Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 54 of 102 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1523
    Senior Member
    Να πεις στη μαμά σου ότι κι αυτή που παντρεύτηκε τι κατάλαβε????Δελφίνι δεν ξέρω αν θα παντρευτείς ή όχι αλλά εγώ ως παντρεμένη θα σου πω ότι ο γάμος δεν είναι τζόκερ, έχει δυσκολίες,προβλήματα ,όπως όλα στη ζωή εξάλλου. Μη σκας γι' αυτό και να είσαι χαλαρή. Η ζωή είναι μικρή μην το ξεχνάς.

Senior Member
    Σε διαβάζω ανά καιρούς και εχω αντιληφθεί οτι έχεις μπει σε ενα καλούπι όπου η ευτυχία γιασενα σημαίνει γάμος, δεν είναι όμως πάντα έτσι.....θεωρω οτι η μητέρα σου σου έχει δημιούργησε τρελα κόμπλεξ γιαυτο και συγκρίνεις συνέχεια τον εαυτό σου με άλλους και εισαι τοσο ανασφαλης.....θα σου πω ενα πράγμα.....δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος......αν κάθεσαι να ζεις μια ζωή με μετρα σύγκρισης τοχεις χάσει το παιχνίδι......αντί λοιπόν να ασχολείσαι με τα βαριά λόγια που σου λέει η μητέρα σου και να κάθεσαι να συγκρίνεσαι συνεχώς με άλλους θα πρέπει να δεις πως θα βελτιωθεις σαν ανθρωπος και να κυνηγήσεις τους στόχους σου...Αν ο στόχος σου ειναι ο γάμος ( και θεωρώ ότι είναι στόχος σου επειδή η μητέρα σου σου δημιουργεί ενοχές ) τοτε θα πρέπει και εσυ να κανεις κάτι για να πετύχεις αυτο το στόχο....το να κλαίγεσαι δεν θα οδήγησε πουθενά όσο το να δεις πως θα βελτιωθεις.....τέλος, φρόντισε να φυγεις απτό σπίτι σου, μπορεί να αγαπάς τους γονείς σου και να σε αγαπούν αλλα σε έχουν καταστρεψει......

Senior Member
    Και μην νομίζεις οτι ο γάμος φέρνει την ευτυχία.....τις περισσότερες φορές το αντίθετο συμβαίνει....απλα δεν έχεις μάθει πως να περνάς μόνη σου καλά και νομίζεις οτι ένας γαμπρός θα σε σωσει απο το βούρκο...τέλος, όσο το σκέφτεσαι και το κηνυγας τόσο δεν θα σουρχεται....ειναι νομος αυτο....βελτιωσε την εμφανιση σου , να είσαι πιο χαλαρή και θα έρθει απο μόνο του το πράμα...

Senior Member
    αγαπαω δελφινι γτ ειναι ζαμαν φου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έμεινα ανύπαντρη γιατί είμαι χαζή και καθυστερημένη λέει η μαμά μου. Εσείς τι λέτε πάνω στο θέμα αυτό;
    Ότι αφού η μαμά σου που φαίνεται να είναι χαζή και καθυστερημένη για να σου λέει τέτοιες σαχλαμάρες, παντρεύτηκε, τότε δεν στέκει ο ισχυρισμός της.
    Και ότι καλό είναι να απομακρυνθείς από άτομα που λένε τέτοιες ανοησίες, ακόμη κι αν είναι οι γονείς σου.
    Γιατί μετά κολλάς κι εσύ και ανοίγεις 400 θέματα που ρωτάς το ίδιο.

Senior Member
    δελφινι εγω δεν εχω παντρευτει αλλα πιστεψε με ειναι καλυτερα ετσι εχω μονο τον εαυτο μου
    και κανξω οτι μου κατεβει στο κεφαλι και δε δινω λογαριασμο σε κανενα τα φιλαρακια μου
    τρεχουνε ολη μερα για να βγαλουν το μεροκαματο παλια τουσ ζηλευα ηθελα κι εγω να δουλευω ολη μερα
    να κανω οικογενεια κλπ με το τρεξιμο οπυ εχουν αυτα ουτε κατα διανοια να ακουσω για οικογενεια
    και παιδια εχει παρα πολυ τρεξιμο δεν ειναι οπωσ ηταν παλια και θελει και λεφτα μισθο σιγουρο
    που εγω δεν μπορω να τα κανω αυτα

Senior Member
    'Οσον αφορά την μαμά μου, ήμουνα μία κούκλα μέχρι τα 30 μου όσους νεαρούς γνωρίζαμε από δουλειές και από φιλικό περιβάλλον όλοι με ζητήσαν σε γάμο από όλους αυτούς 1,2 άτομα άρεσαν πολύ στην μαμά μου. Μάλιστα με τον έναν βγήκαμε και καν δύο φορές με την παρότρυνση της μαμάς μου αλλά στο τρίτο ραντεβού τον είπα έχω σχέση και τον παράτησα. Ακριβώς εκείνο το διάστημα στα 18 μου είχα ολοκληρωμένη σχέση με έναν 17χρονο και δεν το ήξερε η μαμά μου. Αυτός τελικά με παράτησε και από τότε προσπαθούσα να βρω καλύτερη σχέση πήγαινα από τον έναν στον άλλον τελικά έμεινα μόνη γιατί δεν μου άρεσε κανένας. Από τότε έβγαλα τα ΙΕΚ, έβγαλα το ΤΕΙ βρήκα καν δυο δουλίτσες με συμβάσεις νοσηλευτική στο αντικείμενό μου όμως όταν δεν έχω δουλειά και είναι πολύ μεγάλο το διάστημα αυτό όλη μέρα τρώω και κοιμάμαι δεν βγαίνω δεν πάω πουθενά και η μαμά μου εκνευρίζεται γιατί αυτοκαταστρέφομαι. Έχω γίνει από 50 κιλά 84 και συνεχίζω την ίδια δουλειά τρώω και κοιμάμαι. Έχει αγανακτήσει η μαμά μου που δεν βοηθάω τον εαυτό μου. Τα χρόνια εντωμεταξύ περνάνε και φοβάται να μην μείνω μόνη μου γιατί τώρα κανείς δεν με ζητάει για γάμο ούτε φίλες έχω για να βγαίνω να έχω συντροφιά για αυτό η μαμά μου ανησυχεί και πιστεύει ότι αν έχω ένα σύντροφο όταν θα φύγουν από την ζωή δεν θα είμαι μόνη μου γιατί ξέρει ότι εμείς μπορεί να είμαστε καινούρια γενιά αλλά τα μάτια της έχουνε δει πολλούς μοναχικούς ανθρώπους ή θα τους εκμεταλλεύονται οι συγγενείς ή ξένοι όταν θα είναι μόνοι και ηλικιωμένοι χωρίς να έχουνε τα παιδιά τους όλοι θα τους εκμεταλλεύονται κ θα τους πληγώνουν και για όλα αυτά η μαμά μου με πιέζει και για παντρειά και να προσέχω την εμφάνισή μου που την καταστρέφω με τον τρόπο ζωής μου.

Senior Member
    φαινεται οτι εισαι γυναικα φωτια εσυ αλλα αλλο ειναι το θεμα τα κανεσ τα βαρεθηκεσ γτ σταματησεσ
    απλα επειδη περασε η ηλικια η επειδη γνωρισεσ αρκετουσ δε σου πηγε κανενασ και τα παρατησεσ

Senior Member
    Ναι δεν αντιλέγω η μαμα σου για το καλο σου στα λέει απλά με λάθος τρόπο......Και όταν γίνεται τόσο αυστηρή και κατηγορητικη τοτε εσυ απο αντίδραση και μόνο κανεις το ακριβώς αντίθετο απαυτο που θέλει...Προσπαθεί να σε συγκρίνει με άλλους που έχουν πετύχει αυτά που θα ήθελε αποσενα να έχεις πετύχει...Ομως αυτός ο τρόπος αντί να σου κάνει καλό αντίθετα σου αυξάνει την ανασφάλεια.....γιαυτο σου λέω σε έχουν καταστρεψει....και εσύ κάθεσαι και την πιστεύεις.....δεν στέκουν αυτά που λέει καλή μου!!! Η αξία ενός ανθρώπου δεν κρίνεται απο το αν παντρευτεί η οχι....απλα ανησυχεί....αυτο πρέπει να καταλάβεις!!! Ανησυχεί για σενα, να μην μείνεις μόνη και οχι οτι ζηλεύει και θεωρεί ανώτερες σου τις άλλες κοπέλες.....Απλα εκφράζει αυτή την ανησυχία με το λαθος τρόπο....Πρεπει να φυγεις από το σπίτι σου και διότι είσαι μεγάλη και διότι σε ζημιώνει η συμπεριφορά της μητέρας σου και γενικά μετα απο καποια ηλικία πολλά κολλητιλικια με γονείς δεν κάνουν καλό....πρεπει να ανεξαρτητοποιηθεις!!!! Και αντί να γράφεις τι δεν έχεις πετύχει να ασχοληθείς με το πως θα ήθελες να ήσουν....

Junior Member
    δεν θα επρεπε να ειναι αυτοσκοπος ο γαμος δελφινι γιατι ετσι δεν ειναι σιγουρο οτι θα καταληξει σε κατι που θα σε κανει να αισθανθεις καλυτερα,αυτες ειναι πολυ σοβαρες αποφασεις στην ζωη ενος ανθρωπου πιστευω οτι πρεπει να το δεις με ποιο χαλαρο τροπο γιατι ετσι ισως και να παρεις μια πολυ βιαστικη αποφαση με καποιον που ισως να μην ταιριαζεις καν μονο και μονο για τον γαμο ως ιδεα...το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι οταν βγεις με αντρες σε καποιο ραντεβου να τους πεις οτι ενδιαφερεσαι για κατι πιο σοβαρο...ετσι οσοι ειναι να παρουν το μηνυμα θα το παρουν ωστε να μην αναλωνεσαι σε σχεσεις που δεν γουσταρεις..προσωπικα μου λειπει η επικοινωνια και οχι ενας γαμος που ειναι κατι πολυ σοβαροτερο την δεδομενη στιγμη...μπορεις να ξεκινησεις να βγαινεις εξω με φιλες για αρχη,να περιποιηθεις τον εαυτο σου και καποια στιγμη θα βρεθει καποιος που θα ταιριαζετε,μονο μην πεις με την μια γαμος χαχχα ειναι κατι που τρομαζει τους αλλους :-)

Junior Member
    οσο για την μητερα σου την βρισκω ιδιαιτερα σκληρη απεναντι σου δεν τρεχει και τιποτα αν δεν παντρευτηκες,σκοπος ειναι εσυ τι θες να κανεις και οχι για να ευχαριστεις τους αλλους

Δελφινι εχω δει παχουλες κοπελες που εχουν πανεμορφο προσωπο και ειναι στην πενα! αλλες ειναι παντρεμενες με παιδια, αλλες εχουν σχεση κτλ.Γιατι δεν περιποιησε λιγο τον εαυτο σου και να ξεκινησεις να τρως πιο υγιεινα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Δελφινι εχω δει παχουλες κοπελες που εχουν πανεμορφο προσωπο και ειναι στην πενα! αλλες ειναι παντρεμενες με παιδια, αλλες εχουν σχεση κτλ.Γιατι δεν περιποιησε λιγο τον εαυτο σου και να ξεκινησεις να τρως πιο υγιεινα?
    Συγνώμη αλλά τι ωραίες να είναι με τα προγούλια και τις κοιλιές σοβαρά μιλάς?

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Συγνώμη αλλά τι ωραίες να είναι με τα προγούλια και τις κοιλιές σοβαρά μιλάς?
    Λεω για τα προσωπα τους οχι για το σωμα και γενικα ποσο περιποιημενες ειναι.

Senior Member
    δελφινι εχεισ ενα θαυμαστη επισημα δηλωνω θαυμαστησ σου χωρισ ποτε να εχω δει τη φατσα σου και να ξερω πωσ μοιαζεισ
    εκτοσ εξαιρετικου απροοπτου βαλε με στο ραφι με τουσ θαυμαστεσ

Page 54 of 102 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast