Τι σκέφτεστε; - Page 1412
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1412 of 1532 FirstFirst ... 41291213121362140214101411141214131414142214621512 ... LastLast
Results 21,166 to 21,180 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ακομα καλυτερα αφου το εχεις ξαναπροσπαθησει ξερεις πως ειναι.βαλε ενα στοχο και φταστον,το οφειλεις στο εαυτο σου :)
    Με ενθαρρύνεις μ' αυτό που λες ότι το οφείλω στον εαυτό μου γιατί εδώ και λίγη ώρα αναρωτιέμαι αν υπάρχει καμιά ελπίδα ανάκαμψης για μένα εφόσον έχω φτάσει στο σημείο να προσπαθώ ν' αυτοκτονήσω...μπορώ να βάλω σαν πρώτο στόχο να μην το ξαναδοκιμάσω...γιατί αν το πετύχω όλα τα άλλα θα είναι μάταια...(και για άλλους λόγους φυσικά)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το εχω καταλαβει ηδη και αυτα κυνηγαω χωρις ηθυκους φραγμους χωρις ιδανικα ή τυψεις ή οτιδηποτε που θα μου εβαζε φρενο στο να βγαλω λεφτα με οποιοδιποτε τροπο.θυμαμε χειμωνες να κανουμε τραμπες τα παπουτσια και τα ρουχα για να την παλεψουμε,να τρωμε σε διαφορετικα σπιτια,περιμεναμε το σχολειο πως και πως επειδη ειχε παραπανω ζεστη επειδη ηταν πιο ηρεμα δεν χρειαζετε να βρομιζουμε την συνηδιση μας για να την βγαλουμε με 2-3 κατοσταρικα.δεν ειμουνα μονος ειχα οικογενια διπλα μου και οχι εξ αιματος.αλλοι βγαλαν λεφτα,αλλοι φυγαν για παντα,αλλοι χαθηκαν.περνουσαμε καλα ομως.επειδη ειμασταν μαζι δεν μας ενοιαζε τιποτα την βγαζαμε.δεν γυρναω στα παλια,και βλεπω οτι σκεφτεστε με τον τροπο που σκεφτομουνα και δεν μπορω να σας το δωσω να το καταλαβετε

περνουσαμε καλα ομως.επειδη ειμασταν μαζι δεν μας ενοιαζε τιποτα την βγαζαμε.
    Εστιάζω σε αυτό γιατί πολύ απλά καταλαβαίνουμε τι λες.Ναι αυτό είναι το θέμα.Να βρεις το άλλο σου μισό και να παλεύετε μαζί.Το θέμα είναι όμως που θα το βρεις όταν όπως γράφει και ο ΚΕΝΟ άμα είσαι ήδη στο περιθώριο (μοναχικός) δύσκολα βρίσκεις σήμερα κάποιον με ανάλογα πιστεύω.Η πλάκα βέβαια είναι ότι όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι άντρες και γυναίκες,κάπως έτσι σκέφτονται.Και απογοητεύονται,κλείνονται στον ευατό τους και κανείς δεν ψάχνει για κάποιον άλλο.Και έτσι καταλήγουν να είναι όλοι μόνοι

Senior Member
    ωραια επιασες αυτο που ηθελα να πω.βγες εξω γνωρισε κοσμο,μεσα απο την δουλεια απο το ιντερνετ,βρες κοσμο στις καβατζες της πολης σου που καθετε μονος του.ειμαστε τοσοι πολλοι μονοι μας που αμα μαζευτουμε ειμαστε περισοτεροι απο τους βλακες που βλεπουμε καθε μερα να πουλανε μουρη στον δρομο.ψαξτε μην κλαιγεστε,να χαρειτε οτι αγαπατε,βλεπω κοσμο να σαπιζει μονος του ενω εχει τις προοπτικες να κανει κατι καλο στην ζωη του.μου ερχετε να τους σκοτωσω ολους εναν προς εναν για να μην πεθανουν απο την μιζερια αλλα και παλι χαρη θα τους εκανα

μου ερχετε να τους σκοτωσω ολους εναν προς εναν για να μην πεθανουν απο την μιζερια αλλα και παλι χαρη θα τους εκανα
    Αυτές τις δολοφονικές τάσεις που έχεις,τις έχεις ψάξει απο που προέρχονται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Αυτές τις δολοφονικές τάσεις που έχεις,τις έχεις ψάξει απο που προέρχονται;
    δεν ειναι τιποτα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    λιλιουμ,betelgeuse εγω σας αγαπαω και ας μην συνενοουμαστε :*
    αμοιβαια τα αισθηματα!

Senior Member
    ανακαλυψα τυχαια προχτες οτι ο κολλητος μου πληρωνει βιζιτουδες, δε μου εκανε εντυπωση ημουν σιγουρη 100% οτι ριχνει κερατο στην αρραβωνιαστικια του, τον ξερω πιο καλα απο αυτην ως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις.. Παντρευονται του χρονου.. Μολις δυο χρονια μαζι.. Τον ξερω ομως τοσο καλα.. Ξερω οτι εχει αυτο το παθος, και ειναι σεξομανης... Δε θα παντρευοταν σε καμια αλλη περιπτωση.. Ειναι απο τους αντρες που οι βιζιτουδες θα τον κραταγανε σε ενα γαμο.. Αλλιως δε θα μπορουσε με τιποτα να μεινει με μια μονο γυναικα.. Για αυτο και δε θα πω τιποτα.. Ουτε σε εκεινη φυσικα, μιας και αυτη δεν ειναι καν φιλη μου, αλλα ουτε και σε αυτον.. Ειναι μες στο ντιενει.. Η κοπελα πιστευω δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα.. Αντιθετως λεει τι καλο παιδι που ειναι ο ....

Banned
    μην εισαι αφελης αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε θα του ριχνει κερατο κ αυτη κρυφα. ομιος τον ομιο υποστηριζει

Senior Member
    δεν το αποκλειω αλεξανδρε αλλα συνηθως ενας ειναι ο κερατας και το μαθαινει και τελευταιος..

Banned
    για παραδειγμα λεγαμε για τη κοπελα μου τοτε οτι μου ριχνει κερατο ενω εγω ειμουν 100 φορες χειροτερος ομως δε μου φαινοταν καθολου ειμουν απολυτως ικανος να πεισω κ τον θεο τον ιδιο οτι ζω για αυτον κ μονο

Senior Member
    αυτη τη μαλακια μαλλον την εκανα κ εγω μονο που δεν απατησα αν κ ηθελα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    xaxaxa ο ενας πιο απο τον αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για παραδειγμα λεγαμε για τη κοπελα μου τοτε οτι μου ριχνει κερατο ενω εγω ειμουν 100 φορες χειροτερος ομως δε μου φαινοταν καθολου ειμουν απολυτως ικανος να πεισω κ τον θεο τον ιδιο οτι ζω για αυτον κ μονο
    Σώπα βρε αδερφέ!
    Και πώς γίνεται να απατάς χωρίς να κάνεις σεξ;
    Γιατί μέχρι προχθές δεν είχες κάνει ακόμη.
    Μόνο με το μυαλό έχουμε απατήσει και μας έχουν απατήσει δε φαντάζεσαι πόσοι. Όλοι κερατούκληδες είμαστε!

Banned
    εκτος απο ασχετη επι του θεματος εισαι κ βαθυα νυχτωμενη κ πιος σου ειπε οτι ειχα παραμινει πιστος σ αυτη επιδη ανεβαζα συνεχεια θεματα στο φορουμ? απλα εχω ενα υφακι ικανο να πεισει θεους κ διαολους οτι ζω κ αναπνεω για μονο μια.

δεν αντεχω με τιποτα τους ασχετους επι του θεματος που πιστεουν οτι ειναι σχετικοι.