Δεν έχω πηδήξει καμία σε κλαμπάκι ούτε στην Ελλάδα ούτε κάπου αλλού και ούτε το επιδίωξα ποτέ μου αν και υποθέτω πως αν πιεί πολύ μια κοπέλα μπορεί να το κάνει και στο κλάμπ και παντού... :)
Δεν έχω πηδήξει καμία σε κλαμπάκι ούτε στην Ελλάδα ούτε κάπου αλλού και ούτε το επιδίωξα ποτέ μου αν και υποθέτω πως αν πιεί πολύ μια κοπέλα μπορεί να το κάνει και στο κλάμπ και παντού... :)
Τα ειδα να γινονται Τζιμ. Ελλαδα δεν πολυβγαινω, παρα μονο για φαγητο ή καφε, γιαυτο δε μπορω να σου πω τι γινεται εδω
Το κριμα ξερεις πιο ειναι?? Οτι ξερω παιδια εδω (και βαζω κι εμενα μεσα) που ειναι σα τα κρυα τα νερα, με αμαξια, απο καλες οικογενειες, με τροπους, που δυσκολευονται να βρουν κοπελα γιατι δεν φερουν σα *******ς γιοι και σεις λετε για απλυτους στο λονδινο που γαμανε καθε μερα! Σορρυ δλδ που μιλαω ετσι αλλα ελατε στη θεση μου..!!! Ειμαι τοσο λιγουρης και απαρτος που ποναω!! Δεν κανω πλακα... φανταστειτε τι απωθημενο εχει συσσωρευτει μεσα μου αλλα και ποσο μεγαλο ειναι το ΓΙΑΤΙ που με ταλαιπωρει.!!! Γιατι να μαι τοσο αφυσικος? Γιατι για αντρα νεο δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα παιδια! Κακα τα ψεμματα! Μου ρχετα τωρα να βγω να τα κανω ******* ολα!!! Γιατι ειμαι ηδη μεγαλος για να συζηταω αυτονοητες σωματικες λειτουργιες! Κι ενω ξερω οτι ειναι και η συγκυρια αλλα και ο χαρακτηρας μου που φταιει ειμαι πολυ επιρρεπης να αρχισω τα καντηλια απεναντι στις ψωνισμενες που μας ευνουχισαν με τη συμπεριφορα τους...! Οκ ημουν χοντρος! Ημουν ομως και ανθρωπος... γουσταρα τις ομορφες... ακομα ετσι ειμαι... τι να κανω δλδ? λοβοτομη? τουλαχιστον να με πιασει μια απαυτες να μου πει πεντε πραγματα... ρε τζιμ εισαι καλο παιδι...αλλα πρεπει να χασεις κιλα... εγω λογω χαρακτηρα δεν το απεδιδα στο παχος μονο αλλα το παιρνα πολυ προσωπικα...γιαυτο την πρωτη φορα που αδυνατισα ημουν και παλι σκατα ψυχολογικα...καμια σχεση με τωρα...αλλα τωρα που μαι πιο ισοροπημενος, ειμαι πλεον μεγαλος.... :(
επειδη κι εγω φιλε jimmaster κοντευω δυστυχως τα 30, πλεον ψαχνω για κοπελες που πραγματικα μου ταιριαζουν, με θελουν και μπορουν να δειξουν κατανοηση, μπας και υπαρξει συνεχεια και προχωρησουμε σοβαρα μαζι. εμφανισιακα δε με ενδιαφερει αν ειναι ξανθουλα barbie η αλλη, ουτε τιποτα τετοιο αρκει να αντεχεται. αν ειναι για ενα πηδημα μονο ομως, τοτε ποιος χεστηκε κυριολεκτικα για την εξωτερικη εμφανιση αλλα και τον χαρακτηρα της, απλα το κανετε και τελος δε χρειαζεται να το πολυψαξεις τοσο.
για να καταλαβεται τι κλειστομυαλια παιζει στην Ελλαδα, υπο αλλες συνθηκες θα διοργανωναμε μια ομορφη παρτουζιτσα μεσω φορουμ και θα λεγαμε και του jimmaster να ρθει να τελειωνουμε, παρα να φτασει το θεμα 150 σελιδες κι ακομα. αλλα αυτα ναι δεν γινονται εδω γιατι ειναι ντροπη. λες και το σεξ δεν ειναι αναγκη, αλλα κατορθωμα...
Εμενα μου λες?? Εχω φτασει να κλαιγομαι μεσα σε ενα φορουμ!!! Εχω φτασει στα ορια της αντοχης μου... Ριχνομαι οπου να ναι...μαρεσουν δε μαρεσουν... πινω πολυ...βριζω αγνωστους...παραμελω τη δουλεια...τη ζωη μου την ιδια.... κι ολα αυτα γιατι?? Γιατι ετυχε να πεσω σε απανθρωπο περιβαλλον!
Κι αυτα που λεει για τις ξενες ο ΚΕΝΟ οσο κι αν με την απολυτοτητα του διαφωνω, εχω φιλο μου με κοπελα απο ουκρανια...εεε πιο καλη κοπελα δεν εχω δει... καθε φορα με εκπλησει...και οχι καλοσυνη απο αναγκη ή απο αδυναμια... ειναι μεχρι εκει πανω κουκλαρα και πολυ δυναμικη...ο φιλος μου ουτε λεφτας ουτε ωραιος ουτε τπτ...κι ομως ρε φιλε κορωνα στο κεφαλι της τον εχει...δεν μπορεις να φανταστεις πως μας φερεται... την εχω στην καρδια μου μεσα...τα ιδια παλιοι συναδελφοι του πατερα μου με γυναικες αυστραλεζες, αφρομαερικανιδες, γερμανιδες...ολες ειναι τοσο καλλιεργημενες και τοσο στοργικες αλλα και γυναικαρες...και μετα λεω εγω τι στο διαολο καθομαι και ασχολουμαι εδω?? Αλλοι ανθρωποι σπανε την πλατη τους για κατι κακιασμενες μαγισσες που απλα ειναι ωραιες...σε σχεση με τι?? σε σχεση με το πεσμενο ελληνικο επιπεδο παντα...κι οταν ερθει καμια ξενη υπερκουκλαρα που εξω θεωρειται συνηθισμενη, ριχνουν κατι μουτρα μεχρι κατω... βλεπω κι απο τη μανα μου...να γυρναει ο πατερας κουρασμενος απ τη δουλεια και να του πρηζει τις μπαλες για μαλακιες...! Και μιλαμε πως η μανα μου δεν δουλευει...και εχει μονο ενα παιδι... που να χε δυο - τρια και δουλεια οπως αλλες... και εκεινες δεν διαμαρτυρονται κιολασ!!!!!!!
τζιμ
ξεκολα..οι ανθρωποι που εχουν αυτη την σεξ.ζωη εχουν περασει απο διαφορα σταδια ,τα οποια εσυ τωρα περνας..
Υπαρχουν και θα υπαρχουν και αντρες και γυναικες που θα θελουν μονο αυτο,που εχουν κανει τη δικη τους ενδοσκοπηση εχουν πειραματιστει και εχουν καταληξει οτι αυτο γουσταρουν να κανουν..
Δεν καταλαβα τι σε σοκαρε..δεν υπαρξουν αντρες που δεν θελουν σχεση αλλα μονο σεξ?και γυναικες ομοιως?
Κενο,
δεν σε λεω στενομυαλο αλλα φοβαμαι οτι εισαι..
αν δεν εχω καταλαβει καλα πες μου..
Εισαι ενας ιδιορυθμος ανθρωπος που ψαχνει μια γυναικα επισης μοναδικη για εκεινον..
Του την σπανε τα προβατα και οι κοιμισμενοι και θεωρει την Ελλαδιτσα λιγο πισω σε σχεση με αλλα ανεπτυγμενα κρατη..Οκ?
ερωτηση.
Εσυ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να ξανακανεις σχεση με ατομο που δεν σου κολλαει..το προβλημα σου ειναι οτι ολεεες ειναι μια απο τα ιδια και να παρει δεν βρισκεις το δικο σου μοναδικο ταιρι????τι πρωτοτυπο..ακομα και οι ορντινερι εχουν το ιδιο προβλημα!
ή
Δεν σε αποδεχονται λογω του τειχους σου?
Κοίτα γίνονται δεν γίνονται αυτά μην νομίζεις πως όσοι κάνουν πιο συχνά σεξ έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους. Από πείρας σου λέω πως καλύτερα είναι να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι παρά να δημιουργήσεις πρόβλημα στην προσωπικότητα σου και φτάσεις στο σημείο να χάσεις τον εαυτό σου επειδή "νομίζεις" πως οι άλλοι περνάνε καλύτερα.
jimmaster δεν εχω να προσθεσω κατι σε οσα μου γραψες. απλα μακαρι να ηταν πιο ευκολο να ξεκουμπιζωμασταν ολοι τελικα απο εδω, παρα να τρωμε τις ασχημες συμπεριφορες της καθεμιας που ψωνιζεται.
προσεξε τι εγραψα προηγουμενως, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να παω σχεδον με οποιαδηποτε, αν ειναι μονο σεξ και τπτ παραπανω. το θεωρω καθαρα αναγκη, σαν να θελει μια αγκαλια απλα. αν ομως θελει κατι παραπανω, δλδ σχεση, ε τοτε ναι θα πρεπει να μου ταιριαζει και να τη βρισκω μοναδικη. γιατι εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου με αλλες, και τελικα ξερω οτι παλι μετα απο εναν μηνα θα μεινω παλι μονος μου. και ποιος ο λογος να δεθω με μια κοπελα συναισθηματικα, οταν στο τελος θα με παρατησει ? γιαυτο καθολου αισθηματα, παρα να με ξαναγαμησουν ψυχολογικα! τοιχοι και μαλακιες δεν υπαρχουν, δε μου κανε καμια προταση κι αρνηθηκα, συνηθως δινω ευκαιριες, αν και προβλεπω το αποτελεσμα. εδω περιμενετε εσεις απο τους αντρες να σας τη πεσουν, δε τη πεφτετε σχεδον ποτε οι ιδιες, γιαυτο τελικα καταληγουμε ολοι μονοι.
υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει σε καποιον το σεξ ? εστω κι αν ειναι με τη μορφη παρτουζας και πρεπει να μοιραστει τη κοπελα με αλλους. το σεξ ειναι αναγκη λεμε, οχι κατορθωμα! μονο αν ειχε σχεση σοβαρη νομιζω θα ελεγε οχι. αλλα εδω προτιμουν και οι κοπελες να παραμεινουν αγαμητες, παρα να δοκιμασουν και να κερδισουν αλλη μια εμπειρια παραπανω. κι απ'αυτη την αγαμια τελικα καταληγουμε ολοι σκατα.
Με σοκαρε το ποσο αδεια ηταν η ζωη μου μεχρι τωρα... αυτο στην ουσια με σοκαρε....
Επισης μου φαινομαι τρομερα πισω οταν ακουω για ******α σε τουαλετες και παρτουζες και αλλες κολπα και μετα οταν βγαινω εγω βλεπω ατομα με τα ποτα στα χερια σαν παγοκωλονες που οταν περναει η ωρα φευγουν να πανε να τον παιξουν και να βαλουν δαχτυλο εκτος αν εχουν σχεση...
καλά, έδω πηδιούνται στις τουαλέτες στα σχολεία, οι τουαλέτες των κλαμπ σου κάνουν εντύπωση? ντάξει, αν δεν έχουν σπίτι οι άνθρωποι, τι να κάνουν?
Που ρε κι εσυ?? Οταν πηγαινα εγω σχολειο δεν ειχε γινει ποτε κατι τετοιο!!! Κι αν εγινε, εγινε αναμεσα σε παιδια που τα ειχανε καιρο και το κανανε ετσι κι αλλιως και τους επιασε να το κανουν στο σχολειο... ε κι εγω τον ειχα παιξει στο σχολειο... (μονο αυτο εχω να πω απ τη ζωη μου ολοκληρη ετσι κι αλλιως!)
Αλλα γενικα μου κανει εντυπωση τεραστια... γιατι αυτο που αντιπροσωπευω εγω ειναι ενα κομματι των ανθρωπων που δυσκολευονται πολυ σε θεματα σεξουαλικα...πως καποια πραγματα για αλλους ειναι ενα τπτ και για αλλους βουνο! Δλδ το ξερω συντομα θα ολοκληρωσω κι εγω με κοπελα και θα πω απο μεσα μου..καλα αυτο ηταν?? ΤΟ ξερω σιγουρα... αλλα γιατι ομως μου πηρε ΤΟΣΟ πολυ να φτασω μεχρι εδω??? Ολοι μα ολοι απο μικροι κανονικα πηγαινανε με γυναικες... εγω γιατι ξεμεινα...τι στο διαολο?? κι η παρεα μου ολοι μετα τα 20 ολοκληρωσανε... τι να πω ρε πστ... ξερω οτι μια μερα θα πεθανω κι ολα αυτα δεν θα χουν νοημα...αλλα να μην ζησω λιγο ομορφα οσο ειμαι νεος...τοσο πια γκαντεμια???
Ε φανταζομαι αφου γινονται που γινονται τρελα στην ζωη καποια απο αυτα τυχανε σε μενα...αλλοι γενιουνται κωφαλαλοι, αλλοι τυφλοι, αλλοι ορφανοι, αλλοι εν καιρο πολεμου....εγω γεννηθηκα μαλακας απλα
ναι, τώρα τι να σου πω. κι εμένα μου κάνει εντύπωση που μερικοί άνθρωποι αργούν (δεν είσαι ο μόνος, ξέρω κι άλλους) χωρίς μάλιστα να έχουν κάποιο "κουσούρι" (εμφανές τουλάχιστον). ίσως είναι κι αυτό θέμα κακού τάιμινγκ! ίσως πάλι αν αργήσεις λίγο (πας ας πούμε 22) ε μετά σε πιάνει άγχος και όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Μα ειναι αυτονοητο αυτο που λες..δεν μιλαμε για την σχεση της μιας βραδιας.
Συζηταμε για ανθρωπια και κατανοηση.
τι δεν εχω καταλαβει?
Ειναι ανωφελο να συζητησω τις σεξ.προτιμησεις του καθενος..ειναι σαν να κρινω γιατι δεν της αρεσει μιας κοπελας ή ενος αντρα το παστιτσιο..
Ο καθενας κανει τις επιλογες του βασει των προτιμησεων του,της παιδειας του κτλ..δεν με βοηθαει να κατακρινω αυτον η αυτη που δεν ειναι σαν εμενα..γιατι δεν θελω να κανει το ιδιο και εκεινη/ος σε εμενα.
τζιμακο,
τα ειπαμε..ναι η συνειδητοποιηση οτι ειχες λανθασμενη ιδεα για το συμβαινει γυρω σου ΠΟΝΑΕΙ..
Παει αυτο..θα τον κλαψουμε πολυ τον μακαριτη?
Εχουμε περασει στην εφαρμογη λυσεων..τωρα τι?θα ξαναρχισουμε τα "ωιμε τι εχασα, δεν με θελανε, κακουργες ψυλομυτες?"
Ειναι αντισεξουαλ η κλαψα..
εφταιξες και εισαι εδω τωρα,παρε τις ευθυνες σου και προχωρα με το κεφαλι ψηλα..
To μοναδικο που με ανακουφιζει ειναι οτι λογω ειτε κοινωνικων ελιγμων που μπορω να κανω ειτε λογω εμφανισης μου ειναι ευκολο να προσεγγισω κοπελες... αρκει να μην το επιδιωκω...εκει τα κανω σαλατα...οταν το αφηνω να γινει, γινεται πανευκολα...
Πρεπει να το δω στυγνα τελειως οντος...αφου εγινε εγινε...τωρα ειναι το θεμα τι κανουμε... Τωρα μαζευουμε λεφτα και παμε στον γιατρο να τα πουμε ολα... δεν γινεται αλλιως... Απλα ξερεις τι γινεται? Οταν ακους για λονδινα, για παρτουζες, για σεξ στις τουαλετες κι εσυ ησουν κλεισμενος σε 4 τοιχους και τον επαιζες, εεε κομματιαζεται η καρδια μου...και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακομα θα κρατησει...
Ειναι κι ενα αλλο θεμα που με καιει...δεν ειναι το οτι ολον αυτον τον καιρο δεν εκανα σεξ... ισως αυτο να φανερωνει δυναμη χαρακτηρα... και οντος ειμαι πολυ δυνατη ψυχη...με καιει το οτι στα 18-22 ειναι η σεξουαλικη ακμη...οι καλυτερες στυσεις και η πιο πολλη επιθυμια...οκ και τωρα εχω αλλα την χρυση εποχη την εχασα ανεπιστρεπτι... με λιωνει αυτο γαμωτο...με πληγωνει παρα πολυ... μακαρι να τα χα παρει ολα αυτα πρεφα πριν απο 6 χρονια... ποσο αλλιως θα ταν η ζωη μου τωρα...
Αλλα και παλι δεν αλλαζει...τι να κανω τωρα...δεν αλλαζει :(
Εγω και στα 20 ειχα αργησει και αγχωνομουνα... ξερεις τι θελω να κανω τωρα??? μου ρχεται να κλαψω σαν μικρο παιδι... βουρκωνω τωρα που γραφω... τετοια νευρα και στενοχωρια δεν εχουν ξαναυπαρξει... δεν ξερω τι να κανω πια... μου φαινεται θα καταληξω πρεζακιας... να μαστουρωνω μεχρι να με βρουν κομματια πεθαμενο σε κανα στενο... χωρις πλακα... ερχονται στιγμες πολυ δυσκολες... που πιεζομαι αφορητα
Παω σε ενα φιλο τωρα να ξεσκασω λιγο... δε θα ηρεμησω αλλιως... τα λεμε...ευχαριστω για ολα
αν υποψιαστω οτι θα στειλετε τον τζιμ μεταναστη, για να πηδηξει......
ζητω συγνωμη που εβαλα στη κουβεντα σας τις ξενες. ναι καλυτερα πιαστε τις ελληνιδες οσο ελλεηνιδες κι αν ειναι, γιατι οι ξενες πεφτουν λιγακι μακρια. οτι υπαρχει διαφορα παντως και θα ηταν προτιμοτερο να φευγαμε ολοι οι αντρες απο εδω, αν θελουμε να παραμεινουμε αντρες και να εχουμε την υγεια μας, ναι ισχυει.
Mην ξεχνας σε ποιον μιλας βασικα... αυτα ειναι για πιο εμπειρους απο μενα...γιατι εγω σαν εσωτερικη ροπη μου βγαινει υπερμετρη αυτοπεποιθηση που τελικα με κανει να γκρεμοτσακιζομαι και να το γυρναω σε ελλειψη αυτοπεποιθησης - καταθλιψη στασιμοτητα κι απο κει που πηγαινα για τα πολλα, τελικα χανω και τα λιγα... γιαυτο οτι υπαρχει θα φανερωθει οταν θα ειμαι ετοιμος να το δω... προς το παρον μου χρειαζεται μια κοπελιτσα μικρουλα να μπουμε μαζι στο χωρο του ερωτα ετσι ωστε να ειναι ομαλη η προσγειωση οπως επρεπε να γινει οταν ηταν η ωρα του..αλλα προφανως η ωρα ειναι τωρα...κι επειδη ειχα παει σε ψυχολογο μια φορα δεν ημουν ετοιμος να παω ή δεν ηθελα να βοηθηθω... (μην ξεχνατε οτι την πρωτη αποτυχια στον οικο ανοχης την ειχα μετα απο κουβεντα της ψυχολογου οτι τωρα που θα κατεβεις αθηνα να δωσεις μαθημα, κανε κι ενα βημα με καμια κοπελα...κι εγω το πηγα κατευθειαν οτι επρεπε να παω να πηδηξω...με τα γνωστα ολεθρια αποτελεσματα... σκεφτομαι μαλιστα να ξαναπαω σε αυτην παλι.... για οσο βασταει η τσεπη μου σε πρωτη φαση)...επεσα και λιγο θυμα των οικονομικων της οικογενειας... απο την αποψη οτι αν δεν υπηρχε οικονομικο θεμα θα συνεχιζα κανονικα την ψυχοθεραπεια και δεν θα εχανα τοσο χρονο... αλλα τωρα οτι εγινε εγινε... δεν αλλαζει...παμε παρακατω... καμια φορα γιαυτο τους κραταω μουτρα γιατι δεν κοιταξανε κι αυτοι τα ψυχολογικα τους ωστε να ειναι πιο δραστηριοι και το σπιτι να μην υποφερει απο ελλειψη χρηματων...γιατι τελικα ηταν βασικες οι αναγκες μου...και για μεταπτυχιακο που δεν μπορεσα ακομα να κανω, αλλα και για ψυχοθεραπεια...που αν ηξερα για αυτην οταν σπουδαζα...αν ηξερα για τα νοσηματα τα ψυχολογικα (δεν γνωριζα τπτ απολυτως) θα χα πιασει δουλιτσα παρτ ταιμ για να πληρωνω και 4 επισκεψεις τον μηνα...αλλα δεν φταιω γιατι δεν το γνωριζα καθολου... τι να πω ρε παιδια...υπαρχει μοιρα αλλα και προσωπικες επιλογες... πιστευω με περιμενουν καλα πραγματα απλα αργουνε λιγο... εχω ξαδερφο που σκοτωθηκε στα 24 απο μηχανη αλλα μεχρι τοτε ειχε παει με καμια 20αρια κοπελες και γενικως ειχε κανει πραγματα... ισως του τη φυλαγε η μοιρα του να ζησει εντονα μεχρι ενα σημειο και μετα να πεθανει...ισως εμενα να ναι γραφτο να απολαυσω καποια πραγματα σε βαθος χρονου αλλα και να ζησω περισσοτερο... (τωρα μιλαμε για την βασικη αναγκη του ερωτα...αλλα ακομα κι εκει επρεπε να παλεψω!!! παλι καλα που δεν πρεπει να παλεψω για να αναπνεω και πηγαινω τουαλετα! ναι εκει σταθηκε "γενναιοδωρη" η ζωη μου! :\ )
Καποια πραγματα πρεπει να επαναλαμβανονται.
Ερωτηση: Ποιο ειναι ενα χαρακτηριστικο μεταξυ αλλων που εχουν οι αντρες με αυτοπεποιθηση ενω αλλοι δεν εχουν?
Απαντηση: Το οτι δε φοβουνται την απορριψη. Αυτο σημαινει οτι δεν εστιαζουν στο ποσες τους απερριψαν, αλλα στο ποσες δεχτηκαν να ειναι μαζι τους. Δεν ειναι το νουμερο το θεμα, αλλα ο τροπος σκεψης. Μπορει να σε απορριψουν 5 αλλα να σε δεχτει μια και να ειναι αυτο που ηθελες παντα. Αν συνηθιζαν οι αντρες να παιρνουν τοσο κατακαρδα τις απορριψεις δε θα δημιουργουσε κανεις σχεση.
Αλλοι κατηγορουν τις γυναικες που προτιμουν να μεινουν αγαμητες απο το να πανε με τον καθε ασχετο (!!!) και αλλοι τις λενε πουτανες κι οτι πηγαινουν με οποιονδηποτε για λεφτα κτλ.
Τωρα βεβαια το πως γινεται να υπαρχουν ατομα που αλλαζουν τις κοπελες καθε μηνα και μπορει να ειναι 15χρονα , διχως δουλεια ή λεφτα ή καλο αμαξι κτλ αυτο ειναι αλλο θεμα που κανεις δε θιγει. Ή φοιτητες οι οποιοι ισα ισα μπορει να καλυπτουν τα δικα τους εξοδα. Κι αυτοι ελληνιδες βρηκαν, δεν εφυγαν μεταναστες. Και ρωτω εγω, μηπως οι συγκεκριμενοι ηταν πιο διαθεσιμοι απο αλλους? Μηπως δεν τους απασχολουσε η απορριψη αλλα το ποια θα ριξουν? Μηπως αυτοι ειχαν καποια στοιχεια στη συμπεριφορα τους που καποιοι αλλοι δεν καθονται να τα φιλοσοφησουν καν επειδη μπορει να τους πεσει η μαγκια?
Κοινως μια γυναικα μπορει για ενα σωρο λογους να ειναι επιφυλακτικη, αν ο αντρας ομως δε θελει να ριξει τα μουτρα του ουτε για να την προσεγγισει, ε καπου κολλαει το πραγμα.
Ο jim αλλο θεμα εχει και δε φταινε οι γυναικες γι'αυτο. Οπως αντιστοιχα αν ηταν γυναικα και ελεγε τα ιδια, δε θα εφταιγαν οι αντρες.
Καποια πραγματα εχουν να κανουν με τροπους και συμπεριφορα, με περιποιηση και σεβασμο, με την αξια που δινεις σ'αυτον που θες διπλα σου, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα. Πως να το κανουμε, ο ανθρωπος που θελει σχεση ντε και καλα, δε σαβουροπηδαει απο δω κι απο κει. Αυτος που σαβουροπηδαει σπανια κανει σοβαρη σχεση. Το λενε τα παραδειγματα εξω στη ζωη κι οχι τα λογια μεσα σε φορουμ. Τη νοοτροπια του αντρα του Ελληνα καλα κανεις και την αναφερεις jim. Και ειδες και μονος σου στην πραξη ποση διαφορα κανει ο τροπος πολλες φορες.
Εχουμε και παραδειγμα απο δω μεσα, λες λοιπον οτι ευκολα γνωριζεις κοπελες παρ'οτι εισαι απειρος. Καποιοι που εχουν σεξουαλικες σχεσεις ηδη, παραπονιουνται οτι δε γνωριζουν ευκολα. Τι ειναι αυτο που δημιουργει αυτη την ευκολια και τη δυσκολια αντιστοιχα? Δεν ειναι η εμπειρια, δεν ειναι τα λεφτα. Τι ειναι? Ας απαντησει ο καθενας για τον εαυτο του προς τον εαυτο του.-
Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην rock ξανά. σνιφ
απο τα πιο ομορφα ποστ που εχω διαβασει εδω :)
μπραβο σου :)
Απο την άλλη άμα σου λείπει η εμπειρία, είτε σχέσεις λέγεται αυτό είτε οτιδήποτε άλλο, μια ζωή θα τρέχεις να φτάσεις τους άλλους ή θα σπας συνέχεια τα μούτρα. Είναι σαν καταδίκη.
Και το χειρότερο να χάνεις ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου γιατί δεν ήξερες τι να κάνεις και ήσουν σε αμηχανία. Και να βλεπεις άλλους να τα καταφέρνουν όλο ευτυχία και χωρίς ιδαίτερη δυσκολία.
Είναι να μη βρεθείς σε κακό δρόμο σε μικρή ηλικία.
Μετά σκοπός στη ζωή σου γίνεται το να τρέχεις και να μπαλώνεις μπας και κάποτε τα καταφέρεις.....
Συμφωνω πολυ μαζι σου και ειναι απο τα συμπερασματα στα οποια εχω φτασει... πολλοι ανθρωποι θετουν στανταρ υψηλα και δεν ευχαριστιουνται τα απλα...γιατι στην ουσια απομυζουν ευχαριστηση απο το οτι εχουν διπλα τους μια κουκλαρα παρα απ την κουκλαρα την ιδια..προσωπικα το βλεπω και σε μενα...παντα αυτες που πραγματικα με αναβαν, απειχαν σε εμφανισιακα στανταρ απο το τυπικο ωραιο...κι ομως ποτε δεν πλησιασα μια τετοια... ειναι μια στο γυμνστηριο που δεν εχει ουτε πολυ ωραιο προσωπο και σωμα ψιλο ατσουμπαλο...ειναι ομως απιστευτα θυληκια και εχει μεγαλα στηθη... ε σε πληροφορω καθε φορα που την βλεπω με φτιαχνει... δεν εξηγειται... δεν ξερω... της ψιλοπιανω κουβεντα καθε φορα και ψαχνω την ευκαιρια να της πω αν θελει να ανταλλαξουμε φειςμπουκ, τηλεφωνο...οτι θελει... και ξερεις γιατι το κανω πλεον αυτο? Γιατι πρωτη φορα ζηταω κοπελα να μαρεσει κι οχι να γεμιζει τα οποια ανοητα στανταρ ειχα προσπαθωντας να δειχθω σε ποιον ας πουμε?? Καταλαβες?
Κοπελες γνωριζω ευκολα γιατι προσπαθω να ειμαι ειλικρινης, προσχαρος και τις κοιταω στα ματια χαμογελωντας... και δεν αποφασισα μια μερα να το κανω ουτε πηρα "συμβουλες"...ολα αυτα ειναι συνταγες αποτυχιας... Κι αυτο με την απειρια ηταν μεν βραχνας αλλα αποδειχτηκε περιτρανα οτι ηταν απλα στο μυαλο μου... οκ δεν πηγα κατευθειαν σε μια πολυ εμπειρη και ομορφη... οχι οτι το αποκλειω να πετυχαινα... αλλα θα αγχωνομουνα τοσο που δεν θα το φχαριστιομουνα ο ιδιος... οταν λοιπον ξαφνικα εσπασε η φουσκα στην οποια ζουσα και ειδα την πραγματικη ζωη και ανοιχτηκα στους ανθρωπους εγινε το αυτονοητο... αρχισα να προσελκυω τα θηλυκα... χωρις κανενα κοπο... βεβαια εχασα τα περιττα κιλα και περιποιουμαι τον εαυτο μου... αν δεν ξεχωριζεις λιγο για κατι την προσοχη των θηλυκων δεν την εχεις...να το ξερεις... κακα τα ψεμματα... η πρωτη εντυπωση μετραει... το μετα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο βεβαια... αλλα ενα χαμογελο και ενα στησιμο που δειχνει αποφασιστηκοτητα μετραει πολυ... ακομα κι αν δεν εισαι ωραιος αντικειμενικα, παιζει ρολο να σαι οσο ωραιος μπορεις να γινεις... επισης αντιληφθηκα οτι τις προσελκυει η ωμη ειλικρινεια... εγω πλεον το λεω χυμα...δεν εχω μια γιατι ειμαι ανεργος...αλλα το κυνηγαω..κι οντος ετσι ειναι... οταν ελεγα οτι χαλαω τα λεφτα του μπαμπα (ναι το κανα κι αυτο καποτε - μουτζωστε με!!!!) οσο κι αν η κουβεντα μου αυτη προμηνυε πως το χρημα δεν θα ταν θεμα, ποτε μα ποτε μα ποτε δεν γυρισε κοπελα να με κοιταξει!!! Ουτε καν αυτες που εγω θεωρουσα στανταρ οτι προσελκυονται απ το χρημα.... καμια σχεση! Προσελκυονται απο το αρσενικο - μαχητη που μαχεται για το χρημα! Και ειμαι σιγουρος πως το ιδιο αρσενικο αμα μεινει μπατιρης θα χει παντα κοινο γυναικειο! Ειναι θεμα τι σου βγζει ο αλλος...τα υπολοιπα ειναι μπαρμ******λα!
Κοιτα οπως μου κοπηκαν τα ποδια πριν το πρωτο φιλι και σε μια στιγμη "δε γαμιεται!" ορμηξα και το κανα, ετσι θα γινει και το σεξ...μονο που δεν νομιζα να μαι το ιδιο χεσμενος με το πρωτο φιλι... πιστευω το σεξ θα ερθει τελειως φυσικα...και πλεον δε με αγχωνει..επισης εχω μαθει να κανω και πλακα με την απειρια μου και ειμαι σιγουρος αν κανω καμια μαλακιουλα θα γελασουμε πολυ και μετα θα γινει χαμος... το βλεπω απο μενα...αν ερχοταν μια που την ηθελα πολυ, που ελιωνα για παρτη της και μου λεγε δεν ξερω να κανω σεξ...ουτε που θα με ενοιαζεεεε!!! Ετσι πιστευω ειναι και με την απειρια...ουσιαστικα απειρια δεν υπαρχει...υπαρχει μονο φοβος της αποτυχιας...λες κι αμα αποτυχεις με μια την πρωτη φορα μετα ολες οι αλλες θα εξαφανιστουν απο προσωπου γης! Μαλακιες! Ασε που απο γυναικα σε γυναικα αλλαζει τελειως η φαση! Μπορει μια να σε αφηνει παγερα αδιαφορο παρολο που ειναι κουκλαρα και μια αλλη να μη σου γεμιζει το ματι εξαρχης κι ομως να ναι φωτια!
Ειναι ακριβως ο τροπος σκεψης που ειχα παλιοτερα...μεχρι που απλα με χτυπησε η εξης απλη συνειδητοποιηση... ειμαι αντρας, ειναι γυναικες...ειμαστε πλασμενοι να αναπαραγομαστε...!!! Κοντευεις να χασεις ολα σου τα νιατα μπακουρι!!! Μου ρθε ταμπλας!!! Ξαφνικα προσγειωθηκα στη γη και χαλαρωσααααα.... ε αυτοματα ολες οι γυναικες γινανε απλα γυναικες (και ετσι ειναι!) και ολοι οι αντρες γινανε απλα αντρες ξεχωρα απο εμφανισιακες διακρισεις, διακρισεις εισοδηματος και λοιπα γεννηματα των κομπλεξ! Εεε παω πλεον και μιλαω σε κοπελες με τον ιδιο σεβασμο και ερωτισμο σε ΟΛΕΣΣΣΣ!!! Οχι μονο στις ωραιες! Ολες ειναι θηλυκα!!! Ολες ειναι εν δυναμει συντροφοι - παρτενερ...ε μετα απ αυτο ουτε που μου καιγεται καρφι ποια ειναι η αλλη...παω και μιλαω τελειως χαλαρος σαν να μιλαω στον κολλητο μου.... ουτε ντροπες ουτε μαλακιες...ε και ανταποκρινονται... οποτε να πουμε ακου να δεις... εισαι αυτος που εισαι και υπηρχε λογος να σαι ετσι... κι εγω το ιδιο... μη σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και μην τρεχεις να προλαβεις τπτ! Αν εχεις κουσουρια στο ντυσιμο ή το σωμα προσπαθησε κατα το δυνατον να τα βελτιωσεις.... να σαι χαλαρος και ειλικρινης και να τα λες απ την αρχη... ειμαι ανεργος, ειμαι φτωχος...ακομα καλυτερα, ειμαι αγχωμενος, ειμαι αμηχανος...εγω τα λεω και ξελαφρωνω...ειναι ανθρωπινο συναισθημα και η ντροπη...οχι κουσουρι... μην τρελαθουμε τελειως... Επισης τους χαιδευω τα μαλλια και τους μιλαω στο αυτι ηδονικα... (κανα δυο φορες το χω κανει μην φανταστεις,,,αλλα πετυχε) επισης... το γεγονος οτι μια γκομενα ειναι ωραια δεν σημαινει οτι ανα πασα στιγμη ψαχνει γκομενο...ιδιαιτερα οι σερβιτορες ειναι παντα τσατισμενες γιατι τους πρηζουν τα τετοια ολη μερα διαφοροι μαλακες αγαρμποι...ριξε τη ματια σου αρχικα....το μυνημα το ελαβε...δεν χρειαζεται κι αλλο... θα το επεξεργαστει ομως με την ησυχια της οταν σχολασει και ησυχασει...οχι οταν ειναι στην τσιτα και το αφεντικο φωναζει...εκει αστα να πανε....οποτε θελει χαλαροτητα... τα μεχρι τωρα συμπερασματα μου ειναι αυτα και στα λεω γιατι κι εσυ με βοηθας παντα με τα λεγομενα σου και σε βλεπω να ψιλοαναλωνεσαι σε σκεψεις που ειχα κι εγω και αποδειστηκαν μπουρδες....
τα ξαναλεμε
τζιμ
Μεινε σε αυτο το mode!!!!! Mην γυριζεις το κουμπι!!!!! Εχεις πιασει τη σωστη συχνοτητα!!!!!
Α κι αυτο με τα μαλλια που τους χαιδευεις πολυ μου αρεσε! Ευγε νεε μου! Και να χαιδευεις και να αγκαλιαζεις, ψοφαμε εμεις οι γυναικες για κατι τετοια ;)
Ξερεις τι αλλο μου βγαινε με την μικρη? Πρωτο φασωμα ever ετσι? Το δαγκωμα...πραγματικα με τρελαινε να της δαγκωνω απαλα τα δαχτυλα και να γλυφω ελαφρως... (χεχεχε) ... ετσι μου βγαινε... κι αλλη ελιωνε...και αλλου να ψιλοδαγκωνω... ηταν η ενωση δυο σωματων που με αφηνε αναυδο απο απολαυση...και μιλαμε για κοπελα που δεν μου αρεσε!!
Αυτο ειναι με τα σωστα πραγματα, ΝΙΩΘΟΥΜΕ οτι ειναι σωστα!!
Πολυ χαιρομαι που σου βγαινουν ολα αυτα τα πραγματα, ειναι ωραιο να πειραματιζεσαι με τι μπορεις να δωσεις και να παρεις ταυτοχρονα ευχαριστηση! Οι αισθησεις σε οδηγουνε, η φαντασια, και η θεληση!
Μα ειναι το μονα πραγματα για τα οποια μιλαω με σιγουρια...
ξερεις τι αλλο κανω που απεχει παρα σαγκας απ το κλασικο καμακι?? Χαμογελαω και πλησιαζω το προσωπο μου στην κοπελα κανοντας ολο μου το σωμα διαθεσιμο... η ξερω γω της μιλαω απο πολυ κοντα και τσεκαρω να δω αν υπαρχει σωματικη ελξη...και συνηθως εκεινη χαλαρωνει πιο πολυ και ανταποκρινεται οταν κοιταω στα ματια... με μερικες η ελξη ειναι ανυπαρκτη, με αλλες λειτουργουν τα δυο σωματα οπως τα μεταλλα και οι μαγνητες... και αυτο οδηγει σε διεγερση φανταζομαι και των δυο (εμενα σιγουρα παντος) ή αλλες φορες το ριχνω στην πλακα... οταν ειμαι τελειως χαλαρος και ψιλοκεφατος αρχιζω τα πειραγματα τον αυτοσαρκασμο, λεω ανεκδοτα... αλλα το νιωθω και το κανω και γελαω κι εγω...δεν ειναι επιτηδες...ε τοτε να δεις τι γινεται... οχι οτι ειναι καμακι σωνει και καλα...ουτε οτι τις κανω να με επιθυμουνε....απλα θετει τα σωστα θεμελια να αρχισει μια ανθρωπινη επαφη... γιατι για οσο σημαντικο θεμα κι αν μιλησεις παντα θα υπαρχει εκεινη η πρωτη αισθηση που γελασαμε δυνατα...και εννοειται θα επαναλαμβανεται συχνα... εκει που αρμοζει παντα... πχ σε μια κοπελα που κανει πρακτικη στην τραπεζα που πηγαινω και την ειχανε ζαλισει ολη μερα... (δεν μου αρεσει αλλα ηθελα απλα να την γνωρισω για να χω εναν ανθρωπο να λεω καλημερα καθε φορα που πηγαινω και να ναι στην ηλικια μου...) ε με ρωτουσε τα στοιχεια μου και της ελεγα αλλανταλων...επεσε πολυ γελιο... κοιταξε ο διευθυντης σε μια φαση και τον κοιταω και γελαω...το κανα για να καθησυχασω την κοπελα απ τον μπαμπουλα... ηταν μια ομορφη εμπειρια...μεχρι εκει ομως...αν μου αρεσε δεν θα το συνεχιζα εκει...θα την πετυχαινα ειτε σε χαλαρη φαση ειτε εξω για καφε και θα το συνεχιζα... το θεμα ομως ειναι ενα: ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!!! γιαυτο δεν κομπλαρα...
Το κυριότερο είναι όταν έχεις κάποια απέναντι σου που σου αρέσει να κάνεις την κίνηση, και να την κάνεις αμέσως, όχι να το σκέφτεσαι να το ξασκέφτεσαι, να προσπαθείς να βρεις κουβέντες να πεις και άλλα τέτοια και να αφήνεις έτσι το χρόνο να κυλά, διότι αγχώνεσαι, σου δημιουργούνται χίλιες δυο φοβίες και στο τέλος δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Και να σαι ο εαυτός σου. Να μην προσποιήσαι κάτι που δεν είσαι επειδή διάβασες κάπου ότι πιάνει ούτε να γίνεσαι κολλιτσίδας (για το τελευταίο, είναι σχετικό, μπορεί και να πιάνει). Να σαι ειλικρινής και να δείχνεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Όχι λιγούρης ή παρακαλάκιας ή χαηβάνης ή να τη βλέπεις σαν αντικείμενο ηδονής. Και να συνεχίζεις τη συζήτηση μέχρι που να δημιουργηθεί οικειότητα και οι κουβέντες να βγαίνουν άνετα και από τι δυο πλευρές. Συνήθως είναι οι αυθορμητες κινήσεις που πετυχένουν όχι αυτές που προγραμματίζεις. Και να σαι γαλήνιος με αυτό που είσαι.
Στη θεωρία όλα ωραία είναι, στην πράξη τί κάνουμε;
Στην πράξη ή μένουμε αδρανείς ή εκεί που πάμε να κάνουμε κάτι τα παρατάμε, μας τρώει η φοβία και η ντροπή και η έλλειψη πρωτοβουλίας.
Είναι και οι γυναίκες, που δυστυχώς απορρίπτουν χωρίς να δώσουν την ευκαιρία στον άλλο.
Μέσα σ’ αυτούς τους δρόμους βρίσκεται η απόκτηση εμπειρίας και μετέπειτα (τώρα πότε;;!!) η επιτυχία.
ioanni νομιζω οτι το κουραζεις λιγο το πραγμα ετσι οπως το σκεφτεσαι και δυσκολευεις τον εαυτο σου. Αν υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον μεταξυ δυο ατομων, ολα τα υπολοιπα περισσευουν. Προσεγγιζεις εναν ανθρωπο αναλογα με το πως ειναι η ιδιοσυγκρασια σου, αν αυτο αρεσει στον αλλο οκ, αν οχι θα βρεθει καποιος αλλος αργοτερα να το δεχτει.
researcher ευχαριστωωω εισαι πολυ γλυκια με ολους xD