Originally Posted by
YokoChoco
Κοιτάξτε και εγώ 40 ετών είμαι αλλά δεν έχω ολοκληρώσει κάποια σχέση. Γενικά η εμπλοκή μου με θρησκείες και αιρέσεις πχ ''Μάρτυρες του Ιεχωβά'' επί πολλά έτη και Μοναχισμός με έκαναν να θεωρώ ''αμαρτία'' το προγαμιαίο σέξ.
Θυμάμαι προ 8 χρόνια έβγαινα με μία κοπέλα, μου την έπεφτε άγρια, πήγαμε σπίτι της και μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα. Της είπα ότι δεν έχω ξανακάνει. Με αποκάλεσε γκεύ, της είπα ''δεν είμαι γκεύ, αλλά πιστεύω στον Θεό'', μετά της είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να κάναμε έρωτα αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχω ξανακάνει και ότι θα ήθελα αν κάναμε να μην βιαζόμασταν και να σκεπτόμασταν για σοβαρό δεσμό με σκοπό τον γάμο και ίσως ένα παιδι. Δεν εννοούσα αμέσως απλά αν ταιριάζαμε να το πηγαιναμε σοβαρά, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του ανθρώπου. Απάντησε οτι με τον προηγούμενο που είχε, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση το παιδι, γιατι δεν θέλει παιδιά κτλ, μετά μου είπε ότι έκανε σέξ σε τουαλέτες κ όπου βρισκόταν, απλά μαζί μου είχε κολλήσει γιατί της άρεσα υπερβολικά σαν άνδρας.
Έπεσε πανω μου και άρχισε να με τσιμπάει κτλ και την έσπρωξα πέρα και της ειπα ότι με προσβάλει ως προσωπικότητα. Σηκώθηκα να φυγω κ έβαλε τα κλάμματα. Εφυγα βγήκα στον δρομο και με κυνήγησε να με σκοτώσει με το αμάξι, τελικά με έφτασε κ μπηκα στο αμάξι της, είχε βαλει παραξενη μουσική τέρμα και άρχισε να φωνάζει κτλ τρεχαμε με 140χλμ μεσα στην πολη.
Τέλος πάντων με κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την παράτησα... απλά επειδή ήθελα να κάνω σχέση σοβαρή με σωστό άνθρωπο, άλλο που αυτή ήθελε τρελογιατρό!