Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 151
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 151 of 161 FirstFirst ... 51101141149150151152153 ... LastLast
Results 2,251 to 2,265 of 2414
    Banned
    jimmaster δεν εχω να προσθεσω κατι σε οσα μου γραψες. απλα μακαρι να ηταν πιο ευκολο να ξεκουμπιζωμασταν ολοι τελικα απο εδω, παρα να τρωμε τις ασχημες συμπεριφορες της καθεμιας που ψωνιζεται.

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Κενο,
    δεν σε λεω στενομυαλο αλλα φοβαμαι οτι εισαι..
    αν δεν εχω καταλαβει καλα πες μου..
    Εισαι ενας ιδιορυθμος ανθρωπος που ψαχνει μια γυναικα επισης μοναδικη για εκεινον..
    Του την σπανε τα προβατα και οι κοιμισμενοι και θεωρει την Ελλαδιτσα λιγο πισω σε σχεση με αλλα ανεπτυγμενα κρατη..Οκ?
    ερωτηση.
    Εσυ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να ξανακανεις σχεση με ατομο που δεν σου κολλαει..το προβλημα σου ειναι οτι ολεεες ειναι μια απο τα ιδια και να παρει δεν βρισκεις το δικο σου μοναδικο ταιρι????τι πρωτοτυπο..ακομα και οι ορντινερι εχουν το ιδιο προβλημα!
    ή
    Δεν σε αποδεχονται λογω του τειχους σου?
    προσεξε τι εγραψα προηγουμενως, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να παω σχεδον με οποιαδηποτε, αν ειναι μονο σεξ και τπτ παραπανω. το θεωρω καθαρα αναγκη, σαν να θελει μια αγκαλια απλα. αν ομως θελει κατι παραπανω, δλδ σχεση, ε τοτε ναι θα πρεπει να μου ταιριαζει και να τη βρισκω μοναδικη. γιατι εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου με αλλες, και τελικα ξερω οτι παλι μετα απο εναν μηνα θα μεινω παλι μονος μου. και ποιος ο λογος να δεθω με μια κοπελα συναισθηματικα, οταν στο τελος θα με παρατησει ? γιαυτο καθολου αισθηματα, παρα να με ξαναγαμησουν ψυχολογικα! τοιχοι και μαλακιες δεν υπαρχουν, δε μου κανε καμια προταση κι αρνηθηκα, συνηθως δινω ευκαιριες, αν και προβλεπω το αποτελεσμα. εδω περιμενετε εσεις απο τους αντρες να σας τη πεσουν, δε τη πεφτετε σχεδον ποτε οι ιδιες, γιαυτο τελικα καταληγουμε ολοι μονοι.

το αν καποιος φιλε μου θα συμμετειχε σε κατι τετοιο δεν ειναι θεμα ντροπης αλλα του τι θελει και τι του αρεσει να κανει..
    γιατι σε οσους ΔΕΝ αρεσει και ΔΕΝ γουσταρουν,πιστεψε δεν ειναι οτι ειναι ολοοοοιιιιιι ντροπαλοι,καπου εκει θα υπαρχουν και αλλλοιιιι!!!
    υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει σε καποιον το σεξ ? εστω κι αν ειναι με τη μορφη παρτουζας και πρεπει να μοιραστει τη κοπελα με αλλους. το σεξ ειναι αναγκη λεμε, οχι κατορθωμα! μονο αν ειχε σχεση σοβαρη νομιζω θα ελεγε οχι. αλλα εδω προτιμουν και οι κοπελες να παραμεινουν αγαμητες, παρα να δοκιμασουν και να κερδισουν αλλη μια εμπειρια παραπανω. κι απ'αυτη την αγαμια τελικα καταληγουμε ολοι σκατα.

Senior Member
    τζιμ
    ξεκολα..οι ανθρωποι που εχουν αυτη την σεξ.ζωη εχουν περασει απο διαφορα σταδια ,τα οποια εσυ τωρα περνας..
    Υπαρχουν και θα υπαρχουν και αντρες και γυναικες που θα θελουν μονο αυτο,που εχουν κανει τη δικη τους ενδοσκοπηση εχουν πειραματιστει και εχουν καταληξει οτι αυτο γουσταρουν να κανουν..
    Δεν καταλαβα τι σε σοκαρε..δεν υπαρξουν αντρες που δεν θελουν σχεση αλλα μονο σεξ?και γυναικες ομοιως?

Κενο,
    δεν σε λεω στενομυαλο αλλα φοβαμαι οτι εισαι..
    αν δεν εχω καταλαβει καλα πες μου..
    Εισαι ενας ιδιορυθμος ανθρωπος που ψαχνει μια γυναικα επισης μοναδικη για εκεινον..
    Του την σπανε τα προβατα και οι κοιμισμενοι και θεωρει την Ελλαδιτσα λιγο πισω σε σχεση με αλλα ανεπτυγμενα κρατη..Οκ?
    ερωτηση.
    Εσυ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να ξανακανεις σχεση με ατομο που δεν σου κολλαει..το προβλημα σου ειναι οτι ολεεες ειναι μια απο τα ιδια και να παρει δεν βρισκεις το δικο σου μοναδικο ταιρι????τι πρωτοτυπο..ακομα και οι ορντινερι εχουν το ιδιο προβλημα!
    ή
    Δεν σε αποδεχονται λογω του τειχους σου?
    Με σοκαρε το ποσο αδεια ηταν η ζωη μου μεχρι τωρα... αυτο στην ουσια με σοκαρε....

Επισης μου φαινομαι τρομερα πισω οταν ακουω για ******α σε τουαλετες και παρτουζες και αλλες κολπα και μετα οταν βγαινω εγω βλεπω ατομα με τα ποτα στα χερια σαν παγοκωλονες που οταν περναει η ωρα φευγουν να πανε να τον παιξουν και να βαλουν δαχτυλο εκτος αν εχουν σχεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Κοίτα γίνονται δεν γίνονται αυτά μην νομίζεις πως όσοι κάνουν πιο συχνά σεξ έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους. Από πείρας σου λέω πως καλύτερα είναι να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι παρά να δημιουργήσεις πρόβλημα στην προσωπικότητα σου και φτάσεις στο σημείο να χάσεις τον εαυτό σου επειδή "νομίζεις" πως οι άλλοι περνάνε καλύτερα.
    μπορει...αλλα θελω να το διαπιστωσω απο εμπειρια μου...οχι απο συμβουλες...μεχρι λοιπον να το ζησω θα μου φανταζει γαματο....

Senior Member
    καλά, έδω πηδιούνται στις τουαλέτες στα σχολεία, οι τουαλέτες των κλαμπ σου κάνουν εντύπωση? ντάξει, αν δεν έχουν σπίτι οι άνθρωποι, τι να κάνουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    καλά, έδω πηδιούνται στις τουαλέτες στα σχολεία, οι τουαλέτες των κλαμπ σου κάνουν εντύπωση? ντάξει, αν δεν έχουν σπίτι οι άνθρωποι, τι να κάνουν?
    Που ρε κι εσυ?? Οταν πηγαινα εγω σχολειο δεν ειχε γινει ποτε κατι τετοιο!!! Κι αν εγινε, εγινε αναμεσα σε παιδια που τα ειχανε καιρο και το κανανε ετσι κι αλλιως και τους επιασε να το κανουν στο σχολειο... ε κι εγω τον ειχα παιξει στο σχολειο... (μονο αυτο εχω να πω απ τη ζωη μου ολοκληρη ετσι κι αλλιως!)

Αλλα γενικα μου κανει εντυπωση τεραστια... γιατι αυτο που αντιπροσωπευω εγω ειναι ενα κομματι των ανθρωπων που δυσκολευονται πολυ σε θεματα σεξουαλικα...πως καποια πραγματα για αλλους ειναι ενα τπτ και για αλλους βουνο! Δλδ το ξερω συντομα θα ολοκληρωσω κι εγω με κοπελα και θα πω απο μεσα μου..καλα αυτο ηταν?? ΤΟ ξερω σιγουρα... αλλα γιατι ομως μου πηρε ΤΟΣΟ πολυ να φτασω μεχρι εδω??? Ολοι μα ολοι απο μικροι κανονικα πηγαινανε με γυναικες... εγω γιατι ξεμεινα...τι στο διαολο?? κι η παρεα μου ολοι μετα τα 20 ολοκληρωσανε... τι να πω ρε πστ... ξερω οτι μια μερα θα πεθανω κι ολα αυτα δεν θα χουν νοημα...αλλα να μην ζησω λιγο ομορφα οσο ειμαι νεος...τοσο πια γκαντεμια???

Ε φανταζομαι αφου γινονται που γινονται τρελα στην ζωη καποια απο αυτα τυχανε σε μενα...αλλοι γενιουνται κωφαλαλοι, αλλοι τυφλοι, αλλοι ορφανοι, αλλοι εν καιρο πολεμου....εγω γεννηθηκα μαλακας απλα

Senior Member
    ναι, τώρα τι να σου πω. κι εμένα μου κάνει εντύπωση που μερικοί άνθρωποι αργούν (δεν είσαι ο μόνος, ξέρω κι άλλους) χωρίς μάλιστα να έχουν κάποιο "κουσούρι" (εμφανές τουλάχιστον). ίσως είναι κι αυτό θέμα κακού τάιμινγκ! ίσως πάλι αν αργήσεις λίγο (πας ας πούμε 22) ε μετά σε πιάνει άγχος και όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    προσεξε τι εγραψα προηγουμενως, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να παω σχεδον με οποιαδηποτε, αν ειναι μονο σεξ και τπτ παραπανω. το θεωρω καθαρα αναγκη, σαν να θελει μια αγκαλια απλα. αν ομως θελει κατι παραπανω, δλδ σχεση, ε τοτε ναι θα πρεπει να μου ταιριαζει και να τη βρισκω μοναδικη. γιατι εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου με αλλες, και τελικα ξερω οτι παλι μετα απο εναν μηνα θα μεινω παλι μονος μου. και ποιος ο λογος να δεθω με μια κοπελα συναισθηματικα, οταν στο τελος θα με παρατησει ? γιαυτο καθολου αισθηματα, παρα να με ξαναγαμησουν ψυχολογικα! τοιχοι και μαλακιες δεν υπαρχουν, δε μου κανε καμια προταση κι αρνηθηκα, συνηθως δινω ευκαιριες, αν και προβλεπω το αποτελεσμα. εδω περιμενετε εσεις απο τους αντρες να σας τη πεσουν, δε τη πεφτετε σχεδον ποτε οι ιδιες, γιαυτο τελικα καταληγουμε ολοι μονοι.

υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει σε καποιον το σεξ ? εστω κι αν ειναι με τη μορφη παρτουζας και πρεπει να μοιραστει τη κοπελα με αλλους. το σεξ ειναι αναγκη λεμε, οχι κατορθωμα! μονο αν ειχε σχεση σοβαρη νομιζω θα ελεγε οχι. αλλα εδω προτιμουν και οι κοπελες να παραμεινουν αγαμητες, παρα να δοκιμασουν και να κερδισουν αλλη μια εμπειρια παραπανω. κι απ'αυτη την αγαμια τελικα καταληγουμε ολοι σκατα.
    Μα ειναι αυτονοητο αυτο που λες..δεν μιλαμε για την σχεση της μιας βραδιας.
    Συζηταμε για ανθρωπια και κατανοηση.
    τι δεν εχω καταλαβει?
    Ειναι ανωφελο να συζητησω τις σεξ.προτιμησεις του καθενος..ειναι σαν να κρινω γιατι δεν της αρεσει μιας κοπελας ή ενος αντρα το παστιτσιο..
    Ο καθενας κανει τις επιλογες του βασει των προτιμησεων του,της παιδειας του κτλ..δεν με βοηθαει να κατακρινω αυτον η αυτη που δεν ειναι σαν εμενα..γιατι δεν θελω να κανει το ιδιο και εκεινη/ος σε εμενα.

τζιμακο,
    τα ειπαμε..ναι η συνειδητοποιηση οτι ειχες λανθασμενη ιδεα για το συμβαινει γυρω σου ΠΟΝΑΕΙ..
    Παει αυτο..θα τον κλαψουμε πολυ τον μακαριτη?
    Εχουμε περασει στην εφαρμογη λυσεων..τωρα τι?θα ξαναρχισουμε τα "ωιμε τι εχασα, δεν με θελανε, κακουργες ψυλομυτες?"
    Ειναι αντισεξουαλ η κλαψα..
    εφταιξες και εισαι εδω τωρα,παρε τις ευθυνες σου και προχωρα με το κεφαλι ψηλα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Μα ειναι αυτονοητο αυτο που λες..δεν μιλαμε για την σχεση της μιας βραδιας.
    Συζηταμε για ανθρωπια και κατανοηση.
    τι δεν εχω καταλαβει?
    Ειναι ανωφελο να συζητησω τις σεξ.προτιμησεις του καθενος..ειναι σαν να κρινω γιατι δεν της αρεσει μιας κοπελας ή ενος αντρα το παστιτσιο..
    Ο καθενας κανει τις επιλογες του βασει των προτιμησεων του,της παιδειας του κτλ..δεν με βοηθαει να κατακρινω αυτον η αυτη που δεν ειναι σαν εμενα..γιατι δεν θελω να κανει το ιδιο και εκεινη/ος σε εμενα.

τζιμακο,
    τα ειπαμε..ναι η συνειδητοποιηση οτι ειχες λανθασμενη ιδεα για το συμβαινει γυρω σου ΠΟΝΑΕΙ..
    Παει αυτο..θα τον κλαψουμε πολυ τον μακαριτη?
    Εχουμε περασει στην εφαρμογη λυσεων..τωρα τι?θα ξαναρχισουμε τα "ωιμε τι εχασα, δεν με θελανε, κακουργες ψυλομυτες?"
    Ειναι αντισεξουαλ η κλαψα..
    εφταιξες και εισαι εδω τωρα,παρε τις ευθυνες σου και προχωρα με το κεφαλι ψηλα..
    To μοναδικο που με ανακουφιζει ειναι οτι λογω ειτε κοινωνικων ελιγμων που μπορω να κανω ειτε λογω εμφανισης μου ειναι ευκολο να προσεγγισω κοπελες... αρκει να μην το επιδιωκω...εκει τα κανω σαλατα...οταν το αφηνω να γινει, γινεται πανευκολα...

Πρεπει να το δω στυγνα τελειως οντος...αφου εγινε εγινε...τωρα ειναι το θεμα τι κανουμε... Τωρα μαζευουμε λεφτα και παμε στον γιατρο να τα πουμε ολα... δεν γινεται αλλιως... Απλα ξερεις τι γινεται? Οταν ακους για λονδινα, για παρτουζες, για σεξ στις τουαλετες κι εσυ ησουν κλεισμενος σε 4 τοιχους και τον επαιζες, εεε κομματιαζεται η καρδια μου...και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακομα θα κρατησει...

Ειναι κι ενα αλλο θεμα που με καιει...δεν ειναι το οτι ολον αυτον τον καιρο δεν εκανα σεξ... ισως αυτο να φανερωνει δυναμη χαρακτηρα... και οντος ειμαι πολυ δυνατη ψυχη...με καιει το οτι στα 18-22 ειναι η σεξουαλικη ακμη...οι καλυτερες στυσεις και η πιο πολλη επιθυμια...οκ και τωρα εχω αλλα την χρυση εποχη την εχασα ανεπιστρεπτι... με λιωνει αυτο γαμωτο...με πληγωνει παρα πολυ... μακαρι να τα χα παρει ολα αυτα πρεφα πριν απο 6 χρονια... ποσο αλλιως θα ταν η ζωη μου τωρα...

Αλλα και παλι δεν αλλαζει...τι να κανω τωρα...δεν αλλαζει :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ναι, τώρα τι να σου πω. κι εμένα μου κάνει εντύπωση που μερικοί άνθρωποι αργούν (δεν είσαι ο μόνος, ξέρω κι άλλους) χωρίς μάλιστα να έχουν κάποιο "κουσούρι" (εμφανές τουλάχιστον). ίσως είναι κι αυτό θέμα κακού τάιμινγκ! ίσως πάλι αν αργήσεις λίγο (πας ας πούμε 22) ε μετά σε πιάνει άγχος και όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
    Εγω και στα 20 ειχα αργησει και αγχωνομουνα... ξερεις τι θελω να κανω τωρα??? μου ρχεται να κλαψω σαν μικρο παιδι... βουρκωνω τωρα που γραφω... τετοια νευρα και στενοχωρια δεν εχουν ξαναυπαρξει... δεν ξερω τι να κανω πια... μου φαινεται θα καταληξω πρεζακιας... να μαστουρωνω μεχρι να με βρουν κομματια πεθαμενο σε κανα στενο... χωρις πλακα... ερχονται στιγμες πολυ δυσκολες... που πιεζομαι αφορητα

Senior Member
    Παω σε ενα φιλο τωρα να ξεσκασω λιγο... δε θα ηρεμησω αλλιως... τα λεμε...ευχαριστω για ολα

Senior Member
    αν υποψιαστω οτι θα στειλετε τον τζιμ μεταναστη, για να πηδηξει......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν υποψιαστω οτι θα στειλετε τον τζιμ μεταναστη, για να πηδηξει......
    Αστειο και παλι? και καλα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Αστειο και παλι? και καλα?
    οχι, σοβαρο!
    μα τι συζηταμε τωρα?
    μηπως η ελλαδα δεν εχει αρκετες ευκαιριες ουτε καν για σεξ????
    ελεος...

Banned
    ζητω συγνωμη που εβαλα στη κουβεντα σας τις ξενες. ναι καλυτερα πιαστε τις ελληνιδες οσο ελλεηνιδες κι αν ειναι, γιατι οι ξενες πεφτουν λιγακι μακρια. οτι υπαρχει διαφορα παντως και θα ηταν προτιμοτερο να φευγαμε ολοι οι αντρες απο εδω, αν θελουμε να παραμεινουμε αντρες και να εχουμε την υγεια μας, ναι ισχυει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, σοβαρο!
    μα τι συζηταμε τωρα?
    μηπως η ελλαδα δεν εχει αρκετες ευκαιριες ουτε καν για σεξ????
    ελεος...
    Mην ξεχνας σε ποιον μιλας βασικα... αυτα ειναι για πιο εμπειρους απο μενα...γιατι εγω σαν εσωτερικη ροπη μου βγαινει υπερμετρη αυτοπεποιθηση που τελικα με κανει να γκρεμοτσακιζομαι και να το γυρναω σε ελλειψη αυτοπεποιθησης - καταθλιψη στασιμοτητα κι απο κει που πηγαινα για τα πολλα, τελικα χανω και τα λιγα... γιαυτο οτι υπαρχει θα φανερωθει οταν θα ειμαι ετοιμος να το δω... προς το παρον μου χρειαζεται μια κοπελιτσα μικρουλα να μπουμε μαζι στο χωρο του ερωτα ετσι ωστε να ειναι ομαλη η προσγειωση οπως επρεπε να γινει οταν ηταν η ωρα του..αλλα προφανως η ωρα ειναι τωρα...κι επειδη ειχα παει σε ψυχολογο μια φορα δεν ημουν ετοιμος να παω ή δεν ηθελα να βοηθηθω... (μην ξεχνατε οτι την πρωτη αποτυχια στον οικο ανοχης την ειχα μετα απο κουβεντα της ψυχολογου οτι τωρα που θα κατεβεις αθηνα να δωσεις μαθημα, κανε κι ενα βημα με καμια κοπελα...κι εγω το πηγα κατευθειαν οτι επρεπε να παω να πηδηξω...με τα γνωστα ολεθρια αποτελεσματα... σκεφτομαι μαλιστα να ξαναπαω σε αυτην παλι.... για οσο βασταει η τσεπη μου σε πρωτη φαση)...επεσα και λιγο θυμα των οικονομικων της οικογενειας... απο την αποψη οτι αν δεν υπηρχε οικονομικο θεμα θα συνεχιζα κανονικα την ψυχοθεραπεια και δεν θα εχανα τοσο χρονο... αλλα τωρα οτι εγινε εγινε... δεν αλλαζει...παμε παρακατω... καμια φορα γιαυτο τους κραταω μουτρα γιατι δεν κοιταξανε κι αυτοι τα ψυχολογικα τους ωστε να ειναι πιο δραστηριοι και το σπιτι να μην υποφερει απο ελλειψη χρηματων...γιατι τελικα ηταν βασικες οι αναγκες μου...και για μεταπτυχιακο που δεν μπορεσα ακομα να κανω, αλλα και για ψυχοθεραπεια...που αν ηξερα για αυτην οταν σπουδαζα...αν ηξερα για τα νοσηματα τα ψυχολογικα (δεν γνωριζα τπτ απολυτως) θα χα πιασει δουλιτσα παρτ ταιμ για να πληρωνω και 4 επισκεψεις τον μηνα...αλλα δεν φταιω γιατι δεν το γνωριζα καθολου... τι να πω ρε παιδια...υπαρχει μοιρα αλλα και προσωπικες επιλογες... πιστευω με περιμενουν καλα πραγματα απλα αργουνε λιγο... εχω ξαδερφο που σκοτωθηκε στα 24 απο μηχανη αλλα μεχρι τοτε ειχε παει με καμια 20αρια κοπελες και γενικως ειχε κανει πραγματα... ισως του τη φυλαγε η μοιρα του να ζησει εντονα μεχρι ενα σημειο και μετα να πεθανει...ισως εμενα να ναι γραφτο να απολαυσω καποια πραγματα σε βαθος χρονου αλλα και να ζησω περισσοτερο... (τωρα μιλαμε για την βασικη αναγκη του ερωτα...αλλα ακομα κι εκει επρεπε να παλεψω!!! παλι καλα που δεν πρεπει να παλεψω για να αναπνεω και πηγαινω τουαλετα! ναι εκει σταθηκε "γενναιοδωρη" η ζωη μου! :\ )