Τι ειπε ο Πατερ Παϊσιος για σχιζοφρενεις - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    Senior Member
    σωστα mnimonio, ετσι και αλλιως ο Χριστος δεν ηρθε για να φτιαξει αυτο τον κοσμο, αλλα απλως να μας δειξει ενα τροπο να σωθουμε και να παμε στο νεο κοσμο που θα δημιουργησει εκ του μηδενος στον παραδεισο.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    έτσι είναι παιδιά, ο χριστούλης ήρθε για να μας δείξει το δρόμο να σωθούμε και να παμε στο νεο κοσμο εμάς τα 2 δισεκατομμύρια χριστιανών , και τα αλλα 5 δισεκατομμύρια που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες ποιος τους γμαει .... γελάνε και οι πέτρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να πεισει ο ενας τον αλλον για την υπαρξη ή μη του Θεου..Προσωπικα βρισκω γελοια την αποψη τυπου "υπαρχει πεινα , δυστυχια , αρρωστιες , πεθαινουν παιδακια...Που ειναι ο Θεος?? "
    Ολα ειναι ανθρωπων εργα ακομα και η προσωπικη μας δυστυχια ειναι επιλογη μας..Οσο αφορα τις ασθενειες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν , σημερον αν ειναι περισσοτερες ψαξτε αλλου το γιατι και οχι στην θρησκεια..
    Το εχω ξαναπει ο Χριστιανισμος δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια σταση ζωης , μεταφερεται κυριως μεσω παραβολων που πραγματικα ειναι παρερμηνευμενες , βλεποντας εναν Θεο ως τιμωρο ή αλλη μια παρερμηνεια ειναι αυτο με το μαγουλο και το χαστουκι που σε θελει μαζοχιστη..Αν καποιος εμβαθυνει καταλαβαινει οτι πχ δεν σου λεει γυρνα και το αλλο μαγουλο για να μπεις στον παραδεισο,αλλα γιατι η εκδικητικοτητα , ο θυμος και το μισος φερνουν αρρωστια στην ψυχη.
    Τελος αν καποιος διαβασει την Αποκαλυψη του Ιωαννη με μια πρωτη ματια θα σκεφτει.."Αααα δεν ειμαστε καλα ο Θεος μας μισει" ενω η Αποκαλυψη περιγραφει τους πολεμους που εχουν γινει απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,της αρρωστιες που θα πεσουν στην ανθρωποτητα (ποιος τις δημιουργει αραγε?) ..
    Μεγαλη συζητηση!!

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...791b80c7e27b86
    για λύπηση εισαι άβουλο και φοβισμένο ανθρωπάκι

Banned
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    για λύπηση εισαι άβουλο και φοβισμένο ανθρωπάκι
    Ευχαριστω :)

έτσι είναι παιδιά, ο χριστούλης ήρθε για να μας δείξει το δρόμο να σωθούμε και να παμε στο νεο κοσμο εμάς τα 2 δισεκατομμύρια χριστιανών , και τα αλλα 5 δισεκατομμύρια που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες ποιος τους γμαει .... γελάνε και οι πέτρες.
    2 δις?Πολλα λες.Αν σκεφτεις οτι για ''μας'' τους ΧΟ,οι καθολικοι,οι κοπτες,οι προτεσταντες κλπ ειναι αιρετικοι,τοτε μενουμε μερικες εκατονταδες εκατομυριακια που το κραταμε αληθινο.Ποσοι να ναι ολοι μαζι οι ελληνες,οι ρωσοι,οι βουλγαροι κλπ?

Banned
    Οτι να'ναι ο καθένας..οτι να ναι ομως..τουλαχιστον η όποια διαφωνία σας με τον χριστιανισμό ας είναι έπειτα απο κριτική σκέψη και όχι με χιλιομασημενα κλισέ της κακιάς ώρας.. Αλλά εντάξει αυτό το ''που είναι ο θεός σας μπλα μπλα μπλα'' το έλεγα και εγώ στο δημοτικό.

Senior Member
    Aν δεις τον Χριστιανισμό σαν φιλοσοφία μπορεί να αποκομίσεις κάποια καλά στοιχεία αλλά σαν θρησκεία μπάζει από παντού!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    στον καθε ανθρωπο ο Θεος εχει δωσει συνειδηση. για οσους δεν πιστευουν στο Χριστο θα τους κρινει η συνειδηση τους.

Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    να δουμε τι θα λετε οταν ειστε πριν το θανατο.

ολοι Παναγιτσα και Θεε μου θα λετε..

Senior Member
    maus θα πεθαινα λεγοντας πιο ουσιοδες πραγματα.αναλογα και τον θανατο βεβεα :p

Senior Member
    Εντάξει κ γω όταν πονάω λέω αχ θεέ μου σαν τρόπος έκφρασης τι να λέω αχ άθεέ μου;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Βασικα ο Χριστος ηταν μεγαλος αντρας και εκανε πραξη μαλλον τα λεγομενα του , σιγουρα ειχε μια σαγηνη που κατορθωσε να μεταμορφωσει και να μεταμορφωνει τον κοσμο ακομα και σημερα. Δεν εχει ιδιαιτερη ισως σημασια εαν ηταν θεανθρωπος ή κατα ποσο παραλαχθηκαν και σιγουρα παραλαχθηκαν αυτα που διδασκε.

Μιας και ζουμε στον ιδιο πλανητη , καλο ειναι να ασπαστουμε καποια πραγματα ισως .... ή ισως να πουμε δεν γαμιεται ουτως ή αλλως γαμα τον πλανητη οτι φαμε και οτι πιουμε στην περιορισμενη μας ζωη.

Οχι δεν ειμαι θρησκος
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Βασικα ο Χριστος ηταν μεγαλος αντρας και εκανε πραξη μαλλον τα λεγομενα του , σιγουρα ειχε μια σαγηνη που κατορθωσε να μεταμορφωσει και να μεταμορφωνει τον κοσμο ακομα και σημερα. Δεν εχει ιδιαιτερη ισως σημασια εαν ηταν θεανθρωπος ή κατα ποσο παραλαχθηκαν και σιγουρα παραλαχθηκαν αυτα που διδασκε.

Μιας και ζουμε στον ιδιο πλανητη , καλο ειναι να ασπαστουμε καποια πραγματα ισως .... ή ισως να πουμε δεν γαμιεται ουτως ή αλλως γαμα τον πλανητη οτι φαμε και οτι πιουμε στην περιορισμενη μας ζωη.

Οχι δεν ειμαι θρησκος
    Στον Θεό όμως πιστεύεις;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Στον Θεό όμως πιστεύεις;
    εγω πιστευω σ αυτο keep dreaming

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Στον Θεό όμως πιστεύεις;
    Ειμαι αγνωστικιστης.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πιστευω σ αυτο keep dreaming
    Αυτο δεν το καταλαβα πρεπει να το αναλυσεις μαλλον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast