Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 150 of 161 FirstFirst ... 50100140148149150151152160 ... LastLast
Results 2,236 to 2,250 of 2414
    Senior Member
    O τζιμ δυσκολευεται να τα βρει εδω, και ειπα να τον στειλω στα πιο σιγουρα ;Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Διαφυγη ειναι να βαλεις Χ στις αθηναιες ελληνιδες Αυστριακες,γιατι εχεις πληγωθει τοσο πολυ που τα βλεπεις ολα ισιωμα!!
    Συμφωνω... κι εγω το εκανα αυτο και τελικα απεχει απ την πραγματικοτητα...

ΚΕΝΟ ξερεις κατι αλλο? Εσυ μπορει να σαι ευαισθητος οπως κι εγω και επεσες σε κοπελες που εχουν μαθει να ναι σε επιφυλακη γιατι πριν απο σενα τα χανε με τον κλασικο τον μαλακα τον Ελληνα που ειναι φωνακλας και πηδικουλας και και ολα τα σκατα τα χει πανω του... τα ατομα που απεχθανομαι εγω δλδ... αυτοι ομως προσελκυουν τις ωραιες κοπελες σε μικρη ηλικια και μετα βγαινουν να βρουν αντρα νομιζοντας οτι ολοι ειναι ετσι! Εδω να φανταστεις σε κλαμπ μεσα, πριν απο 2 εβδομαδες, ζητησα ευγενικα απο μια κοπελα να κανει στην ακρη για να παραγγειλω απ το κλαμπ... και αυτη με ευχαριστησε και μου πε οτι ειμαι πολυ ευγενικος...και για ποιο λογο? επειδη εκανα το αυτονοητο και δεν την εσπρωξα σαν γρουν' που κανουν οι περισσοτεροι! Επισης το θεμα με την μπαργουμαν το εληξα γιατι τελικα οσο κι αν θελει να το παιζει *******κι δεν ειναι τελικα... γιατι οντος εγω της φερθηκα σα *******κι και το καταλαβε και νευριασε... ο λογος βεβαια που την αφηνω δεν ειναι αυτος αλλα οτι τελικα θελω να μαρεσει πολυ η αλλη για να κανω κατι κι αυτη ηταν λιγο η ευκολη λυση αφου ειχα δεδομενο οτι γουσταρε.... υπαρχουν ομως αλλες που μαρεσουν πολυ πιο πολυ και σαν προσωπικοτητες... οποτε δεν ειχα διαθεση να κυνηγησω κατι ντεμι... Θελω να πω πως θελει λιγο να το ψαχνεις το πραγμα βαζοντας τον εαυτο σου στη θεση που του αξιζει και οχι πιο χαμηλα οπως εχω την αισθηση οτι κανεις εσυ...

Senior Member
    Να πάει στην Κούβα τότε. Στο Λονδίνο πάει ο κόσμος για δουλειές και όχι για να πηδήξει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Γιατί Λονδίνο..; και στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά;
    Θα με τρελανεις!!! Που στο διαολο γινονται ρε μαν?? Οταν εγω τα λεγα αυτα στην αρχη που εγραφα εδω γιατι δεν πεσατε ολοι να με φατε οταν μιλησα για One night stands...και δεν ειναι ετσι...και πρεπει να χεις σχεση...και μην το παιρνεις ετσι..κτλ κτλ...καλα καταλαβα οτι μου κρυβατε την αληθεια λοιπον... απλα δεν μου το λετε στα ισα οτι ειμαι περιπτωσαρα... αλλα τεσπαααα

Εσυ...ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.... ποσες πηδηξες μεσα σε κλαμπακι ρε φιλε που τα λες αβιαστα αυτα??? Εγω τοσα χρονια στην Αθηνα ποτε ποτε ποτε ποτε δεν μου ετυχε, ουτε ειδα να τυχαινει σε αλλον....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...οχι ιστοριες για αγριους μετα...μπροστα μου!

Ή εγω ειμαι μαλακας ή εσεις λετε οτι θελετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    O τζιμ δυσκολευεται να τα βρει εδω, και ειπα να τον στειλω στα πιο σιγουρα ;Ρ
    Εσυ ησουν λονδινο? Ποσους πηρες μεσα σε τουαλετες?? Γιατι τα λετε ετσι αβιαστα....!

Εδω κανουμε αμαν να σας πιασουμε κουβεντα και συ μου λες οτι να ναι!!! Οχι τπτ αλλο, αλλα ειχα ηρεμησει, σκεφτομουν τη δουλεια... και τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!! Που γινονται ολα αυτα ρε κοπελα μου??? Εγω ξερω απο αθηνα, στειλε με σε συγκεκριμενο μαγαζι γιατι θα σαλταρω στο τελος!!!

Senior Member
    Δεν έχω πηδήξει καμία σε κλαμπάκι ούτε στην Ελλάδα ούτε κάπου αλλού και ούτε το επιδίωξα ποτέ μου αν και υποθέτω πως αν πιεί πολύ μια κοπέλα μπορεί να το κάνει και στο κλάμπ και παντού... :)

Senior Member
    Τα ειδα να γινονται Τζιμ. Ελλαδα δεν πολυβγαινω, παρα μονο για φαγητο ή καφε, γιαυτο δε μπορω να σου πω τι γινεται εδω

Senior Member
    Φωτεινη η νοοτροπια στο σεξ εχει να κανει με την νοοτροπια στις σχεσεις, τωρα ανθρωπια και τα τοιαυτα δεν τα αγγιξα ειναι μεγαλο θεμα! Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικες νοοτροπιες, και σε χωρες οπως Μ.Βρετανια κτλ, αντρες χωρις επαρκη αυτοπεποιθηση και εμφανιση, χωρις ιδιαιτερες προοπτικες αλλα και χωρις στατους και χρημα, (μη γελιομαστε, ποσοι ασχημομουρηδες εχουν κοπελα λογω φραγκων, οπως ποσες ωραιες με IQ ραδικιου εχουν ουρες αφελων να τις ακολουθουν), βρισκουν ΠΟΛΥ ευκολα και σεξ και σχεσεις.
    Το κριμα ξερεις πιο ειναι?? Οτι ξερω παιδια εδω (και βαζω κι εμενα μεσα) που ειναι σα τα κρυα τα νερα, με αμαξια, απο καλες οικογενειες, με τροπους, που δυσκολευονται να βρουν κοπελα γιατι δεν φερουν σα *******ς γιοι και σεις λετε για απλυτους στο λονδινο που γαμανε καθε μερα! Σορρυ δλδ που μιλαω ετσι αλλα ελατε στη θεση μου..!!! Ειμαι τοσο λιγουρης και απαρτος που ποναω!! Δεν κανω πλακα... φανταστειτε τι απωθημενο εχει συσσωρευτει μεσα μου αλλα και ποσο μεγαλο ειναι το ΓΙΑΤΙ που με ταλαιπωρει.!!! Γιατι να μαι τοσο αφυσικος? Γιατι για αντρα νεο δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα παιδια! Κακα τα ψεμματα! Μου ρχετα τωρα να βγω να τα κανω ******* ολα!!! Γιατι ειμαι ηδη μεγαλος για να συζηταω αυτονοητες σωματικες λειτουργιες! Κι ενω ξερω οτι ειναι και η συγκυρια αλλα και ο χαρακτηρας μου που φταιει ειμαι πολυ επιρρεπης να αρχισω τα καντηλια απεναντι στις ψωνισμενες που μας ευνουχισαν με τη συμπεριφορα τους...! Οκ ημουν χοντρος! Ημουν ομως και ανθρωπος... γουσταρα τις ομορφες... ακομα ετσι ειμαι... τι να κανω δλδ? λοβοτομη? τουλαχιστον να με πιασει μια απαυτες να μου πει πεντε πραγματα... ρε τζιμ εισαι καλο παιδι...αλλα πρεπει να χασεις κιλα... εγω λογω χαρακτηρα δεν το απεδιδα στο παχος μονο αλλα το παιρνα πολυ προσωπικα...γιαυτο την πρωτη φορα που αδυνατισα ημουν και παλι σκατα ψυχολογικα...καμια σχεση με τωρα...αλλα τωρα που μαι πιο ισοροπημενος, ειμαι πλεον μεγαλος.... :(

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    ΚΕΝΟ ξερεις κατι αλλο? Εσυ μπορει να σαι ευαισθητος οπως κι εγω και επεσες σε κοπελες που εχουν μαθει να ναι σε επιφυλακη γιατι πριν απο σενα τα χανε με τον κλασικο τον μαλακα τον Ελληνα που ειναι φωνακλας και πηδικουλας και και ολα τα σκατα τα χει πανω του... τα ατομα που απεχθανομαι εγω δλδ... αυτοι ομως προσελκυουν τις ωραιες κοπελες σε μικρη ηλικια και μετα βγαινουν να βρουν αντρα νομιζοντας οτι ολοι ειναι ετσι! Εδω να φανταστεις σε κλαμπ μεσα, πριν απο 2 εβδομαδες, ζητησα ευγενικα απο μια κοπελα να κανει στην ακρη για να παραγγειλω απ το κλαμπ... και αυτη με ευχαριστησε και μου πε οτι ειμαι πολυ ευγενικος...και για ποιο λογο? επειδη εκανα το αυτονοητο και δεν την εσπρωξα σαν γρουν' που κανουν οι περισσοτεροι! Επισης το θεμα με την μπαργουμαν το εληξα γιατι τελικα οσο κι αν θελει να το παιζει *******κι δεν ειναι τελικα... γιατι οντος εγω της φερθηκα σα *******κι και το καταλαβε και νευριασε... ο λογος βεβαια που την αφηνω δεν ειναι αυτος αλλα οτι τελικα θελω να μαρεσει πολυ η αλλη για να κανω κατι κι αυτη ηταν λιγο η ευκολη λυση αφου ειχα δεδομενο οτι γουσταρε.... υπαρχουν ομως αλλες που μαρεσουν πολυ πιο πολυ και σαν προσωπικοτητες... οποτε δεν ειχα διαθεση να κυνηγησω κατι ντεμι... Θελω να πω πως θελει λιγο να το ψαχνεις το πραγμα βαζοντας τον εαυτο σου στη θεση που του αξιζει και οχι πιο χαμηλα οπως εχω την αισθηση οτι κανεις εσυ...
    επειδη κι εγω φιλε jimmaster κοντευω δυστυχως τα 30, πλεον ψαχνω για κοπελες που πραγματικα μου ταιριαζουν, με θελουν και μπορουν να δειξουν κατανοηση, μπας και υπαρξει συνεχεια και προχωρησουμε σοβαρα μαζι. εμφανισιακα δε με ενδιαφερει αν ειναι ξανθουλα barbie η αλλη, ουτε τιποτα τετοιο αρκει να αντεχεται. αν ειναι για ενα πηδημα μονο ομως, τοτε ποιος χεστηκε κυριολεκτικα για την εξωτερικη εμφανιση αλλα και τον χαρακτηρα της, απλα το κανετε και τελος δε χρειαζεται να το πολυψαξεις τοσο.

για να καταλαβεται τι κλειστομυαλια παιζει στην Ελλαδα, υπο αλλες συνθηκες θα διοργανωναμε μια ομορφη παρτουζιτσα μεσω φορουμ και θα λεγαμε και του jimmaster να ρθει να τελειωνουμε, παρα να φτασει το θεμα 150 σελιδες κι ακομα. αλλα αυτα ναι δεν γινονται εδω γιατι ειναι ντροπη. λες και το σεξ δεν ειναι αναγκη, αλλα κατορθωμα...

Senior Member
    Τα ειδα να γινονται Τζιμ. Ελλαδα δεν πολυβγαινω, παρα μονο για φαγητο ή καφε, γιαυτο δε μπορω να σου πω τι γινεται εδω
    Θα σου πω εγω τι γινεται...ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!!!!

Και μην ακουω παραμυθια...και φιλε ινσεκτ, αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ταν πατινι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη κι εγω φιλε jimmaster κοντευω δυστυχως τα 30, πλεον ψαχνω για κοπελες που πραγματικα μου ταιριαζουν, με θελουν και μπορουν να δειξουν κατανοηση, μπας και υπαρξει συνεχεια και προχωρησουμε σοβαρα μαζι. εμφανισιακα δε με ενδιαφερει αν ειναι ξανθουλα barbie η αλλη, ουτε τιποτα τετοιο αρκει να αντεχεται. αν ειναι για ενα πηδημα μονο ομως, τοτε ποιος χεστηκε κυριολεκτικα για την εξωτερικη εμφανιση αλλα και τον χαρακτηρα της, απλα το κανετε και τελος δε χρειαζεται να το πολυψαξεις τοσο.

για να καταλαβεται τι κλειστομυαλια παιζει στην Ελλαδα, υπο αλλες συνθηκες θα διοργανωναμε μια ομορφη παρτουζιτσα μεσω φορουμ και θα λεγαμε και του jimmaster να ρθει να τελειωνουμε, παρα να φτασει το θεμα 150 σελιδες κι ακομα. αλλα αυτα ναι δεν γινονται εδω γιατι ειναι ντροπη. λες και το σεξ δεν ειναι αναγκη, αλλα κατορθωμα...
    Εμενα μου λες?? Εχω φτασει να κλαιγομαι μεσα σε ενα φορουμ!!! Εχω φτασει στα ορια της αντοχης μου... Ριχνομαι οπου να ναι...μαρεσουν δε μαρεσουν... πινω πολυ...βριζω αγνωστους...παραμελω τη δουλεια...τη ζωη μου την ιδια.... κι ολα αυτα γιατι?? Γιατι ετυχε να πεσω σε απανθρωπο περιβαλλον!

Κι αυτα που λεει για τις ξενες ο ΚΕΝΟ οσο κι αν με την απολυτοτητα του διαφωνω, εχω φιλο μου με κοπελα απο ουκρανια...εεε πιο καλη κοπελα δεν εχω δει... καθε φορα με εκπλησει...και οχι καλοσυνη απο αναγκη ή απο αδυναμια... ειναι μεχρι εκει πανω κουκλαρα και πολυ δυναμικη...ο φιλος μου ουτε λεφτας ουτε ωραιος ουτε τπτ...κι ομως ρε φιλε κορωνα στο κεφαλι της τον εχει...δεν μπορεις να φανταστεις πως μας φερεται... την εχω στην καρδια μου μεσα...τα ιδια παλιοι συναδελφοι του πατερα μου με γυναικες αυστραλεζες, αφρομαερικανιδες, γερμανιδες...ολες ειναι τοσο καλλιεργημενες και τοσο στοργικες αλλα και γυναικαρες...και μετα λεω εγω τι στο διαολο καθομαι και ασχολουμαι εδω?? Αλλοι ανθρωποι σπανε την πλατη τους για κατι κακιασμενες μαγισσες που απλα ειναι ωραιες...σε σχεση με τι?? σε σχεση με το πεσμενο ελληνικο επιπεδο παντα...κι οταν ερθει καμια ξενη υπερκουκλαρα που εξω θεωρειται συνηθισμενη, ριχνουν κατι μουτρα μεχρι κατω... βλεπω κι απο τη μανα μου...να γυρναει ο πατερας κουρασμενος απ τη δουλεια και να του πρηζει τις μπαλες για μαλακιες...! Και μιλαμε πως η μανα μου δεν δουλευει...και εχει μονο ενα παιδι... που να χε δυο - τρια και δουλεια οπως αλλες... και εκεινες δεν διαμαρτυρονται κιολασ!!!!!!!

Senior Member
    τζιμ
    ξεκολα..οι ανθρωποι που εχουν αυτη την σεξ.ζωη εχουν περασει απο διαφορα σταδια ,τα οποια εσυ τωρα περνας..
    Υπαρχουν και θα υπαρχουν και αντρες και γυναικες που θα θελουν μονο αυτο,που εχουν κανει τη δικη τους ενδοσκοπηση εχουν πειραματιστει και εχουν καταληξει οτι αυτο γουσταρουν να κανουν..
    Δεν καταλαβα τι σε σοκαρε..δεν υπαρξουν αντρες που δεν θελουν σχεση αλλα μονο σεξ?και γυναικες ομοιως?

Κενο,
    δεν σε λεω στενομυαλο αλλα φοβαμαι οτι εισαι..
    αν δεν εχω καταλαβει καλα πες μου..
    Εισαι ενας ιδιορυθμος ανθρωπος που ψαχνει μια γυναικα επισης μοναδικη για εκεινον..
    Του την σπανε τα προβατα και οι κοιμισμενοι και θεωρει την Ελλαδιτσα λιγο πισω σε σχεση με αλλα ανεπτυγμενα κρατη..Οκ?
    ερωτηση.
    Εσυ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να ξανακανεις σχεση με ατομο που δεν σου κολλαει..το προβλημα σου ειναι οτι ολεεες ειναι μια απο τα ιδια και να παρει δεν βρισκεις το δικο σου μοναδικο ταιρι????τι πρωτοτυπο..ακομα και οι ορντινερι εχουν το ιδιο προβλημα!
    ή
    Δεν σε αποδεχονται λογω του τειχους σου?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το αν καποιος φιλε μου θα συμμετειχε σε κατι τετοιο δεν ειναι θεμα ντροπης αλλα του τι θελει και τι του αρεσει να κανει..
    γιατι σε οσους ΔΕΝ αρεσει και ΔΕΝ γουσταρουν,πιστεψε δεν ειναι οτι ειναι ολοοοοιιιιιι ντροπαλοι,καπου εκει θα υπαρχουν και αλλλοιιιι!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Φανταζομαι πως θα με βλεπεις εμενα... εχεις δει να πηδιουνται για πλακα μεσα σε τουαλετες κι εδω εμφανιζεται ενας αποτυχημενος Loser και σου λεει πως φοβαται να πιασει το χερι απο κοπελα...φανταζομαι...

Ε ρε φιλε μου τι με περιμενει ακομα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post

Και μην ακουω παραμυθια...και φιλε ινσεκτ, αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ταν πατινι!
    Κοίτα γίνονται δεν γίνονται αυτά μην νομίζεις πως όσοι κάνουν πιο συχνά σεξ έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους. Από πείρας σου λέω πως καλύτερα είναι να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι παρά να δημιουργήσεις πρόβλημα στην προσωπικότητα σου και φτάσεις στο σημείο να χάσεις τον εαυτό σου επειδή "νομίζεις" πως οι άλλοι περνάνε καλύτερα.