χαχα https://www.youtube.com/watch?v=02NyBh9kBBMQuote:
Σου βρισκουν δουλειες τις αρνεισαι,σου την πεφτουν γκομενοι τους αρνεισαι,πως ακριβως περιμενεις να γινεις καλα?
Printable View
χαχα https://www.youtube.com/watch?v=02NyBh9kBBMQuote:
Σου βρισκουν δουλειες τις αρνεισαι,σου την πεφτουν γκομενοι τους αρνεισαι,πως ακριβως περιμενεις να γινεις καλα?
Βαρέθηκα την ιψδ και την κατάθλιψη με έχει κουράσει το να μου πάνε όλα στραβά και να μην έχω όρεξη για τίποτα!
σκεφτομαι πως η λογικη οδηγει στη θλιψη, η τρελα στη καταστροφη, και η μοναξια στη παρανοια. οποιο δρομο κι αν διαλεξεις δε θα εισαι ποτε καλα.
θα γκρεμιστηκε κανενας φουρνος φαινετε κ θα συμφωνουσαμε https://www.youtube.com/watch?v=H17HBQMoE8AQuote:
η λογικη οδηγει στη θλιψη,
από ένα βιβλίο που τελείωσα πρόσφατα: «είμαι τόσο εθισμένος στη μοναξιά σε σημείο μισανθρωπίας»... Βέβαια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη πρόταση... Είναι μια αποστροφή του ίδιου του συγγραφέα.
ΠΟιός αρχιμαλ@κ@ς...........................σ κέ φτηκε πρώτος να φτιάξει τις μηχανές-μηχανάκια-μοτοσυκλέτες........;;;;;;;;
Υποτίθεται για να γίνει μία ανακάλυψη και να δοθεί στην κοινωνία πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.!
Αν ένα μηχανάκι τρέχει με μία ταχύτητα και για οποιονδήποτε λόγο ντελαπάρει ή συγκρουστεί........πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο αναβάτης/ες να μην πάθουν απολύτως τίποτα;
Μάλλον θα έχεις κακές εμπειρίες, έχω φάει και εγώ σούπες ψιλοανώδυνες και έχω μαζευτεί. Πάντως όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι για τις συνέπειες όπως λες παραπάνω, τόσο πιο προσεκτικά οδηγείς.
Κ το θέμα είναι κ πόσο προσεκτικά οδηγούν οι άλλοι. Κ εγώ λατρεύω τις μηχανές (αρκεί να έχω εμπιστοσύνη στα χέρια του οδηγού που την κρατάει), έχω κάνει κ ολόκληρα ταξίδια με μηχανή, όμως στη μηχανή είσαι εκτεθειμένος κ όποια μ@λ@κία γίνει στο δρόμο, εσύ θα την πληρώσεις. Κ μην ξεχνάμε ότι για να χτυπήσεις με αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει κάτι βαρύ, ενώ με τη μηχανή, στο παραμικρό την έκατσες, 1 με την άσφαλτο θα γίνεις. Χώρια που, ακόμα κ αν είναι ο super επαγγελματίας κ ξέρεις κ πώς να πέσεις, ποιός σου εγγυάται ότι ο οδηγός που θα έρχεται θα σε δει κ θα προλάβει να φρενάρει....? Δε λέω, ωραίο το σπορ, αλλά.......
Από αυτά που ακούω πάντως καθημερινά τόσα χρόνια δεν ανεβαίνω ούτε για πλάκα πλέον σε μηχανή..............ναι έπαθα στραβή με μηχανή και θα μπορούσα να πάθω και ακόμα χειρότερα....
Από τότε έγινα πολύ προσεκτική στα πάντα.ίσως το πρόβλημα της υγείας μου να ήθελε να με διδάξει αυτό και ίσως να με προστάτευσε από κάτι χειρότερο-με μεγάλο αντάλλαγμα βέβαια...
Ξέρω γω μάλλον πρέπει να πάθεις κάτι για να καταλάβεις τί εστί βερίκοκο.
Μεγάλη πατάτα όποιος έριξε τις μηχανές στην αγορά.
το θεμα ειναι απλο οσο πιο μεγαλο κ ογκοδες ειναι ενα μεταφορικο μεσο τοσο πιο ασφαλης εισαι σ αυτο ποια εμπιστοσυνη στα χερια του οδηγου δηλαδη αν σε μια στροφη σε πλευρισει κανενα φορτηγο που εφαγε καμια γλιστρα πες ειναι θεμα εμπιστοσυνης
ειμαι στα απ της κυκλοθυμιας μου και ειμαι γεματη χαρα ενεργεια και αγαπαω ολο τον κοσμο!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
αχ να μην ειμαι παντα ετσι :( ρημαδονταουν..
xaxaaxaxxaaxxaaxaxaaaxaxxaxaaxaxaaxaxaxaxa
http://www.all4humor.com/images/file...%20Climber.jpg
αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σ'αυτο:
http://i.imgur.com/8CnOIwQ.jpg
Καπου εκει τριγυρω θα ηταν και ο Μητσοτακης,δεν εξηγειται τοση γκαντεμια!!
Εγώ σκέφτομαι τον ανεκπλήρωτο έρωτά μου και με παίρνουν τα κλάματα. Νιώθω παγωμένη μέσα μου :(..
Σκέφτομαι ότι έχω πει όλα τα αντίο μου...
σκεφτομαι οτι δεν θα βρω ενα σπιτι της προκοπης
εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν ο καθενας ανεβαζε στο προφιλ του φωτογραφιες κ πραγματα για αυτον κ το εκανε πιο δικο του με το να λεει καπια πραγματα για αυτον να διαλεγει τι χρωματα θα χει το προφιλ του κλπ προφανως δε θα ειχαμε αυτο το καταιγισμο τοσων προφιλ κ αν δεν ηταν τοσο απροσωπο αφου υπαρχουν περιπτωσεις που δε ξερεις ουτε καν αν αυτος που μιλας ειναι αντρας η γυναικα αφου δεν υπαρχει ουτε καν σχετικο εικονιδιο
αλλα το μυαλο εδω μεσα υπαρχει για να κοβουμε μυνηματα σε καινουριους κ λεμε για τον καημο με τα 500 προφιλ 24 ωρες κλπκλπκλπ
σκεφτομαι οτι ο υλισμος και η ευκολη προσβαση των παντων στα παντα κανει τους ανθρωπους επιφανειακους κι ανεγκεφαλους. και ειναι τοσο σπαστικοι με την ηλιθιοτητα τους, που σε κανουν να νιωθεις χειροτερα που υπαρχεις αναγκαστικα μεστο κοσμο τους. εχεις ιντερνετ κι απο το κινητο σου τωρα για πλακα, μη χασεις να ποσταρεις τη μαλακια σου online οπου κι αν εισαι λες κι ενδιαφερομαστε. γεμισε το διαδικτυο καθε λογης ανθρωπων, απο πιτσιρικαδες ανηλικους μεχρι γεροντακια 60 κι 70 χρονων, που αναθεμα αν ξερουν τι θα πει υπολογιστης και γιατι κανουν χρηση.
ενοχλουμαι γιατι συνυπαρχω αναγκαστικα. σερφαρω 10 χρονια τωρα, και το διαδικτυο ηταν καλυτερο πριν το 2007, οταν ηταν λιγοτεροι οι χρηστες. πλεον ο καθενας μπαινει ευκολα κι απο το κινητο, ακομα κι αν δε ξερει να κανει χρηση ή θελει απλα να μαλακιστει, και καπως ετσι εχουμε γεμισει σκουπιδια απο νουμπαδες, κατι που καταντα βαρετο κι ενοχλητικο. ειτε στο φεησμπουκ με καμποσες ανουσιες σελιδες, ειτε στο γιουτιουμπ με επισης απειρα αχρηστα βιντεακια, ειτε κι εδω μεσα που η συμμετοχη μας φερνει περισσοτερο σε τσατ κι οχι φορουμ. τωρα ειναι τοσο της μοδας που θεωρεισαι πρωτογονος αν δε το χρησιμοποιεις. και το κρατος αναγκαζει ακομα και τα γεροντακια να μαθουν τι σκατα ειναι το mail για να παρουν συνταξουλα, να πληρωσουν εφορια taxisnet κλπ. στο τελος θα εχουμε δωρεαν wi-fi αλλα οχι φαγητο να φαμε.
Κάποια τέτοια γεροντάκια, με τη συνταξούλα τους όμως συντηρούν τους πιο πολλούς άνεργους ή/και τεμπέληδες νέους. Μην το ξεχνάμε κι αυτό!
Γιατί αυτά τουλάχιστον δούλεψαν, το λιγότερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι να τα σεβόμαστε. Και καλά κάνουν και μπαίνουν στο ίντερνετ και όπου αλλού θέλουν.
Εγώ τα χαίρομαι, εύχομαι κάποτε να είμαι ένα τέτοιο γεροντάκι κι εγώ που δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή, όπως είναι οι γονείς μου.
Κι όχι ένας γκρινιάρης άνθρωπος, νέος ή γέρος δεν έχει σημασία, που όλα του φταίνε.
σορρυ δε μπορω να σεβαστω τους γερους γιατι βλεπω οτι τα φαγαν ολα και καταστρεψαν τη χωρα! και δε συγκρινονται οι τωρινοι μισθοι (αν τους δινουν κι ολας) με τους τοτε. τοτε καλοπερνουσαν, οι χρυσες δεκαετιες ειναι του 80 και του 90, κι αυτο δεν εχει να κανει με τεμπεληδες νεους.
τεμπεληδες και κακομαθημενοι ηταν εκεινης της εποχης, που παιρναν δανεια απο το εξωτερικο για πλακα! και καναν ζωαρα, με καλους μισθους, σπιτια, εξοχικα, αμαξαρες, εβαλαν και τους παρανομους αλλοδαπους μεσα να φανε, χωρις να σκεφτουν καθολου τα παιδια τους. και τωρα τα πληρωνει η νεα γενια κι αυτοκτονει. μεχρι το 2050 κι οσο παει.
Καλησπέρα σας.
Σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να νομιμοποιηθεί η ευθανασία και στην Ελλάδα...
εχω κουραστει απο τα ψυχοσωματικα
στο τσακ ειμαι να παω παλι νοσοκομειο
θελω παλι να κανω κακο στον εαυτο μου γμτ!