Results 20,431 to 20,445 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
07-07-2014, 12:46 #20431
Σοβαρά μιλάς;
Βεβαίως εξαρτάται τι χρήση του κάνεις, όπως και με όλα τα πράγματα.
Το ίντερνετ είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μία οθόνη και δύο ηχεία (ή και περισσότερα).
Ολόκληρες βιβλιοθήκες γνώσεων, μουσικών, εικόνων, επικοινωνίας. Δε νομίζω να υπάρχει μέχρι στιγμής πιο φοβερή ανακάλυψη.
Μόνο τον τομέα της δουλειάς μου αν σκεφτώ και πόσο με βοηθάει, φτάνει. Δεν θα το κατάφερνα ακόμα κι αν μπορούσα να γυρίσω όλο τον κόσμο, να επισκεφτώ όλες τις βιβλιοθήκες και γκαλερί που υπάρχουν, να αγοράσω όσα βιβλία και περιοδικά κυκλοφορούν.
Το να βλέπεις τι έχουν σχεδιάσει κάποιοι μόλις πριν λίγο στην άλλη άκρη της γης, να έχεις πρόσβαση σε άπειρα ερευνητικά απ' όλο τον κόσμο πάνω στο θέμα που σ' ενδιαφέρει, να βλέπεις βίντεο από εκδηλώσεις και συμβάντα που δεν θα έβλεπες ποτέ, να βλέπεις τα τελευταία προϊόντα των εταιριών που σ' ενδιαφέρουν, να επικοινωνείς με άτομα απ' όλο τον κόσμο ανταλλάσσοντας γνώσεις και απόψεις, να κάνεις γνωστή τη δουλειά σου σε ένα μεγάλο κοινό κι όλα αυτά με ένα κλικ κι ένα ελάχιστο κόστος, εγώ το βρίσκω μαγικό.
Αφήνω απέξω όλα τα καθημερινά, όπως το να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου και να κάνω όλες τις συναλλαγές με την εφορία χωρίς να χάσω χρόνο σε ουρές, να μάθω πώς να περιποιηθώ το καινούριο μου φυτό που αρρώστησε, πώς να μαγειρέψω κάτι, σε ποια ταβέρνα να πάω, ποιος παίζει σήμερα στην πόλη μου, τι καιρό θα κάνει μεθαύριο, πώς πηγαίνουμε σ' αυτή τη διεύθυνση και ποιο είναι το τηλέφωνο της τάδε υπηρεσίας, πού μπορώ να ψωνίσω και να πουλήσω οτιδήποτε φανταστώ, ενώ ταυτόχρονα ακούω όποια μουσική γουστάρω. Ατέλειωτος ο κατάλογος.
Αν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες που σου δίνει το ίντερνετ μπορείς να κερδίσεις άπειρο χρήμα και χρόνο. Πιστεύω ότι αντισταθμίζεται ο χρόνος που μπορεί να χάσουμε σερφάροντας καμιά φορά από δω κι από κει, ενώ γι' αλλού ξεκινήσαμε. Έτσι κι αλλιώς, με αυτό τον τρόπο έχω ανακαλύψει άπειρα χρήσιμα sites.
Τώρα, αν για κάποιον η μόνη χρήση είναι να παρακολουθεί τι κάνουν οι υποτιθέμενοι φίλοι του στο facebook, αυτό είναι θέμα δικό του και όχι του ίντερνετ. Και πριν το ίντερνετ, κάποιοι περνούσαν τη ζωή τους παρακολουθώντας και κουτσομπολεύοντας τις ζωές των άλλων.
- 07-07-2014, 14:04 #20432
Συμφωνω απολυτως με μνιμονιο ,Το ιντερνρνετ πιο πιο πολυ ζημια κανει παρα καλο . Δεν ισχυριζομαι οτι ιο η/υ ειναι κακο , αλλα απομονωνει τους ηδη απομονωμενους ανθρωπους , ο καθενας παριστα οτι του γουσταρει , κ η μονη χρηση του ειναι για να σου διευκολυνει την ζωη . Αντ αυτου στην περιπλεκει .
Μπραβο στο μνιμονιο για την επισημανση .
07-07-2014, 14:28 #20433
Ρε μαριαν..ξεκινας με το ερωτημα αν μιλαω σοβαρα και με αγχωσες..Ναι σοβαροτατα μιλαω..παλια που οι ανθρωποι δεν ειχαν ολη αυτην την τεχνολογια θεωρω οτι ηταν πιο ευτυχισμενοι..δεν ηταν αποξενωμενοι,δεν ειχαν την 17'' οθονη με τα δυο ηχεια..ειχαν ανθρωπους γυρω τους ,γελουσαν ,εκαναν περισσοτερο ερωτα. ,επικοινωνουσαν και οι οικογενειες ηταν πιο δεμενες..τελος ο κοσμος των παιδιων ηταν στις αλανες και τις παιδικες χαρες και οχι στα αντροιτ ταμπλετ.
Πολυ σοβαρα μιλαω λοιπον και τι μου αναφερεις τι κανεις με το ιντερνετ?τα ιδια κανουν ολοι πανω κατω , ωραια ολη αυτη η πληροφορια αλλα εμενα προσωπικα πιο ευτυχισμενη δεν με εκανε.
07-07-2014, 14:36 #20434
Η ζωη στα 80s 90s μας χαλαγε δλδ??
07-07-2014, 14:41 #20435
δεν ειχαν την 17'' οθονη
βασικα κ η παλαιοτερη εποχη ηταν στο αλλο ακρο δηλαδη δεν ειχε καθολου τεχνολογια κ αυτο δε μπορω να πω οτι μ αρεσεπχ πριν τοσα χρονια οι φωτογραφικες μηχανης ηταν τοσο πισω που δεν ειχες σχεδον καμια δυνατοτητα με αυτες οι υπολογιστες ηταν παααρα πολυ αργοι κολαγαν συνεχεια που ηταν σαραβαλα δηλαδη μπορει παλιωτερα να ηταν οντος καλυτεροι οι ανθρωποι αλλα δεν ειχες δυνατοτητες να κανεις κατι περα απο αυτο οπως το να εχεις καλα μηχανηματα πχ
τωρα αποξενωμενοι ειναι γιατι απλα δεν εχουν μαθει να μιλουν δεν εχουν εμπιστοσυνη σε τιποτα κλπ κ εκτος αυτου δε ξερουν πως να συνενοουνται μεταξυ τους γιατι πολυ ανετα θα μπορουσαν να συνενοηθουν απο το ιντερνετ αν ηξεραν το τροπο
07-07-2014, 14:47 #20436
Αλεξ....ειμαι στους 35 βαθμους λυπησουμε..
07-07-2014, 14:52 #20437
07-07-2014, 14:53 #20438
07-07-2014, 15:20 #20439
Αλεξ....ειμαι στους 35 βαθμους λυπησουμε..
07-07-2014, 15:28 #20440
εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω αυτοι οι φαραω πως μπορουσαν να φωρανε αυτο τη περικεφαλαια μεσα στην εξωφρενικη σαουνα? θα ειχε γινει το μυαλο τους ψημενο τοστ
07-07-2014, 15:29 #20441
07-07-2014, 15:37 #20442
Δωρούλα γλυκιά για να σου πω την αλήθεια,επειδή είδα την απάντησή σου χθες αργά και αξημέρωτα που ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ήθελα να σου απαντήσω και δεν ήξερα τί ακριβώς να σου γράψω......
Αν όμως ήθελα να γράψω αναλυτικά που έχει συνεισφέρει ο κόσμος του ίντερνετ στους ανθρώπους αλλά και σε μένα,δεν θα είχα καλύτερη απάντηση από αυτήν που έδωσε η marian_m...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!
Απλά ίσως ε΄σενα να μην σου έχει χρειαστεί ακόμα σε μεγάλο εύρος χρήσης το ίντερνετ και να μην έχεις καταλάβει το πόσο μεγάλη εφεύρεση είναι .
Ακόμα και πάνω σε αυτό που λες-για τις απρόσωπες σχέσεις πιστεύω ότι μέσα από ένα σάιτ γνωριμιών ή ένα σάιτ όπως αυτό μπορεί κάποιος να κάνει γνωριμίες σε φυσικό χώρο και χρόνο.
Εγώ έχω γνωρίσει άτομα έτσι και έμεινα και ευχαριστημένη και δυσαρεστημένη,όπως ακριβώς θα γινόταν και στην καθημερινή ζωή....
Παρ'όλα αυτά δεν συνιστώ να γίνονται γνωριμίες μέσω ιντερνετ εμένα δεν μου αρέσει....υπάρχει ο φυσικός κόσμος γι'αυτό!
Ο καθένας είναι πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία του ιντερνετ όπως σωστά είπε η marian αν κάποιος θέλει όλη τη μέρα να χαζολογάει στο φεισμπουκ και τι αναρτά ο καθείς,είναι δικαίωμά του,αυτό θα το έκανε και χωρίς το ίντερνετ,αλλά υπάρχουν τόοοοσα πράγματα που προσφέρει το διαδίκτυο που πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάτι αρνητικό πέρα από την λαθεμένη χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος και να βρεθεί σε μπελάδες.
07-07-2014, 15:37 #20443
- still searching for the right place.....
07-07-2014, 15:39 #20444
το pc δε συνεργάζετα
07-07-2014, 15:47 #20445
Δεν το δαιμονοποιησα το ιντερνετ..ειπα εχει και θετικα..αλλα οχι επειδη βρηκα στον γουγλη ''πως να σωσω την γαρδενια μου" ή πληρωνω ονλαιν τους λογσριασμους μου για να μην ξεκουνησω την κωλαρα μου να βγω εξω οτι αυτο με κανει και ευτυχη..να μην πουμε και για το φακελωμα που παει συννεφο..συζητηση κανουμε κοριτσια μην παρεξηγησετε το υφος μου.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία