μ αυτα που κανεις, θα φυγει χωρις να πηδηξει..
Printable View
μ αυτα που κανεις, θα φυγει χωρις να πηδηξει..
στις φωτο που εχω δεν φαινεται ολο το σωμα
θελω να με δει κι ολοσωμη, αλλα μπορει και να του προτεινω να παμε για μπανιο, ειναι καλυτερο ετσι οπως το θετεις, γιατι φοβαμαι κι εγω μην κομπλαρει με τη φωτο
'
με συγχωρεις πολυ για τη θυληκοτητα, δεν καταλαβα καλα εγω, τωρα που το εξηγησες ειμαι οκ
του εχω πει οτι δεν θελω ξεπετες και οτι τους εχω σιχαθει αυτους που θελουν ξεπετες. αρα δεν καταλαβε οτι θελω κατι σοβαρο;
δεν ξερω τι καταλαβε, γιατι αυτα που κανεις και λες, ειναι αντιφατικα μεταξυ τους.
επισης, δεν ξερω πως σε βλεπει. αν σε συμπαθει, αν του α ρεσει η παρεα σας, αν περναει καλα οταν ειστε μαζι.
θα το καταλαβεις κανοντας περισσοτερη παρεα. πατε για μπανιο, πατε για φαγητο, βγειτε αρκετες φορες και βλεπεις πως θα παει το πραμα...
Κύκλους κύκλους κύκλους.. Ένα ακόμη θέμα που θα το κάνουμε βιβλίο και θα το τυπώσουμε.
Αν έρθεις να με ρωτήσεις και εμένα "Έχει σημασία σε μια σχέση το σεξ" θα σου απαντήσω "Ναι". Αν όμως μου πεις ότι δεν έχεις κάνει σεξ δεν θα σε απορρίψω για αυτό.
Ειπες ότι και σεξ να κάνετε μονο δεν σε νοιάζει αλλά εδώ λες ξεκάθαρα πως θες να κάνεις σεξ για να κάνεις σχέση.. Γιατί θεωρείς ότι αυτό είναι το πρόβλημα που δεν έχεις κάνει σχέση ακόμη. Εγώ σου λέω ότι το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά σου και μόνο.. Και με 50 άτομα να είχες σχέση ταυτόχρονα ευτυχισμένη δεν θα ήσουν. Θες να καλύψεις τις ανασφάλειες σου κάνοντας σχεση και δεν σε νοιάζει καθόλου να φτιάξεις την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου. Και ξέρεις πολύ καλά πως εδώ αν σχολιάσουν 300 άτομα και σου πουν ότι σου είπα εγώ και έρθει ένας και σου πει "ναι φταίει που δεν έχεις κάνει σεξ" εσύ θα δώσεις βάση σε αυτόν. Δεν θα σε ακουμπήσει καμία άλλη άποψη. Τις ευθύνες για την συμπεριφορά σου δεν έχεις σκοπό να τις πάρεις γιατί αν είχες, σε ένα φόρουμ ψυχολογίας θα μιλούσες για το πως θα φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου και όχι πως θα δείξεις το κορμί σου για να κρατήσεις ένα άντρα. Ωραία σώματα παντού. Ωραίος ψυχικός κόσμος όμως; Σπάνιο!
Nαι, αλλα αν το εβρισκες αχαρο και δεν σου αρεσε, δεν θα με παρατουσες;
με τον συγκεκριμενο ξερω οτι αν συμβει κατι δεν θα κανουμε μονο σεξ, θα μου προσφερει σχεση κανονικα, γιατι δεν ειναι τυπος της ξεπετας
ακομα και αν δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου και με θελει μονο για σεξ, θα μου φερεται καλα και θα εχουμε σχεση πιστευω
Ναι, αν μου πει καποιος οτι φταιει που δεν εχω κανει σεξ στενοχωριεμαι και το παιρνω κατακαρδα
νιωθω απελπισια και οτι ετσι δεν θα με δεχτει ποτε κανεις κι αν με δεχτει, θα βαρεθει και θα με παρατησει
Κανόνισε ραντεβού και περιμένουμε εξελίξεις.. Ας μην το κουρασουμε άλλο. Τα είπαμε, τα αναλύσαμε.. Βγες. Χαλάρωσε. Συζήτησε.. Μην κλάφτεις για την μαύρη σου ζωή, άνοιξε συζητήσεις για οτιδήποτε πέρα από το γεγονός ότι δεν είχες ποτέ σχέση, μην ρωτάς συνέχεια αν του αρέσεις, μην αναφέρεις περιστατικά με αλλους και δώσε χρόνο να γνωριστείτε.
γιωργο, αν εισαι ελευθερος, ψηνεσαι να τα φιαξεις με την λεμον, να ησυχασουμε;
ε στην δικη μου περιπτωση δεν μπορω να περιμενω πολυ
πραγματικα πνιγομαι ωρες ωρες που δεν εχω αυτο που θελω
ξερω υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα μου εχει καθισει στο μυαλο πως αν δεν κανω σχεση συντομα θα ειμαι αποτυχημενη ή κατι τετοιο
μεχρι και εσεις ειμαι βεβαιη πως σκεφτεστε πως ουτε με αυτον θα κανω σχεση
κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω, ειμαι σιγουρη οτι κατι θα στραβωσει
και η μητερα μου που της ελεγα κατι πριν λιγο μου ειπε οτι τις φωτο μου τις ζητησε για να τις δειξει στους φιλους του και να πουλησει μουρη οτι ταχα ειμαι γκομενα του, αφου συνηθιζει να λεει ψεματα
βρε κοριτσι μου πολυ αναλυση πεφτει....
ξεκινα πρωτα να βγειτε να πιειτε ενα καφε σαν δυο φυσιολογικοι ανθρωποι και απο εκει και περα οτι ειναι να γινει θα γινει ...
Αν δηλαδη γινει κατι απο το πρωτο ραντεβου ή γινει στο δεκατο ή δεν γινει ακομα και τιποτα τι εγινε?
χαλαρωσε λιγο και απολαυσε τα χρονια σου ,μικρη εισαι ακομα ...
τοσο καιρο ειναι σαν να διαβαζω μια γυναικα η οποια κοντευει να μπει στην εμμηνοπαυση και δεν θα προλαβει να παντρευτη και να κανει παιδια ...
δεν αντεξα στα πα αν παρεξηγηθηκες δεν ξερω, αλλά ειναι το δευτερο θεμα που ανοιγεις και ακομα εισαι στο ΑΝ.....