Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 25 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 367
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Γεια σου Γιώργο σχετικά καλή ήταν η ημέρα μου πήγα και μια μικρή βόλτα,απλώς είχα όλη την μέρα πολύ έντονο άγχος σχετικά με τον ύπνο για το αν θα κοιμηθώ και ότι αν δεν κοιμηθώ θα πεθάνω από αϋπνία..το σκεφτόμουν όλη τη μέρα...και τώρα δεν μπορώ όντως να κοιμηθώ...μακάρι να έχεις δίκιο ότι θα κοιμηθώ και ας είναι και έστω λίγο.... πραγματικά είναι δύσκολο όλο αυτό....σε ευχαριστώ που μου απάντησες δεν έχω κανέναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή....να σε έχει ο Θεός καλά μου δίνεις κουράγιο και μόνο ένα μυνημα
    Με τον ύπνο να μην έχεις κανένα άγχος. Θες δεν θες, θα κοιμηθείς κάποια στιγμή.
    Μπορείς να βάλεις ήχους με κύματα να ακούς μπορεί να βοηθήσει, ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ή μπορούμε να συζητήσουμε για ό,τι θες μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.

Senior Member
    Νιώθω μόλις κλείνω τα μάτια ότι δεν με παίρνει ο ύπνος και μετά παθαίνω πανικό και με πιανει ταχυπαλμια και δεν ηρεμώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Με τον ύπνο να μην έχεις κανένα άγχος. Θες δεν θες, θα κοιμηθείς κάποια στιγμή.
    Μπορείς να βάλεις ήχους με κύματα να ακούς μπορεί να βοηθήσει, ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ή μπορούμε να συζητήσουμε για ό,τι θες μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
    Ναι αν θες να συζητήσουμε μήπως ξεχάσω λιγο.. εσένα πως ήταν η ημέρα σου?

Senior Member
    Νιώθω μόλις κλείνω τα μάτια ότι δεν με παίρνει ο ύπνος και μετά παθαίνω πανικό και με πιανει ταχυπαλμια και δεν ηρεμώ
    Η μέρα ηταν σχετικά καλή λες, τι σε απασχολεί αυτή τη στιγμή? Πέρα από το θέμα του ύπνου?

Senior Member
    Τώρα μόνο το θέμα του ύπνου.. γενικά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι να είμαι καλά και δυνατή να μεγαλώνω το παιδί μου....και σκέφτομαι αν δεν κοιμηθώ θα αρρωστήσω θα πεθάνω και δεν θα έχω το παιδάκι μου...και τρομάζω από αυτο

Senior Member
    Ναι αν θες να συζητήσουμε μήπως ξεχάσω λιγο.. εσένα πως ήταν η ημέρα σου?
    Η μέρα μου σήμερα ήταν καλη. Ήμουν με τους φίλους μου, πήγαμε βόλτα. Γενικά χαλάρωσα,.. Ξέφυγα από τα προβλήματα της καθημερινότητας

Πόσο χρονών είναι η κόρη σου;

Senior Member
    Μακάρι να ήμουν σαν τους άλλους ανθρώπους που δεν φοβούνται...και που ζούνε φυσιολογικα χωρίς άγχος τη ζωή τους

Senior Member
    Είναι 2 ετων

Senior Member
    Μακάρι να ήμουν σαν τους άλλους ανθρώπους που δεν φοβούνται...και που ζούνε φυσιολογικα χωρίς άγχος τη ζωή τους
    Όλοι οι άνθρωποι έχουν άγχος, άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο. Και σίγουρα κάτι φοβούνται. Και εσύ προσπαθείς καθημερινά και τα πας πολύ καλά. Η κόρη σου θα ήταν πολύ περήφανη για τη μαμά της ε αν το ήξερε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεις τη δύναμη να μιλήσεις και με έναν ψυχολόγο. Ξέρεις πόσα έχεις ακόμη να ανακαλύψεις για σένα?πααααρα πολλά. Πρώτα από όλα θα καταλάβεις πως αυτό που φοβάσαι είναι μυρμήγκι μπροστά σου και θα γελάσεις που τόσο καιρό το άφηνες να σε τρομοκρατεί.

Senior Member
    Εμείς οι άνθρωποι γιατί να υποφέρουμε τόσο και να περνάμε τόσα? Εσύ το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό?

Senior Member
    Εμείς οι άνθρωποι γιατί να υποφέρουμε τόσο και να περνάμε τόσα? Εσύ το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό?
    Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου .

Όταν είχα κατάθλιψη και έκλαιγα τα βράδια ναι είχα τέτοιες απορίες. Γιατί να τα περνάω όλα αυτά? Γιατί οι άλλοι να είναι μια χαρά και εγώ εδώ να φοβάμαι τα πάντα. Τώρα που αυτό είναι πίσω μου, κατάλαβα πως και όλοι έχουν ένα σταυρό στη πλάτη τους.
    Η ζωή γενικά ειναι δύσκολη το θέμα είναι να μην την αφήνουμε να
    φεύγει επειδή φοβόμαστε τον θάνατο.
    Εγώ πιστεύω σε σένα

Senior Member
    Εσύ τώρα φοβάσαι τον θάνατο? Ή νιώθεις πιο ήρεμος με αυτή την ιδέα?

Senior Member
    Εσύ τώρα φοβάσαι τον θάνατο? Ή νιώθεις πιο ήρεμος με αυτή την ιδέα?
    Ποιος δεν φοβάται το θάνατο? Αλλά ο φόβος θα αλλάξει κάτι? Ε αν φοβάμαι θα μείνω αθάνατος ή θα τον προλάβω αν έρθει?
    Το θέμα είναι να ζεις. Και ο φόβος δεν σε σώζει από το θάνατο, σε εμποδίζει από το να ζεις.
    Ήμουν στη θέση σου και τώρα είμαι εδώ.. Μια μέρα θα είσαι εσύ στη δική μου θέση και θα νιώθεις υπέροχα που όλο αυτό το νίκησες.

Senior Member
    Είχα καταφέρει παλιά να το νικήσω και ήμουν πολύ πολύ καλά...πλέον έχω πέσει τα τελευταία χρόνια...στα ίδια και ακόμη χειρότερα....δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να νικήσω ξανά...έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου...κλείνω τα μάτια μου αλλά δεν με παίρνει ο ύπνος...γιατί ...

Senior Member
    Είχα καταφέρει παλιά να το νικήσω και ήμουν πολύ πολύ καλά...πλέον έχω πέσει τα τελευταία χρόνια...στα ίδια και ακόμη χειρότερα....δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να νικήσω ξανά...έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου...κλείνω τα μάτια μου αλλά δεν με παίρνει ο ύπνος...γιατί ...
    Αφού νίκησες μια φορά θα το ξανά κάνεις. Απλα χρειάζεσαι και λιιιιγη βοήθεια.
    Είσαι αγχωμένη γιαυτό.
    Μέσα στη μέρα τι κάνεις για να ξεχαστεις? Κάτι που να σου αρέσει? Το μαγείρεμα πχ?

Page 6 of 25 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast