Originally Posted by
Αβ-ω
Τελικα τι αλλο θακουσω απο ολους εσας.
Ριξατε πολυ το επιπεδο της κουβεντας.Μεχρι κ τα τηγανια τους με βαλατε να διαλεγω,τι στασεις θα βρουν στο σεξ,οτι μαλλιοτραβιομαδτε με τα συμπεθερια κι αντε τι αλλο κατινιστικο θα μου προσαψετε.
Τυγχανει να ειμαι αρχιτεκτων κ ζητησε ο γιος τη βοηθεια μου.
Δεν την κατηγορησα που δεν ειχε οικονομικη ανεση αλλα καθως ολα της προσφερθηκαν με αγαπη επρεπε να το αναγνωρισει κ να δειξει κ λιγη χαρα.
Τι να σας πω αλλο.Την τριχα την κανατε τριχια κ να δουμε που θα το πατε ακομη.
Νομιζα πως θα γινοταν μια ηρεμη συζητηση αλλα βλεπω πως ολοι εχετε απωθημενα κ ψαχνετε τροπους να τα ξεφορτωθειτε.
Σαφως θα με αποκαλεσετε αγενη,εδω μεσα με κανατε κατινιτσα,κουτσομπολα,μικρ οπρεπη.
Εξαιρετικη συνομιλια κ αν τελικα ειχα παραλειψει να παρω τα αντικαταθλιπτικα μου σιγουρα θα φλερταριζα παλι με το θανατο.
Ηρεμηστε λιγο κ σκεφτειτε ποσα απιθανα κ ανυπαρκτα σεναρια κατασκευασατε.
Συνεχιστε σε λιγο βλεπω να μαλλιοτραβιεστε με αφορμη ανυπαρκτα γεγονοτα.
Λυπαμαι ειλικρινα,νομιζα πως υπαρχει επιπεδο πολιτισμενο αλλα μαλλον υπαρχει πολεμος με βελη προς πασα κατευθυνση.
Προσβαλα τον πατερα της που απο εκνευρισμο με τα σεναρια σας τον ειπα λακε κ ετσι ειναι.Εγω τον γνωρισα,οχι εσεις αλλα εγινα εξω φρενων που υπονοησατε πως μπορει να ειναι βιαστης της κορης του.
Σιγουρα ο λακες πανω στον εκνευρισμο που μου μεταδωσατε ειναι απολυτα καταδικαδτεος,ενω το βιαστης απλα καθιστα τη νυφη κ οσιομαρτυρα.
Ε λοιπον συνεχιστε κ πειτε ο,τι σας κατεβει.
Αυτο δεν ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηρηξης αλλα Ιερα εξεταση.