40 ετών παρθενος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 99
    Senior Member
    Φιλοσοφική συζήτηση... Σεξ με ιερόδουλη. Πληρώνεις δηλαδή για να σου παρέχει ένας άλλος άνθρωπος κάποιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα το κορμί του. Όπως πχ μπορείς να πληρώσεις έναν εργάτη να σου καθαρίσει τον κήπο. Το κορμί του χρησιμοποιεί κι αυτός. Ή όπως πληρώνεις κάποιον να σου κάνει μασάζ.

Και το καλύτερο όπως μπορεί να πληρώνεις σε βάθος χρόνου τη σύζυγο ή το σύζυγό σου για να είναι σύζυγος. Σπάνιο να προσφέρουν ισόποσα και οι δύο σε μια σχέση. Οπότε σε βάθος χρόνου είναι σαν να πληρώνεις τον άλλο για να σου προσφέρει υπηρεσίες.

Senior Member
    Ο τύπος πάντως προφανώς και δεν είναι ασέξουαλ, αφού κυνήγησε το να βρει κοπέλα και έχει κάνει και πετυχημένο (έστω κι αν δεν είναι πάντα) σεξ μαζί της. Τώρα για τη μυθομανία τι να πω, αν θες συζήτησέ το μαζί του να βρεις γιατί έχει αυτά τα κόμπλεξ. Μήπως να πάει και σε κάποιο ψυχολόγο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ο τύπος πάντως προφανώς και δεν είναι ασέξουαλ, αφού κυνήγησε το να βρει κοπέλα και έχει κάνει και πετυχημένο (έστω κι αν δεν είναι πάντα) σεξ μαζί της. Τώρα για τη μυθομανία τι να πω, αν θες συζήτησέ το μαζί του να βρεις γιατί έχει αυτά τα κόμπλεξ. Μήπως να πάει και σε κάποιο ψυχολόγο?
    προκυπτει κι αλλου οτι δεν ειναι ασεξουαλ. σε αλλο θεμα η βικυ μας λεει οτι ο τυπος της εξομολογηθηκε οτι συνηθιζε να κανει σεξ με ιεροδουλες. επομενως, ειχε προβλημα με τις σχεσεις, οχι με την επιθυμια να κανει σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by YokoChoco View Post
    Κοιτάξτε και εγώ 40 ετών είμαι αλλά δεν έχω ολοκληρώσει κάποια σχέση. Γενικά η εμπλοκή μου με θρησκείες και αιρέσεις πχ ''Μάρτυρες του Ιεχωβά'' επί πολλά έτη και Μοναχισμός με έκαναν να θεωρώ ''αμαρτία'' το προγαμιαίο σέξ.
    Θυμάμαι προ 8 χρόνια έβγαινα με μία κοπέλα, μου την έπεφτε άγρια, πήγαμε σπίτι της και μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα. Της είπα ότι δεν έχω ξανακάνει. Με αποκάλεσε γκεύ, της είπα ''δεν είμαι γκεύ, αλλά πιστεύω στον Θεό'', μετά της είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να κάναμε έρωτα αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχω ξανακάνει και ότι θα ήθελα αν κάναμε να μην βιαζόμασταν και να σκεπτόμασταν για σοβαρό δεσμό με σκοπό τον γάμο και ίσως ένα παιδι. Δεν εννοούσα αμέσως απλά αν ταιριάζαμε να το πηγαιναμε σοβαρά, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του ανθρώπου. Απάντησε οτι με τον προηγούμενο που είχε, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση το παιδι, γιατι δεν θέλει παιδιά κτλ, μετά μου είπε ότι έκανε σέξ σε τουαλέτες κ όπου βρισκόταν, απλά μαζί μου είχε κολλήσει γιατί της άρεσα υπερβολικά σαν άνδρας.
    Έπεσε πανω μου και άρχισε να με τσιμπάει κτλ και την έσπρωξα πέρα και της ειπα ότι με προσβάλει ως προσωπικότητα. Σηκώθηκα να φυγω κ έβαλε τα κλάμματα. Εφυγα βγήκα στον δρομο και με κυνήγησε να με σκοτώσει με το αμάξι, τελικά με έφτασε κ μπηκα στο αμάξι της, είχε βαλει παραξενη μουσική τέρμα και άρχισε να φωνάζει κτλ τρεχαμε με 140χλμ μεσα στην πολη.
    Τέλος πάντων με κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την παράτησα... απλά επειδή ήθελα να κάνω σχέση σοβαρή με σωστό άνθρωπο, άλλο που αυτή ήθελε τρελογιατρό!
    πως ειναι δυνατον να κατηγγειλε οτι την παρατησες;;;
    δεν υπαρχει τετοιου ειδους αδικημα!
    εκτος αν ειχατε παιδι μαζι και παρατησες το παιδι σου.

YokoChoco
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πως ειναι δυνατον να κατηγγειλε οτι την παρατησες;;;
    δεν υπαρχει τετοιου ειδους αδικημα!
    εκτος αν ειχατε παιδι μαζι και παρατησες το παιδι σου.
    Mε κατήγγειλε, μου τηλ ο αστυνομικός ότι ήταν στο τμήμα αυτή κ εκλαιγε αλλά δεν μου έκαναν τίποτα.
    Είχε τα ψυχολογικά της η κοπέλα, δεν τα είχα μόνο εγώ.. πήγαινε σε ψυχολόγο απ'ότι θυμάμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by YokoChoco View Post
    Mε κατήγγειλε, μου τηλ ο αστυνομικός ότι ήταν στο τμήμα αυτή κ εκλαιγε αλλά δεν μου έκαναν τίποτα.
    Είχε τα ψυχολογικά της η κοπέλα, δεν τα είχα μόνο εγώ.. πήγαινε σε ψυχολόγο απ'ότι θυμάμαι
    ε ναι, τι να σου κανουν.. δεν εκανες κατι παρανομο.
    αν ηταν παρανομο να διωξουμε καποιον που μας κυνηγαει και δεν τον θελουμε, ολοι φυλακη θα ειμασταν..
    εκτος απο μερικες/ους σαν τη πρωην σου ;)
    ολοφανερα, ειχε προβληματα.

Junior Member
    Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να το γράψω.Ειμαι 36 ετών,έχω ΓΑΔ από την εφηβεία και είμαι παρθένος.

Ενα αθώο φιλάκι στο στόμα,σε στυλ εσκιμώων,στην 1η γυμνασίου.Θυμάμαι οτι ένιωθα ντροπή και μεγάλη αμηχανία.Επόμενο δεν είχε γιατί 'δεν μπορούσα-είχα να διαβάσω ιστορία..!'.Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι μού ήταν αδιάφορο.Αν μου άρεσε,δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φιληθούμε.Θα το απέφευγα με κάθε τρόπο.Όπως και έκανα,με ένα κορίτσι που μου άρεσε όταν βρεθήκαμε να παίζουμε 'μπουκάλα'.Ακόμα 'περιμένει' να τη φιλήσω...
    Ήταν τόσο μεγάλη η ντροπή μου και η αμηχανία,που προτιμούσα να ανοίξει η γη να με καταπιεί παρά να τη φιλήσω.

Ενα έντονο φλερτ που δεχτηκα μετά από 3-4 χρόνια από την πρώτη κοπέλα,το διέκοψα πηγαίνοντας τρομοκρατημενος στην τουαλέτα γιατί ειχα γινει μούσκεμα στον ιδρώτα.Και άλλες 2 διαφορετικες περιπτώσεις που δεν προχώρησαν επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω πρωτοβουλία.

Συνδετικός κρίκος σε όλα,ένα συγγενικό πρόσωπο στο οποίο οφείλονται οι παραπάνω γνωριμίες.Αυτά τα λίγα εως την 1η λυκείου.Από τότε το καρδιογράφημά μου είναι μια ευθεία γραμμή.

Σε εκείνο το σημείο ηρθαν οι αλλαγες σχολικου περιβάλλοντος και οικίας.Αρχισα να ξεκόβω από τους φίλους.Μπήκε στην καθημερινότητά μου το ιντερνετ και βολευτηκα πίσω απο μια οθόνη μεχρι σημερα.

Πρόσφατα,μέσω φέισμπουκ προσπαθησα 3 φορές για ραντεβού.Στο πρωτο,πηγα μεχρι εξω απο την καφετερια και δεν ειχα το θαρρος να μπω μεσα.Στο δευτερο δεν ξεκινησα να παω καν.Και στο 3ο πριν ενα μηνα,μετα από μεγαλη μαχη με τον εαυτό μου για να μη φυγω,πήγα και οπως ηταν αναμενόμενο ημουν μια τραγική φιγούρα.Περπατούσαμε στην παραλία και τα συμπτώματα ΓΑΔ ηταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν.Μεγάλη και αιώνια αμηχανία η οποία όσο περνουσαν τα λεπτά πολλαπλασιαζόταν,παγωμένο πρόσωπο,να απαντάω με τρεμάμενη φωνή και με τεράστια χρονοκαθυστέρηση κοιτώντας στο πουθενά,η φωνή μέσα μου να φωναζει 'τι κάνω εγώ εδώ; και 'ΦΥΓΕ'.Περνούσαμε τις καφετέριες και η γυναικα,γυρω στα 50,να με παρακαλάει συνεχώς να καθήσουμε σε κάποια και γω να μη θελω!Τελικά,μετά από μισή ώρα μαρτυρίου τής είπα οτι έχω ΓΑΔ,ζήτησα συγγνώμη και έφυγα κουρέλι...

Γενικώς μου φαίνεται αδιανόητο να φανταστώ τον εαυτό μου σε σχέση.Έχω σεξουαλικες φαντασιώσεις υποτακτικού και έχω κρυφτεί σ αυτόν τον παθητικό ρόλο γιατί τρέμω να αναλάβω πρωτοβουλίες.Θεωρώ δεδομένη την απόρριψη. Δεν μου αρέσει η εμφάνισή μου.

Junior Member
    Υπαρχουν και χειροτερα εγω δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα φυσικα ειμαι και εγω παρθενος,ποτε δεν εχω δεχτει φλερτ διοτι ειμαι ασχημος και κοντος,ειχα και εχω αγχος με αποτελεσμα να εχω συχνοουρια.Αν και με την επισκεψη στον ουρολογο που η διαγνωση βγηκε καθαρη νιωθω καπως καλυτερα.Διακρινω ενα θεμα με της διαπροσωπικες σχεσεις,συνηθως τα ατομα με προβληματα επικοινωνιας με το αλλο φυλο εχουν γενικα θεματα με της σχεσεις.Εχεις παει σε καποιο ειδικο?

Junior Member
    Όχι δεν έχω παει σε ειδικό.Δεν βρίσκω οτι θα με ωφελήσει ουσιαστικά.Απο τη στιγμη που δεν αναλαμβάνω πρωτοβουλίες,ότι και να μου πει θα πάει στο βρόντο.Καλή η θεωρία αλλά εδώ χρειάζονται μόνο πράξεις.Και ο μόνος υπευθυνος γι αυτές ειμαι εγώ.

Σιγά σιγά προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου.Για αρχή,έχω βάλει στόχο να πάω πρώτη φορά για κανονικό μασάζ.Ένα χάδι έστω και πληρωμένο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Geo83 View Post
    Όχι δεν έχω παει σε ειδικό.Δεν βρίσκω οτι θα με ωφελήσει ουσιαστικά.Απο τη στιγμη που δεν αναλαμβάνω πρωτοβουλίες,ότι και να μου πει θα πάει στο βρόντο.Καλή η θεωρία αλλά εδώ χρειάζονται μόνο πράξεις.Και ο μόνος υπευθυνος γι αυτές ειμαι εγώ.

Σιγά σιγά προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου.Για αρχή,έχω βάλει στόχο να πάω πρώτη φορά για κανονικό μασάζ.Ένα χάδι έστω και πληρωμένο...
    Πρέπει να σου πω ότι κακώς δεν έχεις πάει σε ειδικό για ψυχοθεραπεία. Πώς ξέρεις ότι έχεις ΓΑΔ? Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή πήγες σε ειδικό αλλά δεν έκανες ψυχοθεραπεία;

Αν μπροούσες να αναλάβεις πρωτοβουλίες μόνος σου, τότε δεν θα χρειάζοσουν ειδικό. Τώρα τον χρειάζεσαι ακριβώς επειδή δεν μπορείς να πάρεις αυτές τις πρωτοβουλίες μόνος σου. Ο ψυχολόγος δεν θα αναλάβει φυσικά να πάρει τις πρωτοβουλίες αντί για σένα, αλλά θα μέσω της ψυχοθεραπείας θα σε ενδυναμώσει, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θες.

Είσαι 36 χρονών, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;;; Γιατί τον έχεις αφήσει αβοήθητο τόσα χρόνια και θες να συνεχίσεις να τον αφήνεις έτσι;;; Χάνεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου!!!

Σε παρακαλώ κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και ζήτα βοήθεια από ειδικό. Έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου να μπορέσεις να χαρείς και τον έρωτα και τις σχέσεις αλλά δεν πρέπει να χάσεις άλλο χρόνο. Ζήτα βοήθεια!!! Αναγνωρίζεις πως έχεις φοβίες. Αυτές τις φοβίες με την βοήθεια του ειδικού θα μάθεις να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα και σε συντομότερο χρόνο, ο σκοπός της ψυχοθεραπείας είναι ακριβώς αυτός να μας δείξει τρόπους και τεχνικές όταν εμείς μόνη μας δυσκολεύομαστε να βρούμε. Είναι πολύ κρίμα να ταλαιπωρείσαι έτσι ενώ μπορείς να καλυτερεύσεις την ζωή σου. Αρκεί να το θες.

Senior Member

φιλε θα επρεπε να πας πολλα πολλα χρονια πριν σε εναν ψυχιατρο,να σου δωσει φαρμακευτικη αγωγη και να κανεις τη ζωη που κανει ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος,υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που εχουν ΓΑΔ σε συνδυασμο με κοινωνικη φοβια,και ομως με τη βοηθεια ειδικου,ειναι πολυ πιο λειτουργικοι απο πολλους δηθεν φυσιολογικους.Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα που ανεφερες στη περιπτωση σου ειναι οτι πρεπει το θεμα με την επαγγελματια,ισως σε ξεκλειδωσει κιολας,οποτε βαλτο στο προγραμμα.

Junior Member
    Δεν έχω πάει ποτέ σε ειδικό.Το κατάλαβα από ένα άρθρο.Απ΄οτι διαβάζω στους κανόνες του φόρουμ,δεν επιτρέπεται να βάλω το λινκ.Αν γκουγκλαρεις το παρακάτω,θα στο βγαλει πρωτο.
    Κοινωνική Φοβία,γνωστή επίσης ως Διαταραχή Κοινωνικού Άγχους _ _ Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής
    Αναγνωρίζω τον εαυτό μου και τη συμπεριφορά μου σε κάθε λέξη.Μόνο η φωτογραφία μου λείπει...

Μόλις πριν λίγους μήνες ανακάλυψα τι έχω.Από τότε έχω ενεργοποιηθεί και προσπαθώ να βρω σιγά σιγά τη λύση μόνος μου γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να πάω σε ειδικό.Θα δοκιμάσω τα όριά μου και αναλόγως τα αποτελέσματα θα κρίνω τι θα κάνω στη συνέχεια.Σ ευχαριστώ Ελισάβετ!

Junior Member
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    φιλε θα επρεπε να πας πολλα πολλα χρονια πριν σε εναν ψυχιατρο,να σου δωσει φαρμακευτικη αγωγη και να κανεις τη ζωη που κανει ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος,υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που εχουν ΓΑΔ σε συνδυασμο με κοινωνικη φοβια,και ομως με τη βοηθεια ειδικου,ειναι πολυ πιο λειτουργικοι απο πολλους δηθεν φυσιολογικους.Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα που ανεφερες στη περιπτωση σου ειναι οτι πρεπει το θεμα με την επαγγελματια,ισως σε ξεκλειδωσει κιολας,οποτε βαλτο στο προγραμμα.
    Φίλε έχω αρνητική άποψη για τη φαρμακευτική αγωγή και ειδικα για αυτη την περιπτωση εχω διαβασει πολλά αρνητικά σχόλια.Γενικως,όσο μπορώ αποφευγω τα φαρμακα.Ακόμη και το αναβράζον ντεπόν θα το πάρω μόνο όταν με πιάσει ισχυρός πονοκέφαλος.Αν τον αντεχω δεν θα παρω τιποτα.Βέβαια,σήμερα έκανα μια εξαίρεση/υπέρβαση και πήρα ενα μπουκαλακι 10ml CBD oil 3% για δοκιμή.Ειναι και πανάκριβο...

Senior Member
    Φίλε έχω αρνητική άποψη για τη φαρμακευτική αγωγή και ειδικα για αυτη την περιπτωση εχω διαβασει πολλά αρνητικά σχόλια.Γενικως,όσο μπορώ αποφευγω τα φαρμακα.Ακόμη και το αναβράζον ντεπόν θα το πάρω μόνο όταν με πιάσει ισχυρός πονοκέφαλος.Αν τον αντεχω δεν θα παρω τιποτα.Βέβαια,σήμερα έκανα μια εξαίρεση/υπέρβαση και πήρα ενα μπουκαλακι 10ml CBD oil 3% για δοκιμή.Ειναι και πανάκριβο...
    ναι ρε φιλε αλλα πολλες φορες με τα φαρμακα βρισκουμε την τελικη λυση.Δηλαδη αν επαιρνες ενα χαπι την μερα και δεν ειχες κανενα περιστατικο αγχωδης διαταραχης και ζουσες ποιοτικα θα σε χαλουσε?το μελλον γενικα πως το βλεπεις?πως θα ξεπερασεις αυτη τη κατασταση χωρις καμια βοηθεια?εγω εχω την εντυπωση οτι αν ηταν στο χερι σου θα την ειχες ξεπερασει υποσεινηδητα εδω και πολλα χρονια.(το υποσεινηδητα το λεω επειδη ειπες οτι δεν το ειχες καταλαβει).

Junior Member
    Να σου πω την αληθεια,το μελλον το βλεπω απαισιοδοξα ειτε προσπαθήσω μόνος είτε με βοηθεια απο ειδικό.Όταν έχεις μαθει να συμπεριφέρεσε προβληματικά για χρόνια,δύσκολα αλλάζεις.Πως να ξεπεράσεις τόσα χρόνια κόμπλεξ.Τέλος παντων,ακόμα βρίσκομαι στην αρχή του δρόμου.Θα δείξει η συνέχεια...Αν δω οτι παραμενω βαλτωμενος θα αναγκαστώ να παω σε ψυχολογο.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast