η πουτ..α η κοινωνια φταιει..
Printable View
καίτη, όταν ένας άνθρωπος έχει άγχος την πρώτη φορά, τη δεύτερη φορά είναι πιθανό να έχει ακόμα μεγαλύτερο άγχος, γιατί θα έχει προστεθεί και το βάρος της προηγούμενης αποτυχίας. Αν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα που να τον χαλαρώσει, είναι σαν να πηγαίνει ως πρόβατο στη 'σφαγή'.
Πάντως υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για όλο αυτό, εκτός φυσικά από την πιθανή ομοφυλοφιλία που είναι σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Η πλάκα είναι πως όταν ένας άντρας λειτουργεί στο σεξ με γυναίκα, θεωρούμε πως είναι όλα ωραία και καλά... ενώ υπάρχουν άπειροι άνθρωποι με ομοφυλοφιλικές τάσεις που λειτουργούν άψογα με γυναίκες.
Και φυσικά, όλοι έχουν δικαίωμα να θέλουν να ικανοποιήσουν μια σεξουαλική ανάγκη, είτε σαν προεόρτιο για μια περαιτέρω σχέση, είτε σαν σκέτο σεξ. Αλλά μπορεί το timing, η διάθεση, η σκέψη, η ικανότητα, να μην συντονιστούν με αυτά του παρτενέρ και μία και δύο και παραπάνω φορές. Αν κάποιος κρίνει ότι για κάποιο λόγο αξίζει να περιμένει, το κάνει. Αν όχι, δεν νομίζω ότι από δύο μόνο επαφές μπορούν να βγουν συμπεράσματα.
Μα δεν υπαρχει προβλημα για να υπαρχει προβληματισμος, σου το ειχα πει πιο πριν. Προβλημα στυσης υπαρχει μονο οταν δεν εχει στυση στον υπνο η το πρωι. Καποιος ειπε πιο πανω πως η στυση ειναι θεμα εγκεφαλικο που ειναι περα για περα λαθος. Η στυτικη λειτουργεια ελεγχεται απο αυτονομο "εγκεφαλο" στη σπονδυλικη στηλη και δεν ειναι κατι που σχετιζεται με την βουληση :)
ναι.το προτιμαμε
τι το ζητας τοτε αφου δε μπορεις βρε ανθρωπε?
Βρε Καίτη, αν όλοι οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα άγχος, ανασφάλεια, αν δεν έκαναν λάθος επιλογές, δεν έπαιρναν λάθος αποφάσεις κλπ, δεν θα υπήρχε καν αυτό το φόρουμ να καθόμαστε να συζητάμε. Και σε κάθε 'γιατί' υπάρχουν χίλιες δυο εξηγήσεις, αλλά είναι λάθος να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με τόσο λίγα στοιχεία.
μαλλον θιχτηκες πολυ για καποιον λογο και δεν αντεξες.προφανως εχεις κι εσυ αναλογα προβληματα.λυπαμαι..το εχω πει ξανα οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ειναι gay ,αλλα αντρες δεν τους λες.δε σε παρεξηγω εχω δει πολλα παιδακια .αλλα, μικρε,μπορεις μα μη συμετεχεις.να σαι καλα.
αλλος να επιτεθει??
Απόλυτη μπορεί να μην είσαι, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε με έναν πολύ συγκεκριμένο προβληματισμό - υπόθεση, που ακόμα κι αν δεν είναι συμπέρασμα, δείχνει μια (λάθος) κατεύθυνση της σκέψης. Οπότε γι' αυτό θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να μένουμε σε απλές υποθέσεις, παρά να πιάνουμε όλα τα πιθανά σενάρια, πόσο μάλλον το πιο ασυνήθιστο και δύσκολο να εξακριβωθεί (για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πάντα, αφού δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία).
ισως ειναι λαθος δεν ειμαι απολυτη.υπεθεσα απλα.εσυ το αποκλειεις αρα ποιος ειναι απολυτος?τα στοιχεια τα εχω αν θες να τα μαθεις
Μα... δηλαδή αν εσύ δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάποιον που εμφανώς σου αρέσει και δεν γίνει τελικά η σεξουαλική πράξη, είναι λογικό να σκεφτεί 'μήπως είναι λεσβία'? Όχι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα... υπάρχει. Αλλά καλό είναι να ξεκινάμε με τις πιο απλές υποθέσεις, αυτό είναι όλο.
Πάντως, εμένα μου έχει συμβεί να μην λειτουργήσει σχεδόν καθόλου κάποιος τις πρώτες φορές, και στην πορεία να πάρει μπρος για τα καλά... :P Αλλά έχει τύχει να μη δώσω ούτε καν δεύτερη ευκαιρία, μετά την απογοήτευση της πρώτης φοράς. Δεν είναι υποχρεωτικό δηλαδή να κάθεται κανείς να προσπαθεί. Κι αυτό όμως κάτι δείχνει.
ναι.αν διαβασεις πριν..αλλα τι θες να μαθεις μπορω να σου πω
Εσύ είσαι επιθετική Καίτη, γι'αυτό προκαλείς τους άλλους να σου φέρονται επίσης επιθετικά.
Και πίσω από όλο αυτό το θέμα που απασχολεί τη φίλη σου κι εσένα, κρύβεται η -πιθανόν κατ' εξακολούθηση- μη ικανοποίησή σας, σεξουαλική και συναισθηματική. Σα να μένει ανικανοποίητη για μια ακόμη φορά η προσδοκία για μια πιθανή ερωτική σχέση ή (έστω) απλή σεξουαλική συνεύρεση.
Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την τόση εμπάθεια απέναντι στον συγκεκριμένο ή τον οποιονδήποτε άντρα που στο κάτω κάτω, βρίσκεται σε μια δύσκολη και αμήχανη κατάσταση όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης.
τα διάβασα, και δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί άλλες υποθέσεις πέρα από τα συνηθισμένα άγχη ή τις απλές εξηγήσεις που έγραψαν και τα άλλα μέλη, για ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στύσης. Εδώ έγραψες πως μια φίλη της παρέας σας ήταν βέβαιη πως αυτός είναι γκέι. Γι' αυτό σε ρώτησα αν υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες που δεν έγραψες ήδη.
οκ.το εχω ξαναπει.ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.εγω εχω τα δικα μου.δεν αλλαζουν αυτα ειναι,δεν με απασχολει κατι αλλο.ουτε με αφορουσε αμεσα το θεμα αλλα την αποψη μου θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.και δεν αλλαζει με τιποτα.δεν θελω να αναλωθω παραπανω οσοι καταλαβαν καταλαβαν.κι εχω καταλαβει ποιοι ειναι στενομυαλοι και ποιοι οχι.και αν καποιος δει το θεμα θα δει ποιος κανει επιθεση.μπορει να κανω λαθος οκ.πειτε ρε συ καιτη δεν ειναι ετσι με επιχειρηματα..βεβαια το περιμενα ολο αυτο και δε ξαφνιαζομαι.πρεπει δηλαδη ο αλλος να ειναι ακυρος ?τα λαθη μου τα αναγνωριζω μονη μου εγω προσωπικα.και δε στηριζομαι σε αλλους αλλα σε μενα.ποσο σε ενα forum ας πουμε.δε δινω βαση απλα κανω μια κουβεντα ετσι απλα...απο μενα ειναι ολα οκ εχω καλυφθει..
δε φταιω εγω αν η πραγματικοτητα ειναι (ή μοιαζει) χαλια.
δεν ειμαι, απλα την αποψουλα μου στο θεμα εγραψα, κανωντας υποθεσεις οπως κι εσυ. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρη για το τι συμβαινει στο κρεβατι της φιλης σου και τι εχουνε πει μεταξυ τους ?
διαφωνω, αν εξαιρεσεις τη λαθος υποθεση τους που οκ μπορει να ειναι και λογο αγνοιας, δε τη βρισκω καθολου επιθετικη τη kaity.
ειναι το μυαλο το σπουδαιο το ωριμο που κοιταζει μπροστα void, μη δινεις σημασια, το χρονο σου χαλας.
ειπα απο την αρχη οτι μπορει να ειναι λαθος η υποθεση αυτη.αλλα μαλλον δεν ειμαι σαφης.και καμια φορα αμυνα=επιθεση και το αντιστροφο..
απο μενα τελειωσε το θεμα.ποιος ο λογος για περαιτερω διαφωνιες?αν θελετε συνεχιστε το απλα εγω ειμαι καλυμενη
καλο βραδυ σε ολους!!
φιλεναδα δυστυχως δεν ειμαι καθολου εκτος θεματος.. μαλλον ειμαι ακριβως μεσα στο θεμα γιατι η προωρη εκσπερματιση ευθυνεται σε παρα πολλες περιπτωσεις για το να μην του σηκωνεται καν του αλλου απο φοβο κ αγχος μηπως τελειωσει γρηγορα. ειναι κλασικο κ ισχυει σε παρα πολλες περιπτωσεις..
μην ασχοληστε με τη μαρκελα βρε παιδια, χασιμο χρονου ειναι, αφου ολο αρλουμπες λεει.
καιτη,να ξερεις οτι οπως κ να'χει δεν φταις εσυ για τον αγχωμενο 30αρη.. μαλλον η μανα του ή η πρωτη του φορα φταιει..
ρώτα να μάθεις εσύ κάνα ζώδιο εδώ μέσα για να μας δείχνεις το επίπεδο σου!-πάντως παρεπιπτόντως Υδροχόος δεν είμαι! πάλι έπεσες
έξω στις προβλέψεις!! φαίνεται δεν τόχεις ούτε κει!-και μην ασχολείσαι βρε τόσο πολύ μαζί μου καταντάει κουραστικό για τους άλλους το να μου δίνεις τόση πολύ αξία!!! Βρες τα με το απόλυτο ΚΕΝΟ σου!! :(