Τότε μου εξηγείς πολύ απλά γιατί υπάρχει πχ (τα παραδείγματα είναι άπειρα, αλλά ποιός μπορεί να τα καταγράψει 1-1, εκτός κ αν δεν έχει στη ζωή του κάτι να κάνει) ποστ που εξευτελίζει κ μάλιστα ψευδέστατα, προσβάλλει κ διασύρει κάποιο μέλος του forum (καλά, τα κηρύγματα εναντίον του μέλους αυτού είναι άπειρα....), στο ίδιο κείμενο συνεχίζει να επιτίθεται πάλι σε άλλο μέλος, δηλ. εμένα, για χιλιοστή φορά να με αναφέρει ως άντρα κ ως Τόμχετ (αν είμαι στο κάτω- κάτω ως διαχειριστής θα το ξέρεις, κάνε με ban να τελειώνουμε), το κατεβατό αυτό να μένει ανέπαφο, κ να σβήνεται το δικό μου ποστ, που λέει απλά να μη συνεχίσει γιατί όσο συνεχίζει το εν λόγω μέλος, τόσο επιβαρύνει τη θέση του κ αν θέλει να μας θάψει ας πάει στην ενότητα "τί σκέφτεστε", (δεν είναι ανάγκη να χαλάει με άσχετο κατεβατά το thread του μέλους που ξεκίνησε θέτοντας 1 προβληματισμό της κ κατέληξε να μην μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από πού προέκυψε όλος αυτός ο πανικός)........?
Επίσης σε καυγάδες έχουν εμπλακεί έστω κ άθελα τους οι περισσότεροι, δεν θεωρώ ότι συγκρούσεις με 3 άτομα είναι τόοοοοοοοοοσες πολλές πια.
Κ ακόμη, 4-5 μυν. έχω στείλει στη διαχείριση, κ αν εξαιρέσω το μοναδικό πρόσφατο, που δεν το λες κ ευγενικό, αγενές πάντως δεν είναι, τα 3-4 παλαιότερα πρώτα ήταν "με το σεις κ με το σας" (αν θες ρίξε 1 ματιά, ούτε πολλά ήταν κ σε ό,τι αφορά το ύφος, ούτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσα "ευχαριστώ εκ των προτέρων" κ "συγγνώμη για την ενόχληση" δεν θα έγραφα........), κ ας είχε χρειαστεί 1-2 να τα ξαναστείλω γιατί δεν είχα λάβει κ καμία απάντηση, τουλάχιστον κ όσες φορές είχα απευθυνθεί στη betel, ως moderator κάποιων ενοτήτων, το μόνο που είχα εισπράξει ήταν επιδεικτική αδιαφορία.. Κ στο κάτω - κάτω, οκ, ξέρω ότι με τόσες χιλιάδες ποστ δεν είστε θεοί να τα τσεκάρετε όλα 1 προς 1, όταν όμως πάνω στο ίδιο thread κ πάνω στην ίδια συζήτηση κάποιο μέλος προσβάλλει κ επιτίθεται ακατάπαυστα, τα κείμενά του μένουν σχεδόν όλα απείρακτα κ σβήνεται κ το "κιχ" που θα πει κάποιος κατά του, είναι πιστεύω φύσει αδύνατον να μην δημιουργηθούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Αυτά.