Με τον ύπνο να μην έχεις κανένα άγχος. Θες δεν θες, θα κοιμηθείς κάποια στιγμή.
Μπορείς να βάλεις ήχους με κύματα να ακούς μπορεί να βοηθήσει, ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ή μπορούμε να συζητήσουμε για ό,τι θες μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
Printable View
Νιώθω μόλις κλείνω τα μάτια ότι δεν με παίρνει ο ύπνος και μετά παθαίνω πανικό και με πιανει ταχυπαλμια και δεν ηρεμώ
Τώρα μόνο το θέμα του ύπνου.. γενικά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι να είμαι καλά και δυνατή να μεγαλώνω το παιδί μου....και σκέφτομαι αν δεν κοιμηθώ θα αρρωστήσω θα πεθάνω και δεν θα έχω το παιδάκι μου...και τρομάζω από αυτο
Μακάρι να ήμουν σαν τους άλλους ανθρώπους που δεν φοβούνται...και που ζούνε φυσιολογικα χωρίς άγχος τη ζωή τους
Είναι 2 ετων
Όλοι οι άνθρωποι έχουν άγχος, άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο. Και σίγουρα κάτι φοβούνται. Και εσύ προσπαθείς καθημερινά και τα πας πολύ καλά. Η κόρη σου θα ήταν πολύ περήφανη για τη μαμά της ε αν το ήξερε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεις τη δύναμη να μιλήσεις και με έναν ψυχολόγο. Ξέρεις πόσα έχεις ακόμη να ανακαλύψεις για σένα?πααααρα πολλά. Πρώτα από όλα θα καταλάβεις πως αυτό που φοβάσαι είναι μυρμήγκι μπροστά σου και θα γελάσεις που τόσο καιρό το άφηνες να σε τρομοκρατεί.
Εμείς οι άνθρωποι γιατί να υποφέρουμε τόσο και να περνάμε τόσα? Εσύ το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό?
Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου :).
Όταν είχα κατάθλιψη και έκλαιγα τα βράδια ναι είχα τέτοιες απορίες. Γιατί να τα περνάω όλα αυτά? Γιατί οι άλλοι να είναι μια χαρά και εγώ εδώ να φοβάμαι τα πάντα. Τώρα που αυτό είναι πίσω μου, κατάλαβα πως και όλοι έχουν ένα σταυρό στη πλάτη τους.
Η ζωή γενικά ειναι δύσκολη το θέμα είναι να μην την αφήνουμε να
φεύγει επειδή φοβόμαστε τον θάνατο.
Εγώ πιστεύω σε σένα
Εσύ τώρα φοβάσαι τον θάνατο? Ή νιώθεις πιο ήρεμος με αυτή την ιδέα?
Ποιος δεν φοβάται το θάνατο? Αλλά ο φόβος θα αλλάξει κάτι? Ε αν φοβάμαι θα μείνω αθάνατος ή θα τον προλάβω αν έρθει?
Το θέμα είναι να ζεις. Και ο φόβος δεν σε σώζει από το θάνατο, σε εμποδίζει από το να ζεις.
Ήμουν στη θέση σου και τώρα είμαι εδώ.. Μια μέρα θα είσαι εσύ στη δική μου θέση και θα νιώθεις υπέροχα που όλο αυτό το νίκησες.
Είχα καταφέρει παλιά να το νικήσω και ήμουν πολύ πολύ καλά...πλέον έχω πέσει τα τελευταία χρόνια...στα ίδια και ακόμη χειρότερα....δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να νικήσω ξανά...έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου...κλείνω τα μάτια μου αλλά δεν με παίρνει ο ύπνος...γιατί ...