιες στιγμες με τους αλλους. Το ιντερνετ σημερα κατορθωνει να αποσπα την προσοχη σε βαθμό αποξένωσης του ενός απο τον αλλο. Βεβαια αυτο εξαρταται απο το πόσο καλες αμυνες διαθετει κανεις. Αν εξαιρεσεις καποιους που κυριολεκτικα και με τις ωρες κολλάνε μπροστα στα πισι και τις τηλεορασεις, ως προς όλους τους υπόλοιπους ναι μεν το ιντερνετ/τηλεοραση καταναλώνει κάποιο μερος του καθημερινου τους χρονου, δεν τους έχει κλονίσει όμως την αναγκη να αφιερωνουν χρονο ανέμελα στις διαπροσωπικες σχεσεις. Γι αυτους, αυτες οι υγιεις σχεσεις στον πυρηνα τους δεν χαθηκαν. Γι αυτους το ίντερνετ δεν έχει υποκαταστησει τίποτα απο τις καθημερινές τους συνήθειες.

Χρηση του νετ ειναι πχ να ψάξω για μια συγκεκριμένη εγκυκλοπαιδικη γνωση για την οποια μου δημιουργηθηκε απορία και να διαβασω και καποια συναφη μ αυτο, όχι όμως ατερμονες αναζητησεις και μεταπήδηση απο το ενα θεμα στο αλλο, έστω κι αν ειναι επιπέδου το περιεχόμενο, επειδη τοτε μιλαμε για καταχρηση. Επίσης, στην καταχρηση φτανει κανεις ευκολα με όλα αυτα τα παιχνίδια που κυκλοφορουν στο ίντερνετ. Καταχρηση ειναι να ειμαι μπρος στο πισι ενώ με έχουν καλεσει για καφέ.
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνω σε ολα τα γραφομενα του Γιαννη .......εχοντας ζησει τα περιφημα 80s κ αρκετα ta 90s, που δεν υπηρχε η/υ κ δεν υπηρχε απομονωση κ δυστυχια .
    Μακαρι να μην ειχε εφευρεθει το pc , πιο πολυ ζημια εκανε , παρα καλο , αυτο εχω φτασει να λεω , η ας περιοριζοταν η χρηση του στο google , που ειναι οντως χρησιμο .

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δε νομίζω ότι φταίει το ίντερνετ για το ότι κάποιοι δεν έχουν ανθρώπους γύρω τους, δεν γελάνε, δεν διασκεδάζουν και δεν ερωτεύονται.
    Τα ίδια έλεγαν παλιότερα για την τηλεόραση.
    Πιστεύω ότι είναι θέμα επιλογών. Αν κάποιος έχει διάθεση για επικοινωνία, ας μην έχει αναμμένη τηλεόραση όταν δέχεται φίλους στο σπίτι.
    Και ας αφήσει το κινητό ή το τάμπλετ σε άλλο δωμάτιο.
    Πολύ συχνά όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να καλύψουν την έλλειψη επικοινωνίας, δεν είναι αυτά που τη δημιουργούν.
    Αυτή είναι η γνώμη μου. Ίσως ζω σε άλλον κόσμο (που δεν το νομίζω), πάντως πιστεύω ότι το να έχουμε καλή επικοινωνία με τους άλλους ξεκινάει από εμάς τους ίδιους.
    Αν εμείς έχουμε αυτή τη διάθεση, οι άλλοι τις περισσότερες φορές ανταποκρίνονται θετικά. Όταν εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα, ανοιγόμαστε, συζητάμε, ενδιαφερόμαστε για τους άλλους, τότε θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φορές! Αν κάποιες φορές δε συμβεί, πιθανόν να μην ταιριάζουμε με αυτούς τους ανθρώπους.
    "Αν συνεχώς έχουμε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν, ίσως πρέπει να προσέξουμε το πώς εκφραζόμαστε." Το διάβασα κάπου και συμφωνώ απόλυτα.

υ.γ. Σ αυτό το φόρουμ το θέμα της επικοινωνίας και των φίλων είναι από τα πρωταρχικά που συζητούνται.
    Έχω όμως την αίσθηση (και δεν αναφέρομαι σε σένα μνημόνιο) ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν πώς αυτό μπορεί να βελτιωθεί.
    Δεν θέλουν μάλιστα να πιστέψουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που γι' αυτούς δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις συμβουλές τους.
    Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά το βρίσκω συχνά μάταιο κόπο να δίνω οποιαδήποτε συμβουλή πάνω σε αυτό το θέμα.
    Πολύ συχνά, παρόλο που η διάθεση μου είναι να βοηθήσω, αυτό που ακολουθεί μετά είναι επιθέσεις από γνωστούς-αγνώστους, του στυλ ήρθες να μας κάνεις φιγούρα ότι δεν έχεις πρόβλημα και τι δουλειά έχεις τότε στο φόρουμ και άλλα τέτοια γελοία.
    Αν κάποιοι (λίγοι) αποφάσισαν ότι αυτό το φόρουμ είναι φόρουμ της κλάψας, της απελπισίας, ότι η ζωή είναι μαύρη και άδικη, ότι όλα είναι μάταια, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, ότι όσοι γράφουν εδώ είναι προβληματικοί και δυστυχισμένοι, με γεια τους με χαρά τους, μπορούν έτσι να πιστεύουν αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.
    Μπορούν να συνεχίσουν να αντιτίθενται σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει την οπτική τους και να δώσει μια ελπίδα.
    Είναι όμως θλιβερό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ που κάποιος απευθύνεται για να βοηθηθεί. Και καλό είναι νιώσει ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμπάσχουν, αλλά καλό είναι να ακούσει τι έχουν να πουν και κάποιοι που ίσως έχουν ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και είναι πλέον ευτυχισμένοι. Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι που μπορεί να γράφουν σ' αυτό το φόρουμ.
    Αυτά.
    Συμφωνω μαζι σου και ειπα εξ'αρχης οτι υπο καταλληλες συνθηκες μπορει καποιος να χασει την επαφη με την πραγματικοτητα..Ναι ειναι επιλογη μας οπως λες αλλα και δεν ειναι..Πχ μπορει καποιος να γινει κολληταρι με την LCD 17αρα οθονη του επειδη δεν εχει μια..Οποτε επιλεγει την φτηνη "διασκεδαση".
    Καποιος με κοινωνικη φοβια επισης,καποιος απογοητευμενος απο τους ανθρωπους..Δεν ειναι ολοι τυχεροι με τις σχεσεις τους!Ο καταλογος ειναι μακρυς!
    Μια σκεψη μου εγραψα σχετικα με το ιντερνετ,δεν περιμενα να αναλυθει τοσο..Ειπα οτι η ζωη θα ηταν πιο ποιοτικη χωρις ιντερνετ αλλα αναφερομουν στην ζωη μου..Κατα τα αλλα Μαριαν χαιρομαι και δεν φθονω ανθρωπους που ειναι καλα,που δεν εχουν ψυχολογικα αδιεξοδα,που δεν εχουν συμπλεγματα και ειναι ζωντανοι κυριολεκτικα!
    Αυτους αναζητω και στην ζωη μου εκει εξω..

Banned
    μπορει καποιος να γινει κολληταρι με την LCD 17αρα οθονη
    αυτο που κανει μια οθονη καλη δεν ειναι οι διαστασεις της αλλα το ποσο καλα αποδδει τα χρωματα αφου σε λιγο οπως μεγαλονουν συνεχεια τις διαστασεις στις τηλεορασεις θα βγειτε εξω απο το σπιτι για να μπουν μεσα

Senior Member
    Κατα τα αλλα Μαριαν χαιρομαι και δεν φθονω ανθρωπους που ειναι καλα,που δεν εχουν ψυχολογικα αδιεξοδα,που δεν εχουν συμπλεγματα και ειναι ζωντανοι κυριολεκτικα!
    Αυτους αναζητω και στην ζωη μου εκει εξω..
    Και πολύ καλά κάνεις. Όταν έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας, τέτοιοι γινόμαστε κι εμείς.
    Η ευτυχία και η δυστυχία μεταδίδονται, είναι αποδεδειγμένο. Είναι λοιπόν θέμα επιλογών (και δουλειάς με τον εαυτό μας όταν χρειάζεται).
    Όπως συχνά λέω, ήρθα σ' αυτή τη ζωή για να περάσω καλά! Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει.