Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 312
    Senior Member
    μ αυτα που κανεις, θα φυγει χωρις να πηδηξει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γι αυτο βαζω το "γυμνο" σε εισαγωγικα. δεν ειπα οτι βγηκες ξεβρακωτη, αλλα οτι επιδιωκεις να δειχνεις το σωμα σου ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!, δεν ειναι οτι στελνεις για νυφη στην αστραλια..., αντι να δειξεις οτι εχεις και περιεχομενο.
    το σωμα σου το ξερει. εχεις φωτο με μαγιω, σε εχει συανντησει πολλες φορεα απο κοντα που ειναι το πιο σημαντικο (γιατι απο φωτος στο ιντερνετ, ασε καλυτερα, ας μην το συζητησουμε).

αυτο που κανεις στον εαυτο σου, προσπαθεις να το κανεις και σε αυτον. του λες οτι ειναι ομορφος, και πιο ομορφος απο τους αλλους.
    αν δεν ειναι τενεκες ξεγανωτος (οπως στο λεω ακριβως) δεν εχει κανεναν καημο αν ειναι πιο ομορφος απο τους αλλους..
    η αυτοπεποιθηση που του λειπει μαλλον ειναι στον τομεα των εμπειριων, ειτε εχει κανει σεξ, ειτε δεν εχει κανει (που ειναι πολυ πιθανο οπως τον περιγραφεις).

τι μπορει να εννοω να τον πλησιασεις ψυχικα;;;;; για σκεψου.... μορφωμενη κοπελα εισαι. δεν ξερεις δηλαδη τι ειναι η ψυχικη επαφη;;
    ε, αυτο εννοω!

συμφωνω στο οτι δεν πρεπει να γινετε φιλεναδες να ξερει οτι τον βλεπεις ερωτικα, αλλα με το να του στελνεις κρεας, αυτος νομιζει οτι ψαχνεις ξεπετα, οχι ερωτικη σχεση...
    κι οσο στελνεις μαγιω, τοσο θα κλεινεται γιατι στο ειπε οτι ειναι ΠΟΛΥ συνεσταλμενος!
    δεν τον χαλαρωνεις με τα μαγιω, τον κομπλαρεις χειροτερα.
    αυτο που θα τον χαλαρωσει αν ειναι απειρος κι αυτος, ειναι το να εξοικειωθειτε. το να βγειτε μονοι αρκετες φορες, να μιλατε, να εχετε καποιες κοινες εμπειριες, κι ανε χεις καημο να δειξεις το σωμα σου, πατε μαζι για κανενα μπανιο.

ειπα εγω οτι ειναι κακο να μην θες σεξ αμεσα;;;;;
    εγω ειπα οτι φερεσαι σαν να θες σεξ αμεσα, δειχνοντας κρεας, ενω δεν θες!!!!

αυτο το μηνυμα δινεις, μιλωντας για γκομενους, δειχνοντας κρεας. οτι θελεις να πεσεις στο κρεβατι.
    δεν ειπα οτι δεν εχεις θηλυκοτητα, ειπα οτι δεν εισαι σεξουαλα. ειναι διαφορετικα πραγματα. θηλυκη μπορει να εισαι, σεξουαλα δεν εισαι. δεν σε απασχολει το σεξ, δεν το ψαχνεις ουτε οταν εισαι μονη σου. αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μια σχεση.
    επομενως γιατι φερεσαι ετσι, και μαλιστα σε καποιον που σου λεει οτι θελει μια κοπελα διπλα του κι οχι ξεπετες;
    στις φωτο που εχω δεν φαινεται ολο το σωμα
    θελω να με δει κι ολοσωμη, αλλα μπορει και να του προτεινω να παμε για μπανιο, ειναι καλυτερο ετσι οπως το θετεις, γιατι φοβαμαι κι εγω μην κομπλαρει με τη φωτο
    '
    με συγχωρεις πολυ για τη θυληκοτητα, δεν καταλαβα καλα εγω, τωρα που το εξηγησες ειμαι οκ

του εχω πει οτι δεν θελω ξεπετες και οτι τους εχω σιχαθει αυτους που θελουν ξεπετες. αρα δεν καταλαβε οτι θελω κατι σοβαρο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    στις φωτο που εχω δεν φαινεται ολο το σωμα
    θελω να με δει κι ολοσωμη, αλλα μπορει και να του προτεινω να παμε για μπανιο, ειναι καλυτερο ετσι οπως το θετεις, γιατι φοβαμαι κι εγω μην κομπλαρει με τη φωτο
    '
    με συγχωρεις πολυ για τη θυληκοτητα, δεν καταλαβα καλα εγω, τωρα που το εξηγησες ειμαι οκ

του εχω πει οτι δεν θελω ξεπετες και οτι τους εχω σιχαθει αυτους που θελουν ξεπετες. αρα δεν καταλαβε οτι θελω κατι σοβαρο;
    δεν ξερω τι καταλαβε, γιατι αυτα που κανεις και λες, ειναι αντιφατικα μεταξυ τους.
    επισης, δεν ξερω πως σε βλεπει. αν σε συμπαθει, αν του α ρεσει η παρεα σας, αν περναει καλα οταν ειστε μαζι.
    θα το καταλαβεις κανοντας περισσοτερη παρεα. πατε για μπανιο, πατε για φαγητο, βγειτε αρκετες φορες και βλεπεις πως θα παει το πραμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω τι καταλαβε, γιατι αυτα που κανεις και λες, ειναι αντιφατικα μεταξυ τους.
    επισης, δεν ξερω πως σε βλεπει. αν σε συμπαθει, αν του α ρεσει η παρεα σας, αν περναει καλα οταν ειστε μαζι.
    θα το καταλαβεις κανοντας περισσοτερη παρεα. πατε για μπανιο, πατε για φαγητο, βγειτε αρκετες φορες και βλεπεις πως θα παει το πραμα...
    λογικα του αρεσει η παρεα μου
    σαν φιλοι ξεκινησαμε και παρολο που ξεκοψαμε απο την παρεα, εμεις κρατησαμε επαφη
    αν δεν του αρεσε η παρεα μου θα ειχε ξεκοψει και απο εμενα

Senior Member
    λογικα του αρεσει η παρεα μου
    σαν φιλοι ξεκινησαμε και παρολο που ξεκοψαμε απο την παρεα, εμεις κρατησαμε επαφη
    αν δεν του αρεσε η παρεα μου θα ειχε ξεκοψει και απο εμενα
    συνεχιστε την παρεα λοιπον, μεχρι να εξοικειωθειτε και να ερθετε πιο κοντα.
    εκει θα φανει αν μπορει να γινει κατι παραπανω μεταξυ σας.

Senior Member
    Με βασανιζει πολυ το οτι δεν εχω κανει σεξ ως αιτια που δεν εχω ακομα σχεση
    βλεπω που λενε ολοι οτι δινουν μεγαλη βαση στο σεξ και εγω που δεν εχω εμπειριες λογικα δεν θα κανω καλο σεξ στην αρχη και ετσι θα με παρατησουν
    ο συγκεκριμενος ξερω οτι δεν θα πηδηξει και θα φυγει, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος
    Κύκλους κύκλους κύκλους.. Ένα ακόμη θέμα που θα το κάνουμε βιβλίο και θα το τυπώσουμε.
    Αν έρθεις να με ρωτήσεις και εμένα "Έχει σημασία σε μια σχέση το σεξ" θα σου απαντήσω "Ναι". Αν όμως μου πεις ότι δεν έχεις κάνει σεξ δεν θα σε απορρίψω για αυτό.
    Ειπες ότι και σεξ να κάνετε μονο δεν σε νοιάζει αλλά εδώ λες ξεκάθαρα πως θες να κάνεις σεξ για να κάνεις σχέση.. Γιατί θεωρείς ότι αυτό είναι το πρόβλημα που δεν έχεις κάνει σχέση ακόμη. Εγώ σου λέω ότι το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά σου και μόνο.. Και με 50 άτομα να είχες σχέση ταυτόχρονα ευτυχισμένη δεν θα ήσουν. Θες να καλύψεις τις ανασφάλειες σου κάνοντας σχεση και δεν σε νοιάζει καθόλου να φτιάξεις την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου. Και ξέρεις πολύ καλά πως εδώ αν σχολιάσουν 300 άτομα και σου πουν ότι σου είπα εγώ και έρθει ένας και σου πει "ναι φταίει που δεν έχεις κάνει σεξ" εσύ θα δώσεις βάση σε αυτόν. Δεν θα σε ακουμπήσει καμία άλλη άποψη. Τις ευθύνες για την συμπεριφορά σου δεν έχεις σκοπό να τις πάρεις γιατί αν είχες, σε ένα φόρουμ ψυχολογίας θα μιλούσες για το πως θα φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου και όχι πως θα δείξεις το κορμί σου για να κρατήσεις ένα άντρα. Ωραία σώματα παντού. Ωραίος ψυχικός κόσμος όμως; Σπάνιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κύκλους κύκλους κύκλους.. Ένα ακόμη θέμα που θα το κάνουμε βιβλίο και θα το τυπώσουμε.
    Αν έρθεις να με ρωτήσεις και εμένα "Έχει σημασία σε μια σχέση το σεξ" θα σου απαντήσω "Ναι". Αν όμως μου πεις ότι δεν έχεις κάνει σεξ δεν θα σε απορρίψω για αυτό.
    Ειπες ότι και σεξ να κάνετε μονο δεν σε νοιάζει αλλά εδώ λες ξεκάθαρα πως θες να κάνεις σεξ για να κάνεις σχέση.. Γιατί θεωρείς ότι αυτό είναι το πρόβλημα που δεν έχεις κάνει σχέση ακόμη. Εγώ σου λέω ότι το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά σου και μόνο.. Και με 50 άτομα να είχες σχέση ταυτόχρονα ευτυχισμένη δεν θα ήσουν. Θες να καλύψεις τις ανασφάλειες σου κάνοντας σχεση και δεν σε νοιάζει καθόλου να φτιάξεις την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου. Και ξέρεις πολύ καλά πως εδώ αν σχολιάσουν 300 άτομα και σου πουν ότι σου είπα εγώ και έρθει ένας και σου πει "ναι φταίει που δεν έχεις κάνει σεξ" εσύ θα δώσει βάση σε αυτόν. Δεν θα σε ακουμπήσει καμία άλλη άποψη. Τις ευθύνες για την συμπεριφορά σου δεν έχεις σκοπό να τις πάρεις γιατί αν είχες, σε ένα φόρουμ ψυχολογίας θα μιλούσες για το πως θα φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου και όχι πως θα δείξεις το κορμί σου για να κρατήσεις ένα άντρα. Ωραία σώματα παντού, γεμάτος ο κόσμος. Ωραίος ψυχικός κόσμος όμως; Σπάνιο!
    Nαι, αλλα αν το εβρισκες αχαρο και δεν σου αρεσε, δεν θα με παρατουσες;
    με τον συγκεκριμενο ξερω οτι αν συμβει κατι δεν θα κανουμε μονο σεξ, θα μου προσφερει σχεση κανονικα, γιατι δεν ειναι τυπος της ξεπετας
    ακομα και αν δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου και με θελει μονο για σεξ, θα μου φερεται καλα και θα εχουμε σχεση πιστευω

Ναι, αν μου πει καποιος οτι φταιει που δεν εχω κανει σεξ στενοχωριεμαι και το παιρνω κατακαρδα
    νιωθω απελπισια και οτι ετσι δεν θα με δεχτει ποτε κανεις κι αν με δεχτει, θα βαρεθει και θα με παρατησει

Senior Member
    Nαι, αλλα αν το εβρισκες αχαρο και δεν σου αρεσε, δεν θα με παρατουσες;
    με τον συγκεκριμενο ξερω οτι αν συμβει κατι δεν θα κανουμε μονο σεξ, θα μου προσφερει σχεση κανονικα, γιατι δεν ειναι τυπος της ξεπετας
    ακομα και αν δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου και με θελει μονο για σεξ, θα μου φερεται καλα και θα εχουμε σχεση πιστευω

Ναι, αν μου πει καποιος οτι φταιει που δεν εχω κανει σεξ στενοχωριεμαι και το παιρνω κατακαρδα
    νιωθω απελπισια και οτι ετσι δεν θα με δεχτει ποτε κανεις κι αν με δεχτει, θα βαρεθει και θα με παρατησει
    Δεν θα σε διάλεγα επειδή έχεις κάνει σεξ, αλλά για το μυαλό και την συμπεριφορά σου. Το σεξ θα έρθει μόνο του.
    Εσύ θες σχέση με αυτόν τον άνθρωπο επειδή σαρεσει ή για να έχεις κάποιον δίπλα σου και να τον δείχνεις δεξιά αριστερά;

Senior Member
    Δεν θα σε διάλεγα επειδή έχεις κάνει σεξ, αλλά για το μυαλό και την συμπεριφορά σου. Το σεξ θα έρθει μόνο του.
    Εσύ θες σχέση με αυτόν τον άνθρωπο επειδή σαρεσει ή για να έχεις κάποιον δίπλα σου και να τον δείχνεις δεξιά αριστερά;
    Μου αρεσει εμφανισιακα και στο οτι ειναι σοβαρος και δεν γουσταρει ξεπετες.
    Ξερω πως θα μου φερθει καλα
    Επισης θεωρω μεγαλο θετικο οτι μαλλον ειναι παρθενος και ετσι δεν θα μπορει να με κοροιδεψει που δεν εχω κανει σεξ, ουτε θα εχει απαιτησεις ιδιαιτερες

Senior Member
    Μου αρεσει εμφανισιακα και στο οτι ειναι σοβαρος και δεν γουσταρει ξεπετες.
    Ξερω πως θα μου φερθει καλα
    Επισης θεωρω μεγαλο θετικο οτι μαλλον ειναι παρθενος και ετσι δεν θα μπορει να με κοροιδεψει που δεν εχω κανει σεξ, ουτε θα εχει απαιτησεις ιδιαιτερες
    Κανόνισε ραντεβού και περιμένουμε εξελίξεις.. Ας μην το κουρασουμε άλλο. Τα είπαμε, τα αναλύσαμε.. Βγες. Χαλάρωσε. Συζήτησε.. Μην κλάφτεις για την μαύρη σου ζωή, άνοιξε συζητήσεις για οτιδήποτε πέρα από το γεγονός ότι δεν είχες ποτέ σχέση, μην ρωτάς συνέχεια αν του αρέσεις, μην αναφέρεις περιστατικά με αλλους και δώσε χρόνο να γνωριστείτε.

Senior Member
    Κανόνισε ραντεβού και περιμένουμε εξελίξεις.. Ας μην το κουρασουμε άλλο. Τα είπαμε, τα αναλύσαμε.. Βγες. Χαλάρωσε. Συζήτησε.. Μην κλάφτεις για την μαύρη σου ζωή, άνοιξε συζητήσεις για οτιδήποτε πέρα από το γεγονός ότι δεν είχες ποτέ σχέση, μην ρωτάς συνέχεια αν του αρέσεις, μην αναφέρεις περιστατικά με αλλους και δώσε χρόνο να γνωριστείτε.
    θα κανονισουμε, αυτο ειναι σιγουρο
    αλλα για εξελιξεις θα παει πολυυυυ αργα το πραγμα, το ξερω

Senior Member
    γιωργο, αν εισαι ελευθερος, ψηνεσαι να τα φιαξεις με την λεμον, να ησυχασουμε;

Senior Member
    Ακόμη καλύτερα.. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Senior Member
    Ακόμη καλύτερα.. Όλα θέλουν το χρόνο τους.
    ε στην δικη μου περιπτωση δεν μπορω να περιμενω πολυ

πραγματικα πνιγομαι ωρες ωρες που δεν εχω αυτο που θελω
    ξερω υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα μου εχει καθισει στο μυαλο πως αν δεν κανω σχεση συντομα θα ειμαι αποτυχημενη ή κατι τετοιο

μεχρι και εσεις ειμαι βεβαιη πως σκεφτεστε πως ουτε με αυτον θα κανω σχεση
    κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω, ειμαι σιγουρη οτι κατι θα στραβωσει
    και η μητερα μου που της ελεγα κατι πριν λιγο μου ειπε οτι τις φωτο μου τις ζητησε για να τις δειξει στους φιλους του και να πουλησει μουρη οτι ταχα ειμαι γκομενα του, αφου συνηθιζει να λεει ψεματα

ntinti
    Guest
    βρε κοριτσι μου πολυ αναλυση πεφτει....
    ξεκινα πρωτα να βγειτε να πιειτε ενα καφε σαν δυο φυσιολογικοι ανθρωποι και απο εκει και περα οτι ειναι να γινει θα γινει ...

Αν δηλαδη γινει κατι απο το πρωτο ραντεβου ή γινει στο δεκατο ή δεν γινει ακομα και τιποτα τι εγινε?

χαλαρωσε λιγο και απολαυσε τα χρονια σου ,μικρη εισαι ακομα ...

τοσο καιρο ειναι σαν να διαβαζω μια γυναικα η οποια κοντευει να μπει στην εμμηνοπαυση και δεν θα προλαβει να παντρευτη και να κανει παιδια ...

δεν αντεξα στα πα αν παρεξηγηθηκες δεν ξερω, αλλά ειναι το δευτερο θεμα που ανοιγεις και ακομα εισαι στο ΑΝ.....

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast