Ξέρω...το είχα προσπαθήσει κάποτε που ήμουν καλύτερα και ήταν κι οι συνθήκες πιο ευνοϊκές...
Printable View
εκτος απο τις ψυχικες ασθενειες σε εμποδιζει και η κατασταση που βρισκεται η χωρα. με μισθους 350 το πολυ 500 δε μπορεις να πεις οτι ζεις και τοσο, οταν στο εξωτερικο παιρνουν 1500 μπορει και περισσοτερα. αλλα στο ελλαδισταν ειναι τοσο πεθαμενοι οι ανθρωποι που το μονο που αρκει για να μπορει καποιος να πει οτι ζει, ειναι να εχει μια δουλεια κι ενα γκομενακι για να πηδιουνται. ακομα κι αν μενουν στο πατρικο και δεν εχουν τι να φανε.
ακομα καλυτερα αφου το εχεις ξαναπροσπαθησει ξερεις πως ειναι.βαλε ενα στοχο και φταστον,το οφειλεις στο εαυτο σου :)
KENO εγω πιστευω οτι οσοι μιλανε για τα οικονομικα ειναι φοβιτσιαριδες και το χρησιμοποιουν ως υπεκφυγη
οταν θα μεγαλωσεις λιγο ακομα και θα δεις οτι δε μπορεις να ζησεις χωρις λεφτα, γιατι πολυ απλα τα παντα κινουνται με αυτα, θα καταλαβεις.
Με ενθαρρύνεις μ' αυτό που λες ότι το οφείλω στον εαυτό μου γιατί εδώ και λίγη ώρα αναρωτιέμαι αν υπάρχει καμιά ελπίδα ανάκαμψης για μένα εφόσον έχω φτάσει στο σημείο να προσπαθώ ν' αυτοκτονήσω...μπορώ να βάλω σαν πρώτο στόχο να μην το ξαναδοκιμάσω...γιατί αν το πετύχω όλα τα άλλα θα είναι μάταια...(και για άλλους λόγους φυσικά)
το εχω καταλαβει ηδη και αυτα κυνηγαω χωρις ηθυκους φραγμους χωρις ιδανικα ή τυψεις ή οτιδηποτε που θα μου εβαζε φρενο στο να βγαλω λεφτα με οποιοδιποτε τροπο.θυμαμε χειμωνες να κανουμε τραμπες τα παπουτσια και τα ρουχα για να την παλεψουμε,να τρωμε σε διαφορετικα σπιτια,περιμεναμε το σχολειο πως και πως επειδη ειχε παραπανω ζεστη επειδη ηταν πιο ηρεμα δεν χρειαζετε να βρομιζουμε την συνηδιση μας για να την βγαλουμε με 2-3 κατοσταρικα.δεν ειμουνα μονος ειχα οικογενια διπλα μου και οχι εξ αιματος.αλλοι βγαλαν λεφτα,αλλοι φυγαν για παντα,αλλοι χαθηκαν.περνουσαμε καλα ομως.επειδη ειμασταν μαζι δεν μας ενοιαζε τιποτα την βγαζαμε.δεν γυρναω στα παλια,και βλεπω οτι σκεφτεστε με τον τροπο που σκεφτομουνα και δεν μπορω να σας το δωσω να το καταλαβετε
Εστιάζω σε αυτό γιατί πολύ απλά καταλαβαίνουμε τι λες.Ναι αυτό είναι το θέμα.Να βρεις το άλλο σου μισό και να παλεύετε μαζί.Το θέμα είναι όμως που θα το βρεις όταν όπως γράφει και ο ΚΕΝΟ άμα είσαι ήδη στο περιθώριο (μοναχικός) δύσκολα βρίσκεις σήμερα κάποιον με ανάλογα πιστεύω.Η πλάκα βέβαια είναι ότι όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι άντρες και γυναίκες,κάπως έτσι σκέφτονται.Και απογοητεύονται,κλείνονται στον ευατό τους και κανείς δεν ψάχνει για κάποιον άλλο.Και έτσι καταλήγουν να είναι όλοι μόνοι
ωραια επιασες αυτο που ηθελα να πω.βγες εξω γνωρισε κοσμο,μεσα απο την δουλεια απο το ιντερνετ,βρες κοσμο στις καβατζες της πολης σου που καθετε μονος του.ειμαστε τοσοι πολλοι μονοι μας που αμα μαζευτουμε ειμαστε περισοτεροι απο τους βλακες που βλεπουμε καθε μερα να πουλανε μουρη στον δρομο.ψαξτε μην κλαιγεστε,να χαρειτε οτι αγαπατε,βλεπω κοσμο να σαπιζει μονος του ενω εχει τις προοπτικες να κανει κατι καλο στην ζωη του.μου ερχετε να τους σκοτωσω ολους εναν προς εναν για να μην πεθανουν απο την μιζερια αλλα και παλι χαρη θα τους εκανα
ανακαλυψα τυχαια προχτες οτι ο κολλητος μου πληρωνει βιζιτουδες, δε μου εκανε εντυπωση ημουν σιγουρη 100% οτι ριχνει κερατο στην αρραβωνιαστικια του, τον ξερω πιο καλα απο αυτην ως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις.. Παντρευονται του χρονου.. Μολις δυο χρονια μαζι.. Τον ξερω ομως τοσο καλα.. Ξερω οτι εχει αυτο το παθος, και ειναι σεξομανης... Δε θα παντρευοταν σε καμια αλλη περιπτωση.. Ειναι απο τους αντρες που οι βιζιτουδες θα τον κραταγανε σε ενα γαμο.. Αλλιως δε θα μπορουσε με τιποτα να μεινει με μια μονο γυναικα.. Για αυτο και δε θα πω τιποτα.. Ουτε σε εκεινη φυσικα, μιας και αυτη δεν ειναι καν φιλη μου, αλλα ουτε και σε αυτον.. Ειναι μες στο ντιενει.. Η κοπελα πιστευω δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα.. Αντιθετως λεει τι καλο παιδι που ειναι ο ....
μην εισαι αφελης αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε θα του ριχνει κερατο κ αυτη κρυφα. ομιος τον ομιο υποστηριζει
δεν το αποκλειω αλεξανδρε αλλα συνηθως ενας ειναι ο κερατας και το μαθαινει και τελευταιος..
για παραδειγμα λεγαμε για τη κοπελα μου τοτε οτι μου ριχνει κερατο ενω εγω ειμουν 100 φορες χειροτερος ομως δε μου φαινοταν καθολου ειμουν απολυτως ικανος να πεισω κ τον θεο τον ιδιο οτι ζω για αυτον κ μονο
αυτη τη μαλακια μαλλον την εκανα κ εγω μονο που δεν απατησα αν κ ηθελα
xaxaxa ο ενας πιο απο τον αλλο
εκτος απο ασχετη επι του θεματος εισαι κ βαθυα νυχτωμενη κ πιος σου ειπε οτι ειχα παραμινει πιστος σ αυτη επιδη ανεβαζα συνεχεια θεματα στο φορουμ? απλα εχω ενα υφακι ικανο να πεισει θεους κ διαολους οτι ζω κ αναπνεω για μονο μια.
δεν αντεχω με τιποτα τους ασχετους επι του θεματος που πιστεουν οτι ειναι σχετικοι.
κ μετα αναρωτιεσαι γιατι τοσοι πολοι βγαζουν προσωπικα τους θεματα στα μιντια μονο οσοι μου μιαζουν πραγματικα ειναι ικανοι κ καταλαβουν τι ακριβως ελεγα οι υπολοιποι θα βγαλουν ακρη τη δευτερα παρουσια.
Ρε Μαριαν μια ερωτηση και θα στην κανω δημοσια..Καταλαβαινεις τι λεει , στην προκειμενη τουλαχιστον , ο Αλεξ και του κανεις και κουοτ?Αν ναι εισαι φοβερη!Ευγε!
μην ανυσιχεις καπιοι αλλοι που καταλαβαινουν εκτος του οτι καταλαβαινουν αντι να ξεφουρνιζουν χιλια ψεματα εχουν μαθει να λενε αληθειες.
Σκέφτομαι.... Ότι δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τίποτα.....
Είμαι εξασκημένη στην αποκρυπτογράφηση!
Ναι, κάποιες φορές καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πει. Όχι πάντα, ειδικά αν είναι μεγάλο το κείμενο είναι αδύνατον να διαβαστεί συνήθως.
Αυτό βεβαίως δε συμβαίνει λόγω κακής ορθογραφίας, ανύπαρκτου συντακτικού και σημείων στίξης και ιδιόρρυθμου ειρμού της σκέψης του, αλλά λόγω δικής μου ανικανότητας να κατανοήσω μια μεγαλοφυία.
καθολου εξασκημενη αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινειςQuote:
Είμαι εξασκημένη στην αποκρυπτογράφηση!
Με καλυψες πληρως και χαιρομαι που δειχνεις την ταπεινοτητα και την μετριοτητα σου σε αυτο το μελος!
http://www.pic4ever.com/images/laie_14.gif
μα δεν θελω να με καταλαβεις αν δε το εχεις καταλαβει ακομα.
οι ανθρωποι μιαζουν με τα χρωματα οταν λοιπον πλησιασεις 2 αντιθετα χρωματα διπλα διπλα το ενα φωτιζει το αλλο γιατι απλα το ενα καλυπτει τις ατελειες του αλλου οποτε ειναι παντελως ματαιο να πεισεις καπιον να αλαξει τακτικη οσο βλεπει οτι αυτος που του μιλα του καλυπτει τα ελαττωματα του οτι κ να γινει το μυαλο του θα βρισκετε παντα σε αυτον κ οσοι απλα προσπαθουν ματαια να του αλαξουν γνωμη το μονο που θα πετυχουν ειναι να αισθανθουν τα νευρα τους να γινονται αντισκινο.
Δεν εχει κανει ποτε σεξ ο Αλεξανδρος? :Ο
Αυτο με τις βιζιτουδες που λεει η λιλιουμ δεν ειναι τοσο απλο.Περα του οτι για μενα,η οποιαδηποτε απιστια ειναι η πιο σοβαρη αιτια χωρισμου,δεν μπορω να φανταστω πως αυτος ο ανθρωπος που σκορπαει τα λεφτα του σε πουτανες,θα μπορει ως παντρεμενος να διαχειριζεται το σπιτικο του.Και πολυ βασικο ειναι το θεμα των ΣΜΝ,οπου μπορει ανετα να παρει στο λαιμο του την γυναικα του και το παιδι του.
Και να πω και το εξης:σιγα το ******αρικο ντιενει που εχει.Οπως ο καθε αντρας,και ανθρωπος,βρισκει και τα ξανακανει.Αν το μαθαινε καμια,ετρωγε κανενα χερι ξυλο απο τα αδερφια της και γινοταν και ρεζιλι,σιγα μην τα ξανακανε.Το ιδιο αν εβλεπε κανενα ''δωρακι'' στο μοριο του.
πολυ αφελη σε βρισκω.. δηλαδη αν τωρα η γκομενα σου πες σου πει παω σε μια θεια μου στο χωριο να της βρω λουτρα για τη μεση της εσυ που ξερεις τι θα κανει εκει τα χαρτια θα ρηξεις?
αλαφροισκιωτε οχι δεν ειναι απλη η κατασταση, εχει θεμα μεγαλο ο συγκεκριμενςο με το σεξ, ειναι εθισμενος. Ειναι το παθος του πως να στο πω, πως ο αλλος εχει το τζογο ή το ποτο.. Το μονο που θα μπορουσα ν ακανω ειναι να τον πεισω να δει εναν ειδικο για ολους αυτους τους λογους που προανεφερες..
Λιλιουμ , μηπως ο κολλητος σου εχει το συνδρομο " τα κοριτσια για οικογενεια κανουν μονο ιεραποστολικο" .? Συνηθως κατι τετοιοι τα κανουν αυτα . Εγω στην θεση σου , κυριως για του λογους που ανεφερε ο αλαφροισκιωτος , θα φροντιζα να το μαθει με καποιον τροπο η κοπελα του.
μπα μια χαρα τα πανε με την κοπελα του σε αυτον τον τομεα απο οτι μου εχει πει ο ιδιος, και τον πιστευω γιατι αλλιως δε θα καθοταν μαζι της.. που να μην τα πηγαινανε καλα δλδ..
δεν ξερω δεν θελω να της πω τιποτα αυτης, πρωτον γιατι αυτος ειναι κολλητος μου, αυτον ξερω εκατο χρονια, τον αγαπω πολυ και τον νοιαζομαι, ενω αυτη ουτε φιλη μου ειναι ουτε ανθρωπος που μου λεει κατι ή τον νοιαζομαι τοσο λιγο που την ξερω. Για αυτο προτιμω να πιασω αυτον να τον συζητησω και να τον κραξω αν χρειαστει ακομα και να τον πιεσω να δει εναν ειδικο για το θεμα του, που πιστεψε με δεν το υπερβαλω, δεν ειναι απλα ενας γκομενιαρης αντρας, εχει θεμα πως το λενε..
Σκέφτομαι ότι δεν έχω καμιά διάθεση για φιλοξενούμενους...όλα τα ΄χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε...να δω πως θα την παλέψω...