Originally Posted by
wanderer010
Πραγματικά κουράστηκα, είμαστε πάντα μόνοι μας. Ταυτότητα έχουμε μέχρι να αρχίσει να μας σέρνει η ζωή, μετά δεν έχουμε. Δεν έχουμε επιλογές, όχι. Σου πέφτουν καταστάσεις και αποφάσεις που δεν πήρες ποτέ εσύ, μα ΠΡΕΠΕΙ να τις δεχτείς. Είμαστε φοβερά αδύναμοι να αλλάξουμε πράγματα, δε γίνεται. Να σου πω ένα μυστικό; Ό,τι και να κάνεις, κάποιος πάνω γελά. Θα κάτσεις να βασανίζεσαι για το ΤΙΠΟΤΑ. Θα πονάς, θα ματώνεις, μα να σου πω κάτι; Κανείς δε θα σε βλέπει. Και να μιλήσεις, να φωνάξεις, κανείς δε θα ακούσει. Ίσως κάποιος ακούσει την κραυγή σου, μα σύντομα θα την ξεχάσει, θα φύγει. Κανείς δε θα σε θυμάται καν. Όλα για το τίποτα. Τίποτα κακό δε μου έχει συμβεί, μα δε δουλεύει πια το κεφάλι μου. Σύντομα κάποιος κάπου θα πει και θα γράψει ό,τι είπα και εγώ, μα τι σημασία έχει; Θα σβηστεί η δική μου σκέψη και ύπαρξη λες και δεν υπήρχε ποτέ. Ένα ηλίθιο τίποτα. Είμαι ένα τίποτα. Πάντα θα είμαι ένα μόνο του τίποτα. Μα γιατί; Γιατί; Εύχομαι να μην είχα υπάρξει ποτέ. Κάποιος γελά ψηλά, γιατί αν έρθει το τέλος σου, ήταν όλα για το τίποτα. Δεν έχεις κανέναν έλεγχο. Θέλω να κλάψω για ώρες απόψε, θέλω να κλαίω όλο το βράδυ. Μα δεν μπορώ, δεν έχω ούτε δάκρυ. Θέλω να πάρω λίγα περισσότερα παυσίπονα απόψε.