σωστα mnimonio, ετσι και αλλιως ο Χριστος δεν ηρθε για να φτιαξει αυτο τον κοσμο, αλλα απλως να μας δειξει ενα τροπο να σωθουμε και να παμε στο νεο κοσμο που θα δημιουργησει εκ του μηδενος στον παραδεισο.
Printable View
σωστα mnimonio, ετσι και αλλιως ο Χριστος δεν ηρθε για να φτιαξει αυτο τον κοσμο, αλλα απλως να μας δειξει ενα τροπο να σωθουμε και να παμε στο νεο κοσμο που θα δημιουργησει εκ του μηδενος στον παραδεισο.
έτσι είναι παιδιά, ο χριστούλης ήρθε για να μας δείξει το δρόμο να σωθούμε και να παμε στο νεο κοσμο εμάς τα 2 δισεκατομμύρια χριστιανών , και τα αλλα 5 δισεκατομμύρια που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες ποιος τους γμαει .... γελάνε και οι πέτρες.
Οτι να'ναι ο καθένας..οτι να ναι ομως..τουλαχιστον η όποια διαφωνία σας με τον χριστιανισμό ας είναι έπειτα απο κριτική σκέψη και όχι με χιλιομασημενα κλισέ της κακιάς ώρας.. Αλλά εντάξει αυτό το ''που είναι ο θεός σας μπλα μπλα μπλα'' το έλεγα και εγώ στο δημοτικό.
Aν δεις τον Χριστιανισμό σαν φιλοσοφία μπορεί να αποκομίσεις κάποια καλά στοιχεία αλλά σαν θρησκεία μπάζει από παντού!!
να δουμε τι θα λετε οταν ειστε πριν το θανατο.
ολοι Παναγιτσα και Θεε μου θα λετε..
maus θα πεθαινα λεγοντας πιο ουσιοδες πραγματα.αναλογα και τον θανατο βεβεα :p
Εντάξει κ γω όταν πονάω λέω αχ θεέ μου σαν τρόπος έκφρασης τι να λέω αχ άθεέ μου;;
Βασικα ο Χριστος ηταν μεγαλος αντρας και εκανε πραξη μαλλον τα λεγομενα του , σιγουρα ειχε μια σαγηνη που κατορθωσε να μεταμορφωσει και να μεταμορφωνει τον κοσμο ακομα και σημερα. Δεν εχει ιδιαιτερη ισως σημασια εαν ηταν θεανθρωπος ή κατα ποσο παραλαχθηκαν και σιγουρα παραλαχθηκαν αυτα που διδασκε.
Μιας και ζουμε στον ιδιο πλανητη , καλο ειναι να ασπαστουμε καποια πραγματα ισως .... ή ισως να πουμε δεν γαμιεται ουτως ή αλλως γαμα τον πλανητη οτι φαμε και οτι πιουμε στην περιορισμενη μας ζωη.
Οχι δεν ειμαι θρησκος