Το προγούλι στο πρόσωπο δεν είναι;
Printable View
Εξαρταται για ποσο παχος και υψος μηλαμε.Ασε που δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι προγουλι.Παντως αυτες που ειχα δει εγω ηταν ψηλες και γεματες γυναικες.Νταρντανες που λεμε.
Αποκλείεται να είναι χοντρές και όμορφες δεν συμβιβάζονται αυτά τα δύο.
Δελφινι μου γλυκο εισαι πολυ αρνητικη.Εγω ειμαι 160 και 44 κιλα και παλι μπορω να δω την ομορφια σε ανθρωπους με μεγαλο βαρος.Δηλαδη αποκαλεις τον εαυτο σου ασχημη? γιατι?
Α! και κατι ακομα! εχω μια γνωστη ειναι αδυνατη αλλα αν δεις το προσωπο της θα παθεις ανακοπη καρδιας απ'τον φοβο! εχει μυτη μεγαλη και γαμψη σαν του καραγκιοζη ,τα χειλη της ειναι πολυ λεπτα σχεδον ανυπαρκτα , τα ματια της γουρλωτα, αγρια και ασχημα, τα δοντια της στραβα και μεσα στην τερηδονα και την ουλιτιδα.Μην μπερδευεις τα ομορφα συμμετρικα χαρακτηριστικα με το παχος.
Λίγο παλιό το θέμα, αλλά εντάξει, το δελφίνι μας επανέρχεται με τα ίδια θέματα, οπότε το γράφω σε αυτό το thread.
Διάβασα αρκετά ποστ που λένε πρέπει και πρέπει. Οι γυναίκες πρέπει να είναι 10 κιλά πιο κάτω... Ποιος το λέει αυτό πέρα από τα αισθητικά πρότυπα των ΜΜΕ; Ο καθένας έχει διαφορετικό σωματότυπο και κατανομή μυϊκής μάζας, λίπους κλπ. Στις μετρήσεις που έκανα εγώ σε γιατρούς πχ το ιδανικό μου βάρος φτάνει +2 κιλά από το ύψος μου. Έχω πολλή μυική μάζα.
Άλλος/η μπορεί να φτάνει παραπάνω, άλλος/η παρακάτω. Τι θα πει πρέπει; Ό,τι αρέσει σύμφωνα με αυτό που πλασάρουν τα ΜΜΕ; Και τα γούστα διαμορφώνονται πολιτισμικά. Αυτά τα "πρέπει" και τα body-shaming είναι που καταστρέφουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία ανθρώπων.
Και τι θα πει "στους άντρες αρέσει"; Θα έχει η καθεμία το σώμα που αρέσει στους άντρες; Και πάλι, σε ποιους άντρες; Στον Κώστα, το Γιώργο, το Μήτσο; Ή το Γιάννη, τον Μπάμπη και το Θανάση;
Δελφίνι, θεωρείς ότι φταίνε τα κιλά σου που "δε βρίσκεις άντρα", αλλά δε φταίει αυτό. Δες γύρω σου πόσοι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι είναι ζευγαρωμένοι ανεξαρτήτως κιλών. Μην μπαίνεις διαρκώς στο τριπάκι που μας έχει φάει "οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι γιατί έτσι αρέσουν στους άντρες". Τα κιλά σου να τα χάσεις μόνο αν ΕΣΕΝΑ σε επιβαρύνουν στην υγεία σου, στην κίνησή σου, μόνο αν ΕΣΥ έχεις πρόβλημα να σε αντικρύζεις με παραπανίσια κιλά από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ιδανικό βάρος. Και όχι επειδή έτσι ακούς να λένε "οι άντρες", τα ΜΜΕ, τα σαχλοπεριοδικά και τα πορνό. Όσο άγεσαι και φέρεσαι απ' αυτό, θα καταλήξεις να κάνεις 20 πλαστικές και να σε βρίσκεις πάλι άσχημη σύμφωνα με το "τι επιτάσσει η κουλτούρα των ΜΜΕ". Και κυρίως όσον αφορά τις γυναίκες που το γυναικείο σώμα έχει αντικειμενοποιηθεί εντελώς. Δεν είσαι αντικείμενο για να εκτίθεσαι στα μάτια του καθενός για την αισθητική απόλαυσή του, είσαι υποκείμενο, είσαι εσύ.
Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις ιδιομορφίες. Αν κοιτάξεις τα σαχλοΜΜΕ θα δεις μια μαζοποίηση των πάντων. Όλοι και όλες ίδια σώματα, ίδια μαλλιά, ίδια χτενίσματα, ίδιες φάτσες με μακιγιάζ και πλαστικές και μπότοξ, ίδια μούσια, ίδια κουρέματα. Και περνούν το μήνυμα "αυτό είναι το τέλειο, γίνε έτσι κι εσύ, αν δεν είσαι έτσι θα στοχοποιηθείς και θα θεωρείσαι τέρας, μη διαφέρεις".
Δούλεψε με τον εαυτό σου πρώτα και μετά δες και τα κιλά σου, αν σου αρέσεις έτσι ή όχι. Γιατί δεν παραπονιέσαι εδώ μόνο για τα κιλά και την εμφάνισή σου. Και αν πραγματικά θέλεις να τα χάσεις, θα χαθούν και πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι τώρα που πιέζεσαι και σου γίνεται φαύλος κύκλος.
ειναι απλο μη σκασ για να παντρευτεισ καλο πακετο αντρα πρεπει να εισαι αδυνατη
στην ελλαδα εχει παρεξηγηθει αυτο και καμια δεν κανει γυμναστικη και ολεσ το ραβουνε
με αποτελεσμα ολεσ τισ διατροφικεσ διαταραχεσ οι πιο ωραιεσ κατ εμε ειναι οι φιτ
αυτεσ που τρωνε πολυ αλλα κανουν και πολυ γυμναστικη κι ετσι και το δερματακι ειναι τσιτα
και προκομενεσ γινονται αλλα στην ελλαδα ειναι ολεσ να μην πω τι ειναι και καμια δεν κανει γυμναστικη
και καταληγουν ολεσ με διατροφικεσ διαταραχεσ
και δε μιλαμε για γυμναστικη μεγατονων μιλαμε για γυμναστικη να πασ να χορεψεισ μια ωρα να κανεισ την ομορφη ουτε αυτο δεν κανουν
ο πατέρας σου τι κάνει?Γιατι δεν τον βαζει στη θεση του?
λυση ειναι μια πας ΜΜΑ μαθαινεις δυο τρια πραγματακια και μετα τον πλακωνεις στο ξυλο
τι σημαινει το ΜΜΑ?
Μη Με Αγριευεις?
Πάω σε μία εκκλησία με το παλαιό και εκεί γνώρισα τους χειρότερους ανθρώπους της ζωής μου. Πάω σε αυτήν την εκκλησία πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω γνωρίσει χειρότερους ανθρώπους. Πρόσφατα μου συνέβη αυτό το γεγονός με αυτούς: Ένας από αυτούς έχει καθαριστήριο χαλιών και επειδή είναι με το παλιό τον εμπιστευτήκαμε τα χαλιά μας. Ε λοιπόν του δώσαμε τρία χαλιά και το ένα το έκοψε καταλάθος σε ένα μηχάνημα και μας το έφερε χαλασμένο έναν χρόνο. Του είπαμε να το διορθώσει και έκοψε το μισό χαλί χωρίς να μας πει τι θα κάνει. Μας το έφερε μισό. Δεν είναι να τους εμπιστευθείς σε τίποτα. Εκνευριστήκαμε πάρα πολύ όλη η οικογένεια.
Μια άλλη φορά μία από εκεί πλησίασε τον αδελφό μου να τον βοηθήσει γιατί εκείνο τον καιρό ο αδελφός μου περνούσε κατάθλιψη και ο αδελφός μου καθότι άβγαλτος την ερωτεύτηκε αυτή το κατάλαβε και τον κορόιδευε στέλνοντας μυνήματα στο κινητό του και αναπάντητες και παίρνοντας τηλέφωνο στο σπίτι και δεν μιλήσουμε. Τελικά καταλάβαμε ότι τον δούλευε και ο αδελφός έγινε χειρότερα.
Εκεί έγινε και το περιστατικό που με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου. Τέτοια σαβούρα που ήτανε αυτή σιγά να μην την σεβότανε αυτός. Και πολλά άλλα γίνανε σε κείνη την εκκλησία και τελειωμό δεν έχει η σαβουροσύνη τους εκεί μέσα. Εσείς τι γνώμη έχετε???
Για τα χαλιά , για τον αδελφο , η γιαυτον που σου κολλουσε ?